2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benimde ilkinde böyle olmsamıştı, okulda hemşireye sordum aşıyı çok hızlı verince yayılmıyor ondan olur kolanyalı pamuk koy biraz boyle devam eder dedi canım.

hmmm tamam canım sağol hemen yapayım çünkü kaldıramıyorum bile kolumu:50:

evet taşınıcaz dogumdan önce:37: neye elimi atsam eşim taşınalım öyle diyor zaten bende pek sevmem alışverş yapmayı annemle eşimi göndericem alıp gelsinler anneme güveniyorum ikisinide alışverişte cok merak ediyorum :4:

doğum öncesii ne kaldıki canım yaa ne zaman taşınıcaksınız
damatla alışveriş hıııı değişik olurdu herhaldee yok ben kendime bile güvenemiyom sen nasıl güveniyon :9::9::9:

doğum öncesii ne kaldıki canım yaa ne zaman taşınıcaksınız
damatla alışveriş hıııı değişik olurdu herhaldee yok ben kendime bile güvenemiyom sen nasıl güveniyon :9::9::9:

valla evin içi yapılcaktı güya mart 15te taşıncaktık ama belli adamlar yapamadı hala bence 1 ay sonra falan ancak taşınırız bende kendime cok güvenmyorumda anneme güvenyorum nedense:1: benim taşınmayla alakam olmucak zaten eşim temizletir dayatır döşetir bende gider otururum:9: bu adam bana fazla iyi bozulmaz inşallahhhh:27:

merhaba arkadaşlar.. benim bugün pek keyfim yok.. iki gün önce kontrolüm vardı dünde şeker yüklemesi yaptılar .. biraz yüksek çıktı diyet verdi.. bide bebek fazla büyümüş dedi 25. haftada 912 gram olmuş.. çok dikkat etmen lazım aşırı büyük dedi.. etrafımdaki herkes bu ayda gayet normal diyor beni teselli etmek için mi söylüyolar bilmiyorum.. 25. haftada bebekleriniz kaç gramdı beni bilgilendirirmisiniz.. çok üzülüyorum.. elimden ne gelirki büyümesini ben nasıl durdurabilirim..

Cnm ben de dün kontrole gittim benim bebiş te 25haftalık 890 gramdı doktorumuz bebişin iyi beslenmiş toplu bir bebek:emir_bebek: herşey normal haftasıyla uyumlu dedi ama başka bişey demedi cnm sende kafanı takma her doktor bi ayrı şey söylüyo :nazar: nazar değmesin bebeğine her bebeğin gelişimi farklı sonuçta, bazı anneler 2,5 kilo doğuruyo bazılar 4- 5 hatta 6 kiloya kadar doğum yapanlar var bu da her bebğin farklı beslendiğini geliştiğini göstermez mi, normalden zayıfsa kafanı tak ama değilse bence anormal bi kiloda değil...

Mnsroz, cnm çok geçmiş olsun bak bebiş:emir_bebek: iyiymiş sıkma o güzel canını o doktora da:35::33: bunları yapmak geldi içimden:52:

cok gecmis olsun canim neyseki bebegin de sende iyisin. arkadaslarda söylemis popo üstüne düsmek cok tehlikeli birsey degil merak etme birsey olmayacaktir rahat rahat uyu, doktorda ne sinir bozucuymus okurkeen iyi sabirlin ben gicik aldim elime gecse bogardim herhalde o durumda ben olsam sabretmisin. rabbim korusun bebeklerimizimizde bizleride.

nasıl sessiz kaldım kendime bile şaşırdım zaten,sanırım eşim yanımda olduğundan.ben biara bişeyler diyesim geldi,eşim ayağıma dokundu sus diye:20:dıştan sanırsın çok lüks bir hastane ama nöbetçi doktoru berbattı.insan azıcık halimden anlarda yumuşak davranır.moral verir dimi ama:47:

merhaba arkadaşlar.. benim bugün pek keyfim yok.. iki gün önce kontrolüm vardı dünde şeker yüklemesi yaptılar .. biraz yüksek çıktı diyet verdi.. bide bebek fazla büyümüş dedi 25. haftada 912 gram olmuş.. çok dikkat etmen lazım aşırı büyük dedi.. etrafımdaki herkes bu ayda gayet normal diyor beni teselli etmek için mi söylüyolar bilmiyorum.. 25. haftada bebekleriniz kaç gramdı beni bilgilendirirmisiniz.. çok üzülüyorum.. elimden ne gelirki büyümesini ben nasıl durdurabilirim..

canım gebelik şekeri bebeğin iri olmasına sebeb oluyormuş.bende çıkınca öğrendim.yediklerine dikkat edersen sorun olacağını düşünmüyorum.sonuçların kaç çıkmış peki?

Bakım ürünü konusunda da kararsızım...Sebamed mi? Bübchen mii yoksa Mustela mı? Sziler aldınız mı kızlar

mustela azıcık pahalı geldi bana:50:ben tüm setimi sebamed aldım canım:34:

ben daha önce sormuştum 26.haftada vericem demişti. pek balık da yiyemiyorum 15 günde 1. o yüzden alayım dedim.

valla ben taciz ediyorum doktorumu soruyorum o söylemezse bile. napıyım ya o kdr para veriyoruz insan öğrenmek istiyor. bana geçen gün diyor ki benim çocuğum olsaydı ayda bir ultrasona sokardım eşimi şöyle bir bakardım o kadar. ben de dedim senin de olsun da gör bakalım hangi sıklıkta bakmak istiyorsunuz :1:

Bızım doktorumuz yaslı denecek kadar var bellı baya tecrubelı benım sorularım ona gereksız gelıyo once lafı sokusturuyo sonra cevabı verıyo :) ama Allah ıcın ılgılı bı doktor herseyı soruyo soyluyo tek tek.yıgıdı öldür hakkını yeme hesabı yanı :) :)

oda yapacak arkadaşlar duvarlarınız nasıl olacak? boya seçimi yaptınız mı? biz kararsız kaldık, boya ya sonuçta zararsız olan bişey olmalı. konu hakkında bilgisi olan var mı?

bu arada eşim demin diyor ki senin kızlara bir sor bakalım onlar napacakmış :1: o bile alıştı size :46:

25+5 te 1120 gr dı benimde..
ölçümler 2,5 hafta ileride çıkıyor.ama doktorum hep olumlu konuştu,olumsuz hiç bişey söylemedi hiç bi zaman..
canını sıkıp, üzme kendini..
gebelik diyabetinde bebekte hızlı kilo artışı oluyor,ama böyle bi durumun yok sanırım senin..
şekerin biraz yüksek çıkmış, diyetine dikkat et annesi.. kendinize iyi bakın:nazar:üzme tatlı canını:16:

Kızlar benim kızıcığımın fotosunu ekliyorum biraz dağınık gözüküyo çok hareket ettiğinden bukadar çekebildi doktor teyzemiz :21:

Eklentiler

• $22_20130308_OBST4D_0003.webp
    $22_20130308_OBST4D_0003.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $22_20130308_OBST4D_0004.webp
    $22_20130308_OBST4D_0004.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 42
oda yapacak arkadaşlar duvarlarınız nasıl olacak? boya seçimi yaptınız mı? biz kararsız kaldık, boya ya sonuçta zararsız olan bişey olmalı. konu hakkında bilgisi olan var mı?

bu arada eşim demin diyor ki senin kızlara bir sor bakalım onlar napacakmış :1: o bile alıştı size :46:

canım ben oda yapamıcam pek bir araştırmam yok ama,mutlaka vardır bebekler için özel boyalar.kurşunsuz falan filli boyada.bebek odalarına kağıtta çok yakışıyor.

lütfen şu resim yüklemeyi biri tarif etsin çıldıracağım olmuyor yükleyemiyorum ya dosya büyük diyor ki her resime bunu diyor ya da hata oluştu diyor. Bu denediğim 3. bilgisayar ufff yaaa anlatın ne olur:((

Mobilyaya karar verdik sonunda.:1: Bu hafta siparişini vericez inşallah. Takım masif.

$cana-ahsap-bebek-odasi-685x235.webp

Sadece şifonyeri biraz daha farklı olacak. Daha kullanışlı hale getirticem. :17:

Bu oda için ben çok uçuk mavi boya düşünüyorum 2 duvarı. 2 duvarı ise kağıt. Eşim çok mavi boya taraftarı değil. :17: Çok değişik ve güzel duvar kağıtları görmüştüm ama karar vermek zor olacak. :17:

Boya konusunda benim bir fikrim yok ama eşim bu işlerden işi gereği iyi anlar. Dekorasyon işi de onun ellerinden öpecek.:1:

Halı konusunda karar veremedim bende. Nasıl halı almak lazım acaba çocuk odası için.:44:

Son düzenleme:
lütfen şu resim yüklemeyi biri tarif etsin çıldıracağım olmuyor yükleyemiyorum ya dosya büyük diyor ki her resime bunu diyor ya da hata oluştu diyor. Bu denediğim 3. bilgisayar ufff yaaa anlatın ne olur:((

cnm dosya büyük diyosa onu nasıl yapacağını bilemıyorum ama resim eklemek için mesaj yazma panelini açıyosun mesaj kutucuğunun altında eklenti ekleye giriyosun orda dosya şeç yada ekle yazıo ona tıklayıp ekleyeceğin resimleri seçiyosun ve en son aşağıda bitire tıklıyosun ve mesajı yolluyosun. yani ben bu şekil yapıyorum ama dosya boyutu büyük sorununa çözüm olamayacağım :ssz:

Mobilyaya karar verdik sonunda.:1: Bu hafta siparişini vericez inşallah. Takım masif.

Eki Görüntüle 652464

Sadece şifonyeri biraz daha farklı olacak. Daha kullanışlı hale getirticem. :17:

Bu oda için ben çok uçuk mavi boya düşünüyorum 2 duvarı. 2 duvarı ise kağıt. Eşim çok mavi boya taraftarı değil. :17: Çok değişik ve güzel duvar kağıtları görmüştüm ama karar vermek zor olacak. :17:

Boya konusunda benim bir fikrim yok ama eşim bu işlerden işi gereği iyi anlar. Dekorasyon işi de onun ellerinden öpecek.:1:

Halı konusunda karar veremedim bende. Nasıl halı almak lazım acaba çocuk odası için.:44:

Canım çok güzelmiş bebek odası takımın :55: oğluşunla güzel günler geçirirsin inşallah ... duvar kağıdı ile dekorasyonunu bitirince de eklersin resim o hali faha güzel olur eminim:16:

ben bugün g.g dan bunları aldım artık az bi eksiğimiz kaldı :emir_bebek: çok mutluyum çoooook :9: :9: :9:[/QUOTE]

nerden aldın bi de fiyatları yazabilirmisin

canım biz 24+3 teyiz oğlum 870 gr bugün doktora gittim. doktorum gayet normal dedi. sen diyetine dikkat et gerisini salla.. senin niye öyle moralini bozmuş ki bu doktorlarda bazen çok kalas oluyo yaaa...

Bakım ürünü konusunda da kararsızım...Sebamed mi? Bübchen mii yoksa Mustela mı? Sziler aldınız mı kızlar

bende kararsızım ama deneyimli arkadaşlarımdan sebamed in iyi olduğunu duydum canım ben öyle alacağım sanırım..

su bazlı olanlar uygunmuş hatta mobilyayı alırkende ben öyle baktım yarın nasipse gidip sipariş verecğim.

Eki Görüntüle 652464

canım çok hoş:16:tam erkek odası olmuş.sade ve şık.güle güle yatsın yiğit ali:55:boyada eşine katılabilirim,mavi gider mi bilemedim şimdi:44:kahverengi-beyaz olduğu için mobilyan.

ne güzel artık alışveriş başlamış sonunda sizdede:1:en büyük parçadan başlayarak halletmişsin:32:moskodan mı aldınız canım?bende oraya bakmak istiyorum.modoko çok pahalı geldi bana.ben sadece beşik alıcam ama gezmek hoşuma gidiyor:1:fiyatlar nasıl uygun mu?masif olduğuna göre yüksektir sanırım:44:

Canım fotoğrafınızın uzantısı png ise boyutu büyük olabilir. Bunu için dosyaya sağ tıklayıp paintte açıp farklı kaydetten jpg olarak kaydetebilirsin.Kalitesi biraz düşer ama boyutu küçülür.Yada windows fotoğraf görüntüleyiciden de fotoğrafını sıkıştırabilirsin.

canım çok hoş:16:tam erkek odası olmuş.sade ve şık.güle güle yatsın yiğit ali:55:boyada eşine katılabilirim,mavi gider mi bilemedim şimdi:44:kahverengi-beyaz olduğu için mobilyan.

ne güzel artık alışveriş başlamış sonunda sizdede:1:en büyük parçadan başlayarak halletmişsin:32:moskodan mı aldınız canım?bende oraya bakmak istiyorum.modoko çok pahalı geldi bana.ben sadece beşik alıcam ama gezmek hoşuma gidiyor:1:fiyatlar nasıl uygun mu?masif olduğuna göre yüksektir sanırım:44:

Benim dediğim mavi nderdeyse beyaz canım. O kadar uçuk bir mavi.:17: Ama mimar olan beyim. Ben bilmem beyim bilir diyeceğim bu durumda. :1: O da senin gibi düşünüyor. :17:

Fiyatlar uçuk canım ne yazık ki. Benim aklımda hayatta bu fiyatlara çıkmak yoktu ama eşimde annemde masif olsun istediler. Zaten yatak odasını annem alıyor. :17: Teslimat süresine 4 hafta dediler.

Kazadan önce gittiğimizde adam en son 5.000'e indirdi fiyatı. Pazarlık yapacağız daha. :17: Arkadaşıma 8.000 dediklerin takımı sağlam bir pazarlıkla 5.000'e vermişlerdi. :17:

Modakoya bende gittim. Masif yapan tek yer vardı Haidi diye. Orda da bir takım beğenmiştim ama bu daha çok hoşuma gitti.
Masif diye düşünmüyorsan illa sana maskoda birkaç yer ismi verebilirim. :17: Eşimle hepsini gezdik. Hangisinin malzemesi sağlam işçiliği iyi eşim araştırdı baktı mobilyalara. :17: İsimleri birebir aklımda yok ama eşim işçiliğini beğendiği yerlerin kartını almıştı. Şimdi evde değil gelince sana iletirim canım. :17:

Back
X