2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim aneztezi uzmani anlatmisti,bazilarinda oluyormus igne yuzunden
ben,iste bnm sute cok faydasi oldu onun ama mideyi hasat ettim bilincsiz kullanip..bir de malt icecegi milkplus
kizlar taliaya ne olduki kacirmisim ben..talia cnm gecmis olsun hayrola?

cok tsk ederim canim saol oglumu dün kene isirdi cok korkutu bizi hastanehastane gezdik neyskei bir sorun yokmus simdi cok iyi cok süküprr :)))

kizlar iyi gceler diliyorum hepinizee benim bas agrim artnmaya devam ediyor kizim uyurken gidim uyuyum bir saat :)) iyi geceler allah rahatlik versin hepinize bol bol sut versin :))

merhaba ben 2012 ekim annesiyim dünya tatlısı bir oğluşum var.Rabbim hepimizin evlatlarını anne-babalarına bağışlasın inşallah
henüz doğum yapmayanların Allah yardımcısı olsun

annişler ben renk renk,çeşit çeşit mis kokulu butik sabunlar yapıyorum bebek mevlütleriniz için değişik bir alternatif olabilir
fiyatlarımda çok uygun
facebook/süslü düşler atölyesi
teşekkürler

Merhaba yeni anneler. Ben 2012 nisan annesiyim ve kızım 14 aylık.Geçen senemi hatırlayıp bakalım yeni doğum yapmış anneler neler yapıyor diye sayfanıza girdim sadece ve içimden buraya yazmak geldi.1.si Loğusalık sendromunu 1 sene kadar(2 sene bile sürebiliyomuş)yaşamış biri olarak hepinize Allah kolaylık versin diyorum.Bazılarında sadece bikaç gün yada birkaç ay süren pislik sendromu ben sonuna kadar yaşadım.Bebeğimin doğumundan zevk alamadım,bebeğim beni mutlu etmiyordu,hep ağlamaklı ve karamsardım,herşeyi büyütürdüm,içim büyü yapılmış gibi sıkılırdı,acaba doğurmasamıydım yanlış kararmı diye düşünüyordum,annemin yanımdan ayrılmasını bile istemyordum daha çeşit çeşit şeyler ve ruh halim günümün yüzde 70-80i böyle geçiyordu.Doğumdan sonra üzerimde bu durum kaldığı için loğ.sendr.olduğunu adım gibi biliyordum ama elimde değil çıkamıyordum.Böyle olanlar bilinki geç de olsa sonu gelecek.2.si göğüs ucum yoktu ve sütüm hiç bi zaman artmadığı için ve bebeğim kilo alamadığı için hep mama takviyeli 3 ay kadar emzirebildim.Göğüslerim yara olduğu için bebeğimden uyanacak die korkuyodum ve tabiiki bu durum da o zaman beni çok üzdü.bebeğim yapay büyüyormuş gibi geliyodu ve aramızda bağ oluşamıcak die üzülüyordum.Emzirememem hep içimde kalıcak sanıyodum ve hep bebeğimin emdiği günleri hayal ediyordum.Sonuç olarak bu da geçicek.Bebeğim reflüydü,enfeksiyon kaptı,böbreklerinde taş çıktı(bebeğin taş düşürdüğünü ilk o zaman duydum)Reflüsünün 7 ay sürmesi dışında diğerlerini sadece 1 ilaç kullanmayla atlattı ve birdaha da tekrarlanmadı.Tabiiki o zaman bunları ilk duyduğunuzda gözünüzde aşırı büyütüyorsunuz ve geçmeyecek hep hastalıklı büyüyecek sanıyorsunuz yalann tüm bunlar sadece ilk 3 ayda yaşandı ve birkerette bitti.Ve bebeğim doğru dürüst anne sütü almamasına rağmen kkolay kolar hasta olmaz.koca kış sadece 2 kez 2 gün süren grip atlattık.Zaman geçtikçe dönemedi oturamadı emeklemedi diş çıkmadı yürümedi diyeceğiniz günler olacak.Bunları sadece şunun için yazıyoum Zamanı gelince herşey kendiliğinden olacak,hiç bişey takmaya değmez ve tüm bunları herkes yaşıyor yeterki Allah dermansız dert vermesin.Hele kilo olayını hiç takmayın.Bebeğim hep alt sınırda kilo aldı ve görünüşü zayıf ama maşallah taş gibi diyim.Öyle güzel günler gelecekki bi bakacaksınızki geçmişteki herşeyi unutmuşsunuz hatta kaşınıp 2,çocuğu bile düşünmeye başlıcaksınız ve sayfanızdan kazara 5-6 üye hamile bile kalmış olacak.Hele size bilinçli olarak anne dediği gün yok mu aman allahım.Zamanında bana düşkün olmaz diye korktuğum kızım şimdi beni gözünden ayırmıyo.biyere gitsek başkasının kucağındaysa bile 10 dk da bi oradamıyım die kontrol eder göz göze geliriz içi rahat eder.hele gece uykusundan birden anneee diye kalkıyo 'burdayım kızım hadi nenni yat 'diyorum uykusuna geri dönüo.tüm bunlar öyle güzel duygular ki.Şimdi de elalem 14 aylık oldu hala yürümüyomu falan derdine düştü tabi ben bu kez bunu hiç dert etmiyorum çünkü emeklemeyi çok sevdiği için yürümediğini biliyorum.başka hiç bi problem yokki.warsın emmesin,warsın zayıf olsun,warsın grip olsun warsın gazı olsun tuzu olsun warsın geç yürüsün bunlar hep geçici şeyler.Zamanında edemediğim şükürü şimdi ediyorum çünkü sonraki güzellikleri hiçbir zaman yaşamayacak olan bebeği yürüyemeyecek ,konuşamayacak,bilinçli tatlılıklar yapamayacak okadar çok anne warki Allah onlara en büyük sabrı versin gerisi fasa fiso şeyler.ne kadar anın keyfini çıkarın demek istesem de her an keyifli olmayacak biliyorum. sadece keyifsiz anların eninde sonunda geçecek bi süreç olacağını bilin ve kendinizi az da olsa rahatlamaya çalışın.Dediğim gibi sadece bunları yazmak istedim sebepsiz,bi kusurum olduysa affola.İnşallah hepiniz dünyanın en mutlu ailesi olursunuz ve mutlu,sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olursunuz.

kızlar gecmısı okudumda herkes gaz problemınden sıkayetcı.. yıne soyluyorum en ıyı ılac masajj.. tmm ılacda verın ama karın ve bacak masajıda yapın yazık bebıslere canları nasıl yanıyordur kımbılır:50: yapınca bakın nasıl rahatlıcaklar.

bu arada yarın kontrolum var oglum gelmeyı dusunmuyor ama bızım artık kararlastırmamız lazım dogumu gunum geciyor benım ıcınde bebek ıcınde tehlıkelı olmaya basladı gıtgıde kılo alıyor doguramıcam dıye korkuyorum.. dr galıba sunı sancı vercek tabıkı sezeryanlık bır durum yoksa:50:yarın yatırabılırler dogum ıcın yada tekrar gonderebılır bılmıyorum bakacagz artık ama moralım cok bozuk dokunsalar aglıcam artık hareketlerım cok kısıtlandı otekı oglumda rahat vermıyor kucaktan ınmıyor evın ailelerın sorunları.. oynatmaya az kaldı. lutfen dua edın bızım ıcın cok ıhtıyacımız var

Eki Görüntüle 742377
öncelikle bebeğimize 41,5kere maşallah :16:

kızlar bu eklediğim resimdeki takımı çok beğendim sizin topikte birisinde gördüm maşallah çokta yakışmış.bende almayı düşünüyorum nerden aldığınızı ve markasını söyleyebilirseniz daha kolay bulabilirim.gittigidiyorda buldum bitanede alt pijaması sade beyazdı bununkisi gibi değildi...

ya kizlar yaaaaa gunaydinnnn...ben dogurmadim daha ve bu duruma cok uzuluorm
hicbir belirtide yok doguma dair

Sanada günaydın hullycim zamanı gelince doğurursun telaslanma gönlü ile gelmezse zorla gelir bak bizimkide gönlü ile gelmedi zorla getirdik Rabbim Hayirli kolay doğumlar nasip etsin Haziran anneleri birer birer doğuruyor sonlara yaklaşıyoruz

Bütün dogum yapan annelerimizi tebrik ediyorum bayadir giremedim aklım buralardaydi ama lohusalik sendromu icine girdik pek bı aglak olduk kizlar bilmiyorum sizlerde durum nasil ama kızımın yüzüne baktimda ağlıyorum cok guzel bir duygu annelik Rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah

Gunaydin annisler ben normal dogum yaptim 10tane dikisim var ve hala dikislerim dusmedi cok geriliyo aciyo acaba dikislere birazcik zeytinyag sursem bir zarari olur mu ki yada baska bir fikri olan var mi?

ayy ınsallah ya dun yatagını kurduk paşamınonu beklıyoruzzzzzzzzz:16::16:
bel agrısı ve regl sancısı gıbım agrılarım benım bel agrıı sureklı regl agrısı ıse arada bırrrr ssenınn
aynen öyleydi canım ama dün akşama hiiiç bişeyim kalmadı nst de 0 sancı çıktı :53: bende anlamadımm amaaaa biraz önce yandım sanırım nişanım gelmişşş :53:

günaydın ayy bu sefer doğuruyorum galiba :1: hergün sabah aynı şeyi yazıyorum galiba ama bu sefer olabilir, nişanım geldiii, kahverengimsi bir akıntı kırmızı gibi kahverengi gibi, bi duş alacağım hazırlanacağım ve gideceğiz hastaneye ama önce size yazayım dedim, ağrım falan yok hatta dün daha çok sancım vardı ama şimdi tık yok geri kaçtı galiba:1: suni sancı istemiyordum ama mecburen suni sancı verecek galiba pufff korkmaya başladımmmm :50::83:
ayy hiçde gidesimde yok bi tuhaf oldum yaa annemede söylemedim söylesem duş almama bile izin vermez duşun sırasımı der hadi hadi der ayyyyy konuşasım var galiba doğurasım yok :19: kahvaltıda yapmıorum birde lavman yapmasınlar hastanede demi yaa
ayyy ben kaçtım artık bu kadar zaman doğsun doğsun diye yalvardım şimdide kalkıp hastaneye gidesim yok ay, dua edin bana ben hepinize edeceğim sancı esnasındaaa, yani inşallah artık yarın size doğurdum diye yazarım :1:

S.aleyküm Hayırlı sabahlar hanımlar,
Ya dün sabaha karşı benden kahverengi bir leke geldi azcık ama ne açık kahverengi ne koyu nişan mıdır acaba hanımlar bilirsiniz?
Doktorumu aramadım bilemediğim için.
Sancım yok şu anlık,ağrılarım oluyor altım çok ağrıyor hemde, bugün randevuyu aldım 28 ine cuma günü 1.30 da hakkımızda hayırlısı
o gün doğurmayı çok isterim kızımda benle aynı gün doğsun isterim umarım öyle olur genede hayırlısı .
[sıze=3]
kızlar aranızda satacak yada cevresinde satacak flan varsa aklınızda olsun ben arıyorum.
Malum büyük oglum oynamak için kapının önüne cıkıor bende onu takip etmek için sagıya iniorum evde kimse olmadıgı için agladıgını duyamamaktan korkuyorum ve bebek telsizi çözüm olur diye düşündüm
ama sorun evim 2.katta ve apartmanın bahcesinde cekermi acaba deneyeniniz varmı evin dışında komşuda flan
[/sıze]
Ben o kadar çekenin olacağını düşünmüyorum fakat araştır bakalım.

günaydın ayy bu sefer doğuruyorum galiba :1: hergün sabah aynı şeyi yazıyorum galiba ama bu sefer olabilir, nişanım geldiii, kahverengimsi bir akıntı kırmızı gibi kahverengi gibi, bi duş alacağım hazırlanacağım ve gideceğiz hastaneye ama önce size yazayım dedim, ağrım falan yok hatta dün daha çok sancım vardı ama şimdi tık yok geri kaçtı galiba:1: suni sancı istemiyordum ama mecburen suni sancı verecek galiba pufff korkmaya başladımmmm :50::83:
ayy hiçde gidesimde yok bi tuhaf oldum yaa annemede söylemedim söylesem duş almama bile izin vermez duşun sırasımı der hadi hadi der ayyyyy konuşasım var galiba doğurasım yok :19: kahvaltıda yapmıorum birde lavman yapmasınlar hastanede demi yaa
ayyy ben kaçtım artık bu kadar zaman doğsun doğsun diye yalvardım şimdide kalkıp hastaneye gidesim yok ay, dua edin bana ben hepinize edeceğim sancı esnasındaaa, yani inşallah artık yarın size doğurdum diye yazarım :1:
Hadi hayırlısı bakalım darısı bana.Var mı bi gelişme haberdar et bizi.

Son düzenleme:
canım inan sorunlar hep aynı
altını açınca neden ciş yapıyolar ya ona bi anlam veremedm
her sefernde yapıyooo:53:

kızlar tabiki benm de sütüm çok az
hamileykenden daha fazla yiyorum
inanılmaz kendime bile şaşırıyorum
62 ile doğuma girmiştim dün 56 idim ( 6.günümüz)
yani hiç kilolar için az yemeye çalışmayın
zaten bu uykusuzluğa gidecek bence 40 ı çıkaana kadar
mama veriyoruz biz de artık durduramaynca
meme uçlarım kanıyor artık çok fenaaaaa :14:
ama biberonu hiç sokmayın araya bence alışmasın
şırıngaya devam
en azndan süt bollaşıncaya kadar

günaydınlar biz daha burdayızz henu z dogum yapamdık dün gece eacile gittikvarmı bır gelırme sancı yalancımı yoksam gercekmiiii derkennn

hastaneye dogum servısıne cıktım cok tatalı ebe ler vardı daha once ark..dogumunda tanıstıgım ebe yı gordum hadı gel muaynee edeyım dedıı ve benım dogum haneye aldıı (ıcım o ka rahatkı suan dgum hane korkummyok artık yanı nasıl bır ortammm:27:koskusuu:1:)
sonra catala cıktım elii o ka hafııftıı dr den de hemde cunku baktıgını bıle hıssetmedım yahuuu:46::1::nazar: dedım doguma gırıyorsun demı evet dedı benım doguma da gır dedım ınsallah dedı vardıyalı oldukları ııcn:1:sonra haydı gel nts ye dedı bu arad halne 2 cm mıs acılmamm :19: sonra 1 st yakın nts de kaldımm sola yatıgmdaa 30-45 arası cıktı sırt ustunde ısee wuwwwwwwww 80 leri bulduuu saguıma yattaıgımda ıse 30-80 arası esıt ledı kendını ama bas ebe geldı benım ısteıdıgm 100 lerı vurucakk ve dusenlı olucak dedı dedım zaten dusenlı degıl bende bılıyorum ama sancım gercekden varmı yoksa bısmı kuruntu halındeyız var ama dusensız dedı dur dr arayım dedı gecenın 12 bu aradaa dr aramıa oda 15 dk dursun sonra gorusup karara dedı bekledık tmm gıtsın ama yarın goruyum dedı bende gıtmeyı dusunmuyorummm esım yarın gıt o vakıt dedıı bılmıyorum ne yapımm aynı agrılar var dayanılmaz degılll ve acılmamada artmamıss :51: sizce ne yapimm bugnde gıdeyımmıııı

ay canım inanırmısın seni rüyamda gördüm sahra doğuma gitti falan diyorlardı 5dk da bir sancı geliyormuş o şekilde uyandım hatta dedim ki tanımıyoruz birbirimizi ama rüyama girdi hayır olsun inşallah hayırlı doğumlar olur dedim kalktım kk ya geldim senin yazını okudum inşallah canım bu sefer doğurursun güzel haberler getirirsin bize bende sağ salim doğururum inşallah oğluşumu artık

Back
X