kızlar ben çok kötüyüm ya.
oğlum bir türlü doymuyor. sürekli aranıyor. doymadığı için özellikle geceleri saatlerce uyutamıyoruz. artık çocuk bana sevimli bile gelmiyor. babası benden daha çok seviyor sanki. dün çok ağladım.
kardeşim yanımda ama bir yetişkin gibi sorumluluk alamıyor. bir süre sonra bıkıyor. ve ben annemin eksikliğini çok hissediyorum bu yüzden. dün ağlarken annem telefon etti. ağladığımı duydu. akşam işten sonra geldi . gelmesi iyi oldu. moral oldu bana. yoruluyor üzülüyorum ama yanımda da olsun istiyorum. keşke çalışmasaydı yada rahatça izin alabilseydi.
çocuk için de ne yapacağımı bilmiyorum. bakamıyorum ben bu çocuğa. dün gene kendimi zorladım, odamı falan topladım. ama bugün halim yok. dikişler acıyor. dün ağrı kesiciler alıp kendimi zorlamıştım.
bir göğsümde mastit oldu

diğeriyle idare etmeye çalışıyorum ama benim obur oğluma yetmiyor. zaten yara içinde. emzirmek işkence.
ruh halim çok kötü
Yazdıklarını hep okuyorum. Sanki sürekli mızmızlanan bir çocuk gibisin

Biraz pozitif düşünmeye çalış. Sen artık anne oldun. Anne demek süperman demek :) Anne demek o bebişin kahramanı demek. Birçok kişi seninle aynı durumda. Hatta daha kötü durumda olanlar var. Biri yazdı doğumdan sonra ameliyat olmuş 15 gün boyunca çocugunu emzirememiş sütü bitmiş neler neler. Benimde annem yok yanımda hatta kimsem yok. Oğlum 15 dk mememden ayrılmadı gögüslerim yara içinde ağlaya ağlaya emziriyordum ama eşim görmesin üzülmesin diye hiç bir şey söylemedim. 1 hafta boyunca gözüme uyku girmedi. Ölü gibiydim. Keşke kardeşim olsaymış yanımda en azından şunu getir şunu götür işlerimi yapardı. Dikişli halimle daha 7 günlük iken evi sildim süpürdüm canım yana yana. Şuan bile uykusuzum oğlan bir türlü uyumuyor ağlıyor mızmızlanıyor. Ama hepsi geçecek. Yeterki Allah bebişlerimize sağlık versin. Olumlu düşün inşlh bütün sıkıntıların geçecek. Çocuk içinse geceleri mama ver hiç bişey olmaz. Yazık oğlana geceleri uyusun bari.
Sen ağladıkça stresin çocuğa geçiyor. Oda huzursuzlaşıyor. Sütün azalır hasta olursun neler neler. Bütün hastalıkların başı üzüntü stres. Bebeğinin sana ne kadar ihtiyacı olduğunu düşün. Karnında iken ne kadar heyecanla onu beklediğini düşün. Onlarada yazık 9 ay suyun içindeler 10 günde dış dünyaya nasıl alışsınlar. İstersen çocuğunu emzireyim. Bende İstanbuldayım(Avcılar). Sütüm çok değil ama Allah herkesin rızkını gönderiyor.
Biraz kızdım sana kusura bakma. Kötü niyetimden değil inan üzüldüğümden

kızlar hepimiz belkide hayatımızın en şaşkın en zor en güzel en karışık en heyecanlıı zamanlarını yaşıyoruz.
hem çok güçlü hem çok güçsüz olabiliyoruz.. öyle yada böyle bir şekilde bu günleride atlatacagız..
belkide aradan zaman geçtikçe bugunleri gülerek konuşacagız

hiçbişeyi kafaya takıp büyütmeyin gözünüzde,
loverlover a katılıyorum ama geridönüşümüde anlıyorum..
bu sabah oğluşum yine ıkınp sıkılıp kakasını yapmakta zorlanıyordu.. bende yatak odasında yatagımın üzerine alt açmasını koyarak
altını açtım belki rahatlayıp yapar diye.. o sırada eşim işe gitmek için banyoda hazırlanıyordu, giyecegi takımı da yatagın üzerine koymuştu

ben ıslak mendili ıslatmak için mutfaga gidip bir geldim ne görimmm
emir ata bey yatagımıza nevresimlere eşimin giyecegi kıyafete kakasını yapıp ortalıgı batırmışşş

resmen su fiskiyesi gibi heryer batmışş

eşim ve ben şoka girdik, benim yüz ifademi görmeliydiniz

önce çok sinirlendim, ama yüzüne bakınca o rahatlamayı görünce eşimde bende gülmeye başldık, nevresimleri söküp herşeyi makinaya doldurduk,
demem o kii bizde zor şeyler yaşıyoruz uykusuzluk gaz sıkıntısı birde bu ekstra şeyler...
ama napalımm annelik böyle bişi