2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ya ev tipi ana kucağı aldım demişsin bende almak istiyorum ama aklım karıştı o kadar çok model var ki bizde daha yeni 1 aylık olduk oğluş uyumadığı zamanlarda ona koyuyum sağa sola baksın istiyorum ama şimdi daha oturtamıyoruz onun için tam yatar pozisyonuolsun istiyorum istediğim gibi bulamadım daha senin ki ne acaba memnun musun birde :)

Mamas Papas Buzz Ana Kucağı | joker
canım jokerde indirimdeydi mamas papas ın anA kucağı.sallanmıyor titreşimli ve müziği var 1 tane.benim oğlumda 1 aylık.tam olarak yatmıyor ama ergonomik yapmışlar yani.düşünürsek arabada kullandığımız ana kucaklarıda tam yatmıyor.Çok uzun süre tutmamak gerekiyor birde uyuyunca yatağına alıyorum ben bebeğimi.hafif bişey çok yer kaplamıyor.salıncak şeklinde sallananlarda var bir bak değerlendir.hatta mağazaya gitme imkanın varsa bizzat bebeğinle dene derim canım

merhaba kızlar ara ara giriyorum bakınıyorum ama yorum yazamıyorum kızım fırsat vermiyor umarım herkesler iyidir
yeni doğum yapan anneleri tebrik ederim hala yapamayanlar var onlarıda allah bir avazda kurtarsın inşallah

bizim göbeğimiz 5 günlükken düştü ama hala iyileşmedi iki kere doktora götürdük gümüş nitrat sürdü bizde evde alkolle temizliyoruz ama yinede aynı bugün 11 gün oldu ve hala kızımı banyo yaptıramadım bu nedenden ve boynu ufaktan isilik oldu kuzumun ne yapacağımı şaşırıyorum pazartesi başka bir doktora götürecem

birde kaka sorunumuz var kakası cıvık olduğu halde yaparken zorlanıyor kızarıyor kendini kasıyor bu şekilde sorun yaşayan varmı

canım bence göbegini gerekirse bi poşetle sar ve yıka çocugu, yıkanınca kuş gibi hafiflicektir
nasıl dayanıyorsunuz yıkamadan yaaa :44: ben altını kirletince bile yıkamamak için zor tutuyorum kendimi :1:

bu kaka yaparken ıkınma sıkınma problemi bizdede var maleseff, sırf bu yüzden zorlamadan göbegi haifi dışarı çıktııı
çok aşırı zorlanırsa artık poposuna zeytinyagı sürdügüm kulak çubuguyla dokunuyorum artık,
yoksa çatlayacak gibi oluyor.. doktorumuzda ilaç yerine bu şekilde yap demişti...

bir süre daha böyle devam eder sonra düzelir diyorlar

sancı olayı zaten felaket canım bir de üstüne suni sancı verilince tam oluyor
doğum anında çektiğim acınınsa tarifi yok rabbim kimseye yaşatmasın
bana en başından deseydi sezaryen isterdim ama koca gün sancıdan kıvranmışım
10 cm açıklık olmuş ama bebek hala yukarı kaçıyor
bana o anda söylüyor gel seni sezaryene alayım diye
e o zaman ne anladım ben o işten
çok şükür o acıyla can havliyle tamam demedim
neyse ki geride kaldı o gün
hatırlamak bile canımı sıkıyor
sen nasıl oldun canım sezaryen zorladı mı seni dikişler filan?

o kadar sıkıntı yaşadım ki sezeryan ilaç gibi geldi :50: doktorumun eli çok hafifti hemen toparlandım ben 2 gün sonra eve geldiğimde hiç yatmadım ama normal doğum yapsam kalkamazdım benim bebeğin kafası 10,5 cm olmuştu çok zorlanacaktım bana sezeryan çok kolay geldi o sancılardan sonra :1:

merhaba kızlar ara ara giriyorum bakınıyorum ama yorum yazamıyorum kızım fırsat vermiyor umarım herkesler iyidir
yeni doğum yapan anneleri tebrik ederim hala yapamayanlar var onlarıda allah bir avazda kurtarsın inşallah

bizim göbeğimiz 5 günlükken düştü ama hala iyileşmedi iki kere doktora götürdük gümüş nitrat sürdü bizde evde alkolle temizliyoruz ama yinede aynı bugün 11 gün oldu ve hala kızımı banyo yaptıramadım bu nedenden ve boynu ufaktan isilik oldu kuzumun ne yapacağımı şaşırıyorum pazartesi başka bir doktora götürecem

birde kaka sorunumuz var kakası cıvık olduğu halde yaparken zorlanıyor kızarıyor kendini kasıyor bu şekilde sorun yaşayan varmı

canım benim oğluşumda da aynı sorun var.kaka yapmak için bir saat ıkınıyo nerdeyse sonrada cıvık çıkıyo.zorlanıyo bebişler.dr gittiğimde soracağım.

canım bence göbegini gerekirse bi poşetle sar ve yıka çocugu, yıkanınca kuş gibi hafiflicektir
nasıl dayanıyorsunuz yıkamadan yaaa :44: ben altını kirletince bile yıkamamak için zor tutuyorum kendimi :1:

bu kaka yaparken ıkınma sıkınma problemi bizdede var maleseff, sırf bu yüzden zorlamadan göbegi haifi dışarı çıktııı
çok aşırı zorlanırsa artık poposuna zeytinyagı sürdügüm kulak çubuguyla dokunuyorum artık,
yoksa çatlayacak gibi oluyor.. doktorumuzda ilaç yerine bu şekilde yap demişti...

bir süre daha böyle devam eder sonra düzelir diyorlar

canım bizde yıkamak için can atıyoruz annem çocuklar yıkandıkça gelişir büyür diyor ama göbeğinden ceserat edemiyoruz göbeği kakası sıkışınca kanıyor sende yazmışsın dışarı çıktı hafif diye işte kakasını yapmaya çalışırken kanıyor orası ama yarın yıkamaya karar verdik belkide daha iyi olucak kızım rahatlayacak hala daha hastanede sildikleriyle duruyor ama mis gibi kokuyor teyzesi

maşallah senin oğluşuna canım güzel kilo almış gibi duruyoor sütün iyimi baya

Göbek derken kızlar bebişleriniz göbeklerini naptınız nereye gömdünüz?
Ben kabeye yolluyorum ramazanda bi komşu mekkeye umreye gidiyor dedimki medineye gömermisin tgabiki götürürüm dedi ayy nasıl duygulamnım bedenlerinden bir parcası bile orda olması çok güzel bence

canım benim oğluşumda da aynı sorun var.kaka yapmak için bir saat ıkınıyo nerdeyse sonrada cıvık çıkıyo.zorlanıyo bebişler.dr gittiğimde soracağım.

demekki hepimizde var bu kaka sorunu ben göbeğini ovuyorum o zaman biraz daha rahat çıkarıyor ama çıkarana kadarda kıpkırmızı kesiliyor uykusunda bile kakası sıkıştırıyor sanırım arada uyku arasında bir ağlıyor sonra bakıyorum geri uyumuş allah yardım etsin bebişlerimize...

canım bizde yıkamak için can atıyoruz annem çocuklar yıkandıkça gelişir büyür diyor ama göbeğinden ceserat edemiyoruz göbeği kakası sıkışınca kanıyor sende yazmışsın dışarı çıktı hafif diye işte kakasını yapmaya çalışırken kanıyor orası ama yarın yıkamaya karar verdik belkide daha iyi olucak kızım rahatlayacak hala daha hastanede sildikleriyle duruyor ama mis gibi kokuyor teyzesi

maşallah senin oğluşuna canım güzel kilo almış gibi duruyoor sütün iyimi baya

canım kanamasından korkmayın, olabiliyor
göbegin oldugu kısmı poşetle sarın çok fazla su degmemiş olur, yıkayın ferahlar

kesinlikle mis gibi kokuyordur ama bebiş rahat degildir, sırf o yüzden bile huzursuz olup aglayabiliyorlar

canım öyle aman aman sütüm yok ama yarıyor galiba, :1: en son 10 gün önce 5 kiloyu geçmişti,
fakat resimlerde oldugundan daha tombiş çıkıyor:26:

Ben iyice psikopata bağladım sanırım :44: bebeğim sarılık olup 1 gün terapiye girmişti iki gün önce değerine tekrar bakıldı 11 di. Şimdi sürekli kızım bana sarı görünüyor.Her yaptığını buna bağlar oldum.Bebeğim ağlar,uyur,uyanır,bakınır,gark yapar gurk yapar herşeyi sarılığa bağlar oldum.Yok çok mu uyudu yok ağladı falan...Bu aralar eşimde yoğun çalışıyor nerdeyse hiç görüşemiyoruzki onunda fikrini alayım.En son kontrolünde dr sütümden sonra mama vermemi söyledi 30luk.İlk kez bugün verebildim kabul etmiyordu, sanırım doyuyordu.Neyse o bana bakar ben ona idare edip gidiyoruz.Dün birikmiş ütülerimi bitirdim peyderpey bebişimden fırsat buldukça.Bugün kendime izin verdim tv seyredip çerez yiyorum :54:
Yerimde oturdukça fenalık basıyor bana hareket ettikçe açılıyorum sanki.Bir tek şuna üzülüyorum ama en sonunda ya patlıcam ya iyi zamanıma denk gelecek düzgünce anlatıcam.Annemle görüşmüyorum, bebeğime tek bakıyorum.Malum herkes eşime soruyormuş annesi geldi mi diye.Eşim, anlatamıyorum insanlar anlamıyorlar nasıl gelmez nasıl aramaz sormaz nasıl anne bu diyorlar diyor.Tabi kendisi iyi niyetle benle bunu paylaşıyor ama ben üzülüyorum.Yorumda yapmıyorum.Belki böylesi çok daha iyidir.Herşeyin bir nedeni vardır diyorum, hayırlısı... Ne eşimin ne bebeğimin yükü bana ağır gelmez.Sağlığım yerinde olduğu sürece herşeye yeterim alimallah :49:

canım benim inan bazen annelerin olmaması daha iyi.benim annem geldi hiçbir şey yapmadı.daha sezeryanlı sezeryanlı ben baktım ona.kv de vardı utandım artık anne sen git dedim.annem çok üzüldü git dedim die, bende çok ağladım.o zamanlar sütüm bile kesildi üzüntüden.bi annemi sığdıramadım evimde dedim çok kötü zamanlar geçirdim.o nedenle annelerin olmaması bazen iyi....sen kendine eşine ve bebeğine bak gerisi yemin ederim ki boş.eşim ve oğlum için yapmayacağım yok.

Arkadaşlar 21 haziran 16:50 de kızımıza kavuştuk.Sabah sancım tuttu 7 de hastaneye gittik.Biraz erken gitmişiz epey sancı çektim ama herşeye değdi.Kızımı görünce hepsini unuttum.Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsinn,herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.çok harika bir duyguymuş.

canım psiloljileri bozuldu yazık o an akıllarına gelirmiş hep .
yatagına koyurdum düşcem zannetti heralde gözünü bi kocaman actı kollarını titretti benden tutunmak istedi yavrum
evet gercektende benimkide aglaması felaket oldu :5::5::5::5:

doktora götürdün mü canım, acaba götürsem mi diye düşünüyorum, ya da ne yapmak lazım acaba? kusma yok ara ara uykusunda ağlıyor ama gaz gibi gözüküyor. bu arada bugün 20 günlük oldu Alya Göksu'm.

Slm ben 3 haziranda dogum yapicaktim ama 30 mayista geldi oglum ve sariligimiz gecmedi 29 gun oldu sizler napiosunuz

Öncelikle hayırlı olsun CNm Rabbim amalı babali büyütsün ben hastaneden gelir gelmez yıkadın sonra gün asiri göbeğini dusurunceye kadar yıkadın 1 hafta sonra göbeği düştü alkol ile temizledim hep sonra doktor kontrolumuz vardı göbeği o gunü kanadı ağızdan K vitamini verdiler ve doktor artık alkol ile pansuman yapmayı bırak dedi eğer göbeği düştü ise sende pansumani bırak ve doktora götür iğne yapıyorlar CNm yıkamaya gelince ben şimdi hergun yıkıyorum havalar çok dicak çok iyi geliyor çok rahatlıyor sende yıla bol bol

Kaka sorunu herkes de olduğu gibi bizdede var aynı sekilde almak için çok zorluk çekiyor yavrum hiç aglamamasina rağmen kamasını yaparken ağlıyor kuzum karnına masaj yap yağ ile ben öyle yapıyorum birde bacaklarını döküp karnına dogru bastırıyorum daha rahat yapıyor

Göbek derken kızlar bebişleriniz göbeklerini naptınız nereye gömdünüz?
Ben kabeye yolluyorum ramazanda bi komşu mekkeye umreye gidiyor dedimki medineye gömermisin tgabiki götürürüm dedi ayy nasıl duygulamnım bedenlerinden bir parcası bile orda olması çok güzel bence
Benimki hala evde umreye giden bı arkadasım var bende kabeye göndermeyi düşünüyordum bencede çok güzel Rabbim birgun bizlerinde oraya gitmesini nasip etsin cnm

19.06.2013 sabah 8.28 oğlum dünyaya geldi şükürler olsun ki:) hayattaki herşeyden daha önemli daha anlamlı AŞK işte :) şimdi 9 günlük oldu bile yanımda misler gibi uyuyo Allah'ım ona sağlık uzun ömürler versin...(hepimizinkine)
diyorum ki iyi ki sezeryanla dünyaya getirmişim. Saolsun dr. Bahar Çağlar bana hiç acı çektirtmedi doğumda doğumdan sonra.
burdan ona tekrar teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim. (medipol hast.)
şimdilik bu kadar yazabilirim çünkü minik rüzgarımı uyandırıp emzirmem lazım:)
doğum yapan yada yapıcak olan tüm arkadaşlara ve bebeklerine sağlıklar diliyorum...

doktora götürdün mü canım, acaba götürsem mi diye düşünüyorum, ya da ne yapmak lazım acaba? kusma yok ara ara uykusunda ağlıyor ama gaz gibi gözüküyor. bu arada bugün 20 günlük oldu Alya Göksu'm.

onlar daha melek allahın izniyle hiç bişey olmaz onlara.benim eltimde dogum yaptıgında sezeryanlıymış yataktan kalkıp alamamış hastane beşigi tekerlikli oluyorya kendine asıla asıla yaklaştırmış bebegide battaniysinden tutup alayım derken bebek yere düşmüş düşünün hastane zemini bide beton yani.eltim demişki heralde bebek öldü...allahım korumuş onada bişey olmamış.
ben gecen gün bayagı araştırdım düştüügü mesefe önemliymiş 50 cm den yüksek olmamamlıymış 50 cm ve aşagısıysa normalmiş.
bebegi soyun diyor her yerine parmagını bastırın acıyan yerine tepki veriri neresi kırıldıgını anlarsınız yazıyordu denedim aksine gıdıklandı
bide sen dene

slm kızlar oğluşumun sarılığı 13 ten 10 a düşmüştü bugün 8.günümüz 11.5 a çıkmış.. doktorumuz emzirdikten 1 saat sonra mama ver dedi anne sütü yetiyor mu diye ama benim anlamadığım 1 saate kadar acıkır zaten çocuk yani nasıl anlıycam yetmediğini bugün emzirdim kendi memeyi 20 dk sonra bıraktı arkasından 5 dk sonra mama vermeyi denedim ilk kaşığı aldı ağzında tuttu yutmadı sonrada dışarı attı.. yetiyor gibi geliyor bana aç olsa memede sinirlenir yada sık ağlar herhalde ama öyle bişeyleri yok.. ben napayım ne zaman vereyim boşuna da mama vermek istemiyorum değerimiz çok yüksek değil ama bu sarılık neden yükseldi ki.... bana bi akıl verin kızlar..

Kizlar oglumum gobegi dustu az once ici hala yesil gobegin normal mi bu napcaz simdi

Hastaneden çıktıktan sonra bebeğimin göbeğine sürmek için hiçbir şey vermedi doktorumuz bize. Kendi halinde 10. Gün düştü. Ertesi gün sarılık için gittiğimizde hafif yeşillik vardı ve gümüş nitrat sürdü doktorumuz.

Back
X