2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayy benmki bide her akşam saat 8e doğru bi başlıyo iki dakka kucaktan indiremiyoz şimdide başladı yanımda ötekesi ona keza valla 12 ye kadar çıldırıcak gibi oluyorummm sanırım kucağa alıştı ve sanırım kolikkkk:52::52:

ahh canım sende bendensin ne yaparsan yap susmuyolar youtubedan bir sürü ses ninni dinletiyom yok anam araba bile fayda etmiyoo daha çok ağlıyoo sıpa...benmki biraz saallamyla sakinleşiyoo o yüzden artık ayakta sallanmaya alıştık hayırlı uğpurlu olsun teteleri...:9:

şuanda bende salllıyorum ayakta
o aglıyo ben aglıyorum:14:
neden böyle oldu anlamıyorum gayet usluydu 1 hafta öncesıne kaadr

Son düzenleyen: Moderatör:
canm yıkamak için göbğinin düşmesini beklemene gerek yok banyosunu yaptır göbeğini güzelce kurula ıslak kalmasın yeterr pişirme çocuğuu yinede sen bilrisin tabide

2 kere yıkadık ama şimdi göbeğinin içi nemli gibi geldi sanki koptu kopacak gibi duruyor ama içinde iltihap mı oldu acaba diyorum su kaçırmamak için çok uğraştık kaçırmadık da ama kopacağı için mi bilmiyorum sanki göbeğin dibinde şeffaf bişey var gibi

kızlar merhaba,
gaz problemı, pişik, uykusuz geceler hepımızın derdı ..
ancak benım dun baska bır derdım daha cıktı.
21 gun olmuştu ben sezaryen olalı dıkışlerımde enfeksıyon olmuş
antıbıyotık verdı doktor
tekrar pansumana baslıyacaz gunde 3 kere yapacaksınız gece lambasıylada dıkışlerı yakmadan tutun o enfeksıyonlu bölgeyı kurutsun dedı
antıbıyotıgın yan etkılerını faln okudum emzıren anneler kullanmamalıymış
cok moralım bozuk
kızımda etkılenıyor antıbıyotıkden sutten dolayı..
annem yanımda pazar gunu oda gıdecek
başına gelen var mı ?? dr amelıyat teknıgındekı hatadan yada kılodan dolayı olmuş olabılır dedı
ben suan 70 kıloyum
zaten 62 ıle hamıle kalmıştım
normalım yanı.. neden oldu bılmıyorum ..

canım nasıl anladılar enfeksiyonu?

bende alternatif bir ıslak mendil arıyordum. daha sağlıklı diye unibaby almıştım ben. ama o çok zor temizliyor. o bitince diğer ıslak mendillerden aldım ama onlarlada içim rahat değil. aslında pamuk almıştım pamukla temizlerim diye ama eriniyorum ona. bi süre pamukla temizledim ama özellikle geceleri zor oluyor.
ben gündüz pamuklu suyla yapıyorum gece unibaby yenidoğan.
şimdilk böle gidelm bakalım azcık büyüsün bakarız bi hal çaresine.

kızlar oğlum 3 gundur aksam 6dan 9 akadar aglıyo ama ne aglama paralıyo kendini esim iftarını fln yapamıyo dogru duzgun napim bana bı akıl verın cıglıklar arası yazıyorum bunu

gazı olabilr mi acaba
pışpışlayp biraz sırtına vurun bakalım rahatlıcak mı.
yada yüzüstü tutun elnzde rahatlıcak mı bakalm

bazı bebekler belli saatlerde sebepsiz yere aglarlarmış, buda kolik kategorisine giriyor :ssz:
bizimkide son 4 gündür akşam 9 dan 11 e kadar hep huzursuz, illaki kucakta oda oda gezdirmemiz gerekiyor, yoksa susmuyor :27:
1 saat ben 1 saat eşim gezdiriyor ondan sonra da uyuyor :52:

kaçta uyuyup kaçta uyanıyo peki canım?

bu arada kızlar benim bugünlerde sanki sütüm azaldı gibi hissettim
sık sık emzirdim hatta şu inciri denedim
ama tabi üşendiğim için ben suda falan bekletmedim direk yedim hatta içine
ceviz koydum ohh bol kalorilisinden
gerçekten sütümün arttığını hissediyorum
bende pek inanmıyordum bu tür şeylere
keramet incirde mi yoksa sık sık emzirme de mi bilemiyorum
belki kendimi inandırmışımdır incir yeyince olacakmış gibi
bilemiyorum yani..

mama veren arkadaşlara nacizane tavsiyem:
bende ilk bebeğimde oğlumu 2,5 ay emzirebildim
mama+anne sütü ile o da
bir gün oğlum tercihini yaptı
sabah kalktı ve beni emmemeye başladı
asla almıyordu o kadar üzüldüm ki
ertesi gün sütüm kesildi :43:
sonra zorla tutturduk ama süt inemyince ağlayıp bırakıyordu
böylece bitti gitti.. hala çok üzülüyorum
şimdi kızımı çok şükür sadece anne sütüyle besliyorum
ve hiç sütüm az yada doymayacak diye endişelenmiyorum bu işin
doğanın kanunu olduğuna ve her 'normal anne' gibi sütümün yeteceğine inanıyorum
sizde lütfen çok dikkatli olun
mama verdiğinizde mama tok tuttuğu için emme süresi uzuyor
zaten az olan sütünüz bebek daha az emdikçe az üretiliyor
mama vermezseniz yada minimum yani biraz aç kalacak şekilde
verirseniz sizi daha sık emer ve sütünüz artar böylece
unutmayın sizde her anne gibi bir annesiniz sütü olan annelerin
sizden bir farkı yada fazlalılığı yok
ayrıca bebekler her zaman aç oldukları için emmek istemez
emerek rahatlar, kendini güvende hisseder
biraz uzattım ama ben bu konuda içi yanmış bir anneyim siz olmayın

Son düzenleme:
selam kızlar .. benim oğlanın kasık arası boynun altı koltugun altı kızarık derisi soyuluyo havasız sanırım napmalıyım bunlar gecer hergün temizlîyorum ama değişmiyo krem yag sürüyorum aynı sizde varmı böyle bişi ?

kızım bugün 15 günlük oldu ve göbeği hala düşmedi.doktor kontrolünde cerraha gösterdik 3 haftaya kadar düşmesi normal 3 haftayı geçerse biz kendimiz düşürüyoruz dedi.sonrada bir araştırma yapıyorlarmış neden düşmedi diye.o kadar moralim bozulduki orda siz nasıl düşürüyorsunuz göbeği operasyonla faalan mı diye sormak bile aklıma gelmedi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?dua ediyorumda şu 1 haftaa içinde düşsün bari göbeği.

selam kızlar .. benim oğlanın kasık arası boynun altı koltugun altı kızarık derisi soyuluyo havasız sanırım napmalıyım bunlar gecer hergün temizlîyorum ama değişmiyo krem yag sürüyorum aynı sizde varmı böyle bişi ?
bizde de oldu bir kere nemli tutma canım kremler falan genelde nemlendiriyor
ben pişik kremi sürmüştüm iyi geldi
birde nemli bezle sil pudra kullan istersen çok hassas cildi bebeklerin

kızım bugün 15 günlük oldu ve göbeği hala düşmedi.doktor kontrolünde cerraha gösterdik 3 haftaya kadar düşmesi normal 3 haftayı geçerse biz kendimiz düşürüyoruz dedi.sonrada bir araştırma yapıyorlarmış neden düşmedi diye.o kadar moralim bozulduki orda siz nasıl düşürüyorsunuz göbeği operasyonla faalan mı diye sormak bile aklıma gelmedi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?dua ediyorumda şu 1 haftaa içinde düşsün bari göbeği.

10 gün falan süreni duymuştum ama 15 ilk kez
canım hemen moralini bozma doktorlarda felaket tellalı gibi
demekki, 3 haftaya kadar düşmemesi normal
acaba banyo yaptırmayın diyorlar ya sen yaptırdın mı
belki iyi kurulayamıyorsan nemli kalıyordur kurumamıştır

Kızlar bugün bebeğimi arabasının anakucağına koydum ama sanki katbük oldu bi tuhaf geldi.siz kullanıyor musunuz kemerini falan bağlıyor musuz?

bizde de oldu bir kere nemli tutma canım kremler falan genelde nemlendiriyor
ben pişik kremi sürmüştüm iyi geldi
birde nemli bezle sil pudra kullan istersen çok hassas cildi bebeklerin

10 gün falan süreni duymuştum ama 15 ilk kez
canım hemen moralini bozma doktorlarda felaket tellalı gibi
demekki, 3 haftaya kadar düşmemesi normal
acaba banyo yaptırmayın diyorlar ya sen yaptırdın mı
belki iyi kurulayamıyorsan nemli kalıyordur kurumamıştır

yok canım banyo sorun olmuyormuş.doktor zaten yıkayabilirsin dediği için yıkıyordum.bugün tekrar sordum acaba yıkadığım için mi düşmüyor diye alakası yok dedi.babasınında 20 günlükken düşmüş:)doktor ırside olabilir diyor.

canım 20 günde düşen biliyorum.üstelik benim oğlumun da 15. günde düştü sıkıntı yapma kötü koku KAN fln olmadıktan sonra skıntı yok bekle

bilemiyorum yani..

incirin kerametine ben de inanıyorum
kürü tam yapamadım da aklıma geldikçe içtim kompostosunu
bugün ilk defa kızımı sütümle doyurdum
rabbim sütlerimizi artrsın inş.

çok sıcaklatma bebişi canım ya
ben bubchen in pişik önleyiiccisini almıştım
olur gibi olunca onu kullandım iyi geldi sanırım
geçti
ama emzirrkeen terliyoruz oralar kızarıyor hemen
terletmemek gerek.

kızlar merhaba,

özel mesajlarınız için çok tşk ediyorum, özellikle nurgü66 seninkine çok güldüm :1:
bir video vardı yaa tülayyyy yuvana dööönnn diyee :1::1: neyse geldim iştee,
öfkeyle hareket ettim galiba, geldi geçtiii, burdayımm

bende ordan etkilenimte yadıım zatenn:27::27::27::27:
Tülay bile döndüyse zeynoo hayli hayli döner dedim:52::52::52:

inşallah hayatım valla
canım karatay diyetini oyüzden seçtimm menüleri çok uygun emzirmek için herşeyi yiyon nerdeyse ben bide onu biraz kendime göre dizayn ettim biraz ya tatlıyı kesem yeticek galibada çok canım çekiyooo:17:şu anda 56 kiloyum 6 kilom var vermem gereken yavaş yavaş onuda vericem bakalım yaa süt diye diye kilo alıcam zatenn:52:tontişlikte iyide ben hep zayıftım kocişim tosunum diye seviyoo gıcık oluyomm:47:neyse bakıcaz bakalım cicim gitcek zahir bu kilolarr..
hadii tatlım inşallah başarırsın abartı kilon yokmuş TOSUNUUM yaaww:34::34:
hayatı diyetlerle geçen benden tavsiye;
acele etme yavaş yavaş unutma yavaş verilen kilolar daha kalıcıdır herzman için..:34::34:
keepin topiğinde kilo namına kapışırız artıkın:27::27:

hosbulduk canimm benim sevinmene bende cok sevindim:9::9::9:bu ne guzel karsilama arkadaslar valla cok mutlu etiniz beni ben nasil size kiyip giderim hicc:26::26::26::54::54::54: ay canim insalah gelirr onu bugun ruyamda gördum valla:27:
oglunun yerien kizi varmiss 2 . kiz olcak galiba onun ismide elifmis:52::53: elif kizim diye seviyorum bende :53: bana diyorlar kac tane kizin var senin diye bedne diyorum topikteki butun kizlar kizim oglanlarda oglum diyorum bukadar benimsemisim valla sizii:53::53::9::9::9:

:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

zaten iki çocukluları düşünüyorum hep. sanırım ben 2. çocuk falan yapmam. yaparsam arada en azından 7-8 yaş olmalı. o zamanda bizim yaşlar ilerliyor.

ufak bebek birde 3-4 yaşlarında küçük çocuğu hayalimde canlandıramıyorum bile.

daha bebek küçük diye dışarı çıkmadım ama bu akşam çıkcaz eşimle. bebek bezi alır geliriz :)

bu arada benim yaramaz emzik almıyor ama elini emiyor durmadan. eğer omzumuza almışsak omzumuzu emiyor. çenemizi bulup orayı emiyor. vakum gücü de maşallah. çenemi bile acıtıyor. göğüs yaralarım o yüzden tekrarlıyor sürekli.

bizimkide eşimin kolunu morartmış emmekten
benim işim vardı bebişe bakarken koluna saldırmış eşimde çekmemiş bi baktım şapur şapur ses geliyor eşimde gülüyo
sonra kızdımm tabii pis diye:47::47:

benm kız bugün yine yaptı yapacağını arkadaşıma kahvaltıya gittimm altını değiştiriken bi pırtlattı üstüm başım mahvoldu kızın koltuğuna kadar pırtlattı düşünün artık nasıl bir ışık hızııı....arkadaştan kıyafet aldımm sonrada fosur fosur uyuduu eşşekk....

ayyy çok fenaa :9::9::9::9::9::1::1::1:

şuanda bende salllıyorum ayakta
o aglıyo ben aglıyorum:14:
neden böyle oldu anlamıyorum gayet usluydu 1 hafta öncesıne kaadr
aman bunlara hiç belli olmuyo bigün uyuyyolar bigün kıyametler kopuyoo bende sallıyorum ayakta banyo yapmasına rağmen yeni uyuduu ölüyom artıkk...

2 kere yıkadık ama şimdi göbeğinin içi nemli gibi geldi sanki koptu kopacak gibi duruyor ama içinde iltihap mı oldu acaba diyorum su kaçırmamak için çok uğraştık kaçırmadık da ama kopacağı için mi bilmiyorum sanki göbeğin dibinde şeffaf bişey var gibi
canım bişey yoktur yaa iyi kuruttuysan bişey olmaz bide kurumaya başladıkça öle görünüyoo hatta bizimkinin kızarmıştı göbeğindibi bende iltihaplandı diye düşünmüştüm annem ona zeytinyağı sürdü hemen geçti

bilemiyorum yani..
valla bende kendimi incirli kurabiyeyele inandırmıştım hımmm süper olduu:24::9::9:ama artık suya inandırıcam yapcak bişi yok:5::5:

canm çözümü kesinlikle pudra annem yüzünden ben ilk başta kullanmadım gözenekleri tıkarmış diyee ama baya kızarınca aman dedim oğlumun hiç tıkanmadı sonuçta hemen geçti aynı günn...

canım benm oğlumunki 20 günde düştü oyüzden hiç korkma bizim doktorumuzda 3 haftada normal demişti..
bende ordan etkilenimte yadıım zatenn:27::27::27::27:
Tülay bile döndüyse zeynoo hayli hayli döner dedim:52::52::52:

hadii tatlım inşallah başarırsın abartı kilon yokmuş TOSUNUUM yaaww:34::34:
hayatı diyetlerle geçen benden tavsiye;
acele etme yavaş yavaş unutma yavaş verilen kilolar daha kalıcıdır herzman için..:34::34:
keepin topiğinde kilo namına kapışırız artıkın:27::27:

:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

bizimkide eşimin kolunu morartmış emmekten
benim işim vardı bebişe bakarken koluna saldırmış eşimde çekmemiş bi baktım şapur şapur ses geliyor eşimde gülüyo
sonra kızdımm tabii pis diye:47::47:

ayyy çok fenaa :9::9::9::9::9::1::1::1:

acelemiz yok bacım yaa vercez yavaş yavaşş :27:ee kapışcaz artık olcak okadarr:9:bu arada acayip güldüm en sondan önceki msjını yanlış okumuşum ne oluyoo dedyidim sonrada kırıldım okuyuncaa:9::9::9:

$070720131845.webp $10072013003.webp
abisiyle kızım çokta iyi anlaşırlarr....hep böyle uyusa keşkee...

canım 20 günde düşen biliyorum.üstelik benim oğlumun da 15. günde düştü sıkıntı yapma kötü koku KAN fln olmadıktan sonra skıntı yok bekle

aman bunlara hiç belli olmuyo bigün uyuyyolar bigün kıyametler kopuyoo bende sallıyorum ayakta banyo yapmasına rağmen yeni uyuduu ölüyom artıkk...

canım bişey yoktur yaa iyi kuruttuysan bişey olmaz bide kurumaya başladıkça öle görünüyoo hatta bizimkinin kızarmıştı göbeğindibi bende iltihaplandı diye düşünmüştüm annem ona zeytinyağı sürdü hemen geçti

valla bende kendimi incirli kurabiyeyele inandırmıştım hımmm süper olduu:24::9::9:ama artık suya inandırıcam yapcak bişi yok:5::5:

canm çözümü kesinlikle pudra annem yüzünden ben ilk başta kullanmadım gözenekleri tıkarmış diyee ama baya kızarınca aman dedim oğlumun hiç tıkanmadı sonuçta hemen geçti aynı günn...

canım benm oğlumunki 20 günde düştü oyüzden hiç korkma bizim doktorumuzda 3 haftada normal demişti..

acelemiz yok bacım yaa vercez yavaş yavaşş :27:ee kapışcaz artık olcak okadarr:9:bu arada acayip güldüm en sondan önceki msjını yanlış okumuşum ne oluyoo dedyidim sonrada kırıldım okuyuncaa:9::9::9:

kızlar sağolun içimi rahatlattınız biraz.1 hafta daha bekleyelim bakalım.inşallah düşer.

Canım korkma düşer inşallah kuru tutmaya çalış bi de bezini o bölgeye değdirmemeye çalış
Benimki de geç düşmüştü kendime çok dert etmiştim ama inan illaki düşüyor

Canım korkma düşer inşallah kuru tutmaya çalış bi de bezini o bölgeye değdirmemeye çalış
Benimki de geç düşmüştü kendime çok dert etmiştim ama inan illaki düşüyor

hemde ne dert edindim.düşmezse biz düşürürüzz diyince doktor fena oldum.bu bikaç gün yıkamayım bari kuru tutayım.

Back
X