- 10 Ekim 2012
- 2.951
- 299
- 113
kaçta uyuyup kaçta uyanıyo peki canım?
12 ye dogru uyuyor, gece 4 gibi uyanıyor, emiyor tekrar yatıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçta uyuyup kaçta uyanıyo peki canım?
hoşbulduk canımmm, iiyiz oğluşda fena sayılmaz, sen nasılsın kızçen nasıll![]()
canm hiç sorma ya
sinirlerm zıpladı zaten
ben serum yiyodum üşütmüşüm
o da uzun sürdü
kv ye 30 cc mama ver gelnce emzrcem dedim
60 vermiş emmedi çocuk uyudu ya
göğüslerim de zaten yeni yeni süt oluyo
o da azalır diye korkuyorum
işte işine 3. kişileri karştrmıcaksın![]()
Benim bebeğim banyoda ağlamıyor fakat altını temizlemek için açtığımızda ortalığı yıkıyordu adeta. Normalde bebeğim çok sakindir öyle kolay kolay ağlamaz. Nedenini ıslak havluya bağladım. Ne de olsa daha yeni sicak yerden çıkmışlar ıslak havlu üşütüyor diye düşündüm.
Ben de çözüm olarak saç kurutma makinesini kullanayım dedim.şimdi alt açma örtüsünün yanında sürekli prize takılı halde duran saç kurutma makinemiz hazır ol vaziyetinde bekliyor. Altını ıslak havluyla siler silmez orta ısıda uzaktan kurutuyorum. Çok keyifleniyor artık. Benim bebeğimde işe yaradı. Bebişimin rahatı için ne yapacağımızzı şaşırdık vallahi
![]()
kızlar oğlum 3 gundur aksam 6dan 9 akadar aglıyo ama ne aglama paralıyo kendini esim iftarını fln yapamıyo dogru duzgun napim bana bı akıl verın cıglıklar arası yazıyorum bunu
ay bende ayakta sallayarak uyutmayı çok seviyorumm![]()
bizimkiler alıştırma dediler ama bende ne var hemen uyuyor zaten diye öyle alıştırdım,
niye bu kadar karşı herkes sallamaya pek anlamıyorum![]()
2 kere yıkadık ama şimdi göbeğinin içi nemli gibi geldi sanki koptu kopacak gibi duruyor ama içinde iltihap mı oldu acaba diyorum su kaçırmamak için çok uğraştık kaçırmadık da ama kopacağı için mi bilmiyorum sanki göbeğin dibinde şeffaf bişey var gibi
kızım bugün 15 günlük oldu ve göbeği hala düşmedi.doktor kontrolünde cerraha gösterdik 3 haftaya kadar düşmesi normal 3 haftayı geçerse biz kendimiz düşürüyoruz dedi.sonrada bir araştırma yapıyorlarmış neden düşmedi diye.o kadar moralim bozulduki orda siz nasıl düşürüyorsunuz göbeği operasyonla faalan mı diye sormak bile aklıma gelmedi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?dua ediyorumda şu 1 haftaa içinde düşsün bari göbeği.
Eki Görüntüle 753417 Eki Görüntüle 753418
abisiyle kızım çokta iyi anlaşırlarr....hep böyle uyusa keşkee...
saol tetesii olum yakışıklıdır kıyamam ilk gözağrım obenmm
canını sıkma tatlım ya normal değil elbet ama rahatsızlığına bağla bundan sonra dikkat et
inşallah bebişinde sende çabucak toparlanırsınız
bol bol emzir emzirdikçe göğüs uyarıldıkça süt üretimi artar inşallah..
dün arkadaşlardan biri süt üretimiyle ilgili yazı paylaşmıştı çok güzeldi geçmişe dünün yazılarına bi bak istersen..
bebişler annesinin karnını özledikleri için ağlarlarmış
ve dinleyince sakinleşip sewdiği sesler arasındada fön mak. var ayrıca,elektrkli süpürge,araba vs...
belki seninkininde o yğzden hoşuna gidiyordur..:26::26:
kolik ağlamadır canım ya anne karnını isterlermiş youtube da bi video vardı kolik ağlamalar diye girersen
bulursun.. yorumları okudumda herkes memnun olmazsa ben bi bakıym paylaşırım..
inşallh ii olur yavrucak, ha bide olu üfle annesi kuılağına sessizce salavat vs.. oku
rabbim şifa versin..
ayy bende çok sewiyorum ,bebişimi doyurduktan sonra ayağıma yatırıyorum yavaş yavaş sallıyorum
çamaşırımı katlıyorum,kk ya giriyoruum, yemek yiyorum,çay içiyorum, böle daha güzel bence
ama beni görenler gözlerini bölertiip
-aaaaa 1 aylık bebeyi ayağa alıştırmış diye
-ne var hemen uyuyor çokta sewiyo diyorum
-sen dur görürsün ilerde sinir olacan çok kızacan kendine..
diyolar
bakalım kızacammı kendime yaşayıp görelim
hevesliyim anacııııım kaç kere doğuruyooz sankilim
yok canım bişi yoktur o kurumasına işaret benimkindede vardı
alta ilaç ismi yazzıcam onuda oku
tatlım bak ben birinden duydum BABUSOL diye temizleme spreyi var eczaneden aldık
5 günlükken göbüşümüz düştüiçinde mendilleri var
4-5 fıss sıkıp göbek dibine sürüyosun kurutuyo
göbeği düştükten sonrada o derisindeki kan kaybolana kadar kullanmaya dewam et..
oyyy kuzum ya melekler gibi aynıtabbi annesinin kucağında yatarsa niye uyumasın dimi
oğlunda ppek yakışıklı yaaawwwkumral bebişleri çok sewerim
![]()
Sağol canım içim rahat etmedi de bi sorayım dedim oturur gibi duruyor diye.biz hep kullanıyoruz ilk aydan itibaren kullanılabilir diyor,bende de biraz tedirginlik oluyor ama eşim gayet rahat yoksa arabaya bindirmiyor
maşallah kuzulara...Eki Görüntüle 753417 Eki Görüntüle 753418
abisiyle kızım çokta iyi anlaşırlarr....hep böyle uyusa keşkee...
HKN2013 anacuuuum banada akıl ver nasıl yapcan sen bu diyeti bakiiim yarın başlayakmı ne diyoosn
kociş şimdiya kadar hiç bişi demiyodu az önce;
bebişim koltukta yanımda yatıyodu
-şuna bak buda aynı annesi gibi oldu.. dedi
-nasıl annesi gibi.. dedim
-kendine benzettin çocuğuda tontiş yaptın bütün gün emziriyosn.. dedi
(kendisinin de göbeği ondan önce gidiyo haberi yok tabi)
bana gizlice laf çarptı anlayacağın benimde hamiş kaldığım kiloma inmem için 6 kg kaldı
KAPIŞALUUUUUMMUUUU TATLIIIIMMMMMM![]()
şimdi banyo yaptırcam oğlumu. ama korkuyorum. kendini paralarcasına ağlıyor. internetten araştırma yapıyorum ağlamamasını sağlamanın yolu var mıdır diye. sizin bildiğiniz bi yöntem var mı.
her altını açtığımızda da ağlıyor benimki.
heheheya nasıl oluyo insan çok sinir oluyooo
kapuşalumm tatlummm
valla ben şimdii karatay diyetine uymaya çalışıyorum kitabınıda alıyorumm kahvaltısı falan sağlam bunun üstelik acayipte süt yapar bence içeriği güzel yanii bikere şekeri azaltıyoruz
süt için bitki çayı su özellikle su çok içiyoruz şekersiz limonata süt içiyoruz karatay diyetinde sütün önemi var ekmek yok nişastalılardan uzak duruyoruz kuru baklagil yenebilir ancak nohut tercihimiz olmıcak falan filann bu tarz aslında besin değeri yüksek herşeyi yiyebilicez ben bunu biraz emzirdiğim için esnettim tabii sende öle yapabilirsinn bak karatay diyeti topiğinde örnek listeler var bikere ekmekten hamur işinden kesinlikle uzak durr başka yolu yokk
![]()
AYYYY hemde nasııll siniirr oldum anlatamam uyuzz şeyy hııhhhh
hadi tatlişko hayırlı uğurlu olsun siftak yapalım yarın sabah aç karnına tartıl kilocunuu yaz buraya
ben diyete bağlı kalamamda yediklerime dikkat ederim artıkınhamur işi ve tatlı bağımlısıyım
ama en azından dikkat ederim frenlerim kendimi abartmam..
kim tutaarr bizi bass gazaa incecik olcaz çatlasın patlasın kocişlerr![]()
çatlasın çatlasınn zaten konuşmuyom onlaa sinir etti koca değilmi iştee uyuzzz...ayy benm tartım yokkk gidiyimde kendime tartı alıyım hemennn
bikere bende çok seviyom hamur işini tatlıyı fakat lakin ama yemek yokk arda kaçamak olabilir dikkat ederim artıkın demek ayy ben ara sıra belki uayarım demek nurguucummm lütfennn
neyse ben bugün baya uydum ama kocam aklıma geldi sinirlendim gidiyimde bi tatlı yiyim bakk
![]()
Selam hayırlı geceler kızlar size bir şey sormak istiyorum
Söylemesi ayıp benim ve bebeğimin Kizi çok fazla esim bile diyor ki sen hamileyken bu kadar gaz cikarmazdin ne oldu sana bende sezeryandan galiba dedim dizde de böyle birsey var mı benden kızıma geçiyor sanırım öyle gaz yapıcı seyler şe yemiyorum ama bilemedim şimdi
oyuna gelmem güzeliim can noktamı buldun hayıır cııısss
canımı çektiremezsin oyuna gelmeemm![]()
canım bizde kızımla ikimiz aynı dertten muzderibimiz anlamıyorum valla bağırsakalar dışarda fazla havalanmış herhalde ameliyat esnasındabenm doktorun eli yavaştı zatenn çıkartınca hemen sokamamış geri
şaka biyana bende anlamıyorum vcanım ama kesinlikle kızımageçtiğinin farkındayım..
Allah iyiliğini verdin cnm gece gece güldürdün beni ya belli biz bı taraflarımızı üşütmüşüz saka bı yana harbi motor fena bozulmuş kızım desen benden beter her dakka gaz çıkarmak istiyor bir de kendi çıkaramıyor masaj yolu ile ben çıkarıyorum arkamı donüyorum yine sıkılıyor acaba bende mı bı anormallik var diye düşünmeye başlamıştım