kızlar benim kızım 2 gündür emdikten sonra çok kusuyor aynı durumda olan var mı bir de sol gözü çapaklanmaya başladı üşüttümü acaba?
acaba çokmu emiyor cnm fazlasını çıkarıyor üşütse kakasını yeşilimsi yapar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kızım 2 gündür emdikten sonra çok kusuyor aynı durumda olan var mı bir de sol gözü çapaklanmaya başladı üşüttümü acaba?
saol canim cok btsk ederiz teyzesi :)) senin kizinda cok tatlimaşallah prensese çok tatlıııııııııı allah nazarlardan esirgesin seniiiii![]()
Ya canim sorma düskündür keyfine hep omuzda gezicek uyanik oldugun da öyle ayni odalari görmekte istemiyor degisik seyler görmek istiyor hep dün kendimizi sokaga attik oglum omzum da, saskin saskin baka baka omzum da bir tur attim geldim
Ürkme heekeste oluyormus canim evet bende normaldir diye dusunuyordum hep ama nette bikac olunsuz sey okuyunca korkmustum, e kimse de yok yanimda sorsam anneme ne sorsan 5 cocuk büyütmüs kac yil gecti aradan unuttum ben diye en fazla tahmin ediyor kac yil gecti dedigi de kücük kardesim 5 yasinda
Kizini büyütmüssün masallah masallah canim ya ne cabuk büyüyor bunlar.. Babyschalenin icinde de nasil yatmis öyle :) cok sîrîn kizin uzun ve saglikli bir ömrü olsun insallah.. Dikkat et tr de nazar degdirmeden götürdügün gibi getir kizi :) he birde kücük cocuklar genelde hava degisikliginden cok etkilenir Almanya ile Türkiyenin havasini sen biliyorsun yikadigin su bile cok cok farkli olucak mümkün oldukca cildini nemlendir eli yüzü kuruyup pul pul olmasin sonra fistigin,..
Tsk ederiz teyzesi kizim büyük gözukuyor evet resimlerle cok alakasi yok :)) gecen gun benim doktorumdaki hemsirede dedi yasindan buyuk duruyor diye :) bu ayin 3 de doktora gitmistik 5 kilo gelmisti simdi vardir 7 kilio fln :))ooyy yavrum benim ya maşallah kaç kilo oldu annesi ya fotolardanmı böle kocaman görünüyo maşallah..
bide ilk fotodaki meyve filesimi yoksaaa:26:
canim pamukcugun emzile alakasi yok tabiki dezenfekte edilmemisse hijsenik degilse kapabilme ihtimali yuksek ama hic sanmiyorum onuda muhtemelen cok dikkat etmisindir :))İlk başta elini emiyor diye aç olduğunu düşünüp dayıyordum memeyiee tecrübesizlik.meğerse refleksmiş ne bileyim.bari elini emmesin emzik emsin dedim dayadım emziği, bu seferde ağızı olduğu gibi pamukçuk oldu.:44:
dün kontrolümüz vardı.dr damla verdi 1 haftaya geçermiş.emzik hiç tavsiye etmiyorum enfeksiyonu bundan kapmış olabilir dedi.açıkçası çokta dikkat edemiyorum sterilmi değil mi diyekestim artık vermiyorum emzik.çok zorda kalmazsam vermicem.elini yesin o daha temiz
![]()
TSK EDERIZ TEYZESIIoy nazar değmesin
çok tatlı
kanatmaya varana kadar yapmadı bizimki ama baya bi harap ettik yüzü ama artık çizmiyo gerçende intihar ederken yakaladım :))))
2 parmağıda burnuna sokmuş duruyodu:)) koptum valla gülmekten oğlum hayattan bu kadar çabukmu bezdin diye :)))
kızlar yaa doğumdan sonra baya bi girememiştim takip edememiştim. merve02 yokmu ?geçmişlerde göremedim
kızlar ya bebeğin poposunu silmek için hangi marka ıslak mendil kullanıyosunuz. ben bez olarak molfix kullanıyorum yanında hediye edilen molfix ıslak mendil çok güzel parfüm fln içemiyo sabunlu. ama tek olarak bulamadım sanırım mgroslarda fln satılıyo. primanın beyaz paketlerini hiç beğenmedim pişik yaptı bizi sanki köpüklü gibi yapış yapış oluyo mavi olanıda parfümlü.
Kizlar bugun doktora ordan da avmye gitti k burnumda n geldi allahtan oglum gayet iti ama orda hic durmadi.bide esimin ve kaynanamin cenesi lanet ettim emie ağladı emzirdim tekrar agladi tekrar emzirdim 1 saat böyle gecti kaynana ustu kalin der edim oyle der doktor normal diyor.kollu Tulum ve kisa kollu citcitli badi vardi.bi de battaniye.ben ogluma ali sgeris yaparkrn kv esimi cekmis cok kalin üstü az oncw şapkası ni çıkardım cocuk rahatladi diyor gizli gizli halbuki cocuk emdigi icin rahatladi avm de klimalar catir catir ne terlemesi allah askina hele esim ondan iyice nefret ediyorum artik her gunumu zehir ediyor bana
slm annişler,
sizlere birşey sormak istiyorum.bebeklerinizi nasıl emziriyorsunuz?yani emmeye kalktığında iki memeyi birden mi emziriyorsunuz tek memeyi mi ve kaç dakka emiyo?benim oğluşum bir saate yakın emiyo bazen.sağlık ocağına gittim bugün yarım saatten fazla emzirme dedi.yarım saat emme ona yeter diyorlar.ayy şaşırdım artık
Günaydın annişler.
Bugün doğum yapalı tam 21 gün olmasına rağmen balon gibiyim. Şişliklerim hala inmedi. Öyle aman aman tuzlu yediğim de yok. Bol su içiyorum zaten. Salatalık ta çok yiyorum. Ama yok yokhala balon gibiyim. Ayakkabılarımı özledim. Sizler ne durumdasınız?
avent pompadan ben memnun kalmadım ya. emiş gücü az. tın tın. bazen bi saatte çekiyor. işte kullanamıcam sanırım. çok sızdırıyor birde. zaten az olan sütlerim hep israf oluyor.
çift taraflı olması çok önemliymiş. param olursa bi tane çift taraflı almayı düşünüyoum.
vaktin bu kadar önemli olduğu bi zamanda tekle uğraşmak saçma.
hatta sütyen şeklinde bi pompa çıkarsalar. o sağarken biz iş yapabilsek :)
Selam arkadaslar gunumuz hayrolsun ıns
Bugun oglusum tam 20 gunluk bı pasa oldu gun gectıkce yenı yenı huylar edınıyor yaptıklarıyla da zevkten dort kose oluyor afacan :) yapmayıp yapmayıp tam altını actıgımda gaz cıs kaka showları ve akabınde etrafı batırmalar cıkardıgı gaz sesıne kendı de sasırıp korkuyla etrafı gozlemeler ve daha neler neler .. Bırsey harıcınde yaptıgı dıger seylerden mutlu oluyorum ama benım oglus ac veya tok olsun farketmıyor ılk fırsatta ellerını agzına goturup sankı meme emıyor gıbı ıstahla emmeye baslıyor :26: cok canımı sıkıyor bu durum ıkı gundur ve emzık vermemıstım su gune kadar vermeyı de dusunmedım ama sızce bu durumdan dolayı vermelı mıyım ne yapsam bır akıl verın
İlk başta elini emiyor diye aç olduğunu düşünüp dayıyordum memeyiee tecrübesizlik.meğerse refleksmiş ne bileyim.bari elini emmesin emzik emsin dedim dayadım emziği, bu seferde ağızı olduğu gibi pamukçuk oldu.:44:
dün kontrolümüz vardı.dr damla verdi 1 haftaya geçermiş.emzik hiç tavsiye etmiyorum enfeksiyonu bundan kapmış olabilir dedi.açıkçası çokta dikkat edemiyorum sterilmi değil mi diyekestim artık vermiyorum emzik.çok zorda kalmazsam vermicem.elini yesin o daha temiz
![]()
Kızlar kızıma MAŞALLAH deyin![]()
Geçmiş olsun canım. Bende dün ateşlendim ve felaket derecede hasta olarak yatıyorum. Oğlumda hasta oldu ne yazık ki. Allahtan ateşi yok onun.
Benim oğluş gündüz nerdeyse hiç uyumuyor. Belki toplamda 1 saat. Gecede 12 buçuk 1 gibi yatıp 6-6 buçuk gibi kalkıyor ama.![]()
sağol canım bnm iyileştim şükür bol sıvı alıyorum zaten mecbur emzirdiğim için zaten sıvı alımım çok fazlaah canımçok geçmiş olsun bol sıvı al diyeceğim ama alıyorsundur zaten
canım uzak dur sakinleş biraz..inan birçok kişi belli boyutlarda eşi ve eşinin ailesi ile yaşıyor birşeyler bu içinde bulunduğumuz zmanların getirisi sanırım..üzerinden bir kısım zaman geçince düzelecek bak göreceksin
bizimkinin 2.ayı 4 ağustosta bitecek işte niye o kadar geçe vermiş ki aşı tarihini acaba:44:10 gün fark oluyor..arayıp tekrar sorsam mı ki
ben genelde 10-15 dk emziriyorum ve genellikle tek meme emiyor ama son zmanlarda ikinci memeyi de istemeye başladı..dr bize de yarım saati geçirmeyin demişti
maşallahminicik haliyle takım da mı tutuyormuş bu kız
![]()
Bu konuda cevap yazicak kimse yok mu annişler? Bugün 27 günlük olduk. Benim dogumdan sonra şişliklerim gitmedi. Benimle aynisorunu yaşayan var mı aranızda?![]()
Aman aman parmak emmeye alışırsa bıraktırmak çooook zor. Kardeşimden biliyorum. Emzik bıraktırmak çok kolay. Yinede sen bilirsin.