- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
arkadaşlar doktordan yeni geldim. uzun yazacağım ama.... özele gidiyordum ben ama kararsızdım maddi açıdan sorun olur mu diye. bugün doktorum devlete yada araştırmaya yönlendiricem seni dedi. devlette birini tavsiye etti. araştırmaya gitmem zaten.
neyse tahlil yapacaktı bugün önceki tahlillerimi gösterdim tsh ( hormon) sanırım düşük dedi sorun olabilir dedi guatr felen dedi bebekte zeka geriliğine neden bile olabilir dedi eğer hala düşükse ilaç takviyesine başlayalım dedi. çok moralim bozuldu neyse tahlillerin sonuçlarını öğleden sonra alıcam.
ulstrason fotolarına baktım çıkışta bir tanesi 2 bir tanesi 6 gün geri. iyice moralim bozuldu. başta geri olan var mı ?
gelişimleri neye göre ilerliyor? benim yeme içmem etkili mi? lütfen yardımcı olun... çok kötüyüm...
Cosatto You 2 Twin Stroller-The Owl & The Pussycat bebek arabası gerçekten çok güzel bulabilirsen söylede bende oraya bakayım..
kızlar merhaba
bugün doktora gittik. bir oğlum bir kızım olacak. allah hepimize sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin.
hadi hayırlı olsun. şimdi herkes sizi çok şanslı görüyordur. etrafımızdaki herkesin beklentisi hep biri erkek biri kız olsun yönündedir ya. benim iki kızım olacak. ben istememiştim cinsiyetleri farklı olsun. öyle de oldu.
allah hepimize sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin.
merhaba kızlar bende ikiz anne adayıyım ama henüz çok yeni bir hamilelik, tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. geçtiğimiz mart ayında bebeğimin kalbi durmuştu bu ikinci hamilelğim. o yüzden biraz daha endişeli geçiyor, üstelik ikiz olması daha da tedirgin edici. inş sağlıkla bebişlerimi kucağıma alabilirim, tabi aynı şekilde sizler de... dün kontrolümüz vardı bebişlerim 1.5 cm olmuşlar, kalp atışları da çok güzeldi:)) ilaç olarak progestan iğne kullanıordum artık jele başlıcam, clexane iğne bir de folikasit kullanıyorum. benim sizin gibi mide bulantım ve kusmam yok ama buna karşın iştahım da yok 3 kilo verdim şimdiden ama alacağımı bildiğim için çok endişelenmiyorum bebekler için gerekli olan herşeyden yiyebiliorum ama az az.. şimdilik böyle, tecrübelerinizden yararlanmak isterim:)
merhaba kızlar bende ikiz anne adayıyım ama henüz çok yeni bir hamilelik, tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. geçtiğimiz mart ayında bebeğimin kalbi durmuştu bu ikinci hamilelğim. o yüzden biraz daha endişeli geçiyor, üstelik ikiz olması daha da tedirgin edici. inş sağlıkla bebişlerimi kucağıma alabilirim, tabi aynı şekilde sizler de... dün kontrolümüz vardı bebişlerim 1.5 cm olmuşlar, kalp atışları da çok güzeldi:)) ilaç olarak progestan iğne kullanıordum artık jele başlıcam, clexane iğne bir de folikasit kullanıyorum. benim sizin gibi mide bulantım ve kusmam yok ama buna karşın iştahım da yok 3 kilo verdim şimdiden ama alacağımı bildiğim için çok endişelenmiyorum bebekler için gerekli olan herşeyden yiyebiliorum ama az az.. şimdilik böyle, tecrübelerinizden yararlanmak isterim:)
canım hayırlı uğurlu olsun. ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. endişelerini anlıyorum, hepimiz aynı yollardan geçtik. hep olumlu düşün pozitif ol. bide bol bol dua oku, kendini daha iyi hissedeceksin. şimdiden konuş bebişlerinle.
ilaçlarını düzenlı kullan aksatma. bende senin gibiyken ay hiç bulantım yok diyordum. sonra bi başladı daha yeni geçti. merak etme herkeste farklı oluyo. ben hamile kalınca 2 kilo vermiştim. şimdi 2 kiloyu geri aldım. 55 kiloyum. doktor bebeklerin durumu çok iyi dedi. ama bundan sonra yediklerimi biraz daha artırmamı kilo almamı söyledi.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hoşgeldin aramıza. kilo vermen çok normal. ben 8 haftalıkken yataktan kalkamıyordum. şiddetli kusmam ve tansiyon düşüklüğüm vardı. 4 kilo verdim. daha sonra bulantı haplarıyla yemek yiyebildim. verdiğim 4 kiloyu yeni 19. haftama kadar alabildim ancak. serumla besleniyordum. çok kötü günlerdi. devam ediyor bulantılarım kusmalarım hala. bulantı haplarıyla yiyip içiyorum. ilk başta verdiğin kiloların hiç önemi yok. bebeklerin çok küçükler. endişelenmeye gerek yok gerçekten.
ben 8 haftalık hamileyken burada 20. haftalarını geçiren anne adaylarını görünce hiç geçmeyecek günler diyordum. 37. haftaya geleceğim de doğuracağım diyordum. şimdi bakıyorumda 20. haftaya giriyorum. benim için zaman kötü ama çabuk geçti. senin için iyi ve çooook çabuk geçer umarım.
tekrar hoşgeldin.
Eki Görüntüle 544707
Arkadaşlar Bebeklerime ilk yeleği ördüm, Nasıl olmuş. Sizşerde bir şeyler yapıyormusunuz ?
Ayyyyyy kızlar slzlerl gorunce bı tuhaf oldum hamılelıglm geldl aklıma ılk zaman en ı zamandı son ayda lnanılmaz kotuydum bem ayak slsmeslndsen evde oklavayla yuruyrsdum kasıntıdan aglıyordum hepp caresı yok amaaaaa 27 temmuzda ne bilirdim bu kadar ballı kaymak sekeer doguracagımı ikl anda g,zlerlnlze bakıyorlar lclnn yagları erıyor anlıycanız hamılelek zor gecıyor ama dogduklarında DADINDAN yenmlyor
Ayyyyyy kızlar slzlerl gorunce bı tuhaf oldum hamılelıglm geldl aklıma ılk zaman en ı zamandı son ayda lnanılmaz kotuydum bem ayak slsmeslndsen evde oklavayla yuruyrsdum kasıntıdan aglıyordum hepp caresı yok amaaaaa 27 temmuzda ne bilirdim bu kadar ballı kaymak sekeer doguracagımı ikl anda g,zlerlnlze bakıyorlar lclnn yagları erıyor anlıycanız hamılelek zor gecıyor ama dogduklarında DADINDAN yenmlyor
hadi hayırlı olsun. şimdi herkes sizi çok şanslı görüyordur. etrafımızdaki herkesin beklentisi hep biri erkek biri kız olsun yönündedir ya. benim iki kızım olacak. ben istememiştim cinsiyetleri farklı olsun. öyle de oldu.
allah hepimize sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?