- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
kız erkek mantığını ben anlayamıyorum inan... ilkinde çok kız olsun diye istemiştik sonra kaybedince bunlarda cinsiyetleri için hiç dua etmedim
bende usg de önce kızımı öğrendim oğlumu 3 hafta sonra öğrenebildim
kız deyince olsun sağlık olsun diyenlere bi tane patlatmak gelmedi değil içimden :)))
tek bi kılını hiç bişeye değişmem ... ben onları nasıl zor buldum
Rabbime binlerce kez şükürler olsun sağlıklıca kucağımıza almak nasip olsun inşallah
ne demek cinsiyet kız olduğunda sağlık olsun demek. ne garip insanlar var ya. kızlar daha vefalıdır aileye karşı. daha hayırlıdır. bunu herkes bilir. erkek olunca herkesin yüzünde güller açıyor nedense. ilginç ya çok ilginç.
allah herkese sağlıklı çocuklar versin öncelikle. inşallah sağlıklı bir şekilde doğurur ve büyütürüz.
iyi akşamlar benim gebeliğim üçüz başlamıştı sonra keselerden biri boş keseymiş ikiz devam ettik 29 unda dr daydım boş kese erimiş artık dedi 4 gündür çok az kahverengi leke oluyor iç çamaşırıma geçen bi leke değil sadece tuvalette peçeteye bulaşan bişey ağrım falanda yok ama ben korkuyorum dr aradım artarsa gel dedi artmadı dün olmamıştı bugün 2 defa yine oldu 6 yılın ardından kavuşcam inşallah bebeklerme şuan 14. haftadayız leke oldugu günlerde adet günlerime denk geliyor onunla ilgisi olabilirmi? korkuyorum dr umda çok iyiler sağlıklılar demişti enson ama kahve lekeden bişey olurmu yinede yarın gitsemmi dr a ben ?:44:
Ben henüz hiç bişey almadım.ikiz olduğu için çok ağırlaşmadan yapmaya başlamak lazım alışverişi. Kaçıncı haftada almaya başlasam acaba.
6 yılın ardındanbebeklerime kavuşacağım diyorsun, bence bir ihmale yer verme. endişe edeceğine doktora görün, kalp atışlarını duy, rahatla derim. geçmiş olsun şimdiden.
Ben henüz hiç bişey almadım.ikiz olduğu için çok ağırlaşmadan yapmaya başlamak lazım alışverişi. Kaçıncı haftada almaya başlasam acaba.
kızlar meraba bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 13+6 günlükken doktor GİTTİĞİMDE BOYLARI birinin 79 mm diğerinin 81 di kilolarıda 74 gr ve 87 gr sizinkiler nasıldı bu haftalarda
iyi akşamlar benim gebeliğim üçüz başlamıştı sonra keselerden biri boş keseymiş ikiz devam ettik 29 unda dr daydım boş kese erimiş artık dedi 4 gündür çok az kahverengi leke oluyor iç çamaşırıma geçen bi leke değil sadece tuvalette peçeteye bulaşan bişey ağrım falanda yok ama ben korkuyorum dr aradım artarsa gel dedi artmadı dün olmamıştı bugün 2 defa yine oldu 6 yılın ardından kavuşcam inşallah bebeklerme şuan 14. haftadayız leke oldugu günlerde adet günlerime denk geliyor onunla ilgisi olabilirmi? korkuyorum dr umda çok iyiler sağlıklılar demişti enson ama kahve lekeden bişey olurmu yinede yarın gitsemmi dr a ben ?:44:
canım seninle haftalarımız da hemen hemen aynı
ben de 21 in içindeyim
kaç kilo aldın?çalışmaya devam ediyor musun?
ben 3,5 kilo aldım, yarın ayrıntılı ultrasonum var,
heyet raporum var evde yatıyorum
bizden haberler böyle
ben sizleri takip ediyorum, okuyorum sizleri ve her seferinde allahım bana da göster bu günleri diyorummmm
ne demek cinsiyet kız olduğunda sağlık olsun demek. ne garip ibnsanlar var ya. kızlar daha vefalıdır aileye karşı. daha hayırlıdır. bunu herkes bilir. erkek olunca herkesin yüzünde güller açıyor nedense. ilginç ya çok ilginç.
allah herkese sağlıklı çocuklar versin öncelikle. inşallah sağlıklı bir şekilde doğurur ve büyütürüz.
allah bağışlasın maşallah
demek dadından yenmiyor
ben şuan 27 haftalıkhamileyim çok sıkıntılı geçiyor bacak aramda yani leğen kemiklerimde çok ağrım oluyor yatamıyorum yatakta dönemiyorum ağrıdan. doktorum doğuma kadar çekeceksin bazılarında oluyorböyle dedi ama her geçen gün artıyor yataktan kalkınca ayaklarımınüzerine basamıyorum biraz yürüyünce ağrı hafifliyor ama bu seferde karnım kasılıyor
inşallah vakti saatinde sağlıkla kavuşurumyavrularımada çektiklerime değer AMİNNN
merhaba ikiz anneleri...bende 2 tane tosuncuk erkek beklemekteyim.artık çok zorlaştı ama napalım bu son aylar dahada zorlaşcak.hepimiz bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inş.
55 idim. 51 oldum 9. haftamda. şimdi ise 56 kiloyum. çalışmıyorum ben bu sene. bebek için ara verdim en başından. öğretmenlik yapıyorum . yazın hamile kaldım, yeni döneme başlamadım. zaten çalışmazdım da. sen özel sektörde mi çalışıyorsun yoksa memur musun?
yarın bebeklerini çok detaylı göreceksin. hatta yüzlerini bile. heyecanlısındır. benim de cuma günü detaylı ultrasonum. yarın yazarsın. ne kadar sürdü, bebeklerin kime benziyor :)
detaylı ultrason için muayenehaneye randevuya gittiğimde panoda bir sürü renkli ultrason resmi vardı. bebeklerin yüzleri o kadar netti ki.
detaylı ultraondan sonra içimiz daha da rahatlayacak inşallah.
merhaba ikiz anneleri...bende 2 tane tosuncuk erkek beklemekteyim.artık çok zorlaştı ama napalım bu son aylar dahada zorlaşcak.hepimiz bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inş.
gittim gördüm bebeklerimi çok şükür ikiside iyilermiş kıpır kıpırlar dr um ilaç falan vermedi yat dinlen dedi
canım ben geldim ayrıntılı ultrasondan
oğlum gayet sağlıklıydı
331 gr dı
kızımın ise kalbinde küçük bir delik gördüm dedi
moralimiz bozuldu
kendi kendine kapanma ihtimali yüksek dedi
bebek kardiyolojisinden randevu aldık
üç hafta sonrasına tekrar çağırdı doktorumuz
324 gr dı kızım da
tüm organlarına tek tek bakıldı, el ve ayak parmaklarını bile saydılar
40 dk falan sürdü
bozma moralini iyiyi düşün. demek sonradan kapandığı da oluyor ki kapanma ihtimali yüksek demiş doktor. belki kalp öyle gelişiyordur. normal bir süreçtir belki. bir önlemi vardır muhakkak. uzman doktor önlemini. genetik bir problem olmadığı sürece bir çaresi vardır. inadına biz de elalem gibi çatır çatır doğuracağız işte. allah bize de çatır çatır doğurmayı nasip edecek. dualarımız bebeklerimizle. allah yardımcımız olsun.
canım ben geldim ayrıntılı ultrasondan
oğlum gayet sağlıklıydı
331 gr dı
kızımın ise kalbinde küçük bir delik gördüm dedi
moralimiz bozuldu
kendi kendine kapanma ihtimali yüksek dedi
bebek kardiyolojisinden randevu aldık
üç hafta sonrasına tekrar çağırdı doktorumuz
324 gr dı kızım da
tüm organlarına tek tek bakıldı, el ve ayak parmaklarını bile saydılar
40 dk falan sürdü
canım bebeklerde oluyormuş ve kapanıyormuş genelde çok normal moralini bozma..ayrıntılıya bakarken doktor anlatmıştı..tabi yine doktora başvur ama içinide ferah tut...biz anneler herşeyden moralimiz bozuluyor...allah gönlüne göre versin
canım ben 23 haftadean sonra heyet raporluydum.kasıklarımda hep bi baskı vardı.sanki bebekler çıkcak gibi hissediyodum doktora söyledim.vajinal muayene yaptı.bebeklerim ağır gelmişti ve servikal kanal 2,5 cm düşmüştü.yatak istirati ve iğne ve ilaç verdi.erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğnede vuruldum.yata yata 32. haftaya kadar geldim şimdilik.servikal kanal 3,5-4 cm arasına yükseldi normale döndü ama hala yatıyorum.riske atmamak için.36+2 de alcak doktorum tosunlarımı.4 hafta daha sabretcez artık.bebişlerim 2 kilolar maşallah.bakalım haftaya kaç olcaklar? son aylar çok zor gerçekten nefes alamıyorum ve bir türlü yatamıyorum.sağa dönsem içim acıo sola dönsem içim acıo.organlarımın ezildiğini hissediyorum.ama hertürlü acıya değer.Allah kimseyi meleklerinden ayırmasın.sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. AMİN :) SORMAK İSTEDİĞİN BİŞİ VARSA SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM.ÖPTÜM CNM...Merhaba. Ne güzel bu haftalara gelmişsiniz. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 30. hafta sonuna kadar çalışacağım sanırım şimdiden zorlanıyorum 19.haftada olmama rağmen, siz nasıldınız 30. haftalarda. Çalışıyor musunuz? Kaç kilo aldınız? Tecrübelerinizden faydalanmak isteriz :))
canım ben 23 haftadean sonra heyet raporluydum.kasıklarımda hep bi baskı vardı.sanki bebekler çıkcak gibi hissediyodum doktora söyledim.vajinal muayene yaptı.bebeklerim ağır gelmişti ve servikal kanal 2,5 cm düşmüştü.yatak istirati ve iğne ve ilaç verdi.erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğnede vuruldum.yata yata 32. haftaya kadar geldim şimdilik.servikal kanal 3,5-4 cm arasına yükseldi normale döndü ama hala yatıyorum.riske atmamak için.36+2 de alcak doktorum tosunlarımı.4 hafta daha sabretcez artık.bebişlerim 2 kilolar maşallah.bakalım haftaya kaç olcaklar? son aylar çok zor gerçekten nefes alamıyorum ve bir türlü yatamıyorum.sağa dönsem içim acıo sola dönsem içim acıo.organlarımın ezildiğini hissediyorum.ama hertürlü acıya değer.Allah kimseyi meleklerinden ayırmasın.sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. AMİN :) SORMAK İSTEDİĞİN BİŞİ VARSA SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM.ÖPTÜM CNM...Merhaba. Ne güzel bu haftalara gelmişsiniz. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 30. hafta sonuna kadar çalışacağım sanırım şimdiden zorlanıyorum 19.haftada olmama rağmen, siz nasıldınız 30. haftalarda. Çalışıyor musunuz? Kaç kilo aldınız? Tecrübelerinizden faydalanmak isteriz :))
bende senini gibi diyordum canım ama gerçekten geçip gidio hiç merak etme.amin inşallah canım, senin haftalarını bir görebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?