2013 ikiz anne adayları buraya

başakcım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
benim de kızım için kalbinde delik görüyorum dedi
benim da kafam çok dallgın
sona yaklaşmışsın
hakkınızda hayırlısı olsun

çok teşekkür ederim,inş.sağlıkla sonlanır.senide çok iyiy anliyorum,ama deliğin kapanacağını düşünüyorum,mutlaka onun çözümü var,hatta yanlış görme bile olabilir,o kadar çok yanlış tahliller falan görüp duyuyoruz ki inş.yanlış çıkar sizinkide

muhtemelen ikiside küveze girerde,büyük olan daha cabuk çıkar diye düşünüyorum,inş.öbürüde cabuk toparlanır,çok teşekkür ederim,dualarınızı bekliyorum

Ben de bugün kontrole gittim geçen hafta çift kese görmüştü ama henüz bebekleri göremiyorum demişti. Bugün ikisini de gördük:) Allah'ıma şükürler olsun iki tane bebeğim olacak inşallah:)
hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun

bende lieracı 50 tl ye aldım 1 ay ancak gidiyor
haliyle masraflı oluyor
yani yağlarda işimizi görür diye düşünüyorum bende

Ben de bugün kontrole gittim geçen hafta çift kese görmüştü ama henüz bebekleri göremiyorum demişti. Bugün ikisini de gördük:) Allah'ıma şükürler olsun iki tane bebeğim olacak inşallah:)

Hayırlı olsun, sağlıklara büyürler ve güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah:)

İlk kontroldeki heyecanımı hatırladım, gerçi her kontrolde yüreğim ağzımda, görünce rahatlıyorum. Bizde dün görüştük, iki kızımızda iyi çok şükür:)
Sevgiler

Arkadaşlar Mustela krem bitkisel ve zararsız içerikli mi? Bebek ürünlerinin çok iyi olduğunu pek çok kişiden duydum, çatlak kremini içinde sakıncalı birşey olabilir mi bilmediğimden almadım. Ben şimdiye kadar badem yağı kullandım, 7 kilo almama rağmen henüz çatlak olmadı. Bebeklere herhangi bir zararı olmasın diye hiçbir kozmetik malzemesi kullanmıyorum. Hatta Lierac aldım onu da kullanmaya cesaret edemedim.
Sevgiler...

ben yağ ve eczacımın hazırladığı bi kremi kullanıyorum.Çatlicağı varsa çatlicak zaten mümkün olduğu kadar az olsun diye uğraşıyoruz işte:)

inşallah canım dediğin gibi çıkar

Benim doktorum çatlak olayının genetik olduğunu hiçbişeyin fayda etmeyeceğini söylemişti o nedenle ben krem felan kullanmadım sadece nemlendirmek amaçlı badem yağıyla hakiki zeytinyağını sürüyorum haftada 2 defa ..bakalım doğumdan sonra görcez çatlağı patlağı....)))))))

kilolar ve çatlaklar 20.haftadan sonra başlıyor zaten
son ana kadar çatlamayıp son 10 günde harita gibi olanlar var
ALLAH hayırlısını versin

geçenlerde yamıştım. 4 lü test sonucumda down sendromu riskim 1/90 çıkmıştı ve yüksek risk grubundaydı bebeklerim. daha sonra bir prof. görünmüştüm. prof testin yanlış çalışıldığını söyleyip testi daha ileri araştırmalar yapan br laboratuvarda yeniledi. dün akşam sonucum geldi. 1/1520 çıktı down sendromu riskim. ve bu oldukça düşük bir risk. içimiz nasıl rahatladı anlatamam. amniyosentez yaptırmaya gerek kalmadı.
muayeneye gittiğim hastanenin laboratuvarı nasıl çalışma yapmış ki böyle bir sonuç bulmuş. hekimime de kızıyorum. sonuçta bir hata olduğunu sezmesine rağmen testi yenilemek gibi bir şey çıkmadı ağzından. göründüğümüz prof. sayesinde bu dertten kurtulduk. yarın da aynı prof. dan detaylı USG randevumuz var. inşallah oradan da güzel haberler alırız.
sizce sürekli göründüğüm hekimimi değiştirmelimiyim? iki test arasındaki yaklaşık 18 kat fark var. doktorumun beni uyarması gerekirdi. hemen amniyossentez lafını ağzına alıp moralimizi bozması hiç hoş değil.hastaneyi korumak için mi yaptı bunu bilmiyorum ama böyle seziyorum. başhekimliğe şikayet edeceğim ve bu durumu da bildireceğim.
çok şükür arkadaşlar. allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah.

kilolar ve çatlaklar 20.haftadan sonra başlıyor zaten
son ana kadar çatlamayıp son 10 günde harita gibi olanlar var
ALLAH hayırlısını versin

ben aranızda en çok kilo alanım sanırım 19 haftada 9 kilo:) daha çatlamadım ama saydığınız ürünlerin nerdeyse tamamını kullanıyorum ,hergün birini yani net olarak hangisinin faydalı onu diyemem.ama genetik diye bırakmayın işin ucunu bence...birazda destek lazım vücüda...

şuanda çatlamazsın zaten daha haftan ne ki
asıl kilolar ve açtlamalar bundan sonra başlayacak
ben ilk 20 haftada 4 kilo aldım
sonra birden eve kapanınca göbeğim birden 1-2 hafta içinde büyüdü ve bu ani büyümeye bağlı olarak kasıklarımda çatlaklar oluştu
yani hiç belli olmuyor bi anda göbüş büyüyebiliyor çatlayabiliyorsun
mesela ben 4 ile 5.ay arası düzenli her gün krem sürüyordum ama yine çatladı
baktımki faydası yok öyle aklıma gelince sürüyorum artık
yani günde bir kere sürüyorum öyle sürekli yağlanma durumum yok

canım çok sevindim gözün aydın bundan sonra stressiz geçer inşaşah hamilelğin ve sorunsuz bi şekilde bebeklerine kavuşursun..

Canım bende de durum aynı :80:

Her kontrolde doktorum canıma okuyor. :96:

Ben ekmeği / hamur işlerini , pirinci,makarnayı,patatesi ve şekeri hayatımdan çıkardım bu hafta itibariyle :100:

Canım çok sevindim,gözün aydın,Allah kuzucuklarının sağlığını daim etsin,yarında hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Doktorun konusunda düşündüklerinde haklısın,şikayetini bildir kesinlikle...Ve imkan varsa değiştir çünkü güveninizi sarsmış oldu

bundan sonrası zor olur,hep acaba tedirginliği olur.

Maşallah prenseslerine canım,sağlıkları daim olsun inşallah.

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Kızlar benim aklımı şu rahim ağzı ölçümü epey kurcalıyor.Doktoruma sorduğumda "sen endişe etme,rahat ol,benim takibimde"dedi ama hiç vajinal muayene yapmadı.:26:Gelişmiş bir ult.aleti var,acaba karından baktığında da sorun olup,olmadığı anlaşılabiliyormu bilmiyorum:26:

bende dün doktora gittiğimde kasık ağrım ve bel ağrım çok oluyo dedim oda rahim ağzında açılma olabilir bakalım dedi ben çok korktum baktırmadım eger öyle bişey varsa nasıl dikiş atılıyor hala içimde bi endişe var

canım hadi gözün aydın çok geçmiş olsun
ben de sanırım dr. değiştirirdim böle bi durumda
için rahat etmiyorsa iyi bi dr. araştır

bende dr.uma söledim ben her defasında ölçüyorum sorun yok dedi..
en son 4d ile baktı yine sorun yok demişti
detaylı usg için gittiğim dr.da sorun yok dediği için bende alttan muayene istemedim
içim rahatladı

kasık ve bel ağrısı bende de oluyor
bildiğim kadarıyla normal bi durum ama eğer çok fazlaysa ve içinde rahat etmiyorsa bence muayene ol canım
dikiş olayını zaten her dr. önermio

canım çok sevindim gözün aydın bundan sonra stressiz geçer inşaşah hamilelğin ve sorunsuz bi şekilde bebeklerine kavuşursun..

benim bilidğim kadarıyla ikiz gebeliklerde 4.lü tarama hatalı sonuç verme riski yüksek.beni doktorum uyardı istersen yaptır ama risk yüksek çıkar diye ben yaptırmadım.

Çok şükür canım,darısı başıma inşallah...

Benim doktorumda 4d ile bakıyor,inşallah dediği gibidir...

Bizim ayrıntılıya daha var...

Birde progesan'ı vajinal kullanıyorum,bir kısmı her halukarda geri geliyor,her defasında tedirgin ediyor beni,Allah korusun,ay kanama mı var,su mu geliyor,açılma mı var diye...Ağızdan alsam feci baş dönmesi yapıyor...

progestanın fazla kısmı o geri gelen
vucut fazla kısmını geri atıyor
ben de tedirgin olmuştum doktoruma sordum açıkladı
en iisi vajinal zaten hem de daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…