- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
detaylıdan sonra insan rahatlıyo ve gerçektende 20.hafta dönüm noktası
kimse bana da hamile gibi davranmazken son 3 haftadır herşey çok farklı
21.hafta yataktan kalkarken falan artık dikkatli kalkmaya başlıyosun...mecbursun çnk hareketlerin kısıtlanmaya başlıyor
ben 30 ve sonrasını düşünemiyorum :))
hayırlıca en uzun süre kalsınlar istiyorum
kiloları nasıl canım bebiklerinin ??
merhabalar herkese
bugün detaylı ultrasona girdik. çok şükür iki bebeğimin de herşeyi normal çıktı. kalplerini çok detaylı inceledik. bir problem yok.
son 3 gündür kendimi çatlayacak gibi hissediyorum. karnım her yandan geriliyor. çok sancı çekiyorum. şimdi de gazım da var biraz patlayacağım sanki. 20. haftam dönüm noktam oldu. artık kendime çok net hamileyim diyebiliyorum. karnı burnunda, içinde 2 canlıyı çok net hisseden, ellerim karnımda, patlayacak gibiyim. 19. haftamda bunlar yoktu. nedense karnım birden büyüdü ve büyüyorda. artık avm lerde güvenlik görevlileri beni uzaktan görüp güvenlik kapısından geçirmemek için güvenlik şeridini 100 metreden görüp açıyorlar. :) gerçekten 20. hafta döneüm noktası benim için. karnım çok fena ya. 2 gündür eğilip kalkaken sorun yaşamaya başladım. 4 bir yanından birileri çekiyor sanki derimi. içimden basınçlı su fışkıracak gibi. :)
allah ilerleyen haftalarda olan arkadaşlar sabırlar versin.
detaylı ultrasona bird ebizd egırebılsek..daha bulantılar ve basdönmesıyle ugrasıyorum ben... insaalllah enaz 37.haftaya kadar gıderız kuzularımla
idrar yolumda enfesıyon cıktı pazartesi antibiyotiğe baslıyacagım
ikiz gebelikte 3lü test yaptırılıyormu
ankarada detaylı ultrasonda iyi bir merkez arıyorum bilgilerınız varsa yazabılırmısnız..
daah erken ama simdiden arastırmaya basladı ikiz sonucta önemli benim için
Kızlar bebekleriniz çift yumurta ikizi mi yoksa tek yumurta ikizi mi?
ÇOK TESEKKÜR EDERİM CANIM...canım geçmiş olsun, hayırlısıyla atlatmışsın ne güzel,
ben de bugün itibariyle 22 oldum, ve yataktan kalkmak beni yavaş yavaş zorlamaya başladı
son haftalarımızda bunlar hiçbir şey gelecek eminim
ben de aynı dertten muzdariptim
bir kutu antibiyotik ve fitil kullandım
şükür atlattım
ama aksatmadan mutlaka kullan çünkü idrar yolu enfeksiyonu düşüge ve erken doğuma neden olabiliyor
çok geçmiş olsun
canım doğru sonuçlar vermese de benim doktorum ikili test yapmıştı
çünkü ense kalınlığı ölçümü bizim için önemli demişti
ama üçlü ve dörtlü test bana da yapılmadı
canım ankaradaki en iyi isim
hacettepe profesörü özgür derendir
kendisi riskli gebelik uzmanıdır
muayenehanesi vardır
ayrıntılı ultrason ücreti ikiz gebeliklerde 500 lira
ben başkent üniversitesinde riskli gebelik uzmanı (perinatolog) prof. filiz bilgin yanık a gittim
ücreti 405 lira
dikkat etmen gereken ayrıntılıyı kimin yaptığı
yapması gerekenler perinatologlar
daha uygun fiyata yapanlar ise radyologlar
çift yumurta ikizi benimki canım tüp bebekKızlar bebekleriniz çift yumurta ikizi mi yoksa tek yumurta ikizi mi?
benimkiler kızlarım çift yumurta. doğal yolla hamile kaldım. ilk gebeliğim.
ÇOK TESEKKÜR EDERİM CANIM...
ö<gür deren hacettepeye gıdıncede özelıne gıtmesek yeterli ilgiyi gösterirmi?
çift yumurta ikizi benimki canım tüp bebek
Kızlar bebekleriniz çift yumurta ikizi mi yoksa tek yumurta ikizi mi?
arkadaşlar hepimiz için çok faydalı olacağını düşündüğüm bir video buldum. mutlaka izleyin ve burada kullanılan yastıktan yaptıralım. çok faydalı bir video olduğunu düşünüyorum. ingilizce anlatıyor ama izlemek yeterli oluyor.
İkiz Bebeklerde emzirme 2 - YouTube
ÇOK TESEKKÜR EDERİM CANIM...
ö<gür deren hacettepeye gıdıncede özelıne gıtmesek yeterli ilgiyi gösterirmi?
çift yumurta ikizi benimki canım tüp bebek
merhabalar herkese
bugün detaylı ultrasona girdik. çok şükür iki bebeğimin de herşeyi normal çıktı. kalplerini çok detaylı inceledik. bir problem yok.
son 3 gündür kendimi çatlayacak gibi hissediyorum. karnım her yandan geriliyor. çok sancı çekiyorum. şimdi de gazım da var biraz patlayacağım sanki. 20. haftam dönüm noktam oldu. artık kendime çok net hamileyim diyebiliyorum. karnı burnunda, içinde 2 canlıyı çok net hisseden, ellerim karnımda, patlayacak gibiyim. 19. haftamda bunlar yoktu. nedense karnım birden büyüdü ve büyüyorda. artık avm lerde güvenlik görevlileri beni uzaktan görüp güvenlik kapısından geçirmemek için güvenlik şeridini 100 metreden görüp açıyorlar. :) gerçekten 20. hafta döneüm noktası benim için. karnım çok fena ya. 2 gündür eğilip kalkaken sorun yaşamaya başladım. 4 bir yanından birileri çekiyor sanki derimi. içimden basınçlı su fışkıracak gibi. :)
allah ilerleyen haftalarda olan arkadaşlar sabırlar versin.
kızlar bugün kanamam oldu acile gittik kan, idrar testleri normal, bebeklar sağlıklı, kalp atışları çok iyi, rahim içinde problem yok.. ancak ben bi anlam veremedim, daha önce kanama yaşayan oldu mu??? inş devam etmez(
Kızlar merhaba,
Bu isim bulma işini o kadarda dert etmiyordum ama her kafadan bi ses çıkıyor 1kız 1erkek ismine bir an önce karar verip biz karar verdik demek istiyorum herkese.fikri olan var mı?
kızlar bu arada yarın dr kontrolum var,inş bebişlerim kilo almıştır,ama dr.gecen hafta oksijenlenme olmayabilir,hareketlerini takip et demişti,ama bu benim kafama takıldı,ne kadar takip etsemde,bişey olduğunda ben hastaneye gidene kadar zaman kaybı olcak,yarın dr.a söyliycem,beni hastaneye yatırsın,eger 32.haftada almayı planlıyosa,bi hafta yatayım diyorum,yoksa hareket ediyo mu etmiyo mu,diye düşünmekten kafayı yiycem,ama en azından hastanede daha kısa sürede müdahale edilir diye düşünüyorum,bakalım ne diycek
canım geçmiş olsun, hayırlısıyla atlatmışsın ne güzel,
ben de bugün itibariyle 22 oldum, ve yataktan kalkmak beni yavaş yavaş zorlamaya başladı
son haftalarımızda bunlar hiçbir şey gelecek eminim
ben de aynı dertten muzdariptim
bir kutu antibiyotik ve fitil kullandım
şükür atlattım
ama aksatmadan mutlaka kullan çünkü idrar yolu enfeksiyonu düşüge ve erken doğuma neden olabiliyor
çok geçmiş olsun
canım doğru sonuçlar vermese de benim doktorum ikili test yapmıştı
çünkü ense kalınlığı ölçümü bizim için önemli demişti
ama üçlü ve dörtlü test bana da yapılmadı
canım ankaradaki en iyi isim
hacettepe profesörü özgür derendir
kendisi riskli gebelik uzmanıdır
muayenehanesi vardır
ayrıntılı ultrason ücreti ikiz gebeliklerde 500 lira
ben başkent üniversitesinde riskli gebelik uzmanı (perinatolog) prof. filiz bilgin yanık a gittim
ücreti 405 lira
dikkat etmen gereken ayrıntılıyı kimin yaptığı
yapması gerekenler perinatologlar
daha uygun fiyata yapanlar ise radyologla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?