- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
günaydın hepinize sabah yazdım ama sorun var sanırım çıkmamış yazdıklarım.hepinize tekkrar tekrar kolay hamilelikler dilerim öncelikler..ben 2 gecedir uyku sorunu yaşıyorum maalsef yatamıyorum.yan yatmaktan kollarım uyuşmuş uyanıyorum mecburen oturarak uyumaya başladım.daha çok erken bunun için ama nasıl yatıyorsunuz
canım uyuşukluk varsa bi b12 ne baktır istersen bende el ve ayak uyuşması var
b12 eksikliğinden oluyormuş
yoksa sanırım biraz erken uyku problemi için... ben de yataktan zor kalkıyorum ama yatış şekliyle ilgili şimdilik bi problemim yok
ileri haftalardaki arkadaşlar eminim bilgilendirecektir seni...
maşallah hepinize inş. bende bigün hamile olurum ikiz olsun beni ancak pakalr kafayı yemek istiyorum çocukalrlada
ben 6 senelik evliiym 5bucuktan 6ben 23 eşim 31 yaşında malesef bebğimiz olmadı sayısız klomen yumurta takibi doğal ilaçlar bitkşsel şeyler ebeler hocalar doktorlar profösörler rabbim vermeyince olmuyo işte 4 kezde aşılama denedim artık tüp bebk tek yol bizim içinde eşimde problem yok bende pko var oda engel değil olanın oluyo ama olmadı işte
şuan maddi açıdan tüp ebbek yapamıyoruz ama inş. yaza düşünüyoruz rabbim gerek kalmadan yollar yada ilkinde tutar maddi manevi çok zor bi süreç tek umudumda o o dalımda kıılırsa nabarım bilmiyorum ... ne güzel siz ikiz annesi olcaksınız rabbim korusun hepinizidarısı başıma inş. bi kız bi erkek olsa bide ne güzel ya
maşallah hepinize inş. bende bigün hamile olurum ikiz olsun beni ancak pakalr kafayı yemek istiyorum çocukalrlada
ben 6 senelik evliiym 5bucuktan 6ben 23 eşim 31 yaşında malesef bebğimiz olmadı sayısız klomen yumurta takibi doğal ilaçlar bitkşsel şeyler ebeler hocalar doktorlar profösörler rabbim vermeyince olmuyo işte 4 kezde aşılama denedim artık tüp bebk tek yol bizim içinde eşimde problem yok bende pko var oda engel değil olanın oluyo ama olmadı işte
şuan maddi açıdan tüp ebbek yapamıyoruz ama inş. yaza düşünüyoruz rabbim gerek kalmadan yollar yada ilkinde tutar maddi manevi çok zor bi süreç tek umudumda o o dalımda kıılırsa nabarım bilmiyorum ... ne güzel siz ikiz annesi olcaksınız rabbim korusun hepinizidarısı başıma inş. bi kız bi erkek olsa bide ne güzel ya
kızlar bugün kanamam oldu acile gittik kan, idrar testleri normal, bebeklar sağlıklı, kalp atışları çok iyi, rahim içinde problem yok.. ancak ben bi anlam veremedim, daha önce kanama yaşayan oldu mu??? inş devam etmez(
merhabalar herkese
bugün detaylı ultrasona girdik. çok şükür iki bebeğimin de herşeyi normal çıktı. kalplerini çok detaylı inceledik. bir problem yok.
son 3 gündür kendimi çatlayacak gibi hissediyorum. karnım her yandan geriliyor. çok sancı çekiyorum. şimdi de gazım da var biraz patlayacağım sanki. 20. haftam dönüm noktam oldu. artık kendime çok net hamileyim diyebiliyorum. karnı burnunda, içinde 2 canlıyı çok net hisseden, ellerim karnımda, patlayacak gibiyim. 19. haftamda bunlar yoktu. nedense karnım birden büyüdü ve büyüyorda. artık avm lerde güvenlik görevlileri beni uzaktan görüp güvenlik kapısından geçirmemek için güvenlik şeridini 100 metreden görüp açıyorlar. :) gerçekten 20. hafta döneüm noktası benim için. karnım çok fena ya. 2 gündür eğilip kalkaken sorun yaşamaya başladım. 4 bir yanından birileri çekiyor sanki derimi. içimden basınçlı su fışkıracak gibi. :)
allah ilerleyen haftalarda olan arkadaşlar sabırlar versin.
bugün doktoruma göründüm tekrar. tetanoz aşısı ol dedi. sağlık ocağında yaptırdım bir doz. bir sene sonra tekrar yapılası gerekiyormuş. aşı kartı hazırladılar bana.
bir de yarın aç karnına hastaneye gideceğim. gebelik şekerime bakacaklar.
bir de ben doktoruma sormaya unuttum. tek gebelerde normalde 10 kilo almak gerekiyor en ideali. ikiz gebeliklerde kaç kilo almak gerekiyor? doktoru bu konuda bir şey söyleyen var mı?
bir de doktorum erken doğurmaman için bol su iç dedi. bol su içersen erken doğum riskin büyük oranda azalılır dedi. ben normalde 2 litre su içiyprum sadece. gün içinde süt, calsiyum, bir fincan çay vs. de alıyorum. 3 litreyi buluyor. bu yeterlidir herhalde. işin ilginç yanı zorla da içmiyorum. gerçekten çok susuyorum. damağım kuru hep.
ben hareketlerini çok erken hissettim 14.haftadan sonra hafif hafifti
şimdi ise çok kuvvetli... kızımı ve oğlumu ayrı ayrı hissedebiliyorum
çok şükür oğlumda artık çok daha hareketli...
buldum seni
Ne güzel, sen erkenden başlamışsın hissetmeye. Ben de tam anlamıyla hissetmek istiyorum bebişlerimi artık.Neden bu kadar geç oldu anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?