- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
Son bi kaç günde acayip karnım büyüdü ayrıca çok şişkinlik hissediyorum gaz problemi yaşıyomusunuz?
evet çatlakların 2. planda şuan.ama yine de ileride neden krem falan sürmedim diye kendine kızabilirsin. dün ben cildiyeye gittim. zeytinyağı, badem yağı kullanabilirsin. bir de muslere kremini önerdi. iyi bir krem dedi. bence al sen de kullan. sonradan pişman olmazsın.valla artık yumurta ve sütten midem bulancak,ama zorluyorum napayı...,inş biraz daha ilerlerde,sağlıkla doğarlar,bende sizlere iyi tecrübelerimi anlatırım......bu arada ben sürekli karnıma zeytinyağı sürdüğümü ve hiç çatlağımın olmadığını söylemişitim,ama bu sabah o korkunç gerçekle karşılaştım :) göbeğimin alt taraflarında başlamış,çok üzüldüm,çünkü kiloda almadım ben,4kilo vermiştim,6 kilo aldım geri,ama napıyım kuzularım çok çok büyüsünde onada razıyım
SU İÇEMİYORUM bir litre var yok.. yemekte yıyemıyorum.haslama patates sadece..
ilk aylarında benım gibi olup bebekleri gelişen varmıydı cok korkuyorum..sizlerdıyetten bahsedıyorsunuz ben dıyete konulanları bile yıyecek durumda değilim ......
bebeklerim ..
anladığım kadarıyla gaz sancıların normal ben ölüyorum sanıyprdum ... uyuyamıyor ve gaz çıkaramıyordumSon bi kaç günde acayip karnım büyüdü ayrıca çok şişkinlik hissediyorum gaz problemi yaşıyomusunuz?
evet çatlakların 2. planda şuan.ama yine de ileride neden krem falan sürmedim diye kendine kızabilirsin. dün ben cildiyeye gittim. zeytinyağı, badem yağı kullanabilirsin. bir de muslere kremini önerdi. iyi bir krem dedi. bence al sen de kullan. sonradan pişman olmazsın.
süt insanın içini bayıyor evet.ben de her kahvaltıda çay yerine süt içiyorum.beni de baydı. ama çok besleyici ve bebeklerin onun sayesinde kilo alacak. bu aralar ne kadar sıklıkla doktora gideceksin? sanırım bebeklerin kilosuna kısa aralıklarla bakılması gerekli değil mi?
SU İÇEMİYORUM bir litre var yok.. yemekte yıyemıyorum.haslama patates sadece..
ilk aylarında benım gibi olup bebekleri gelişen varmıydı cok korkuyorum..sizlerdıyetten bahsedıyorsunuz ben dıyete konulanları bile yıyecek durumda değilim ......
bebeklerim ..
bak ben 5. ayımı geçtim. hala bulantılarım var kusuyorum. bulantı haplarıyla yiyip içiyorum. hele 8. haftamda 4 kilo verdim. serumlarla besleniyordum. midem hiç bir şeyi kabul etmiyordu. bu haftalarda korkulacak bir şey yok. bebeklerin senin depolarından beslenecektir. bebeklerine birşey olmaz. ama sen çok kötü olursun. hiçbir şey yiyemiyorsan hiç direnme hastaneye git ve muhakkak serum takviyesi al. kilo vereceksin muhakkak. sen bu halde olduğun için psikolojin de bozuktur. o moral bozukluğu kendini daha daha kötü hissetmeni sağlar. o yüzdn muhakakk hastaneye git. zaten doktor hemen serum tedavisi başlatacaktır. her doktor vermiyor ama bulantı hapı da verebiirler sana. vücuduma ilaç alıyorum bebeklere birşey olur diye düşünme sakın. yoksa sürekli hastanede yatmak zorunda kalırsın.SU İÇEMİYORUM bir litre var yok.. yemekte yıyemıyorum.haslama patates sadece..
bebeklerim ..
Ben de hiç bulantı ve kusma yaşamadım ve iştahım her zamanki gibi müthiş açık:) Benim de başım çok sık ağrıyor sinüzit de bu havalarda tetikliyor galiba. bebişerimiz sağlıklı olsunlar hepsine katlanırız biz nasılsa.bende ikiz bekliyorum kızlar ama hiç bulantım, kusmam yok.. kendimden şüphe etmeye başlıyorum artık. nereye baksam ikiz hamilelikte mide bulantısı çok olur yazıyo. olmaması bi problem mi acaba?? benim baş ağrılarım çok, reflüm var o yüzden mide yanması yaşıyorum, halsizlik normal düzeyde. iştahım da bi açık ki sormayın. hiç hoşnut deilim bu durumdan(
bende ikiz bekliyorum kızlar ama hiç bulantım, kusmam yok.. kendimden şüphe etmeye başlıyorum artık. nereye baksam ikiz hamilelikte mide bulantısı çok olur yazıyo. olmaması bi problem mi acaba?? benim baş ağrılarım çok, reflüm var o yüzden mide yanması yaşıyorum, halsizlik normal düzeyde. iştahım da bi açık ki sormayın. hiç hoşnut deilim bu durumdan(
bugün eko çekildi ve holter takıldı
nabzım yine yükseklerde
yarın çıkaracaklar bakalım dr. ne diyecek
çok şükür ekg ve eko da sorun yok
sanırım ikiz bebekleri taşımakta zorlanıyorum
bende ikiz bekliyorum kızlar ama hiç bulantım, kusmam yok.. kendimden şüphe etmeye başlıyorum artık. nereye baksam ikiz hamilelikte mide bulantısı çok olur yazıyo. olmaması bi problem mi acaba?? benim baş ağrılarım çok, reflüm var o yüzden mide yanması yaşıyorum, halsizlik normal düzeyde. iştahım da bi açık ki sormayın. hiç hoşnut deilim bu durumdan(
arkadaşlar ben de ikiz anne adayıyım ve 16. haftadayım. Zor ama çok keyifli bir şey bu hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah
slm dosba.
geçmiş olsun ne şikayetin vardı da bunlar yapıldı sana.
ben uzun zamandır yoktum,bende senin gibi 24.haftadayım.bebeklerin nasıl herşey yolundadır inşallah...
kendini fazla yorma canım ya,tekrar geçmiş olsun,allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...çok şanslısın kıymetini bil :))
sorun yok olmayabilir de... ben o haftalarda çok baş ağrısı çektim kusmayınca geçmiyordu
hoşgeldin canım...
amin inşallah
canım 22.haftadan itibaren nabzım çok yükseldi
tansiyonum gayet iyi ama yemekten sonra veya azıcık yürüsem nabzım çok artıyo
kadın doğumcum kardiyolojiye yönlendirdi
zaten gitmeden b12 testi yaptı çok düşmüş
iğne takviyesi verdi
b12 eksikliği kalp yetmezliği sebeplerindenmiş
neyse geçen hafta gittim dr.a o da ikiz olduğu için böyle olduğuna eminim ama testleri yapalım dedi
ekg ve eko da çok şükür herşey normal çıktı
bi de yarın holterden iyi sonuç çıkarsa rahatlayacağım
holter nabzımı 24 saat sayıyor şimdi...
tahminimce yüksek çıkacak çnk şu an nabzım 110larda
bi sorun olsa bile ufaklıklar için ilaç vermem dedi...çok rahatladım
bakalım yarın hayırlı sonuç alırım inşallah
sen nasılsın bebişlerin nasıl??
benimkiler iyi teyzesi... sadece ben biraz zorlanıyorum
bugün eko çekildi ve holter takıldı
nabzım yine yükseklerde
yarın çıkaracaklar bakalım dr. ne diyecek
çok şükür ekg ve eko da sorun yok
sanırım ikiz bebekleri taşımakta zorlanıyorum
arkadaşlar ben de ikiz anne adayıyım ve 16. haftadayım. Zor ama çok keyifli bir şey bu hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah
gaz fena birşey. bwnimsw kanım birden büyümüştü. aten gerginleşiyor. bir de gazım varmış anlayamamışım. çok sancım vardı. patlayacaktım. gazına dikkat et. düzenli tuvalete çık. çıkamıyorsan ki hamilelikte bu normal, hergün kuru kayısı, incir, erik ye. düzenli tuvalete çıktığında gaz problemin de olmayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?