- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
evet çatlakların 2. planda şuan.ama yine de ileride neden krem falan sürmedim diye kendine kızabilirsin. dün ben cildiyeye gittim. zeytinyağı, badem yağı kullanabilirsin. bir de muslere kremini önerdi. iyi bir krem dedi. bence al sen de kullan. sonradan pişman olmazsın.
süt insanın içini bayıyor evet.ben de her kahvaltıda çay yerine süt içiyorum.beni de baydı. ama çok besleyici ve bebeklerin onun sayesinde kilo alacak. bu aralar ne kadar sıklıkla doktora gideceksin? sanırım bebeklerin kilosuna kısa aralıklarla bakılması gerekli değil mi?
SU İÇEMİYORUM bir litre var yok.. yemekte yıyemıyorum.haslama patates sadece..
ilk aylarında benım gibi olup bebekleri gelişen varmıydı cok korkuyorum..sizlerdıyetten bahsedıyorsunuz ben dıyete konulanları bile yıyecek durumda değilim ......
bebeklerim ..
kızlar sonucumu aldım
çok şükür kalbimde bi sıkıntı yokmuş
evet nabzım yüksekmiş ama korkulacak bi durum yok bebklerden dolayı ilaç vermeyeceğim dedi
doğumdan sonra normale dönersin dedi :)
yani kısacası aklınızda bulunsun nabzınız yükselirse korkmaya gerek yokmuş
tabii kontrolde fayda var
gözün aydın dosbacım,insanın o iyi sonucu aldıktan sonra,içinin rahat etmesi kadar güzel bişey yok:) ama yinede şüphelendiğimiz,yada sıkıntılı her durumda doktora gidip,içimizi rahatlatmak en iyisi
Benim de ikizlerim olacak Allah'ın izniyle. Daha 7 haftalıklar. Bugün ikisinin de kalp atışlarını duyduk. Herhangi bir sorun görünmüyor. Bakalım neler bekliyor bizi bundan sonra zorlu bir hayata merhaba dicez galiba :)
kızlar benı de aranıza alır mısınızzz:) ben de ıkız annesı olacagım nasip kısmetse:)sürpriz bir şekılde öğrendik, tek kese görünüyordu baştan beri fakat tek kesede bırı sol altta bırı sag üstte olmak uzere ıkı tane mınığım var:)hangi çeşide giriyor benım ıkızlerım bılemıyor doktorum su anda...herkese kolay ve saglıklı bır hamılelık dönemi ve yıne saglıklı hayırlı ugurlu doğumlar diliyorum
kızlar mrb hepinizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsun inş.
RABBİM kucağınıza almayıda nasip etsin
ben yumurta tedavisindeyim yolun en başındayım şuan klomen içiyorum
size sormak istediğim bişey var cvp verirseniz çok sevinirim
tüp bebekte emriyo transferi kaç tane yapıldı
yeni yasaya göre 35 yaş altı annelere 3, denemeden sonra 2 embriyo transfer ediliyor
35yaş ve üstünede 2 embriyo transferi oluyo
merak ettiğim tek embriyoyla ikiz hamilelik olabiliyomu??
şimdiden tşkler
Bugünden itibaren zorluyorum kendimi canım, içebildiğim kadar içeceğim zorla da olsa. Canım diyetisyenin verdiği listeden bahseder misin biraz, neler önerdi? Gün içinde neler tüketiyorsun mesela?
arkadaşlar merhaba. uzun süre yazamadım. ev telaşımız vardı bugün aldık tapuyu çok şükür. şimdi de taşınma işi başlayacak. yine yoğunum.
bugün 2 li testte ense ölçümü yapıldı ama bana bi kağıt felen verilmedi. tek yumurta ikizi benim riskli dedi doktor erken doğarlar dedi biliyorum dedim ve folik asit kullan dedi ama kendi doktorum değildi sadece test için ona gittim.
3 ayı geçip hala folik asit kullanan var mı?
test mi riskli dedim hayır öyle birşey söylemedim doğum riskli dedi. ama ben ferah tutuyorum içimi çünkü çok etkileniyorlar. maşl ikisi de iyi çok şükür. 6 cm ler.
evinde bebişlerinle hayırlıca otur canımarkadaşlar merhaba. uzun süre yazamadım. ev telaşımız vardı bugün aldık tapuyu çok şükür. şimdi de taşınma işi başlayacak. yine yoğunum.
bugün 2 li testte ense ölçümü yapıldı ama bana bi kağıt felen verilmedi. tek yumurta ikizi benim riskli dedi doktor erken doğarlar dedi biliyorum dedim ve folik asit kullan dedi ama kendi doktorum değildi sadece test için ona gittim.
3 ayı geçip hala folik asit kullanan var mı?
test mi riskli dedim hayır öyle birşey söylemedim doğum riskli dedi. ama ben ferah tutuyorum içimi çünkü çok etkileniyorlar. maşl ikisi de iyi çok şükür. 6 cm ler.
Böyle birden karnım büyüyünce korkmaya başladım 2ay sonra nasıl bişey olucam diye :) bi de aynı şeyleri yiyorum nasıl bi anda bu kadar büyüdüm anlamadım :)
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ben de ikiz bebek bekliyorum, şu an yaklaşık 16. haftalıklar... Allah, hepimize tamamına ermeyi nasip eder inşallah. Paylaşımlarımızla birbirimize faydalı olmak dileğiyle...
kızlar sonucumu aldım
çok şükür kalbimde bi sıkıntı yokmuş
evet nabzım yüksekmiş ama korkulacak bi durum yok bebklerden dolayı ilaç vermeyeceğim dedi
doğumdan sonra normale dönersin dedi :)
yani kısacası aklınızda bulunsun nabzınız yükselirse korkmaya gerek yokmuş
tabii kontrolde fayda var
merhaba arkadaşlar bende 20 haftalık ikiz annesiyim benim sabah bulantılarım ve kusmalarım geçmedi benim gibi bu dertten muzdarip olan varmı bir çare bulduysanız çözümü paylaşırsanız sevinirim
merhaba arkadaşlar bende 20 haftalık ikiz annesiyim benim sabah bulantılarım ve kusmalarım geçmedi benim gibi bu dertten muzdarip olan varmı bir çare bulduysanız çözümü paylaşırsanız sevinirim
ben 19 haftalik ikiz bebek bekliorum biri kis biri erkek ama dr bu hafta kafami karistrdi plesantalar birbirine cok yakin dedi bu nedemk bu durumu yasiyan arkadaslar varmi aranzda beni bilgilendrirseniz sevinirim simdiden teskkurler..
mrblar,benimde bebişlerimin plasentaları biribrine yakın,o yüzden 26.haftadan sonra bebeğimin bi tanesinin kilo alması baya yavasladı,o yuzden sürekli erken doğum korkusuyla ,yada ona bişey olcak diye korkuyla bekliyorum,zor bi durum,kilolarını hep sor ve takip et,inş.seninkilerde kilo problemi falan olmaz
Hoşgeldin :) güzel bir hamilelik dönemi ile hayırlı şekilde kavuşmak kısmet olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?