2013 ikiz anne adayları buraya

Sizi bebeginiz cift yumurta ikizi mi? Genelde cift yumurtalarda plesenta da Ayri bebeklerde Ayri oluyor. O zaman her bebek kendi Gibi oluyor esiyle kiyaslanmamali! Ins bir Soren yokmus buyurler uzumler:))

muslerayı duydum ama pahalı ya,çocuklara onun malzemelerini alcam,açıkçası onlarda pahalı ama onlar için göze alınıyoda ,kendim için boşveriyorum işte:)doktorda 5 güne bir çagırıyo artık,yarın tekrar gitcem inş.iyi kilo almışlardır

bende aynı şekilde hemen hemen 16.haftaya kadar hiç iştahım yoktu,yemeklerde sadece çorba içip kalkıyodum, o yüzden 4 kilo vermiştim,annemler dermansız kalcam diye çok üzülüyodu,sevdiğim şeyleri bi daha hiç yiyememekten korkuyodum,hatta anne gebelikte yiyemezse çocuklarda doğunca hiç yemiyolarmış diye duymuştum,çok üzülüyodum ama çok şükür sonra eski halime kavuştum,merak etme sende düzelirsin

kızlar sonucumu aldım
çok şükür kalbimde bi sıkıntı yokmuş
evet nabzım yüksekmiş ama korkulacak bi durum yok bebklerden dolayı ilaç vermeyeceğim dedi
doğumdan sonra normale dönersin dedi :)
yani kısacası aklınızda bulunsun nabzınız yükselirse korkmaya gerek yokmuş
tabii kontrolde fayda var

gözün aydın dosbacım,insanın o iyi sonucu aldıktan sonra,içinin rahat etmesi kadar güzel bişey yok:) ama yinede şüphelendiğimiz,yada sıkıntılı her durumda doktora gidip,içimizi rahatlatmak en iyisi

Benim de ikizlerim olacak Allah'ın izniyle. Daha 7 haftalıklar. Bugün ikisinin de kalp atışlarını duyduk. Herhangi bir sorun görünmüyor. Bakalım neler bekliyor bizi bundan sonra zorlu bir hayata merhaba dicez galiba :)

gözün aydın dosbacım,insanın o iyi sonucu aldıktan sonra,içinin rahat etmesi kadar güzel bişey yok:) ama yinede şüphelendiğimiz,yada sıkıntılı her durumda doktora gidip,içimizi rahatlatmak en iyisi

evet canım dr.dan tebessüm ile çıkmak gibisi yok
sorun olduğunu düşünmüyordum ama içim rahatladı
kendimi yormadan yola devam inşallah

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişlerin
güzel düşün güzel olsun inşallah sağlıklı sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

taze hamilemiz aramıza hoşgeldin. hayırlı uğurlu, kolay bi hamilelik olsun inşallah.

canım ben 27 yaşındayım. ilk tüp bebek denememde biza sorulmadan 2 emriyo tranfer edildi. ve şuan çift yumurta ikizlerime hamileyim. ama pişman değilim. tam tersine çok mutluyum.hakkımda hayırlısı böyleymiş.

Bugünden itibaren zorluyorum kendimi canım, içebildiğim kadar içeceğim zorla da olsa. Canım diyetisyenin verdiği listeden bahseder misin biraz, neler önerdi? Gün içinde neler tüketiyorsun mesela?

Kahvaltı:
3 dilim (75 gr) tam buğday ekmeği
2-3 ceviz
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (30 gr)
istediğin kadar sebze (domates, salatalık, yeşil biber)
ben birde zeytin ve tahin yiyorum.

araöğün:
meyve

öğlen:
sebze yemeği
2 dilim ekmek
en az 3 kaşık yoğurt

araöğün:
meyve

akşam yemeği:
et yemeği (tavuk, Balık)
çorba
2 dilim ekmek veya bulgur pilav
salata
yoğurt yeme çünkü etin proten demir emilimini engelliyormuş.

araöğün:
meyve

yatacağında 1 bardak süt iç dedi.

_ günde 2 bardak süt iç dedi. tabi bunu yoğurt ve ayranla değiştirebilirsin. ben kalsiyum alımını artırdıktan sonra diş sancılarım hafifledi gibi geldi bana. bide calsiyum-magnezyum ilacı içiyorum. artık ne etki etti bilmiyorum.
_ 3 lt su iç
_3 ara öğünde farklı meyveler ye dedi.

ne güzel ikiz anne adayları sayısı artıyor günden güne. herkese hoşgeldiniz diyorum. paylaşımlarımız çok önemli. özellikle hamileliğin evde yalnız geçiren insanlar için (benim gibi) bir uğraşı, bir moral kaynağı oluyor. tekrar hoşgeldiniz.

arkadaşlar merhaba. uzun süre yazamadım. ev telaşımız vardı bugün aldık tapuyu çok şükür. şimdi de taşınma işi başlayacak. yine yoğunum.
bugün 2 li testte ense ölçümü yapıldı ama bana bi kağıt felen verilmedi. tek yumurta ikizi benim riskli dedi doktor erken doğarlar dedi biliyorum dedim ve folik asit kullan dedi ama kendi doktorum değildi sadece test için ona gittim.
3 ayı geçip hala folik asit kullanan var mı?
test mi riskli dedim hayır öyle birşey söylemedim doğum riskli dedi. ama ben ferah tutuyorum içimi çünkü çok etkileniyorlar. maşl ikisi de iyi çok şükür. 6 cm ler.

Eviniz hayırlı uğurlu olsun canım. Allah huzurla mutlulukla oturmak nasip etsin sana. Bebeklerinide kucağına almak nasip etsin inşallah.

evinde bebişlerinle hayırlıca otur canım
ben hala folik asit kullanıyorum çünkü pıhtılaşma problemim var bunun için yardımcı demişti dr.um

merhaba arkadaşlar bende 20 haftalık ikiz annesiyim benim sabah bulantılarım ve kusmalarım geçmedi benim gibi bu dertten muzdarip olan varmı bir çare bulduysanız çözümü paylaşırsanız sevinirim

Böyle birden karnım büyüyünce korkmaya başladım 2ay sonra nasıl bişey olucam diye :) bi de aynı şeyleri yiyorum nasıl bi anda bu kadar büyüdüm anlamadım :)

18-19. Haftada ilginç birşey oluyor galiba benimde o haftalarda karnım aniden büyüdü, bu gidiş nereye varacak göreceğiz bakalım:) bebekler sağlıklı olsun güzel büyüsün de...:)

Hoşgeldin :) güzel bir hamilelik dönemi ile hayırlı şekilde kavuşmak kısmet olsun:))

Çok geçmiş olsun, gözün aydın canım. Stres yapma artık, inşallah bir daha sıkıntı olmaz:)

merhaba arkadaşlar bende 20 haftalık ikiz annesiyim benim sabah bulantılarım ve kusmalarım geçmedi benim gibi bu dertten muzdarip olan varmı bir çare bulduysanız çözümü paylaşırsanız sevinirim

hoşgeldin. bir kaç sayfa öncesine bakarsan göreceksin. ben 22. haftaya gireceğim ve hala kusuyorum.ama bulantı hapı kullanıyorum. öyle yiyip içiyorum. yoksa boğazımdan su girmesi mümkün bile değil. sen bulantı ilacı kullanıyor musun? yoksa durulmaz ki öyle. zaafiyet geçirir insan.
tek çözümü ialç kullanmak ya da hastaneye gidip düzenli olarak serum tedavisi uygulatmak. bilmiyorum senin kusmaların benimki gibi mi? yiyebildiğin ya da kusmadığın şeyler var mı?
yoksa onlarla beslenebilirsin. benim için bulantı ilaçları olmadan bir birşey yemek içmek mümkün değil de.

bende 19 haftalik ikiz hamilyim bnmde gecmedi ama ben ilac kullniorum her sabh egr onu icmessem ogun hic yemek yiyemiorum sadece kusuorum ins gecer die bekliyorum ama dr gecmeyebilir doguma kadr dedi

ben 19 haftalik ikiz bebek bekliorum biri kis biri erkek ama dr bu hafta kafami karistrdi plesantalar birbirine cok yakin dedi bu nedemk bu durumu yasiyan arkadaslar varmi aranzda beni bilgilendrirseniz sevinirim simdiden teskkurler..

ben 19 haftalik ikiz bebek bekliorum biri kis biri erkek ama dr bu hafta kafami karistrdi plesantalar birbirine cok yakin dedi bu nedemk bu durumu yasiyan arkadaslar varmi aranzda beni bilgilendrirseniz sevinirim simdiden teskkurler..

mrblar,benimde bebişlerimin plasentaları biribrine yakın,o yüzden 26.haftadan sonra bebeğimin bi tanesinin kilo alması baya yavasladı,o yuzden sürekli erken doğum korkusuyla ,yada ona bişey olcak diye korkuyla bekliyorum,zor bi durum,kilolarını hep sor ve takip et,inş.seninkilerde kilo problemi falan olmaz

Suan icin ikiside ayni ama sonra nolur bilemiorum cok zor bir surec allah yardimcimiz olsun peki neden oluormus dr bisey dedimi? Bnm dr egerki ikisde kis yada ikiside erkek olsaydi bu problemdi dedi ama cinsiyetleri ayri oldgu icn simdilik problm dgl dedi ...:s bnm 11 aylk bir kizm var acaba onn pesnde kosmktn yoruldgm icnmi oldu diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…