2013 ikiz anne adayları buraya

bulantı ilacım var ama icmeye vaktım yokki sabah uyanır uyanmaz kusuyorum

ben 19 haftalik ikiz bebek bekliorum biri kis biri erkek ama dr bu hafta kafami karistrdi plesantalar birbirine cok yakin dedi bu nedemk bu durumu yasiyan arkadaslar varmi aranzda beni bilgilendrirseniz sevinirim simdiden teskkurler..

canım bir bilgim yok, inşallah bir problem olmaz ve sağlıkla kucağına alırsın kuzularınıı
amin

bulantı ilacım var ama icmeye vaktım yokki sabah uyanır uyanmaz kusuyorum

ilacının adı ne? emedur mu? yoksa zofer, ya da zofran mı?
emedur çok hafif bir ilaç. ben emeduru içinde daha çok kusuyordum. zofer biraz daha etkili bir ilaç. 10 dakika da keser bulantıyı ve rahatlıkla yiyip içebilirsin.ilk kusmandan sonra bir yudum suyla iç. 10 dakika sonra bir şeyin kalmaz. emedur ve benzerlerini her doktor verir ama zofer ve zofranı her doktor vermez. görüş farkı var. ben zofer kullanıyorum. çok şükür iyiyim. ama her sabah bir posta kusuyorum. bulantılarım geçti mi diye kendimi deniyorum sonra içiyorum.

Canım çok teşekkür ederim, üşenmeyip tek tek yazmışsın. Ben de not aldım, genel bir fikir oluşmasını sağladı kafamda. Çok sağol...

Bir süredir yazamadım ama takip ediyordum yazdıklarınızı. Canım geçmiş olsun, korkulduğu gibi çıkmamasına sevindim. Allah sana ve bebişlerine sağlık versin...

Hayırlı uğurlu olsun canım. Bebişler uğur getirmiş bak, kira derdinden kurtulmuşsunuz. Darısı bizlere. Huzurla, sağlıkla oturun evinizde...

Kızlar benim Abimi tedavisiz ikizleri oldu benimde ikiz olma şansı yüksekmidir? Bilen var mı, onların işleri biraz zorda korktum bende...

Kızlar benim Abimi tedavisiz ikizleri oldu benimde ikiz olma şansı yüksekmidir? Bilen var mı, onların işleri biraz zorda korktum bende...
çift yumurta ikizi ise bu yengenden kaynaklanan bi durum bu nedenle senin ikizin olacak denilemez...tabii kısmetinde varsa neden olmasın
bu işler nasip meselesi :))
benimki tüp bebek ama yine nasip meselesi :))

Kızlar ne zaman hissetmeye başladınız bebişlerinizi?

canım ben erken hissettim
14.haftanın sonunda hissediyordum
ama genelde 18-22 arasında hissediliyormuş telaş etme

herkese günaydın, kızlar bişiyi merak ediyorum ikiz hamilelikte karın büyümesi daha erken mi başlıyor. benim göbek deliğimin alt kısmı top gibi oldu iki gündür normal mi???

herkese günaydın, kızlar bişiyi merak ediyorum ikiz hamilelikte karın büyümesi daha erken mi başlıyor. benim göbek deliğimin alt kısmı top gibi oldu iki gündür normal mi???

Muhtemelen bağırsaklarınızdır. Çünkü gaz sayesinde sertleşiyor ve karnın alt kısmında bir şişlik meydana getiriyor. Bazen kayboluyor bazen yeniden ortaya çıkıyor; bende öyle olmuştu. Hatta bir süre bebiş olduğunu ve karnımda gezindiğini bile sanmıştım. Doktoruma sordum. "Bağırsaklarındır o" demişti. :)

Son düzenleme:

kişiden kişiye değişen bi durum bu...
benim ilk hamileliğimde (kaybettim) 3 aylıkken 5 aylık gibiydim
ama bunlarda 20.haftada karnım yeni yeni çıkmaya başlamıştı
birden büyüdüğü bi gerçek :)) 4 haftada maşallah kocaman oldu göbüşüm :))

ikiz geni kadın tarafından taşınıyor, yani gen yengen tarafından gelmiştir
ama bu senin de olmayacak anlamına gelmez
ama düşük bir ihtimal

Bu arada rabbbim hepinizin yardımcısı olsun.
hayırlı doğumlarhepinize

teşekkürlerrrrrrrrrr
Kızlar ne zaman hissetmeye başladınız bebişlerinizi?

inanki unuttum ama şu an çok net hissediyorum,
allahımın izniyle 23. haftamızdayız

günaydıııınnnnn

sana da günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

benimki 20 den sonra büyümeye başladı
23. de ise epey büyüdü

Günaydın, güzel bir gün dilerim hepinize...

amin canım, sağlıklı, huzurlu bir gün olsun hepimiz içinnnnn

internette okuduğum kadarıyla ikiz hamilelerin 24. haftası tek gebelerin 38.haftası il eeş değer büyüklükte oluyormuşş..biz kesin çatlıycaz 38 i görürsek tabi:)

11. haftada daha bebekler leğen kemiklerinden çıkmamış oluyorlar. yani daha kasık bölgendeler. hamile olduğunu kimse hissetmez. 17-18. haftanda rahmin yukarı doğru karnına doğru büyüyecek. ben 22. haftadayım benim göbek deliğim dışarıda şuan. ve karnın baya bir büyük.
aslında normaldir. sen şu ana kadar dikkat etmemişsindir. ya da gazın varsa karnın büyümüştür. onun için olabilir.

olack diye bırsey yokki sen şanslı nadir hamilelerdensiz.tadını cıkar.

hayırlı olsun canım hosgeldın

merhaba arkadaşlar bende 20 haftalık ikiz annesiyim benim sabah bulantılarım ve kusmalarım geçmedi benim gibi bu dertten muzdarip olan varmı bir çare bulduysanız çözümü paylaşırsanız sevinirim
benım ilk gebelıgımde 9 ay sürmüştü ınsaalah kesılır senınd ebiran önce ben emedur içiyorum

[

internette okuduğum kadarıyla ikiz hamilelerin 24. haftası tek gebelerin 38.haftası il eeş değer büyüklükte oluyormuşş..biz kesin çatlıycaz 38 i görürsek tabi:)
yapma ya cok fazla gözüm korktu şimdi 30 haftayı gecınce 45 haftalık gibi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…