- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
hoşgeldin. bir kaç sayfa öncesine bakarsan göreceksin. ben 22. haftaya gireceğim ve hala kusuyorum.ama bulantı hapı kullanıyorum. öyle yiyip içiyorum. yoksa boğazımdan su girmesi mümkün bile değil. sen bulantı ilacı kullanıyor musun? yoksa durulmaz ki öyle. zaafiyet geçirir insan.
tek çözümü ialç kullanmak ya da hastaneye gidip düzenli olarak serum tedavisi uygulatmak. bilmiyorum senin kusmaların benimki gibi mi? yiyebildiğin ya da kusmadığın şeyler var mı?
yoksa onlarla beslenebilirsin. benim için bulantı ilaçları olmadan bir birşey yemek içmek mümkün değil de.
ben 19 haftalik ikiz bebek bekliorum biri kis biri erkek ama dr bu hafta kafami karistrdi plesantalar birbirine cok yakin dedi bu nedemk bu durumu yasiyan arkadaslar varmi aranzda beni bilgilendrirseniz sevinirim simdiden teskkurler..
bulantı ilacım var ama icmeye vaktım yokki sabah uyanır uyanmaz kusuyorum
canım bir bilgim yok, inşallah bir problem olmaz ve sağlıkla kucağına alırsın kuzularınıı
amin
taze hamilemiz aramıza hoşgeldin. hayırlı uğurlu, kolay bi hamilelik olsun inşallah.
canım ben 27 yaşındayım. ilk tüp bebek denememde biza sorulmadan 2 emriyo tranfer edildi. ve şuan çift yumurta ikizlerime hamileyim. ama pişman değilim. tam tersine çok mutluyum.hakkımda hayırlısı böyleymiş.
Kahvaltı:
3 dilim (75 gr) tam buğday ekmeği
2-3 ceviz
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (30 gr)
istediğin kadar sebze (domates, salatalık, yeşil biber)
ben birde zeytin ve tahin yiyorum.
araöğün:
meyve
öğlen:
sebze yemeği
2 dilim ekmek
en az 3 kaşık yoğurt
araöğün:
meyve
akşam yemeği:
et yemeği (tavuk, Balık)
çorba
2 dilim ekmek veya bulgur pilav
salata
yoğurt yeme çünkü etin proten demir emilimini engelliyormuş.
araöğün:
meyve
yatacağında 1 bardak süt iç dedi.
_ günde 2 bardak süt iç dedi. tabi bunu yoğurt ve ayranla değiştirebilirsin. ben kalsiyum alımını artırdıktan sonra diş sancılarım hafifledi gibi geldi bana. bide calsiyum-magnezyum ilacı içiyorum. artık ne etki etti bilmiyorum.
_ 3 lt su iç
_3 ara öğünde farklı meyveler ye dedi.
kızlar sonucumu aldım
çok şükür kalbimde bi sıkıntı yokmuş
evet nabzım yüksekmiş ama korkulacak bi durum yok bebklerden dolayı ilaç vermeyeceğim dedi
doğumdan sonra normale dönersin dedi :)
yani kısacası aklınızda bulunsun nabzınız yükselirse korkmaya gerek yokmuş
tabii kontrolde fayda var
arkadaşlar merhaba. uzun süre yazamadım. ev telaşımız vardı bugün aldık tapuyu çok şükür. şimdi de taşınma işi başlayacak. yine yoğunum.
bugün 2 li testte ense ölçümü yapıldı ama bana bi kağıt felen verilmedi. tek yumurta ikizi benim riskli dedi doktor erken doğarlar dedi biliyorum dedim ve folik asit kullan dedi ama kendi doktorum değildi sadece test için ona gittim.
3 ayı geçip hala folik asit kullanan var mı?
test mi riskli dedim hayır öyle birşey söylemedim doğum riskli dedi. ama ben ferah tutuyorum içimi çünkü çok etkileniyorlar. maşl ikisi de iyi çok şükür. 6 cm ler.
çift yumurta ikizi ise bu yengenden kaynaklanan bi durum bu nedenle senin ikizin olacak denilemez...tabii kısmetinde varsa neden olmasınKızlar benim Abimi tedavisiz ikizleri oldu benimde ikiz olma şansı yüksekmidir? Bilen var mı, onların işleri biraz zorda korktum bende...
Kızlar ne zaman hissetmeye başladınız bebişlerinizi?
herkese günaydın, kızlar bişiyi merak ediyorum ikiz hamilelikte karın büyümesi daha erken mi başlıyor. benim göbek deliğimin alt kısmı top gibi oldu iki gündür normal mi???
herkese günaydın, kızlar bişiyi merak ediyorum ikiz hamilelikte karın büyümesi daha erken mi başlıyor. benim göbek deliğimin alt kısmı top gibi oldu iki gündür normal mi???
Kızlar benim Abimi tedavisiz ikizleri oldu benimde ikiz olma şansı yüksekmidir? Bilen var mı, onların işleri biraz zorda korktum bende...
Bu arada rabbbim hepinizin yardımcısı olsun.
hayırlı doğumlarhepinize
günaydıııınnnnn
Günaydın, güzel bir gün dilerim hepinize...
olack diye bırsey yokki sen şanslı nadir hamilelerdensiz.tadını cıkar.bende ikiz bekliyorum kızlar ama hiç bulantım, kusmam yok.. kendimden şüphe etmeye başlıyorum artık. nereye baksam ikiz hamilelikte mide bulantısı çok olur yazıyo. olmaması bi problem mi acaba?? benim baş ağrılarım çok, reflüm var o yüzden mide yanması yaşıyorum, halsizlik normal düzeyde. iştahım da bi açık ki sormayın. hiç hoşnut deilim bu durumdan(
hayırlı olsun canım hosgeldınBenim de ikizlerim olacak Allah'ın izniyle. Daha 7 haftalıklar. Bugün ikisinin de kalp atışlarını duyduk. Herhangi bir sorun görünmüyor. Bakalım neler bekliyor bizi bundan sonra zorlu bir hayata merhaba dicez galiba :)
benım ilk gebelıgımde 9 ay sürmüştü ınsaalah kesılır senınd ebiran önce ben emedur içiyorummerhaba arkadaşlar bende 20 haftalık ikiz annesiyim benim sabah bulantılarım ve kusmalarım geçmedi benim gibi bu dertten muzdarip olan varmı bir çare bulduysanız çözümü paylaşırsanız sevinirim
yapma ya cok fazla gözüm korktu şimdi 30 haftayı gecınce 45 haftalık gibi falaninternette okuduğum kadarıyla ikiz hamilelerin 24. haftası tek gebelerin 38.haftası il eeş değer büyüklükte oluyormuşş..biz kesin çatlıycaz 38 i görürsek tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?