- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
Ne çok ikiz kız var,bak sen
Maşallah size, kızlarınızı 3 yaşına getirmişsiniz sanırım. Darısı bizlere inşallah...
Teşekkür ederiz,büyüdüler gerçekten,çok şükür,
Benim burda arkadaşlarımla yazıştığım hamilelik zamanlarımda neredeyse hiç iki kız yoktu,varsa da azdır yani,
ama burada çok maşallah,
İkiz kız anneleri şanslıdır,naif,sakin,az kavgalı bebeklere sahip olurlar,
büyüdükçe arkadaş ve oyuncak seçimleri ortaklaşır,paylaşımları beraberlikleri birbirlerine düşkünlükleri artar ikiz kızların,
Bütün ikiz anneleri şanslıdır..
Benim burda arkadaşlarımla yazıştığım hamilelik zamanlarımda neredeyse hiç iki kız yoktu,varsa da azdır yani,
ama burada çok maşallah,
büyüdükçe arkadaş ve oyuncak seçimleri ortaklaşır,paylaşımları beraberlikleri birbirlerine düşkünlükleri artar ikiz kızların,
bugün dr.umuz vardı teyzeleri
maşallah bebişlerim çok iyiydiler
oğlum 750 kızım 920 gr olmuş
oğlum haftasında kız 1 hafta önde gidiyor
suları gayet iyi, haftaları iyi rahim boyu iyi çok şükür
şeker yüklemesi yapıldı bugün yarında tatenoz aşım yapılacak inşallah
b12 iğne mi yaptırdım
2 hafta sonra idrar ve tam kan tahlili yapılacak hayırlısıyla
keyfim yerine geldi
canım çok teşekkür ederimcanım benim yazını okuyunca o kadar sevindim ki anlatamam ,allahım sağlıkca kucağına almayı nasip etsin , yerim o bıdıkları ben maşallah kırk bin kere.
Hepinize slmlar benide kabul edersiniz umarım rabbim herkese hayırlı doğumlar nasib etsin tüm ikiz annelerine vede bana sağlık sıhhat ve sabır versin
slm hoşgeldin
amin inşallah hayırlıca kucağımıza almak nasip olur
bebeklerinin cinsiyeti nedir canım??
Bebim bi kız bi oğlan
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım çift yumurta ikizi :))
hoşbulduk bi kız bi oğlan tedavisiz kendiliğinden oldu çift yumurta bizimkide aynı yani
ama burada çok maşallah,
2 yaş sendromunu saymazsak çok mutlu bebekler oluyormuş... hiç arkadaşsız kalmıyorlar ama hep ikiz annelerinden biri biraz cadı oluyor diye duyuyorum :))
bugün dr.umuz vardı teyzeleri
maşallah bebişlerim çok iyiydiler
oğlum 750 kızım 920 gr olmuş
oğlum haftasında kız 1 hafta önde gidiyor
suları gayet iyi, haftaları iyi rahim boyu iyi çok şükür
şeker yüklemesi yapıldı bugün yarında tatenoz aşım yapılacak inşallah
b12 iğne mi yaptırdım
2 hafta sonra idrar ve tam kan tahlili yapılacak hayırlısıyla
keyfim yerine geldi
Evet bizde ikiz kızlar var epey. Umarım o şansın keyfine varırız canım. Doğumun vaktinde olmuş muydu senin? Malum ikiz gebelik denince akla hep riskler ve erken doğum geliyor. Deneyimlerini yazarsan seviniriz. Erken mi doğdu bebeklerin, küvözde kaldılar mı? Hamilelikte nasıl sorunlar yaşadın?
İki yaş sendromu nedir canım, ilk kez duyuyorum? Bizler de cadı mı olacağız :)) Ancak baş edebiliyorlar demek
Canım gözünaydın. Hep böyle güzel haberlerini alırsın inşallah. Tetanos aşısını tek doz mu yaptıracaksın, yoksa iki doz mu? Benim aşı konusunda da kafam karışık. Doktorlardan biri yaptırma zaten riskli gebelik yaşıyorsunuz dedi, diğeri ise yaptır dedi. Kafam karıştı :44:
Merhaba arkadaşlar benimde ikiz ebelik,birşey sormak istiyorm .İkiz gebeliğe zeka testi yapılamıyormuş belki özelde olabilir dediler.Sizlerden yaptıran varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?