2013 ikiz anne adayları buraya

Ben sizi takip ediyirdum yaklasik 1 aydir merhaba demek istedim ben de 13 haftalik ikizlerime hamileyim evliligimin 5. Yilinda uzun bi tedavi sonrasi rabbim nasip etti kuzularimi allah hepimimize hayirli saglikli dogum nasip etsin insallah :)

ohh ohh, her geçen gün çoğalıyoruz. hoşgeldin aramıza. güzel paylaşımlarımız olur inşallah.

ben 20 haftamin icndeyim ve bu hafta cok aldim 63 kg 67 kg olmusum bn bile sasrdim nasil birden bukdr alirim die ama ama esyalirmn hepsi oluo enterasn olanda bu:)

canım gerçekten de çok ilgin.. ben 55 ile hamile kaldım.8 haftalıkken 4 kilo verdim. şimdi 2. haftadayım. 4 ayda toplam 7 kilo aldım. totalde 3 kilo almışım diyebilirim verdiğim kiloları saymazsam. dedğin gibi çok ilginç göbeğim kapanmıyor ama pantolonlarm oluyor üstüme. hiç popom, bacaklarım kilo almadı. yalnız 19-20. haftada karnım birden büyüdü. 1-2 haftada aldım ben de bu 3 kiloyu. 1-2 hafta önce 55 kiloydum 1-2 hafta geçti 57 kiloydum. çok şaşırdım. bir de göğüslerimi görmelisiniz. aşırı büyüdü. normalde de bedenime göre büyüktü. ama aşırı büyüdü hamilelikte. kilomu göbeğime yani bebeklere ve göğüslerime aldım. sizce bu memeler emzirme döneminden sonra da bu kadar büyük kalır mı ya. ondan korkmaya başladım. şimdi bu kadar büyükse doğuma yakın ve doğumdan sonra ne kadar büyür hayal edemiyorum.

20-21 haftalık olanlar kaç kilo aldınız?
ben son 1 ayda çok aldım sanırım (

sana şöyle anlatayım
20.haftaya kadar 3-4 kilo alınıyor o da kusmayanlar için geçerli ,kusarsan zaten kilo almıyorsun veriyorsun
20.haftadan sonra bi atak geçiriyorsun ve birden kilo alıyorsun
asıl kilo alma süreci 20.haftadan sonra başlıyor
bi de 30.haftadan sonra diyorlar ben yarın 30.haftaya gireceğim inş. ama bende henüz bir durum yok
ben toplamda 10 kilo aldım ama son bir aydr kilo almadım
20.haftaya kadar 4 kilo almıştım ,hiç kusmadım ama herşeyi yedim ,kısıtlamadım ..
24.haftaya geldiğimde o aradaki 4 haftada 4 kilo birden aldım ,çünkü erken doğum riskiyle rapor alıp evde yatmaya başladım
24 ten sonra da 2 kilo filan aldım ,hala evdeyim ama sanırım vucudum alıştı kilo alımım durdu
bakalım bundan sonra ne olur ,15 le kapatsam ona da razıyım ..

ben kilolu hamile kalanlardanım
başta kusmalarla 6 kilo verdim
20.haftaya kadar yavaş yavaş bi kaç kilo aldım
evet 20.hafta dönüm noktası oluyor
şu an 8 kilo almış durumdayım... tabii önce verdiğim için şu an sadece 2 kilo almış görünüyorum :))
artık iştahım açıldı farkındayım ... ben hamile kalınca hiç tatlı yiyemedim
şimdi canım çekiyor arada bebişlerim için kaçamak yapıyorum
biliyorum onlara bi faydası yok ama kendimi çokta kısıtlamak istemiyorum
inşallah en fazla 10 kilo alarak tamamlarım

iyi akşamlar annecikler bende şuana kadar 2 kilo aldım çokmu aldım sizce hiç bulantım iştahsızlık falan olmadı iştahımda açılmadı hep eskisi gibi yedim çok kilo almaktan korkuyorum göbüşüm büyüdü bu hafta özellikle. ben hiç hissetmiyorum bu normal mi birde en önemli sorum dr um ikizlerde ikili üçlü pek önermiyoruz ama 3 lüyü yapalım sonrada detaylı ultrasona girersin 18 de dedi direk detaylıyı yaptırsam tekrar tekrar masraf olmasa siz nasıl yaptınız kafam çok karıştı

aynen cnm bende başta hiç tatlı yiyemedim şimdi de canım istiyo arada :)

Ben de senin gibi kilolu hamile kaldım ama sonra kilo vermedim. 4-5 kilo civarında kilo aldım. 16. haftaya kadar sadece 1 kilo almıştım, sonra birden aldım anlamadım :)) Tatlıyı uzun süredir yiyemiyordum senin gibi, daha yeni yeni canım istiyor arada. Çok kilo almak istemiyorum. Bel fıtığım var (

bugünlerde mutluyum. çünkü 4 gündür bulantı hapı içmiyorum ve çok şükür bulantım, kusmam yok. sanırım geçti artık. bu eziyetten kurtulduğumu düşünüyorum artık.

bende tatlı yemiyordum ama şimdi açıldı iştahım :))
çok kilo almadan inşallah tamamlarız
önemli olan lohusalıkta da ipin ucunu kaçırmamak

bugünlerde mutluyum. çünkü 4 gündür bulantı hapı içmiyorum ve çok şükür bulantım, kusmam yok. sanırım geçti artık. bu eziyetten kurtulduğumu düşünüyorum artık.

sevindim canım senin adına
benim 16.haftadan sonra bitmişti
ama sen daha zor geçirdin
inşallah bundan sonra olmaz

Canım gözünaydın. Daha da o hapları içmezsin umarım, kurtulursun kusmalardan. Ben öyle her gün kusmuyordum ama bulantı bile yetiyordu, seni düşünüyorum da çok zordur eminim.

merhaba arkadaşlar. amlum heimiz bebeklermizi doğuracağımız güne dair planlar yapıyor ve hazırlanıyoruz. bir konuda fikrinizi almak istiyorum. ben bebeklerime isimlerinin yazdığı pike takımı yaptırmak istiyorum. hastanede yanımızda dururken üzerlerine bu pikeleri örtmek istiyorum isimleri de gözükecek şekilde. herkes hangi bebeğin isminin ne olduğunu görebilir. ben tv de görmüştüm. çok hoşuma gitmişti.
acaba hani şu piko ya da nakış yapan dükkanlar, isim yazabilirler mi ki? baskı biçimde olsun istemiyorum. nakışlı ya da güzel bir dikişle dikilsin istiyorum. acaba pikocular falan yapabilirler mi?. bir fikriniz var mı?
ben internetten böyle ürünler yapan bir site buldum. ama bana fotoğraflardan sanki baskı ile isim yazılmış gibi geldi. gerçi arayıp sormak da lazım.
İsme Özel Tasarım
bu adreste bahsettiğim tarzda ürünler var.

bende ilk aylarda cok ksutgum icin 4 kg vermistim 57 tedaviye basldim tadavi surcndede siskinlik oldgu icn vuctta 62 fln olmustum snra kusmlrimdan dolayi baya verdim kilo cunku hicbirsey yiyemiordum bide ben hamile kaldgimda kizm 7 aylikti onun bakimi benm kusmalirim cok zorlanmistim abd'ye geldgimde burdaki dr bana kusmayi durdursn die hap verince hersey gecti kusmalrim btti ve yemek yemeye basladim cok sukur suan 20 haftanin icndeyiz iste bnmde gohuslerim cok sisti ama dogumdan snra inio kirkin cikana kadr benm kizmda oyle olmustu ama bunlarda nasil olur bilememiorum:s rabbim hyrlisyla kuzucuklrimza kvustrsun ins :)

günaydın kızlar yarın detaylı ultrasonumuz var kuzularımızı görücez hayırlısı ile..kilolarınızı yazmışınız halen topiğin rekoru bende sanırım :) 48 kg ile hamile kaldım 22 haftada 60 kg oldum:) sonumuz pek bi tosuncuk gözüküyor..allahtan bebekler normal gelişiyorda içim rahat.ben bu kadar kilo almazdımda ne bulantım oldu ne bişey..ee bide ben ne kahvaltı ne meyva ne de süt tüketen biri değildim .günde 1 öğün zorla yemek yerdim ama insan hamilelikte bebkler yararlı ne varsa yiyor ...bide doymuyor tabi:) oldum size tosuncuk gibi.görenler doğuma ne kadar var diyor..bakalım yarın tedaviden sonra tüp bebek doktorumla ilk kez karşılaşıcaz en net farkı o göreceği için yiyeceğim fırçaya ve bundan sonraki iş hayatımla ilgili durumu ona bırakıyorum..beni çok çalıştımaz sanırım halimi görünce ..allahtan elim ayağımşişmiyor çok şükür.

canım bende 9 kilo almışım ama son 5 kiloyu 1 ayda aldım şoktayım :)
5. ay kırılma noktası sanırım bi anda şiştim.
geçen cumartesi gittik bizde doktorumuza çok şükür ikiside gayet iyi umarım hep böyle giderler ve inşallah hepimizinki zamanında gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…