- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.461
Persembe gunu kontrol var yinezaman daraldikca korkuyorum ya bakalım doktor bu kontrolde dogum tarihi ile ilgili aşağı yukarı bie tarih soyleyecek mi. Ona göre annemden gelmesini istiycem.
hadi bakalım arkadaşım herşey güzel olsun inşallah..ben bugün yine dr a gittim nst falan...2 hafta sonra alıyor bebekleri dr tam 36+0 da ne yalan söyliyim bende korkuyorum ama herşey Allah'tan...
sen zorlanmıyor musun benim annem 3 haftadır burda ayakta duramıyorum zaten 10 dk dan fazla...
Ayyy cnm ya. Insallah hayirlisiyla alırız kucagimiza bebislerimizi. Iyi haberlerinizi bekliyoruz. Bebeklerinin kilosu en son kaçtı? Hangi haftada?[
en son kontrolümde yani 2 hafta önce 1900 civarıydı.bakalım şimdi kaç oldular merak ediyorum.bende total previa var yani bebeğimin 1 tanesinin plasentası aşağı yerleşmiş dikkat etmem lazım normal doğum şansım yok sezeryan olacak kısmet olursa. birkaç arkadaştan sonra sen varsın sırada hayırlısı olsun hakkımızda.
Ayyy cnm ya. Insallah hayirlisiyla alırız kucagimiza bebislerimizi. Iyi haberlerinizi bekliyoruz. Bebeklerinin kilosu en son kaçtı? Hangi haftada?[
en son kontrolümde yani 2 hafta önce 1900 civarıydı.bakalım şimdi kaç oldular merak ediyorum.bende total previa var yani bebeğimin 1 tanesinin plasentası aşağı yerleşmiş dikkat etmem lazım normal doğum şansım yok sezeryan olacak kısmet olursa. birkaç arkadaştan sonra sen varsın sırada hayırlısı olsun hakkımızda.
İnşallah güzel çıkar kilolari. O listeyi göremedim ben bi daha. Nerden bakabiliyoruz
İnşallah. Sancin çıktı mi nst de? Bebeklerin kilosuyla ilgili birsey dedi mi doktorun? Zorlanmiyorum suan bir sıkıntım yok yani. Is falan yapmiyorum ama yine de oturmamda kalkmamda sıkıntı yok. Şişlik de olmadı elimde ayagimda cok şükür. Sadece karnim buyuyoPerşembe günü kontrole gideyim bakalim az cok tarih verirse doktorum ona gore cagiririm annemi.
yok canım sancım çıkmadı işte biri 2500 diğeri 2200 gibi iki haftaya ufak olanda 2500 olsa diyorum...ben izmirdeyim burası çok çok sıcak mahfoldum belki de o yüzden zorlandım ben bu kadar.. nefes darlığı mahfetti beni aman sen iyiymişsin ne güzel böyle gitsin inşallah:)senin kiloları nasılmış??
O da büyür annesi inşallah iki haftaya :) cok şükür ki bi sikintim yok bakalim. Umarim böyle tamamlarim hamileligi. 30.haftada biri 1400 digeri 1250 çıktı. Sürekli aynada karnima bakıyorum. Sanki kilo alıp almadiklarini karnimdan anlayacakmisim gibi :) perşembe kontrol var. Bakalim kilo almislar mi? 2bucugun üstünde dogsalar keske ya
inşallah arkadaşım 2500 ün üzerinde doğsun meleklerimiz:)
gerçi ben dün dr a küçükler dedim yok ne alaka hem gelişimleri tam olsun kendi kendine nefes alabilsin yeter ki kilo hiç önemli değil dedi..
senin kiloları gayet iyi doğuma kadar geçer 2500 ü bence..mama olayını sordum dur bakalım bi doğur dedi:)
ay benim karnım çok büyüdü herkes soruyor...aslında boyum uzun ama işte ikiz olunca...
ha birde bana dr um bu 3 haftada iyi beslenmişler ne yedin dedi
sana da söliyim iyi geliyo demekki bebişlere sabahları 2 katı haşlanmış yumurta bol bol dereotu 3 ceviz çok çok peynir ekmek yok ama bazen annem patates kızartıyo dayanamayıp 5-10 tane yiyorum
öğlen meyve 2 saat sonra süt akşamda sebze veya et balık
herkese selammmm...
malesef benden pek iyi haberler yok 32+5 te 28 ağustosta dayanılmayan ve durdurulamayan sancılarla doğum yaptım canlar =((( meleklerim 1.900 ve 1.780 doğdular.. küvezdeler tabiiki =(((( bize bol bol dua edinn noluuurrrrrr...
canımın yarısı değil tümü hastanede onlarla birliktee.. çokk zormuşş çokkkkkkk allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn.. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. dualarınıza ihtiyacımız varrrrr
hadi bakalım arkadaşım herşey güzel olsun inşallah..ben bugün yine dr a gittim nst falan...2 hafta sonra alıyor bebekleri dr tam 36+0 da ne yalan söyliyim bende korkuyorum ama herşey Allah'tan...
sen zorlanmıyor musun benim annem 3 haftadır burda ayakta duramıyorum zaten 10 dk dan fazla...
neden alıyor canım bebekleri ?
37 artı haftada alınıyor bır sorun yoksa diye biliyorum özel bir durum mu var?
Melekler dogmadan mama olayını düşünmüyoruz yanisüt sagma pompası da almadım ben. Gerek olursa satılıyor zaten her yerde.ceviz yumurta peynir meyveyi bende hic aksatmiyorum. Birde pekmez iciyorum hergün. Kan yapsin diye. Bakicaz artık persembe gunu buyumusler mi :)
dün hastanede hasta hakları birimi ile birkez daha görüştüm eğer özel hastanede doğum yapacaksan orda varmış canım ama yok dersen de alırsın..ama illaki gerek olursa hastanelerde varmış..inşallah kocaman olmuşlardır canım bebişler:)
dr dan gelince yaz mutlaka
Arkadaşlar dün saat 16:00 itibariyle 2 kız annesiyim.zorlu suni sancılı 30 saate yakın çekerek notmal bir doğumdan sonra (psikolojim bozuldu ömrümden ömür gitti) çok şükür artık dünyadalar. Küveze vs girmediler biri 2400 gr diğeri 2280 gr... 37+1 de doğmuş oldular. Herkese Allah kolaylıklar versin
gözün aydın canım maşallah kilolarıda yerinde Allah kolaylık versin
Saol cnm darısı başına.. Seni aktif görünce şaşırdım nasıl gidiyor hamilelik
Kilodan ziyade bebeklerin beslenme durumuna göre değişir. Yutkunma problemleri varmı emmeleri geliştimi şu an seni ememiyorlar belki ama biberon çekebilecek durumdalarmı bebeklerin nasıl besleniyor benimkiler üç gün sondayla beslendiler yutkunmaları daha gelişmemişti ama çok azimli oluyorlar canını sıkma çabuk toparlarsa kiloya bile bakmazlar tahminimce . İnşallah tez zamanda kavuşursunuztek tek alıntı yapamadımm kusurabakmayınn.. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
kuzularım iyiye gidiyo şükürr sadece büyük olanın solunum sıkıntısı var biraz.. küçüğüm toparladı maşallah inş. en yakın amanda kavuşuruzz.. çokk zormuş gerçektennnnnn
kaç kilo olunca verirler bebekleri hiç bilginiz varmı erken doğum yapanlar???? küçüğüm 1.800 büyüğüm 1900 den 1.620 düşmüş =(
kızlar normal hastane çıkışı almıştım bir de bulunsun diye prematüre siparişi vermiştim internetten ekranda makul küçüklükte görünüyodu bugün bi geldi siparişim o kadaaaaar minik ki oyuncak bebeklere olacak türden o kadar minik olmaz inşallah bebeklerimiz
sky lıne senin tecrüben çok yeni 2500 civarı doğan çocuklara prematüre nasıl olur iade mi etsem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?