2013 ikiz anne adayları buraya

Cnm ben normal hastane çıkısi aldim. Kac kilo dogacaklarini bile bilmiyoruz. Prematüreye gerek yok ya azıcık büyük giyerler. Zaten cok cabuk buyuyolar diyo herkes. Yine de sen bilirsin. Arkadaslara da danis yine de ona göre karar ver

Maşallah kuzularına canım benım önce kilo verdırıyolar tatlım daha rahat nefes alsınlar diye üzülme bilinçli zayıflatıolar mama bişey vermiolar serumla beslenio kan sekerini dengeleyerek zatıflatıolar bebeklerini zarar gormeyecek üzülme sonra anne sütü yada mama verip kilo alımına bakıcaklar ii gidiosa vericekler bebeklerini
Üzülme olurmu bebeklerin hisseder hem ii oluo biliomusun sen kendini toparlıosun bebekler orada sarılıgı atlatıo sallanmıyolar kucaga alışmıolar benimkiler bir aylık oldu doyur uyusunlar acıkmadan acıkmaya ağlıolar oda cok degil uyumasalar bile bakınıo kendi kendilerine soyleniyolar herseyde bi hayır vardır biz 13 gun kaldık sizde fazla kalmazsınız insallah kavusursunuz aminn

cnm küçüğümü emzirmeye başladım emiyo şükür.. ama büyğümü daha emziremedim =(( dün kucağıma aldım çok hırıltılı nefes alıyodu öyle orlanıyoduki ( öldüm onu öle görünce (((((((((( ama allaha şükür oksijeni küvez içine döndü.. burnundaki hortumlar çıkarıldı.. kanamış hep burnu meleğimin (( belkide onun tahrişliğindende zor nefes alıyo yavrum.... inş. kavuşuuruz tez zamanda..

cnmmm senin kuzuların nasıl? iyilermi? anne sütü veriliyo şimdilik şükür bşladılar.. küçüğümü emziriyorum günde bir kez gittiğimde.. büyğümün solunum sıkıntısı devam ediyo ama oda biberonla besleniyo.. sarılığımızıda atlattık şükür 2. günü sarılık oldular..üzülmemek eldemi ( tutamıyorum kendimi ağlıyorum her gittiğimde.. heleki ayrılırken ((
inş. bizde kavuşuruz tez zamanda.. seninkileri kaç kilo ile verdiler sana cnm????? maşallah 1 aylık olmuşsunuz bilee.. nasıl çabuk toparlanıyolarmı çok merak ediyorum.. bi gelsinler bol bol beslicem hemen büyüsünler diye onları.. ölürümmm yaaaa
cnm bide bişey sorucam.. benim karnım aşırı sivriydi.. yanlara yayılmadım pek.. şimdide tam ameliyat yerimin ordan katlanmış durumda karnım rahim daha toparlanamamış tabi.. ameliyat yerimi kapatıyo o katlı yer.. bende ameliyat yerim böyle iyileşirmi diye merak ediyorum.. senin başına geldimi böyle bişey?? açıkta kalsa daha çabuk iyileşirdi sanki ama ameliyat yerimin üstünde sarkmış katlanmış bi göbek duruyo sert bi şekilde.. inş. terleyipte enfeksiyon falan kapmaz yaram :18::18::18::18:

Kİzlar 3 kilonin altina yenidogan hastabe cikisi cok buyuk oluyo
Oglum yeni yeni dolduruo o da boydan enden yine bol :)
Kizim hele yok olyo icinde o daha 2500 olmadi
Eli kolu nerde bilinmio emanet gibi duruo
Ben premature degil de mothercare tiny baby dedukleri seriden aldim oldu
Premature de 2500 ustune dar gelebikir cocugun boyuna bagli

Canim benim de oyle her wcde gazlİ bezle terin siliyorum kuru tutmaya calisiyorum

Oh maşallah emmeye başladılarsa çok bekletmezler ne güzel solunum cihazınıda çıkarmışlar kavuşursunuz tez zamanda. Ağlamayacaksın annesi senin güçlü olman lazım meleklerin için. Emin ol orda daha iyi bakılıyor hem sen iyileşmiş olursun az çok.sütünü sürekli özenli bi şekilde sağ ve artanı saklamanı tavsiye ederim ilerisi için lazım olacak ameliyat yerini kuru tutmaya çalış terledikçe nazikçe kurula inşallah bişey olmaz ama kaşıntı şişlik vs bişey hissedersen druna görün.bu günler geçiyor canım rabbim güzel günler göstersin

Canım yaama bak tecrübeli kişiler söylemiş orda iyi bakılıyolar diye.için rahat olsun güzel anne.senin içinde hergün hastaneye gştmek zor oluyodur ameliyat yerin ağrımıyomu???hastanede kalsaydn sende keşke?

Kizlar sizinde vajinal akintinizda bir artis oldu mu benim dunden beri ole bende korktum neden ole acaba enfeksiyonumda yok koku felan

cnmm benim hamileliğimin başında oluşan ve hala geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonum var hem akıntı çok oluo hemde yanma oluo. bana önce toz karışım verdi faydası olmadı en sonda hem antibiyotik hemde fitil verdi şuan ne durumda bilmiorum ama geçtiğini sanmıorum. bol bol su içmek gerekio enfeksiyonu atabilmek için ama mide bulantım olduğu için çok su içemiorum malesef sen bol bol su iç ok.

Cnm sen Napiyosun. Tempoya ayak uydurabildin mi mama takviyesi yapiyo musun?

Çok şükür annem, kv ve ablam var onun için rahatım göğsüm ucu çatladı zorlanıyorum emzirmekte..ama zamanla alışıyor insan onların varlığına... Çok tatlılar yaaaa...hala inanamıyorum benim bebişlerim olduklarına...darısı başınıza çok şirinler :)

merhaba kızlar; bu gün kontrolüm vardı 27+5 deyiz oğlumla. bebeğim 1.015g olmuş doktorum bir hafta geriden gelio dedi 28 haftaya göre normalmi sizin kaçtı bu haftalarda? birde ciğer geliştirici iğneler kaçıncı haftada vuruluyo bana yazmadı daha doktorum. bir daha ki kontrolüm üç hafta sonra yani 31. haftamda o zaman geç olmaz mı?

Çook teşekkür ederim arkadaşım.kaşıntı yanma yok bende sadece sık sık idrar ve kasık ağrısı var.bugün biraz rahatladım ama..yarın idrar testine gitcem inş bebeklerim bi zarar görmez inş

Çook teşekkür ederim arkadaşım.kaşıntı yanma yok bende sadece sık sık idrar ve kasık ağrısı var.bugün biraz rahatladım ama..yarın idrar testine gitcem inş bebeklerim bi zarar görmez inş

cnm o şikayetler gayet normal rahim büyüyo ve baskı yapıo oda sık idrara çıkmaya yol açıo. o şikayetler bende de uzun zamandır var.

canım önce ameliyat yerinle ilgili yazım ..
ben hala battikonla temizliyorum yaramı enfeksiyon kaptırdım 15. günümde 3 yerden sulandı açılma yaptı bana bagla dediler tülbetle kaldır dediler tülbent nerde tasıcak onu yine o kat üstüne geliyodu bide o kat ödemliydi benim serttti hç olmuyodu korseyle kaldırma ya çalışıodum olmuyordu 25 günlükken ödem parçalandı yumusadı antibiyotık kullndım felan işte daha yeni geçti ama hep batikonla temizliyorum oraya gazlı bez koyuorum terlemesin diye günde 3 kez yapıyorum bunu az kaldı topluyo yara kendini i kabuk tutsa rahatlıcam ...
benim bebeklerim 33+1 de 2560 2180 olarak dogdular kilolu oldukları için rahmim tasıyamadı bebeklerimi küçük olan iyiydi sadece kücez içi oksijeb aldı ama kilolu kızım nerdeyse makıneye baglanıydu ama fanus içi oksijenle nefes alınca baglamamıslar yawrumu ilk önce 250 grm kilo verdirdiler bakalım kilo verince nefes alabilceklermi diye 4 gün sadece serumla kan sekeri dengelediler baska bişey vermediler esim 2 gunde bir hastaneye süt götürsü önce ögün bası 10 cc verdiler sonra 40 cc kadar çıktılar sen ne güzel emzirmişin birini ben 13 gun boyunca yandım öldüm dirildim bide haftada 2 gun 15 dk gösteriyolardı evlatlarımı neyseki kavusunca hersey geçti ..
cok cabuk topladılar teyzesi kendilerini 20 gun olcak küvezden çıkalı ufaklık 1 kg aldı düşün ben emziremedim kuzularımı biberona alıştılar orada 4 gün ugrastım emsinler diye sütüm azaldı yorgunluktan sonra gögsüm sisti süt kanallarım tıkandı boşalmadıgı için sagamadım makineyle yorgunluktan onu yapmaya mecalim kalmıyodu 2 dk kafamı koyayım uyuodum yawrularıma baktım açlar bende biberona devam ettim arada meme verdim keyfi sevişirken emiştik 60 cc içiolar şimdi 2 saatte bir bazen 1 saat sonra gene istiyorlar tuvaletlerini yapıp miğdeleri boşalınca stoktaki süt azaldı bendeki süt birikimi 6 saate bi 200 oldu 3 saatte çıkıyodu ama işte tek basına bakmak ev işleri esim felan böyle oldu mamaya basladık bugun hayırlısı bakalım 500 cc mama 200 cc anne sütü vericem 4 ay anne sütünü azda olsa almalarına ugrasıcam rabbimin izniyle inşallah basarıcaz kızlarımla ...
sana tavsiyem arkadasım alışmısken sallanmamaya kucaga sakın alıştırma emmezlerse eger biboronu yerinde ver gazını al hemen yatır 2,5 saat uyuolar acıkınca aglıolar kolay oluyo bakımı maşallah biz iyiyiz böle giderse eger diş çıkarana kadar rahat edicez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…