- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.481
kızlar normal hastane çıkışı almıştım bir de bulunsun diye prematüre siparişi vermiştim internetten ekranda makul küçüklükte görünüyodu bugün bi geldi siparişim o kadaaaaar minik ki oyuncak bebeklere olacak türden o kadar minik olmaz inşallah bebeklerimiz
sky lıne senin tecrüben çok yeni 2500 civarı doğan çocuklara prematüre nasıl olur iade mi etsem diye düşünüyorum
Saol cnm darısı başına.. Seni aktif görünce şaşırdım nasıl gidiyor hamilelik
tek tek alıntı yapamadımm kusurabakmayınn.. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
kuzularım iyiye gidiyo şükürr sadece büyük olanın solunum sıkıntısı var biraz.. küçüğüm toparladı maşallah inş. en yakın amanda kavuşuruzz.. çokk zormuş gerçektennnnnn
kaç kilo olunca verirler bebekleri hiç bilginiz varmı erken doğum yapanlar???? küçüğüm 1.800 büyüğüm 1900 den 1.620 düşmüş =(
Kilodan ziyade bebeklerin beslenme durumuna göre değişir. Yutkunma problemleri varmı emmeleri geliştimi şu an seni ememiyorlar belki ama biberon çekebilecek durumdalarmı bebeklerin nasıl besleniyor benimkiler üç gün sondayla beslendiler yutkunmaları daha gelişmemişti ama çok azimli oluyorlar canını sıkma çabuk toparlarsa kiloya bile bakmazlar tahminimce . İnşallah tez zamanda kavuşursunuz
Maşallah kuzularına canım benım önce kilo verdırıyolar tatlım daha rahat nefes alsınlar diye üzülme bilinçli zayıflatıolar mama bişey vermiolar serumla beslenio kan sekerini dengeleyerek zatıflatıolar bebeklerini zarar gormeyecek üzülme sonra anne sütü yada mama verip kilo alımına bakıcaklar ii gidiosa vericekler bebeklerini
Üzülme olurmu bebeklerin hisseder hem ii oluo biliomusun sen kendini toparlıosun bebekler orada sarılıgı atlatıo sallanmıyolar kucaga alışmıolar benimkiler bir aylık oldu doyur uyusunlar acıkmadan acıkmaya ağlıolar oda cok degil uyumasalar bile bakınıo kendi kendilerine soyleniyolar herseyde bi hayır vardır biz 13 gun kaldık sizde fazla kalmazsınız insallah kavusursunuz aminn
cnm küçüğümü emzirmeye başladım emiyo şükür.. ama büyğümü daha emziremedim =(( dün kucağıma aldım çok hırıltılı nefes alıyodu öyle orlanıyoduki( öldüm onu öle görünce (((((((((( ama allaha şükür oksijeni küvez içine döndü.. burnundaki hortumlar çıkarıldı.. kanamış hep burnu meleğimin (( belkide onun tahrişliğindende zor nefes alıyo yavrum.... inş. kavuşuuruz tez zamanda..
cnmmm senin kuzuların nasıl? iyilermi? anne sütü veriliyo şimdilik şükür bşladılar.. küçüğümü emziriyorum günde bir kez gittiğimde.. büyğümün solunum sıkıntısı devam ediyo ama oda biberonla besleniyo.. sarılığımızıda atlattık şükür 2. günü sarılık oldular..üzülmemek eldemi( tutamıyorum kendimi ağlıyorum her gittiğimde.. heleki ayrılırken ((
inş. bizde kavuşuruz tez zamanda.. seninkileri kaç kilo ile verdiler sana cnm????? maşallah 1 aylık olmuşsunuz bilee.. nasıl çabuk toparlanıyolarmı çok merak ediyorum.. bi gelsinler bol bol beslicem hemen büyüsünler diye onları.. ölürümmm yaaaa
cnm bide bişey sorucam.. benim karnım aşırı sivriydi.. yanlara yayılmadım pek.. şimdide tam ameliyat yerimin ordan katlanmış durumda karnım rahim daha toparlanamamış tabi.. ameliyat yerimi kapatıyo o katlı yer.. bende ameliyat yerim böyle iyileşirmi diye merak ediyorum.. senin başına geldimi böyle bişey?? açıkta kalsa daha çabuk iyileşirdi sanki ama ameliyat yerimin üstünde sarkmış katlanmış bi göbek duruyo sert bi şekilde.. inş. terleyipte enfeksiyon falan kapmaz yaram :18::18::18::18:
cnm küçüğümü emzirmeye başladım emiyo şükür.. ama büyğümü daha emziremedim =(( dün kucağıma aldım çok hırıltılı nefes alıyodu öyle orlanıyoduki( öldüm onu öle görünce (((((((((( ama allaha şükür oksijeni küvez içine döndü.. burnundaki hortumlar çıkarıldı.. kanamış hep burnu meleğimin (( belkide onun tahrişliğindende zor nefes alıyo yavrum.... inş. kavuşuuruz tez zamanda..
cnmmm senin kuzuların nasıl? iyilermi? anne sütü veriliyo şimdilik şükür bşladılar.. küçüğümü emziriyorum günde bir kez gittiğimde.. büyğümün solunum sıkıntısı devam ediyo ama oda biberonla besleniyo.. sarılığımızıda atlattık şükür 2. günü sarılık oldular..üzülmemek eldemi( tutamıyorum kendimi ağlıyorum her gittiğimde.. heleki ayrılırken ((
inş. bizde kavuşuruz tez zamanda.. seninkileri kaç kilo ile verdiler sana cnm????? maşallah 1 aylık olmuşsunuz bilee.. nasıl çabuk toparlanıyolarmı çok merak ediyorum.. bi gelsinler bol bol beslicem hemen büyüsünler diye onları.. ölürümmm yaaaa
cnm bide bişey sorucam.. benim karnım aşırı sivriydi.. yanlara yayılmadım pek.. şimdide tam ameliyat yerimin ordan katlanmış durumda karnım rahim daha toparlanamamış tabi.. ameliyat yerimi kapatıyo o katlı yer.. bende ameliyat yerim böyle iyileşirmi diye merak ediyorum.. senin başına geldimi böyle bişey?? açıkta kalsa daha çabuk iyileşirdi sanki ama ameliyat yerimin üstünde sarkmış katlanmış bi göbek duruyo sert bi şekilde.. inş. terleyipte enfeksiyon falan kapmaz yaram :18::18::18::18:
Kizlar sizinde vajinal akintinizda bir artis oldu mu benim dunden beri ole bende korktum neden ole acaba enfeksiyonumda yok koku felan
Kızlar yardım edinsanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum sık idrara çıkıyorum ve yaparken kasıklarım ağrıyo.perşembe günü kontrolüm var o zamana kadar bol su içiyim diyorum.aranızda böle bişey yaşayan varmıydı
Cnm sen Napiyosun. Tempoya ayak uydurabildin mimama takviyesi yapiyo musun?
cnmm benim hamileliğimin başında oluşan ve hala geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonum varhem akıntı çok oluo hemde yanma oluo. bana önce toz karışım verdi faydası olmadı en sonda hem antibiyotik hemde fitil verdi şuan ne durumda bilmiorum ama geçtiğini sanmıorum. bol bol su içmek gerekio enfeksiyonu atabilmek için ama mide bulantım olduğu için çok su içemiorum malesef sen bol bol su iç ok.
Çook teşekkür ederim arkadaşım.kaşıntı yanma yok bende sadece sık sık idrar ve kasık ağrısı var.bugün biraz rahatladım ama..yarın idrar testine gitcem inş bebeklerim bi zarar görmez inş
cnm o şikayetler gayet normal rahim büyüyo ve baskı yapıo oda sık idrara çıkmaya yol açıo. o şikayetler bende de uzun zamandır var.
Çok şükür annem, kv ve ablam var onun için rahatım göğsüm ucu çatladı zorlanıyorum emzirmekte..ama zamanla alışıyor insan onların varlığına... Çok tatlılar yaaaa...hala inanamıyorum benim bebişlerim olduklarına...darısı başınıza çok şirinler :)[/QUOTE
Allah kolaylik versin cnm.ayni anda mi emziriyorsun ? Tatlı olmazlar mi ya :) oyyy yerim ben onlari:) ]
Çook teşekkür ederim arkadaşım.kaşıntı yanma yok bende sadece sık sık idrar ve kasık ağrısı var.bugün biraz rahatladım ama..yarın idrar testine gitcem inş bebeklerim bi zarar görmez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?