2013 ikiz anne adayları buraya

Saglik konusunda bir sıkıntı olmadigi surece kilosu haftasina göre normal bence. Zaten senin haftanda da 960 gr diyo ortalama. Ciğer gelistiriciyi bende olmadim daha.doktorum gerekli gormuyorum su asamada dedi.yarin yine kontrol var. Iyi haberler veririz inşallah size

Kizlar ya ben bi hava aliyim dedim esimle cok uzaklasmadan iki tur attij cok zorlandim evevgeldim kasigimda baski var sancimi ne anlamiyorum bebeklerde cok hareketlendilerkorjuyorm ya

Canım zor zamanlar atlatmıssınız ama cok şükür bebeklerıne kavustun Allah bı daha sıkıntı yasatmasın
Ben de once anne sütü verıyorum sonra mama benımkıler bugun 16 gunluk oldu çok şükür ben memeden verıyorum kac cc alıolar bılmıorum üstüne de aldıkları kadar mama bu zamana kadar en fazla 60 cc mama aldılar az mı yıyolar bilmiyorum henuz kilo kontrolüne gitmedık pazartesı gıdecegız senınkıler bır ayını gecmıstır dımı
Bana dr once emzır sonra kenılerı aldıgı kadar mma ver bebek yıyecegı kısmı kendı belirler sen yemek arasında gazını cıkar dedı

Fakat ben kucak konusunda farklı düşünüyorum küvözdekalan bebekler anne kokusuna ve güvenine daha gec kavustugu için onlara bol bol sarılmalı ve kucaklamalıyız
Bana psikolog bır arkadasım ilk üç ay bebekleri şımartmayalım alıştırmayalım düşüncesinin doğru olmadıgını bu dönemde bol bol bebegı kucagımızda hatta tenımızde tutmamız gerektıgını bunun kişilik oluşumunda da etkili oldugunu söyledi ben de sımdı bebekler aglayınca önce yatakta sakınleştirmeye calışıyorum olmaZsa kucagıma alıyorum uyuyor yatırıyorum zor oluyor ama su dönemde bizim kokumuza kucagımıza gercekten ihtiyacları var diye düşünüyorum tabi herkesin yine kendı kararı .

demekki bnm doktorda gerek görmedi yine de bi arayım sorum içim rahat etsin. hayırlı ve güzel haberlerini beklioruz cnm :)

Yok tatlım okadarda katı olmuyoruz ama her agladıgında kucagımıza almıyoruz ana kucagında seviyıruz ellerine tenine yuzune dokunup konusuyoruz göz teması kuruyıruz kucakta degil oldugunuerde yapıyoruz bunu gazını alırken o beni seviyo ben onu demek istedigin cok tutma gereksiz hemen uyuolar zaten uyudumu yatır tutma kucagında ne anlıyo ki yawrum uyudumu dunya yalan ona :))

selam ben de aranıza yeni katldım uzun süredir sizi takip ediyordum.31+2 haftalık hamileyim allah izin verirse ikiz kızlarım olacak:)

Kızlar cok şükür iyi gecti kontrolümuz. Benim kizlar yine kafa kafaya vermisler baş aşağı duruyorlardi :) kizlarimin biri 1900 olmus digeri 1650.insallah minik kusum da kardesine yetisir Tansiyonum kilom normal dedi doktorum.. Nst ye girdim. Sancim cikmadi.kan ve idrar tahlili verdim. Onlarda da bi sıkıntı yok. Insallah hedefimiz 37. Haftayı tamamlamak.

arkadaşlar ben de bugün dopler ultrasona girdim sonuçları da dr uma gösterdim
amniyotik sıvı da azalma varmış gerçekten tehlikeli sınırda değilmiş ama az sonuçta
dr 34 ya da 35 te alabiliriz dedi kısa aralıklarla kontrole gideceğim

bir de Kraft park yatak alanlar etiketinde çin malı yazıyormu benim eşim çok dikkat ediyo çin de üretilip te ce damgası olanlar güvenilirmiş

maşallah kızlara kiloları iyi çıkmış
bir sıkıntı olmamasına sevindim duruşları da normal doğuma uygun böyle güzelce devam eder inşallah

Peki yapılacak birsey yokmu? Sıvının artması için? İnşallah zamaninda dogarlar.biz Kraft aldik yataklarini da oto koltuklarini da hepsinde de CE belgesi var ama bilemiyorum.

maşallah kızlara kiloları iyi çıkmış
bir sıkıntı olmamasına sevindim duruşları da normal doğuma uygun böyle güzelce devam eder inşallah

Birinin kilosu biraz düşük çıkti doktor sıkıntı yok diyo ama yine de üzüldüm ya normal doguma uygun duruyorlar ama doktorumuz sezeryan taraftari gibi. Ama "sen her türlü riski goze alıyorum dersen normal dogumu denerim" dedi. Öyle deyince de tedirgin oldum ya

kızlar herkese günaydın. dün 3:15 de son kontrolüm vardı nst de sancım çıkmadı çok şükür. 16 eylül yani 36+5 de doğumum olacak Allah nasip ederse

canım gözün aydın.. kiloları benimde o haftalarda hemen hemen aynı gibiydi.16 eylülde beni sezeryana alıyorlar 36+5 oluyor darısı senin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…