- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.501
merhaba kızlar; bu gün kontrolüm vardı 27+5 deyiz oğlumla. bebeğim 1.015g olmuş doktorum bir hafta geriden gelio dedi28 haftaya göre normalmi sizin kaçtı bu haftalarda? birde ciğer geliştirici iğneler kaçıncı haftada vuruluyo bana yazmadı daha doktorum. bir daha ki kontrolüm üç hafta sonra yani 31. haftamda o zaman geç olmaz mı?
Çok şükür annem, kv ve ablam var onun için rahatım göğsüm ucu çatladı zorlanıyorum emzirmekte..ama zamanla alışıyor insan onların varlığına... Çok tatlılar yaaaa...hala inanamıyorum benim bebişlerim olduklarına...darısı başınıza çok şirinler :)[/QUOTE
Allah kolaylik versin cnm.ayni anda mi emziriyorsun ? Tatlı olmazlar mi ya :) oyyy yerim ben onlari:) ]
Yok ya aynı anda zor bakalım ilerleyen aşamalarda deneyeceğim... Şuan çatlak olduğu için emzirmekte işkence ...
Canım zor zamanlar atlatmıssınız ama cok şükür bebeklerıne kavustun Allah bı daha sıkıntı yasatmasıncanım önce ameliyat yerinle ilgili yazım ..
ben hala battikonla temizliyorum yaramı enfeksiyon kaptırdım 15. günümde 3 yerden sulandı açılma yaptı bana bagla dediler tülbetle kaldır dediler tülbent nerde tasıcak onu yine o kat üstüne geliyodu bide o kat ödemliydi benim serttti hç olmuyodu korseyle kaldırma ya çalışıodum olmuyordu 25 günlükken ödem parçalandı yumusadı antibiyotık kullndım felan işte daha yeni geçti ama hep batikonla temizliyorum oraya gazlı bez koyuorum terlemesin diye günde 3 kez yapıyorum bunu az kaldı topluyo yara kendini i kabuk tutsa rahatlıcam ...
benim bebeklerim 33+1 de 2560 2180 olarak dogdular kilolu oldukları için rahmim tasıyamadı bebeklerimi küçük olan iyiydi sadece kücez içi oksijeb aldı ama kilolu kızım nerdeyse makıneye baglanıydu ama fanus içi oksijenle nefes alınca baglamamıslar yawrumu ilk önce 250 grm kilo verdirdiler bakalım kilo verince nefes alabilceklermi diye 4 gün sadece serumla kan sekeri dengelediler baska bişey vermediler esim 2 gunde bir hastaneye süt götürsü önce ögün bası 10 cc verdiler sonra 40 cc kadar çıktılar sen ne güzel emzirmişin birini ben 13 gun boyunca yandım öldüm dirildim bide haftada 2 gun 15 dk gösteriyolardı evlatlarımı neyseki kavusunca hersey geçti ..
cok cabuk topladılar teyzesi kendilerini 20 gun olcak küvezden çıkalı ufaklık 1 kg aldı düşün ben emziremedim kuzularımı biberona alıştılar orada 4 gün ugrastım emsinler diye sütüm azaldı yorgunluktan sonra gögsüm sisti süt kanallarım tıkandı boşalmadıgı için sagamadım makineyle yorgunluktan onu yapmaya mecalim kalmıyodu 2 dk kafamı koyayım uyuodum yawrularıma baktım açlar bende biberona devam ettim arada meme verdim keyfi sevişirken emiştik60 cc içiolar şimdi 2 saatte bir bazen 1 saat sonra gene istiyorlar tuvaletlerini yapıp miğdeleri boşalınca stoktaki süt azaldı bendeki süt birikimi 6 saate bi 200 oldu 3 saatte çıkıyodu ama işte tek basına bakmak ev işleri esim felan böyle oldu mamaya basladık bugun hayırlısı bakalım 500 cc mama 200 cc anne sütü vericem 4 ay anne sütünü azda olsa almalarına ugrasıcam rabbimin izniyle inşallah basarıcaz kızlarımla ...
sana tavsiyem arkadasım alışmısken sallanmamaya kucaga sakın alıştırma emmezlerse eger biboronu yerinde ver gazını al hemen yatır 2,5 saat uyuolar acıkınca aglıolar kolay oluyo bakımı maşallah biz iyiyiz böle giderse eger diş çıkarana kadar rahat edicez ...
Saglik konusunda bir sıkıntı olmadigi surece kilosu haftasina göre normal bence. Zaten senin haftanda da 960 gr diyo ortalama. Ciğer gelistiriciyi bende olmadim daha.doktorum gerekli gormuyorum su asamada dedi.yarin yine kontrol var. Iyi haberler veririz inşallah size
Saglik konusunda bir sıkıntı olmadigi surece kilosu haftasina göre normal bence. Zaten senin haftanda da 960 gr diyo ortalama. Ciğer gelistiriciyi bende olmadim daha.doktorum gerekli gormuyorum su asamada dedi.yarin yine kontrol var. Iyi haberler veririz inşallah size
Canım zor zamanlar atlatmıssınız ama cok şükür bebeklerıne kavustun Allah bı daha sıkıntı yasatmasın
Ben de once anne sütü verıyorum sonra mama benımkıler bugun 16 gunluk oldu çok şükür ben memeden verıyorum kac cc alıolar bılmıorum üstüne de aldıkları kadar mama bu zamana kadar en fazla 60 cc mama aldılar az mı yıyolar bilmiyorum henuz kilo kontrolüne gitmedık pazartesı gıdecegız senınkıler bır ayını gecmıstır dımı
Bana dr once emzır sonra kenılerı aldıgı kadar mma ver bebek yıyecegı kısmı kendı belirler sen yemek arasında gazını cıkar dedı
Fakat ben kucak konusunda farklı düşünüyorum küvözdekalan bebekler anne kokusuna ve güvenine daha gec kavustugu için onlara bol bol sarılmalı ve kucaklamalıyız
Bana psikolog bır arkadasım ilk üç ay bebekleri şımartmayalım alıştırmayalım düşüncesinin doğru olmadıgını bu dönemde bol bol bebegı kucagımızda hatta tenımızde tutmamız gerektıgını bunun kişilik oluşumunda da etkili oldugunu söyledi ben de sımdı bebekler aglayınca önce yatakta sakınleştirmeye calışıyorum olmaZsa kucagıma alıyorum uyuyor yatırıyorum zor oluyor ama su dönemde bizim kokumuza kucagımıza gercekten ihtiyacları var diye düşünüyorum tabi herkesin yine kendı kararı .
cnm ne yaptın ne dedi dr??
selam ben de aranıza yeni katldım uzun süredir sizi takip ediyordum.31+2 haftalık hamileyim allah izin verirse ikiz kızlarım olacak:)
Kızlar cok şükür iyi gecti kontrolümuz. Benim kizlar yine kafa kafaya vermisler baş aşağı duruyorlardi :) kizlarimin biri 1900 olmus digeri 1650.insallah minik kusum da kardesine yetisirTansiyonum kilom normal dedi doktorum.. Nst ye girdim. Sancim cikmadi.kan ve idrar tahlili verdim. Onlarda da bi sıkıntı yok. Insallah hedefimiz 37. Haftayı tamamlamak.
arkadaşlar ben de bugün dopler ultrasona girdim sonuçları da dr uma gösterdim
amniyotik sıvı da azalma varmış gerçekten tehlikeli sınırda değilmiş ama az sonuçta
dr 34 ya da 35 te alabiliriz dedi kısa aralıklarla kontrole gideceğim
bir de Kraft park yatak alanlar etiketinde çin malı yazıyormu benim eşim çok dikkat ediyo çin de üretilip te ce damgası olanlar güvenilirmiş
maşallah kızlara kiloları iyi çıkmış
bir sıkıntı olmamasına sevindim duruşları da normal doğuma uygun böyle güzelce devam eder inşallah
Kızlar cok şükür iyi gecti kontrolümuz. Benim kizlar yine kafa kafaya vermisler baş aşağı duruyorlardi :) kizlarimin biri 1900 olmus digeri 1650.insallah minik kusum da kardesine yetisirTansiyonum kilom normal dedi doktorum.. Nst ye girdim. Sancim cikmadi.kan ve idrar tahlili verdim. Onlarda da bi sıkıntı yok. Insallah hedefimiz 37. Haftayı tamamlamak.
kızlar herkese günaydın. dün 3:15 de son kontrolüm vardı nst de sancım çıkmadı çok şükür. 16 eylül yani 36+5 de doğumum olacak Allah nasip ederse
kızlar herkese günaydın. dün 3:15 de son kontrolüm vardı nst de sancım çıkmadı çok şükür. 16 eylül yani 36+5 de doğumum olacak Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?