- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.521
canım gözün aydın.. kiloları benimde o haftalarda hemen hemen aynı gibiydi.16 eylülde beni sezeryana alıyorlar 36+5 oluyor darısı senin başına inşallah.
Kızlar cok şükür iyi gecti kontrolümuz. Benim kizlar yine kafa kafaya vermisler baş aşağı duruyorlardi :) kizlarimin biri 1900 olmus digeri 1650.insallah minik kusum da kardesine yetisirTansiyonum kilom normal dedi doktorum.. Nst ye girdim. Sancim cikmadi.kan ve idrar tahlili verdim. Onlarda da bi sıkıntı yok. Insallah hedefimiz 37. Haftayı tamamlamak.
kızlar herkese günaydın. dün 3:15 de son kontrolüm vardı nst de sancım çıkmadı çok şükür. 16 eylül yani 36+5 de doğumum olacak Allah nasip ederse
merhaba aramıza hoş geldin seninle günümüz aynı hangi şehirdesin
tşk ederim canım hoşbuldum :) Ben ankaradayım ya sen
Nasılsınız kızlar
Her sey yolundadır umarım
Ciğer geliştiricileri ihmal etmeyin yine söylüyorum
Risk görmüyorum diyen drları da anlamıyorum nasıl bu kadar emin olabiliyolar ikiz gebelik zaten bir risk faktörü
Benim de hiç riskim yoktu hamileliğimde kanamam olmadı rahım agzı uzunluğu en düşük 4,3 cm di erken doğumu tetıkleyecek bır durumum yoktu ki ben 36 basında yenıden yaptırdım doğum olsa erken doğum bile sayılmıodu
Cok şükür bebeklerim oksijen destegı almadılar ben iğnelerin çok işe yaradıgını düşünüyorum
Bır de bol bol uyuyun arkadaslar gercekten su anda gunde 3-4 saat uyuyabılıyorum o da esım işten gelince cocukların uyku saatınde en fazla 4 saat uyuyolar zaten kan sekerı dusmesın dıye kaldırıyorum
Bır de bıberon bırer tane yetmıo bız bı cıft daha aldık bırıne süt sagıyorum dolaba atıyorum hemen ısıtıp verıyorum bırıbde mama yapıyorum
Aventın yenıdoğan baslıklısını tavsıye ederım hem memeyı hem bu bıberonu aldılar cok şükür
Pazartesı kilo kontrolümüz var inşallah iyidir
Pek cok selamlar[/Q
ahh ahh nerde uyku çok zor uykuya geçiyorum .sağa sola dönerken resmen karnımın içi acıyor.
Ben de sürekli söylüyorum doktora ama o bi risk olmadığı için 32 haftadan önce gerek görmediğini söyledi bakalım bu salı randevumuz var tekrar hatırlatacam.Nasıl ikizlere tek başına bakılacak gibi mi yoksa bi yarcımcı şart mı?
iyi geçtiğine sevindim canım.Çok aradaki farka takılma aşağı yukarı rakamlar onlar.benim de hep farklı çıkıyordu ilk defa 29+6 da gittiğimizde 1500 kiloda idi ikiside bu arada hangi hastaneye gidiyorsun? dr ciğer geliştirici için bir şey söyledi mi bu haftanda
Nasılsınız kızlar
Risk görmüyorum diyen drları da anlamıyorum nasıl bu kadar emin olabiliyolar ikiz gebelik zaten bir risk faktörü
Benim de hiç riskim yoktu hamileliğimde kanamam olmadı rahım agzı uzunluğu en düşük 4,3 cm di erken doğumu tetıkleyecek bır durumum yoktu ki ben 36 basında yenıden yaptırdım doğum olsa erken doğum bile sayılmıodu
Cok şükür bebeklerim oksijen destegı almadılar ben iğnelerin çok işe yaradıgını düşünüyorum
Bır de bol bol uyuyun arkadaslar gercekten su anda gunde 3-4 saat uyuyabılıyorum o da esım işten gelince cocukların uyku saatınde en fazla 4 saat uyuyolar zaten kan sekerı dusmesın dıye kaldırıyorum
Bır de bıberon bırer tane yetmıo bız bı cıft daha aldık bırıne süt sagıyorum dolaba atıyorum hemen ısıtıp verıyorum bırıbde mama yapıyorum
Aventın yenıdoğan baslıklısını tavsıye ederım hem memeyı hem bu bıberonu aldılar cok şükür
Pek cok selamlar[/Q
ahh ahh nerde uyku çok zor uykuya geçiyorum .sağa sola dönerken resmen karnımın içi acıyor.
Ben de sürekli söylüyorum doktora ama o bi risk olmadığı için 32 haftadan önce gerek görmediğini söyledi bakalım bu salı randevumuz var tekrar hatırlatacam.Nasıl ikizlere tek başına bakılacak gibi mi yoksa bi yarcımcı şart mı?
Canım aynı anda acıkıp uyanmadıkca zor degıl ama anne için en kolayı aynı anda beslenmelerı ve uyumaları yoksa anneye zaman kalmıyor o yüzden annem yanımda tecrübeli birine ihtiyac var mutlaka cunku geceleri daha zor bızımkıler gunduz ıyı uyuyor gece 4 ten sonra mızıklanıyolar gaz sancısı oluyor oglumun aglıyor uyumuyor bir süre esın yardımı da önemli gece 2 ye kadar esımle bakıyoruz annem uyuyor sonra esımı gönderıyorum annem gelıyor yanıma
Ama daha yenıdoğan oldukları için 2-3 saatte bır acıkıp uyanıyorlar zamanla daha az uyanacaklarmıs
Teşekkür ederim canım. Seninde doğum tarihin belli olmus. Ayy okuyunca cok heyecanlandiim :) peki şimdi kilolari nasil bebeklerinin ?
Ya ne kadar takilmayim desemde takiyorum kafaya ; ( turgut Özal Üniversitesi Hastanesine gidiyorum. Dogumumda orada olacak inşallah. Ciğer geliştirici icin " suan gerek yok hersey yolunda giderken igne vurmak taraftari değilim" dedi. Burada bi arkadas daha vardı. Hatırlayamadım adini şimdi o da 3 farklı doktora gidiyordu. Biri cok iyi bir prof.diyordu. 3 doktoruda hersey yolunda giderken igne vurmak istemedilerini soylemis. durduk yere bebege kortizon vermek istemediklerini soylemisler. Valla ne bileyim her doktor ayri bisey soyluyo kime guvenecegimizi şaşırdık.
hadi hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla doğsunlar inşallah
herşeyleri hazır mı bebişlerin
heyecan var mı
gözün aydın diyeyim.İnş.biz de o haftaları görürüz son haftalar geçmek bilmiyor bir türlü :)
canım biri 2560 diğeri 2350 doğuma kadar biraz daha alırlar inşallah...
Nasılsınız kızlar
Pek cok selamlar[/Q
cnm yaa bu ciğer geliştirici iğneye bende takmış durumdayım çarşamba kontrolüm vardı doktorum vermedi bi açıklamada yapmadı dün aradım sormak için yokmuş hemşiresi gerek görse verirdi için rahat olsun bi daha ki kontrolde vercektir dedi ama bi daha ki kontrolüm de 31 hafta doluyo bilemedim bende
ayy maşallah maşallah ne güzel kiloları:)ben de 16 eylülde doğurucam sanırım 36+0 oluyor benimde..inş biraz daha büyürler
ayy canım ikimizde aynı gün doğum yapacağız kısmet olursa senin bebişlerin kilosu kaç canım
maaşallah seninkilerin kilosuda çok iyi.aynen uyku yok sağa dönsem sıkıntı sola dönsem sıkıntı, wc çok sık çıkıyorum gecede 4 5 defa düşün artık uyku fln yokvalla en son 2460 ve 2144 idi 33+3 de 8 gün oldu bilmiyorum şimdi...ama ben artık uyuyamıyorum sen ne durumdasın wc ye gitmekten ve karnımda acıyor son 1 haftadır
cnm yaa bu ciğer geliştirici iğneye bende takmış durumdayım çarşamba kontrolüm vardı doktorum vermedi bi açıklamada yapmadı dün aradım sormak için yokmuş hemşiresi gerek görse verirdi için rahat olsun bi daha ki kontrolde vercektir dedi ama bi daha ki kontrolüm de 31 hafta doluyo bilemedim bende
Cnm merak etme 31. Hafta ii bı hafta iğne için
Ben ilk 29 da oldum sonra 35 te oldum doğum olmadıgı için 36 da önlem için ir daha oldum benım dr da ankara tıp fakültesının prof. Lerınden zararını örse vermezdi diye düşünüyorum ısrarla sordum su n için erkn doğum riskin yok sm aniden uyunun glmeyecegını nst de sıkıntı cıkmayacagını ani doğum olmayacagına garantı veremm önlm almamız lazım demişti
Sen hatırlat vermıyorsa ısrarla dr yazmadan yaptırma tabi zaten recetesız yapmıyorlar ben hp fkültede yaptırım bır de hemire kardesım var o yaptı
İçii ferah tut ma bız bıraz da kendımızın dr u olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?