2013 ikiz anne adayları buraya

canım gözün aydın.. kiloları benimde o haftalarda hemen hemen aynı gibiydi.16 eylülde beni sezeryana alıyorlar 36+5 oluyor darısı senin başına inşallah.

Teşekkür ederim canım. Seninde doğum tarihin belli olmus. Ayy okuyunca cok heyecanlandiim :) peki şimdi kilolari nasil bebeklerinin ?

iyi geçtiğine sevindim canım.Çok aradaki farka takılma aşağı yukarı rakamlar onlar.benim de hep farklı çıkıyordu ilk defa 29+6 da gittiğimizde 1500 kiloda idi ikiside bu arada hangi hastaneye gidiyorsun? dr ciğer geliştirici için bir şey söyledi mi bu haftanda

kızlar herkese günaydın. dün 3:15 de son kontrolüm vardı nst de sancım çıkmadı çok şükür. 16 eylül yani 36+5 de doğumum olacak Allah nasip ederse

gözün aydın diyeyim.İnş.biz de o haftaları görürüz son haftalar geçmek bilmiyor bir türlü :)

Nasılsınız kızlar
Her sey yolundadır umarım
Ciğer geliştiricileri ihmal etmeyin yine söylüyorum
Risk görmüyorum diyen drları da anlamıyorum nasıl bu kadar emin olabiliyolar ikiz gebelik zaten bir risk faktörü
Benim de hiç riskim yoktu hamileliğimde kanamam olmadı rahım agzı uzunluğu en düşük 4,3 cm di erken doğumu tetıkleyecek bır durumum yoktu ki ben 36 basında yenıden yaptırdım doğum olsa erken doğum bile sayılmıodu
Cok şükür bebeklerim oksijen destegı almadılar ben iğnelerin çok işe yaradıgını düşünüyorum

Bır de bol bol uyuyun arkadaslar gercekten su anda gunde 3-4 saat uyuyabılıyorum o da esım işten gelince cocukların uyku saatınde en fazla 4 saat uyuyolar zaten kan sekerı dusmesın dıye kaldırıyorum
Bır de bıberon bırer tane yetmıo bız bı cıft daha aldık bırıne süt sagıyorum dolaba atıyorum hemen ısıtıp verıyorum bırıbde mama yapıyorum
Aventın yenıdoğan baslıklısını tavsıye ederım hem memeyı hem bu bıberonu aldılar cok şükür
Pazartesı kilo kontrolümüz var inşallah iyidir
Pek cok selamlar

Ya ne kadar takilmayim desemde takiyorum kafaya ; ( turgut Özal Üniversitesi Hastanesine gidiyorum. Dogumumda orada olacak inşallah. Ciğer geliştirici icin " suan gerek yok hersey yolunda giderken igne vurmak taraftari değilim" dedi. Burada bi arkadas daha vardı. Hatırlayamadım adini şimdi o da 3 farklı doktora gidiyordu. Biri cok iyi bir prof.diyordu. 3 doktoruda hersey yolunda giderken igne vurmak istemedilerini soylemis. durduk yere bebege kortizon vermek istemediklerini soylemisler. Valla ne bileyim her doktor ayri bisey soyluyo kime guvenecegimizi şaşırdık.

canım bana da vurulmadı o iğneden bahsi bile geçmedi hiç. takılma risk yoksa vurmuyorlar boştan yere hormon sonuçta

valla en son 2460 ve 2144 idi 33+3 de 8 gün oldu bilmiyorum şimdi...ama ben artık uyuyamıyorum sen ne durumdasın wc ye gitmekten ve karnımda acıyor son 1 haftadır
maaşallah seninkilerin kilosuda çok iyi.aynen uyku yok sağa dönsem sıkıntı sola dönsem sıkıntı, wc çok sık çıkıyorum gecede 4 5 defa düşün artık uyku fln yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…