2013 ikiz anne adayları buraya

maaşallah seninkilerin kilosuda çok iyi.aynen uyku yok sağa dönsem sıkıntı sola dönsem sıkıntı, wc çok sık çıkıyorum gecede 4 5 defa düşün artık uyku fln yok

valla geceler kabusum oldu resmen bir gecede 9 defa wc ye gidilir mi ben gidiyorum sağa sola da dönemiyorum acıyor karnım neyse az kaldı hakkımızda hayırlısı sen hangi şehirdesin ben izmirdeyim..ciğer geliştirici bana da yapmadı dr larım(3tane dr a gidiyorum biri şehrin en iyi profu riskli gebelik uzmanı dokuz eylül ünv. de prof) hatta sordum azar işittim..

Ne kullanıyonuz anacım banada söleyin.:)karınlarınız geriliyomuydu sizinde 17. Haftalarda.benim hep sert ve gergin inş çatlamaz

inşallah çatlamaz canım..:)gerginlik oluyordu benimde ben 7. aydan sonra lierac kullandım hep ..ondan önce bebe yağı sürüyordum her duştan sonra ama acaip kaşıntı yapıyordu ve tüylenme yaptı bıraktım 1-2 ay falan hiç bişey kullanmadım sonra lierac aldım lieractan çok memnunum

benim de hiç çatlağım olmadı ben de 4. aydan itibaren lierac kullandım inş. bundan sonrada olmaz...

kızlar kaç kilo aldınız ? ben çok aldım 60 ile başlayıp 77 ile devam ediyorum(

Ben daha pek kilo almadım canım yarın kontrolüm var belli olcak.ama zayıf başladım 53 ile hamile kaldım.kıyafetlerimin sadece göbek kısmı olmuyo pantolonlarımın falan.sadece göbeğim çıktı

benim de aynı aslında yumurtalardan biri büyük biri daha küçüktü belki diğeri normal yolla oldu çünü o gece ve 1 gün ara ile ilişki öndermişti doktor.
ancak girdim yeni gördüm yazdığını. seninki kaç haftalık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…