- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.541
maaşallah seninkilerin kilosuda çok iyi.aynen uyku yok sağa dönsem sıkıntı sola dönsem sıkıntı, wc çok sık çıkıyorum gecede 4 5 defa düşün artık uyku fln yok
Cnm merak etme 31. Hafta ii bı hafta iğne için
Ben ilk 29 da oldum sonra 35 te oldum doğum olmadıgı için 36 da önlem için ir daha oldum benım dr da ankara tıp fakültesının prof. Lerınden zararını örse vermezdi diye düşünüyorum ısrarla sordum su n için erkn doğum riskin yok sm aniden uyunun glmeyecegını nst de sıkıntı cıkmayacagını ani doğum olmayacagına garantı veremm önlm almamız lazım demişti
Sen hatırlat vermıyorsa ısrarla dr yazmadan yaptırma tabi zaten recetesız yapmıyorlar ben hp fkültede yaptırım bır de hemire kardesım var o yaptı
İçii ferah tut ma bız bıraz da kendımızın dr u olmalıyız
canım doktorunun adı ne ben de orda batuhan beye gidiyorum da.
canım doktorunun adı ne ben de orda batuhan beye gidiyorum da.
Murat sönmezer canım
Batuhan beyın de cok ıyı dr oldugunu duymustum
Kızlar çatlaklarınız ne durumda???
Cok şükür ki catlagim yok :) inşallah da olmaz senin nasıl ?
Kızlar çatlaklarınız ne durumda???
çatlağım yok canım:))
Ne kullanıyonuz anacım banada söleyin.:)karınlarınız geriliyomuydu sizinde 17. Haftalarda.benim hep sert ve gergin inş çatlamaz
Ne kullanıyonuz anacım banada söleyin.:)karınlarınız geriliyomuydu sizinde 17. Haftalarda.benim hep sert ve gergin inş çatlamaz
kızlar kaç kilo aldınız ? ben çok aldım 60 ile başlayıp 77 ile devam ediyorum(
cnm merhaba bende aşılama ile hamile kaldım ikizlerime.. hatta benim biri aşılama ile oldu diğeri doğal yollaaşılama olduğumda bi yumurtam 19 mm di ve çatlamıştı.. diğeri 15 mm di küçüktü.. o 15 mm lik olanda sonradan büyüyüp çatlamış ve doğal yolla olmuş yani.. 1 hafta var prenseslerimin arasında ayrı yumurta ve iki kızım olacak kısmetse.. hepimiz hayırlıısyla kavuşuruz meleklerimize inşallaahhhh
kızlar kaç kilo aldınız ? ben çok aldım 60 ile başlayıp 77 ile devam ediyorum(
kaç haftalık? ben 63 ile başladım 67 oldum. 14 haftalığım
32.haftadayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?