- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.561
valla geceler kabusum oldu resmen bir gecede 9 defa wc ye gidilir mi ben gidiyorum sağa sola da dönemiyorum acıyor karnım neyse az kaldı hakkımızda hayırlısı sen hangi şehirdesin ben izmirdeyim..ciğer geliştirici bana da yapmadı dr larım(3tane dr a gidiyorum biri şehrin en iyi profu riskli gebelik uzmanı dokuz eylül ünv. de prof) hatta sordum azar işittim..
kızlar kızlar can arkadaşlar nasılsınız
ben bugun 32+2 yım
kontrole gıttım bı sorun yok sancı felanhıssetmıyorum nstye gırdım sancı cıktı nıdılat celestone serum yedım doktor ölçülen sancılar geçmezse doğuma alabılırım demezmı
rahm ağzı kapalı oh be hersey yolunda demıstım muayeneden çıkınca
anammmmm! kocam annem ve ben şok olduk
ne surprızlı bı gundu yav
allahım hayallerımı gerceklestıremeyecekmıyım kapı susu klohusa serbetı oda suslerı doğum fotoğrafçısı o my godd dedım
çok sukur evıme geldım
ınat etmedıler
valla geceler kabusum oldu resmen bir gecede 9 defa wc ye gidilir mi ben gidiyorum sağa sola da dönemiyorum acıyor karnım neyse az kaldı hakkımızda hayırlısı sen hangi şehirdesin ben izmirdeyim..ciğer geliştirici bana da yapmadı dr larım(3tane dr a gidiyorum biri şehrin en iyi profu riskli gebelik uzmanı dokuz eylül ünv. de prof) hatta sordum azar işittim..
ben de 33+4 üm ve aynı durumdayım bekakara
ikizlerim tek yumurtA .. ne sağa yatabiliyorum ne sola sırtüstü bile yatamıyorum.. yarı oturur yarı yatar vaziyetteyim.. ama herşeye değer onlar.. çok korkuyorum bazen bişey olacak onlara diye.. ve buaralarda doğumda öleceğim göremeyeceğim onları diye korkuyorum. ölüm korkum bazen iyice artıyor.. böyle korkular yaşayan var mı? kendimi baska şeylere vermeye çalışıyorum en sevdiğim kitap okumak üni. de yeni bitti zaten boş duramıyorum.. derslerle uğrasırken bir anda sade bi hayat beni böyle düşüncelere mi sevketti acaba diyorum.. günümü ddolu dolu yasamaya çalışıyorum bu psiokolojiden kurtulmak için..
Kızlar doktorda geldim. Bebeğimin birinin beyninde su toplaması varmış.diğer herşyi normal.tekbaşına bu korkulacak bi durum değil dedi.parmaklarına iç organlarına baktı normal onlar dedi.içimiz rahat etsin diye hafta içi ayrıntılı ult yapacaklar.böyle bişey yaşayan varmı[/QU
bebeklerine ve sana sağlık diliyorum Allahtan
inşallah önemli bişey değildir
ikizlerim tek yumurtA .. ne sağa yatabiliyorum ne sola sırtüstü bile yatamıyorum.. yarı oturur yarı yatar vaziyetteyim.. ama herşeye değer onlar.. çok korkuyorum bazen bişey olacak onlara diye.. ve buaralarda doğumda öleceğim göremeyeceğim onları diye korkuyorum. ölüm korkum bazen iyice artıyor.. böyle korkular yaşayan var mı? kendimi baska şeylere vermeye çalışıyorum en sevdiğim kitap okumak üni. de yeni bitti zaten boş duramıyorum.. derslerle uğrasırken bir anda sade bi hayat beni böyle düşüncelere mi sevketti acaba diyorum.. günümü ddolu dolu yasamaya çalışıyorum bu psiokolojiden kurtulmak için..
evhamlanmayan anne adayı yok hissettiklerin normal
benim aklıma evhamlar gelince diyorum sen bir kulsun herşeyin sahibi Allah Ona güvenip bol bol dua etmekten başka elden bir şey gelmez dua edince rahatlıyorum birde hergün Kuran okumak çok rahatlıyor
aynı korkuyu bende yaşıyorum üstelik fazla fazla..herşey Allah 'tan arkadaşım tevekkül etmek lazım..ben böyle sakinleşiyorum...
evhamlanıp stress yaparsan bebeklerin de ağlak bişey olurlar,sen rahat olursan onlarda rahat olucak sıkma boş şeyler için.bnm bebişler de ikiz ve hep hayalller kurdum onlara kavuşma hayalleri hiç üzmedim kendimi çok kötü şeyler yaşasamda (düşük tehlikesi gibi)Allah hep yardımcım oldu ve şuan bebişlerim 28 haftalık doğmalarına rağmen 5 aylık ve çookk uslu bebişler oldular çok şükür Allahıma.onlarda benim gibi rahat sakin bebekler.pozitif düşüncelerle doldur beynini herşey güzel olsun inşallh
kızlar nasılsınız?gundur yokum anneme kalmaya gıtmısdım bugunde evımı yerlesdırdık odaları egıstırdım çantamı hazırlıyrm yavas yavas
evhamlanıp stress yaparsan bebeklerin de ağlak bişey olurlar,sen rahat olursan onlarda rahat olucak sıkma boş şeyler için.bnm bebişler de ikiz ve hep hayalller kurdum onlara kavuşma hayalleri hiç üzmedim kendimi çok kötü şeyler yaşasamda (düşük tehlikesi gibi)Allah hep yardımcım oldu ve şuan bebişlerim 28 haftalık doğmalarına rağmen 5 aylık ve çookk uslu bebişler oldular çok şükür Allahıma.onlarda benim gibi rahat sakin bebekler.pozitif düşüncelerle doldur beynini herşey güzel olsun inşallh
kızlar kaç kilo aldınız ? ben çok aldım 60 ile başlayıp 77 ile devam ediyorum(
canım bizde bir hafta oluyor odaya kuralı çok azaldı koku 1 hafta sonra bişey kalmaz sanırım. biz de krafta 70 *120 aldık....güle güle büyür inşallah bebişlerimizmerhaba kızlar bizde artık vaktidir deyip alışverişi yaptık çok şükür
park yatağı ve içine viskoleks yatağı açtık
oda o eşyaların kendine has kokularıyla doldu plastik kokusu yatak kokusu kaliteli eşyalar aldık ama meğer kokuyorlarmış ne zaman geçer acaba Kraft 70 110 içine de bebefox yatak almıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?