2013 ikiz anne adayları buraya

ben de 33+4 üm ve aynı durumdayım bekakara

canimsin yaa seni takip ediyorum 34 ude devir derken 36 ondan sonra bucurler gelirse gelsinler ne kaldiki dimi ama sikin disinizi saglicakla gelcekler insAllah

canım ben ankaradayım.bende özel hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum çankayada benim dr umda prof bahsi bile geçmedi ciğer geliştiricinin

kızlar kilolardan bahsetmişsiniz bende 62 ile hamile kaldım şu an 76 kiloyum 14 kilo aldım toplamda doğuma 9 gün var 1 kilo daha alsam 15 kiloyla tamam bu iş

Kızlar doktorda geldim. Bebeğimin birinin beyninde su toplaması varmış.diğer herşyi normal.tekbaşına bu korkulacak bi durum değil dedi.parmaklarına iç organlarına baktı normal onlar dedi.içimiz rahat etsin diye hafta içi ayrıntılı ult yapacaklar.böyle bişey yaşayan varmı

ikizlerim tek yumurtA .. ne sağa yatabiliyorum ne sola sırtüstü bile yatamıyorum.. yarı oturur yarı yatar vaziyetteyim.. ama herşeye değer onlar.. çok korkuyorum bazen bişey olacak onlara diye.. ve buaralarda doğumda öleceğim göremeyeceğim onları diye korkuyorum. ölüm korkum bazen iyice artıyor.. böyle korkular yaşayan var mı? kendimi baska şeylere vermeye çalışıyorum en sevdiğim kitap okumak üni. de yeni bitti zaten boş duramıyorum.. derslerle uğrasırken bir anda sade bi hayat beni böyle düşüncelere mi sevketti acaba diyorum.. günümü ddolu dolu yasamaya çalışıyorum bu psiokolojiden kurtulmak için..

aynı korkuyu bende yaşıyorum üstelik fazla fazla..herşey Allah 'tan arkadaşım tevekkül etmek lazım..ben böyle sakinleşiyorum...

evhamlanmayan anne adayı yok hissettiklerin normal
benim aklıma evhamlar gelince diyorum sen bir kulsun herşeyin sahibi Allah Ona güvenip bol bol dua etmekten başka elden bir şey gelmez dua edince rahatlıyorum birde hergün Kuran okumak çok rahatlıyor

evhamlanıp stress yaparsan bebeklerin de ağlak bişey olurlar,sen rahat olursan onlarda rahat olucak sıkma boş şeyler için.bnm bebişler de ikiz ve hep hayalller kurdum onlara kavuşma hayalleri hiç üzmedim kendimi çok kötü şeyler yaşasamda (düşük tehlikesi gibi)Allah hep yardımcım oldu ve şuan bebişlerim 28 haftalık doğmalarına rağmen 5 aylık ve çookk uslu bebişler oldular çok şükür Allahıma.onlarda benim gibi rahat sakin bebekler.pozitif düşüncelerle doldur beynini herşey güzel olsun inşallh

kızlar nasılsınız?gundur yokum anneme kalmaya gıtmısdım bugunde evımı yerlesdırdık odaları egıstırdım çantamı hazırlıyrm yavas yavas

Hergün kuran okuyorum yoğun bir hayattan bi anda sakinliğe bürününce böyle oldu sanırım..

Bende öyle yapmaya çalışıyorum.. Allaha sığınıyorum ama bazen elimde olmadan aklıma geliyor işte.. İlk gebelik ve tecrübesizlikten oluyor işte böyle şeyler.. Allah yardımcımız olsun .. Allah bebişlerinle sana sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin..:)

kızlar nasılsınız?gundur yokum anneme kalmaya gıtmısdım bugunde evımı yerlesdırdık odaları egıstırdım çantamı hazırlıyrm yavas yavas

Iyiyiz cnm :) hazırlıklar son gaz devam ediyor :) bende önümüzdeki kontrolden hemen sonra annemi cagiricam artık. 19 undan sonra gelir yani.

aa 28 haftalık mı doğurdun ne güzel bişey olmamış bende o haftalardayım bnmde erken doğum riskim var çok korkuorum bişey olacak die kaç kg doğdular?

kızlar kaç kilo aldınız ? ben çok aldım 60 ile başlayıp 77 ile devam ediyorum(

ben 62 ile başladım sonrasında 6 kilo verdim şimdi 64 ile devam bakalım kaçla bitireceğiz :)

merhaba kızlar bizde artık vaktidir deyip alışverişi yaptık çok şükür
park yatağı ve içine viskoleks yatağı açtık
oda o eşyaların kendine has kokularıyla doldu plastik kokusu yatak kokusu kaliteli eşyalar aldık ama meğer kokuyorlarmış ne zaman geçer acaba Kraft 70 110 içine de bebefox yatak almıştık

canım bizde bir hafta oluyor odaya kuralı çok azaldı koku 1 hafta sonra bişey kalmaz sanırım. biz de krafta 70 *120 aldık....güle güle büyür inşallah bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…