2013 ikiz anne adayları buraya

canım bizde bir hafta oluyor odaya kuralı çok azaldı koku 1 hafta sonra bişey kalmaz sanırım. biz de krafta 70 *120 aldık....güle güle büyür inşallah bebişlerimiz

inşallah canım enn büyük dileğim bu
evlatlarımız sağlıklı kusursuz doğsunlar bizde mutlulukla büyütelim Rabbim o güzel günleri göstersin inşallah..............

Cnm hayırlı olsun esyalariniz. Bebeklerin sağlıkla sıhhatle mutlu mutlu kullansinlar inşallah :) basta kokuyor malesef ama bir iki haftaya cikar kokusu. Gun icerisinde camlarini ac iyice havalansin. Ben yataklarin kiliflarini da yikadim kokusu daha cabuk ciksin diye.

canım bizde bir hafta oluyor odaya kuralı çok azaldı koku 1 hafta sonra bişey kalmaz sanırım. biz de krafta 70 *120 aldık....güle güle büyür inşallah bebişlerimiz

Canim seninde hayırlı olsun esyalarin. Bizde kraft calıpso 70*120 aldik. Bebislerden once arkadaslarin bebekleri denedi yatakları :) mışıl mışıl uyudular :) inşallah bizim meleklerde rahat ederler :)

Kızlar Nasılsıniz? Evde cnm sıkılmaya başladı sabahtan akşama kadar evde bi basimayim çocuk odasinda hala gereksiz bircok sey var. Ev sahibi deponun zeminine beton attiracakta oraya koyacağız. Bu adam agirdan aldikca bende gerilmeye devam ediyorum

aynen ben de evde tek başıma oturuyorum doğum iznine ayrıldım evde bir türlü zaman geçmiyor.Neyse bunlar son haftalarımız yakında sıkılmak için zamanımız olmayacak. ankaranın hangi semtinde oturuyorsun?

Haklısın aslinda zaman bulamiycaz sıkılmaya ama suan gecmek bilmiyo zaman. Batıkentteyim ben. Sen hangi semttesin

Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.benimde DEGERIM cok yuksek dr ikiz gibi dedi.ilk aylarda hep yatmak mi gerekiyor Benimki tup bebek ama ise gitmemde gerek.BIRDE Arkadaslar ikiz gebelikte kac kilo aldınız.hep protein sebze agirlii beslenince fazla kilo alınmaz degil mi.sizler kac kilodan kaca çıktınız normali ne.hamilelik daha mi zor

Teşekkür ederiz cnm :) seninde hayırlı olsun hamileliğin. Bi sonraki kontrolunde netlesir zaten. Hep yatmak gerekmiyor elbette ancak ikiz gebelikte olsa tek gebelikte olsa dikkat etmek gerek. Ben 47 ile hamile kaldim şimdi 63 kiloyum kilodan önce bebeklerin ve senin Sağlık sihhati daha önemli. Normalini doktor senin bunyene kilona gore belirler. Çünkü bazı gebeliklerde doktor annenin zayiflamasini bile isteyebiliyor. Herşeyden once güzel bir gebelik süreci geçirmeni diliyorum :)

Canım öncelikle gözün Aydın diyorum benim de tüp bebek tedavisiyle oldu.ben hiç yatmadım bi sıkıntı yoksa hamileliğinde yatmana gerek yok benim ilk 4 ay çok fena mide bulantıların olduğu için hep rapor aldım gidebilecek durumda değildim zaten şu ana kadar 17 kilo aldım doktoruma kalırsa çok fazla aldığımı söylüyor ve çok kızıyor şu an 77 kilom canım inş.allah tamamına erdirir seninkinide çok fazla yorma kendini dikkat et

Canim seninde hayırlı olsun esyalarin. Bizde kraft calıpso 70*120 aldik. Bebislerden once arkadaslarin bebekleri denedi yatakları :) mışıl mışıl uyudular :) inşallah bizim meleklerde rahat ederler :)

senin de hayırlı olsun canım...inşallah rahat eder bizimkiler de...iki tane olunca odayı doldurdu kocamanmış beşikler mağazada okadar büyük gelmemişti.

senin de hayırlı olsun canım...inşallah rahat eder bizimkiler de...iki tane olunca odayı doldurdu kocamanmış beşikler mağazada okadar büyük gelmemişti.

Sağol cnm. Benim bi de cocuk odam cok küçük düşün artık :) ama yine de cok sevimli oluyo ya. Perde olayini da hallettigimde tamamdır :)

Sağol cnm. Benim bi de cocuk odam cok küçük düşün artık :) ama yine de cok sevimli oluyo ya. Perde olayini da hallettigimde tamamdır :)

benim ev allahtan 4+1 çünkü önceden bebek odası olarak düşündüğüm odaya sığmadı gardrop şifonyer 2 beşik bir de baza koyacaktım tek kişilik doğal olarak sığmadı biz de değiştirdik odayı mecburen.evet benim de perde ve halı eksiğim kaldı odada onları da alsam tamam olacak gibi ufak eksikler kaldı biberon emzik gibi ne alacağıma karar veremedim henüz...sen çantaları hazırladınmı kendin ve bebek için neler koydun hazırladıysan.

Benim odada da sadece iki besik bir sifonyer bir de 3 lu kanepe var. Hali sigmadi benim odayada. O yuzden 3 metrelik yolluk aldik bebeklerin besiklerine uygun renklerde :) kendi cantami hazirladim. Ama bebeklerin cantasinda henuz bisey yok butun ihtiyaçlarını annem aldi. Samsun'da yani. Gelirken getirecekler yani. O yuzden annemi 10 gune kadar çağırıyorum. Kendi cantami hazırladım ama.lohusa geceligi ve sabahligi. Ayrica iki tane de pijama takimi. Terlik corap tarak dis fircasi deodorant. El havlusu.hasta bezi 3-4 tane. Ped.ic camasiri emzirme sütyeni. Göğüs pedi. Göğüs ucu kremi.bir de hirka veya sal gibi birsey koyucam cantaya.

ben de yolluk alcam büyük ihtimalle çocuk halısı bulamam oda ebatında parça parça olacak biraz .ben de yarın hazırlarım heralde çantamı pijama takımı almam gerekiyor lohusa takımı var bir tane 3lü takımlardan. iki tane de gecelik var. bir tane de normal pijama takımı alsam yeter heralde.hasta bezini külot gibi olanlardan alsak daha iyi olur değilmi?göğüs ucu kremi lansiloh almayı düşünüyorum yanlış yazmış olabilirim sen ne aldın canım?hırka aklımda yoktu söylediğin iyi oldu ben de koyayım..

Odan kac m2? Ben yollugu internetten aldim.cicekli bi model. Internette cok guzell çocuk odasi halısı var.4 m2. Istersen bi bak sende. Yeter bence o kadar pijama. Hasta bezini arkadaşım verdi. Dogum icin almis 2 tane kullanmış gerisini bana verdi.kulot gibi olanlardan degil ama. Bu arada bazi hastaneler veriyormus hastanede kaldigin surece bebekbesi vehasta bezi. Göğüs ucu kremi be lansinoh aldim. Bu hafta sonu dogum yapacagim hastaneye gidip dogumda neleri karsiladiklarini sorucam. Fazlalıkları çıkarırım cantadan.

aah ah hevesle alınan o karyolalar yok mu... 5 ay önce ben de aynı duygular içindeydim kızlar. karyolalar halı perde o bu... inşallah bebekleriniz karyolalarında mışıl mışıl uyuyrlar. benimkiler henüz hiç yatmadı güzelim yataklarına, ana dizlerinde duruyorlar devamlı :) sakın sallamayın bebeklerinizi, bırakın kendi kendilerine uyusunlar. iki çocukla o rezillige girerseniz benim gibi akşama kadar beşik sallarsınız...

naçizane tavsiyem, şayet stoklamadıysanız bez stoklamanız. ben dogumdan önce her buldugum indirimden toplam 22 adet bez stokladım. 3 ay on günde 12 adedi bitti. hariçten bir de 2 adet 1 numara aldık. her numaradan alın. en çok 2 numarayı kullanırsınız.

Karyola almadım cnm ben. Park Yatak aldik. Iki karyolayi sigdirabilmem imkansız. Bu arada allah bağışlasin bebeklerini :) darısı bizlere inşallah :)

herkese bol tepikli bir gün diliyorum :) Bakalım bugün randevumuz var kızlarımı görcem inş. güzel hayırlı haberler alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…