2013 ikiz anne adayları buraya

bybt hayırlı haberlerle gel inşallah

bazı günler bir saniye bile durmuyorlar o gün benden mutlusu yok
bazı günlerse o kadar az hareket ediyorlar ki korkutuyorlar
senin kızlar nasıl

Benimde ayni ya. Bazen sabah uyandigim da bile fikir fikirlar. Bazen de dedigin gibi az hareket ediyorlar gibi geliyo. Kafaya takiyorum. Uzaniyorum birSeyler yiyorum hareketlerini kontrol ediyorum. Acaba diyorum yerleri daraliyo da ondan mi hareketleri azaliyo.doktor da gun icinde 10 hareket olmalı diyor. Ama hareketleri sayma dusuncesi bile psikolojimi etkiliyo malesef

arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var. 28.haftada 2 şer doz 12 saat arayla ciğer geliştirici oldum.doktorum 32.haftadada iğne olacağımı söyledi.sizde 32.haftada oldunuz mu tekrar iğne?

Cnm doktor ne dedi kilolari hakkinda? Nst ye girdin mi bugün

girdim canım çıkmadı sancı falan bişey herşey yolunda dr kiloları gayet iyi diyor benim moralim bozuldu biraz ufak olana şurda doğuma bişey kalmadı biraz kilo alsın istiyorum neyse sağlıklı olsun da bebeklerimiz sen nasılsın herşey yolunda değil mi??

Iyi hadi bakalım sancinin çıkmaması iyi ya. Doktor iyi diyorsa aslında çok da takmamak lazım. Ama mümkün olmuyo bende en son gittiğimde biri 1650-1900 çıktı kiloları. Ister istemez bende üzüldüm yani solunum sıkıntısı yasamasinlar da insallah kisa sürede toparlanirlar. Bende iyiyim cok şükür. 19 unda kontrol var artık tedirgin oluyorum yaaaa... zamanında sağlıklı dogumlarimiz olsun inşallah

inşallah canım benim kıyamam ben sana anlıyorum seni insan kafasında kurup duruyor hani biraz irice doğsalar diye aman olsun napalım solunum yapsınlarda üzülme...

geçen hafta gittiğim dr bildiğin fırçaladı sayılır beni küçük doğucak bunlar dedim diye neresi küçük hem önemli olan solunum yapması diye ...

birde bu gün sağlık ocağına gittim arkadaşım sana da söyliyim orda bir kadın topuk kanı aldırıyordu 4 günlüktü bebek ve 2. defa alınıyor
hastanede almışlar sağlık ocağı 2.oldu nasıl ağladı yavrum ben dedim ben 2 defa aldırmam mümkün değil diye o zaman doğduktan 48 saat sonra aldır hastanede daha önce almasınlar yoksa biz burda yeniden almak zorundayız dedi 47 saat olmaz tam 48 saati geçicek dedi

48 saat ile 72 saat arası aldır 1 defa alınsın dedi...o kağıdı da bana getir dedi

bekakara kilo önemli değil önemli olan sınırı aşmış ikisi de iki kilo olmuşlr benim yeğenim 4 900 doğdu solunum sıkıntısı çekti şimdi iyi şükür senin doğum için gün verdi mi dr

bekakara kilo önemli değil önemli olan sınırı aşmış ikisi de iki kilo olmuşlr benim yeğenim 4 900 doğdu solunum sıkıntısı çekti şimdi iyi şükür senin doğum için gün verdi mi dr

:)sağol canım..gün verdi canım büyük ihtimalle 16 eylül olucak 6 gün var yani kısmet olursa...

hayırlısı bekakara elif durudan sonra sen varsın mutlulukla gelsin o gün

bu arada kızlar neden iki üç tane pijama takımmı koydunuz hastane çantasına ben bir tane aldım

:)sağol canım..gün verdi canım büyük ihtimalle 16 eylül olucak 6 gün var yani kısmet olursa...

canım 6gun sonra kac haftalık oluyosun ben korkuyrm erken alınmasından banada 36+5 e randevu verdı ınsallah bıraz dah dururlar.sağlıkla sıhatle cumlemızınkı

bu arada kızlar neden iki üç tane pijama takımmı koydunuz hastane çantasına ben bir tane aldım

canım ılk amelıyattan cıkısda pıjamanın ustunu gıydırıyorlar altınıda ayaga kalkarken gıynırıyorlar ıkıncı gun ıcınde bıtane daha olsun kan gece bılır cunku bırde eve gıderken 3.gun sabah temız temız gıyıyosun

sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza:)

önlem olsun diye koydum ben canım hastaneden söylediler fazla olsun diye bana

kızlar kabaca bi liste yapsak 2013 anne adayları için sonra bonny isimli arkadaş tablo yapıyo du ona özel mesaj atarız tanloya ekler benim aklımdakileri yazayım sizde bildiklerinizi ekleyin
elf duru
bekakara
ehtcan
medical
samsunlu
bybt
Jüpiter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…