2013 ikiz anne adayları buraya

canım 6gun sonra kac haftalık oluyosun ben korkuyrm erken alınmasından banada 36+5 e randevu verdı ınsallah bıraz dah dururlar.sağlıkla sıhatle cumlemızınkı

36+0 oluyor canım kiloları falan iyi dedi drum birde 4-5 gün pek bişey değiştirmez dedi drum 100 gr bile farketmiyormuş...amin canım inşallah

uff canım sıkıldı dr dan geldim kızımın biri 2300 diğeri 2800 çıktı küçük olan niye almıyo kilo ufff...

Canım bence kiloları gayet iyi canını sıkma önemli olan sağlıklı olmaları benim de bugün kontrolüm vardı biri 1650 diğeri 2100 çıktı ama dr gayet normal dedi

36+0 oluyor canım kiloları falan iyi dedi drum birde 4-5 gün pek bişey değiştirmez dedi drum 100 gr bile farketmiyormuş...amin canım inşallah

canım merhaba bende 16 eylülde doğuma giriyorum yani pazartesi sanırım senle aynı gün 36+4 oluyorum o gün kısmet olursa. yalnız bu arada dün hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonum çok yüksek hala geçmedi dr erken doğumu tetiklerse diye 2 doz ciğer geliştiriciyi yaptılar. böyle olmasaydı yapmayacaktı.bakalım pzt yi görecek miyim

kızlar nasılsınız?bugun alt katta eltımın bebek mevlutu var ama esım sen kalabalıkken ınme dedı nazara gelırsın.bıraz mısafırler gıtsın ole ın dedı.gelecekler arasında bebegı olamayanlarda var benı görup canları sıkılsın ıstemıyrm aynı seylerı ben yasadım cunku.görmemelerı daha ıyı

ayyyyy canım çok az kalmış heyecan doruktadır böyle sizin zamanınız azaldıkça beni de heyecan sarıyor. İnş. sağlıklı kolay bi doğum olur tez zamanda biz de yaşarız umarım...

Iyiyiz cnm sen nasılsın. Esin haklı bence de eltin gitmemene alinmazsa gitme. Durumu da aciklarsin.

merhaba kızlar;
iki haftada ikinciye hastaneye yattık bu sefer de kızımın suyu azalmış doktorumuz 4 gün kontrol altında tuttu. alllaha şükür azalma devam etmedi ama yataktan kalkmam kesinlikle yasak yazılanları okudum çok imrendim ben çocuklarımın hiç bir şeyini almaya gidemedim. hep doğum ıznıne cıkayım öyle alırım dedim ama direk yatağa bağlandık. olsun eşimle görümcemle zevklerimizle benziyor allahtan. apar topar annemle ablamı çağırdım temizlikler yapıldı odalar hazırlandı ben sadece yattım. ayakta gezinebiliyorsanız kıymetini bilin sureklı yatmak cok bunaltıcı hoş onlar iyi olsunlar da ben yatarım 32. haftayı gorsek rahatlıycaz inş.

kendinize iyi bakın kızlar allahın ıznıyle sağ salim gorelım bebişlerimiizi.

hayırlısı olsun canım görürsün inşallah maşallah bu günlere geldik ya ben korkmuyorum artık hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Canım bence kiloları gayet iyi canını sıkma önemli olan sağlıklı olmaları benim de bugün kontrolüm vardı biri 1650 diğeri 2100 çıktı ama dr gayet normal dedi

haklısın hayırlısı olsun artık yaa herşey Allah 'tan her şeyde hayır var diyorum artık...hepimiz için hayırlısı olsun inşallah:)

kızlar nasılsınız bakalım? zaman geçmek bilmio

1170 erkek ,1220 kız bn 12 kg almıştım seinkiler şimdi kç kg?

cnm bnm üçüzdü 5. ayımda ikizlerimi kaybettim tek bebeğimle beraberiz. 1 hafta önce yani 28 haftalıkken 1015 grdı. ben çok kilo almadım daha 2 kilo aldım çok zayıflamıştım çünkü. ne kadar küvezde kaldılar şimdi nasıllar?

Kizlar sizin de karninizin sekli degisiyo mu gun icinde. Mesela ben otururken uzanmak istedigimde eger yavaş Donmediysem bi bakıyorum karnim yamulmus gibi 15-20 saniye icinde normal halini aliyor ama.

günaydın kızlar..! doğuma 3 gün kaldı çok heyecanlıyım hazırlıklar bitti çok şükür artık hiç uyuyamıyorum. bebeklerimle küveze girmeden evimize gelseydik hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…