- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.621
canım 6gun sonra kac haftalık oluyosun ben korkuyrm erken alınmasından banada 36+5 e randevu verdı ınsallah bıraz dah dururlar.sağlıkla sıhatle cumlemızınkı
uff canım sıkıldı dr dan geldim kızımın biri 2300 diğeri 2800 çıktı küçük olan niye almıyo kilo ufff...
36+0 oluyor canım kiloları falan iyi dedi drum birde 4-5 gün pek bişey değiştirmez dedi drum 100 gr bile farketmiyormuş...amin canım inşallah
canım merhaba bende 16 eylülde doğuma giriyorum yani pazartesi sanırım senle aynı gün 36+4 oluyorum o gün kısmet olursa. yalnız bu arada dün hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonum çok yüksek hala geçmedi dr erken doğumu tetiklerse diye 2 doz ciğer geliştiriciyi yaptılar. böyle olmasaydı yapmayacaktı.bakalım pzt yi görecek miyim
kızlar nasılsınız?bugun alt katta eltımın bebek mevlutu var ama esım sen kalabalıkken ınme dedı nazara gelırsın.bıraz mısafırler gıtsın ole ın dedı.gelecekler arasında bebegı olamayanlarda var benı görup canları sıkılsın ıstemıyrm aynı seylerı ben yasadım cunku.görmemelerı daha ıyı
canım 6gun sonra kac haftalık oluyosun ben korkuyrm erken alınmasından banada 36+5 e randevu verdı ınsallah bıraz dah dururlar.sağlıkla sıhatle cumlemızınkı
canım merhaba bende 16 eylülde doğuma giriyorum yani pazartesi sanırım senle aynı gün 36+4 oluyorum o gün kısmet olursa. yalnız bu arada dün hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonum çok yüksek hala geçmedi dr erken doğumu tetiklerse diye 2 doz ciğer geliştiriciyi yaptılar. böyle olmasaydı yapmayacaktı.bakalım pzt yi görecek miyim
Canım bence kiloları gayet iyi canını sıkma önemli olan sağlıklı olmaları benim de bugün kontrolüm vardı biri 1650 diğeri 2100 çıktı ama dr gayet normal dedi
aa 28 haftalık mı doğurdun ne güzel bişey olmamış bende o haftalardayım bnmde erken doğum riskim var çok korkuorum bişey olacak diekaç kg doğdular?
1170 erkek ,1220 kız bn 12 kg almıştım seinkiler şimdi kç kg?
kızlar evın temızlıgı bıttı cok sukur annem sağ olsun
Kizlar sizin de karninizin sekli degisiyo mu gun icinde. Mesela ben otururken uzanmak istedigimde eger yavaş Donmediysem bi bakıyorum karnim yamulmus gibi 15-20 saniye icinde normal halini aliyor ama.
Kizlar sizin de karninizin sekli degisiyo mu gun icinde. Mesela ben otururken uzanmak istedigimde eger yavaş Donmediysem bi bakıyorum karnim yamulmus gibi 15-20 saniye icinde normal halini aliyor ama.[/QUOTE
:) bnm hep yamuk dışardan bile belli oluo çok komik görünüorum. oğlum hep sağ tarafta duruyo diğer tarafa geçemio kardeşleri sol tarafta çünkü. özellikle sırt üstü yatınca yukarı çıkıyo gerinio hissediorum :) dokununca hemen kaçıo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?