2013 ikiz anne adayları buraya

canım çok sıkkın kızlar bugun kontrolumuz vardı kızımda gelişim geriliği varmış kilo almıyor pazartesi tekrar gidicez erken alabiliriz dedi doktorum 31. haftadayız inş sağ salim alırım kucagıma çok kkorkuyorum onlara bişey olcak diye zaten kız kanala girmiş beklemeye hiç niyeti yok

Nasıl yani. Gelisim geriligi ne demek? Saglikli olsun da varsın erken dogsun. Dua edelim iyi haberler ver bize

evet kızlar ben de bugün kontrole gittim ilk defa nst ye bağlandım sonuç olarak bi tehlike yok dr 9-11 ekim gibi doğum için tarih verdi yavrularda sıkıntı çıkmazsa ve bir aksilik olmazsa inşallah bebeklerin biri 1900 bri 2000 dedi

jonguil sıkma canını inşallah anne karnında gelişemiyorsa dışarıda güzel bir bakımla hemen toparlar inşallah kızın kaç kiloda ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun

benim hastane bez getirin mamaya gerek yok gerekirse biz veriyoruz dedi

doğumu yaklaşan kızlar Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gitsin elifduru ve bekakara

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...dualarınızı bekliyorum ben...

Bizim 40 miz çıktı teyzeleri sükürler olsun ikiside hızla kendini toparladı bu aralar sutum azaldıgı için mama takviyesine basladım aptamil denedik olmadı gaz kabız aglama nobetleri cok zor 3 gun gecirdiler fitille ve uyarmayla tuvaletlerininyaptılar sma mamaya gectik gaz problemi ortadan kalktı ama bu saferde kusmaya basladılar uyarılmadan tuvaletlerine cıkamamaya basladılar simdi conformil kullanıyoruz ii gbiler cok ıkınıolar ama yapıyolar en azından ilk basta katı sonra yumusak yapıyorlar anlamadım gitti bı işi :)) kronik kabızlık kalsın ıstemiyorum cünkü kabızlık bebeklikten kalan bi rahatsızlık size yemin ediyorum onlar gaz cıkarttıgında dünyalar sizin oluyor heleki kakalarını yapınca yüreginizdeki tas kalkıyor anne olmak böle bişeymiş :)))

Kizlar sizin de karninizin sekli degisiyo mu gun icinde. Mesela ben otururken uzanmak istedigimde eger yavaş Donmediysem bi bakıyorum karnim yamulmus gibi 15-20 saniye icinde normal halini aliyor ama.

:)) canım benim karnım saga megilliydi öle cok belli oluyoduki anlatamam heleki kızlarım hareket ettıgınde karnı oynuyo diyolardı dogum yaptım 40 gün oldu hala yamuk gibi karnım rahim kendini tam toplamadı 33. Haftada 2560 2180 bebek dogurunca zor topluyo :))

canım gözün aydın kırkınız çıktı demek darısı bizlere mamaya geçtiğin için sindirimi zor olduğu için kabız oluyorlardır annem yeğenimin mamasının içine sızma zeytinyağ katıyordu 1 çay kaşığı çok faydası oldu bi dene istersen

Ay inanmıyorum tarih mi verdi. Bana daha bisey demedi doktorum. Bebeklerine de maşallah ya :)

Onu yapıyoruz teyzesi ama yinede ilk gelen katı oluyo sonrazı zeytin yagından yumusak oluyo yawrularım bi ıkınmayu dogru kavrasa hiç sorun kalmıcak yumuk bacaklardan ıkınamıyorlar :))

kızlar gunaydın nasılsınız?ara ara karnım agrıyor rabbım hayırlısı ıle bı vaktı saatınde alsaydık bebeklerımızı kucaklarımıza

sagarak veriyorsan sagmaya devam et sütün çogalır. inşallah çogalır da bebeklerin mamadan çok süt ile beslenirler. benimkiler de 40 civarlarında öyleydi, geçiyor hepsi. ama sabretmen gerek. hele oglum, uykusunda bile devamlı ıkınırdı dogru dürüst uyuyamazdı. ben sab simplex kullandım, iyi geldi. biz 3 buçuk aylık olucaz, pek gaz sancısı kalmadı ama arada kuvvetli gazları oluyor çıkaramıyorlar. benimkiler de kabızdı, zeytinyaglı çubukla makatlarını uyarınca yapıyorlardı, bizi de similac mama kabız yapmıştı. conformile geçtik, 7. 8. aya kadar conformil kullanıcaksınız dedi doktor, mamalara bir çay kaşıgı zeytinyagı koyuyordum, uzun süre yapamadıkları zaman da 4 gün deviti kesip 4 gün sabah akşam bir çay kaşıgı sızma zeytinyagını agızdan ver demişti. biz artık sadece conformil kullanıyoruz, maşallahları var benimkilerin. ve ben artık zeytinyagını kullanmıyorum, rahat yapıyorlar. kabızlık kalmaz merak etme, geçici bunlar.bir de muskat cevizinin dörtte birini mamalarına rendele demişti doktor, muskat da iyidir gaza. zeytinysglı biberonları temizlemek büyük dertti, kurtuldum ben de allahtan :) kolaylıklar diliyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…