- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.641
elifduru cumlemız ınsallah kuveze gırmeden hayırlı saglıklı doğumlar yaparız tek dılegımız bu[/QUO
amin canım inşallah..sırayla hepimiz vaktinde sağlıklı doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza. zaten 2013 sonuna yaklaştık forumda pek kimse kalmadı 30 lu haftaları çoğumuz geçtik şükür dualarınızı bekliyorum
elifduru cumlemız ınsallah kuveze gırmeden hayırlı saglıklı doğumlar yaparız tek dılegımız bu[/QUO
amin canım inşallah..sırayla hepimiz vaktinde sağlıklı doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza. zaten 2013 sonuna yaklaştık forumda pek kimse kalmadı 30 lu haftaları çoğumuz geçtik şükür dualarınızı bekliyorum
Kızlar az kaldı hadi bakalım dualarımız sizinle inş.sağsalim yavrularınızı alır gelirsiniz. Bu arada doğumlarınızı nerde yapacaksınız ?
günaydın kızlar..! doğuma 3 gün kaldı çok heyecanlıyım hazırlıklar bitti çok şükür artık hiç uyuyamıyorum. bebeklerimle küveze girmeden evimize gelseydik hayırlısıyla
Kizlar sizin de karninizin sekli degisiyo mu gun icinde. Mesela ben otururken uzanmak istedigimde eger yavaş Donmediysem bi bakıyorum karnim yamulmus gibi 15-20 saniye icinde normal halini aliyor ama.[/QUOTE
:) bnm hep yamuk dışardan bile belli oluo çok komik görünüorum. oğlum hep sağ tarafta duruyo diğer tarafa geçemio kardeşleri sol tarafta çünkü. özellikle sırt üstü yatınca yukarı çıkıyo gerinio hissediorum :) dokununca hemen kaçıo :)
Oy yerim ben onu ya :) su mübarek cuma gününün hurmetine inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavusalim evlatlarimiza
canım çok sıkkın kızlar bugun kontrolumuz vardı kızımda gelişim geriliği varmış kilo almıyor pazartesi tekrar gidicez erken alabiliriz dedi doktorum 31. haftadayız inş sağ salim alırım kucagıma çok kkorkuyorum onlara bişey olcak diye zaten kız kanala girmiş beklemeye hiç niyeti yok
evet kızlar ben de bugün kontrole gittim ilk defa nst ye bağlandım sonuç olarak bi tehlike yok dr 9-11 ekim gibi doğum için tarih verdi yavrularda sıkıntı çıkmazsa ve bir aksilik olmazsa inşallah bebeklerin biri 1900 bri 2000 dedi
jonguil sıkma canını inşallah anne karnında gelişemiyorsa dışarıda güzel bir bakımla hemen toparlar inşallah kızın kaç kiloda ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun
benim hastane bez getirin mamaya gerek yok gerekirse biz veriyoruz dedi
doğumu yaklaşan kızlar Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gitsin elifduru ve bekakara
Kızlar az kaldı hadi bakalım dualarımız sizinle inş.sağsalim yavrularınızı alır gelirsiniz. Bu arada doğumlarınızı nerde yapacaksınız ?
canım Ankarada hrs kadın doğum hastanesinde olacak kısmet olursa
Kizlar sizin de karninizin sekli degisiyo mu gun icinde. Mesela ben otururken uzanmak istedigimde eger yavaş Donmediysem bi bakıyorum karnim yamulmus gibi 15-20 saniye icinde normal halini aliyor ama.
Bizim 40 miz çıktı teyzeleri sükürler olsun ikiside hızla kendini toparladı bu aralar sutum azaldıgı için mama takviyesine basladım aptamil denedik olmadı gaz kabız aglama nobetleri cok zor 3 gun gecirdiler fitille ve uyarmayla tuvaletlerininyaptılar sma mamaya gectik gaz problemi ortadan kalktı ama bu saferde kusmaya basladılar uyarılmadan tuvaletlerine cıkamamaya basladılar simdi conformil kullanıyoruz ii gbiler cok ıkınıolar ama yapıyolar en azından ilk basta katı sonra yumusak yapıyorlar anlamadım gitti bı işi :)) kronik kabızlık kalsın ıstemiyorum cünkü kabızlık bebeklikten kalan bi rahatsızlık size yemin ediyorum onlar gaz cıkarttıgında dünyalar sizin oluyor heleki kakalarını yapınca yüreginizdeki tas kalkıyor anne olmak böle bişeymiş :)))
evet kızlar ben de bugün kontrole gittim ilk defa nst ye bağlandım sonuç olarak bi tehlike yok dr 9-11 ekim gibi doğum için tarih verdi yavrularda sıkıntı çıkmazsa ve bir aksilik olmazsa inşallah bebeklerin biri 1900 bri 2000 dedi
jonguil sıkma canını inşallah anne karnında gelişemiyorsa dışarıda güzel bir bakımla hemen toparlar inşallah kızın kaç kiloda ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun
benim hastane bez getirin mamaya gerek yok gerekirse biz veriyoruz dedi
doğumu yaklaşan kızlar Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gitsin elifduru ve bekakara
canım gözün aydın kırkınız çıktı demek darısı bizlere mamaya geçtiğin için sindirimi zor olduğu için kabız oluyorlardır annem yeğenimin mamasının içine sızma zeytinyağ katıyordu 1 çay kaşığı çok faydası oldu bi dene istersen
Onu yapıyoruz teyzesi ama yinede ilk gelen katı oluyo sonrazı zeytin yagından yumusak oluyo yawrularım bi ıkınmayu dogru kavrasa hiç sorun kalmıcak yumuk bacaklardan ıkınamıyorlar :))
arkadaşlar benim doğum kaldı dr almıcam dedi..iyiler daha dursunlar dedi 37 ya da 36+5 diyoruz bakalım hayırlısı...
Bizim 40 miz çıktı teyzeleri sükürler olsun ikiside hızla kendini toparladı bu aralar sutum azaldıgı için mama takviyesine basladım aptamil denedik olmadı gaz kabız aglama nobetleri cok zor 3 gun gecirdiler fitille ve uyarmayla tuvaletlerininyaptılar sma mamaya gectik gaz problemi ortadan kalktı ama bu saferde kusmaya basladılar uyarılmadan tuvaletlerine cıkamamaya basladılar simdi conformil kullanıyoruz ii gbiler cok ıkınıolar ama yapıyolar en azından ilk basta katı sonra yumusak yapıyorlar anlamadım gitti bı işi :)) kronik kabızlık kalsın ıstemiyorum cünkü kabızlık bebeklikten kalan bi rahatsızlık size yemin ediyorum onlar gaz cıkarttıgında dünyalar sizin oluyor heleki kakalarını yapınca yüreginizdeki tas kalkıyor anne olmak böle bişeymiş :)))
arkadaşlar benim doğum kaldı dr almıcam dedi..iyiler daha dursunlar dedi 37 ya da 36+5 diyoruz bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?