- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.681
dr dan geldim yarın doğum yapıcam kısmetse...sancım çıktı dr almamız lazım dedi..yarın 15:30 da..dualarınız bekliyorum arkadaşlar gerçekten ihtiyacım var..
dr dan geldim yarın doğum yapıcam kısmetse...sancım çıktı dr almamız lazım dedi..yarın 15:30 da..dualarınız bekliyorum arkadaşlar gerçekten ihtiyacım var..
Jüpiter sen de öğretmensin galiba ben neredeyse 2. Dönem hiç gitmedim okula mide bulantılarım falan çok kötü geçti hep raporlu geçirdim evde olmak çok sıkıcıydı ama bu aralar gerçekten evde olmak çok güzel zaten istesem de gidecek durumda değilim şu an doğumdan sonra ne kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorsun bir de bakıcı konusunda ne düşünüyorsun canım ...
bende öyle diyordum ama ana yüregi nelere dayanıyor bi bilsen topuk kanı kucagımda alındı ası yapılırken bacaklarını ben tuttum göz muayenesi yapıldı kapıda köpek gibi ağlayarak bekledim onlar içeride ağladı ben dısarıda anne olmak böyle bişey canım benim gaz sancısı cekerler işkence gibi sarılıp ağlarsın ikiz annesi olmak iki kere yara almak demek
doktora soruom kuzum ama içeriğini kendim seciom bana uyanı ..
canım kaç haftalıksın? inş sağ salim kucağına alırsın.
inşallah canım benim onlarını nazını çekmek zor degilde ağlamalarına acı cekmelerine dayanamıyor insan rabbime hep dua ediom düzelsinler die
artık sagmıyorum canım emziriyorum az oldugu için bosaltabiliyolar sabah birini aksam birini amzırıyorum hak geçmesin die büyüdüler ya teyzesi kavrayabiliyorar memeyi şükürler olsun az kavga edioz memeyle ama olsun ucu küçük biberon gibi bekliolarbiz ilk aptamil 1 le basladık o cok kötü yaptı cocuklarımı 3 gun agladılar esim işe gidemedi bırakıp öle sonra sma mamaya geçtik oda kabızlıga care olamadı çocuklarımın tuvalet alıskanlıgı bozuldu kendi kendilerine yapamaz oldular sürekli çığlıkla ağlamalar kabus gibiydi sonra conformile geçtik ama oda pek bi çare etmiyo ilk dışkıları sert yapamıyolar sonrası yumusak ama önemli olan ilk dışkının çıkabilmesi caresizlik diz boyu bizde sürekli alt acıp makata bakıyorum acılma varmı die varsa bacaklarını tutup ıkınmasına yardımcı yardımcı oluyorum öyle yapıyorlar beceremiyolar daha yapmayı zamanla kazanılan bişey nasıl olsa rabbimin izniyle alatıcaz bebelac mama düşünüyorum almayı onu denicez şimdide bide küçük ikizimde kusmaları git gide arttı doktora götürücez sebep reflümü yoksa mamamı anlıcaz sürekli yastık destekli uyuyo birden cıkartıo miğdesi kaynar gibi oluo böle kusuyo korkuyorum boğulcak die sürekli tetikte uyuyorum anne olmak kolay degil :)) bizim annelerimiz nasıl anne olmus merak ediyorum bende mamayla büyümüşüm ama annem hiç sikayet etmedi beni bana yeni nesil çok narın canım DD
Rabbim yardımcın olsun yarın için mutlulukla bebeklerini kucağına al inşallah...
benim gönlümden geçen bu yılı kapatmak ücretsiz izin almak istiyorum hatta eşim bize bakmakta zorlanmazsa gelecek yılda ben bakmak istiyorum
bakıcı adayı etrafımızda çok ama arkadaşlar sene içerisinde birkaç kez değiştiryorlar bakıcılarını onlarında sıkıntısı oluyor çok iyi bir bakıcı adayın varsa kaçırma
sen ne düşünüyorsun ben lisede çalışıyorum sabahçı öğlenci olayı yok gün boyu okulda geçiyor onun için çok zor sınıfçı isen sabahçı öğlenci durumunda daha kolay bırakabilirsin (tabi o da duygusal olarak zor ama) hayat şartları da zor şöyle zengin eşlerimiz olsaydı da ......
Canım ben 2 yıl almayı düşünüyorum annem ve kayınvalidem başka şehirdeler annem yeğenime kayınvalidem ise annesine bakıyor yani onlardan bana ümit yok annem 40 gün kalacak yanımda ben de bu arada bakıcı araştırcamaslında hiç istemiyorum bakıcı olsun aynı evde tanımadığım bi yabancı ile çocuk bakmak zor olsa gerek ama mecbur yalnız bakamazsın diyorlar allahım hayırlı insanları vicdan sahibi insanları çıkarır inş karşımıza ...bu arada evet yarım gün çalışıyorum canım en azından işe başlayınca yarım gün ayrı kalmış olcam...
bugün karnımda ilk çatlağımı gördüm
hadi hayirli olsun. Ben de bakıyorum hergün. Ama göremedim henüz :) kontrolun ne zaman cnm? Bebeklerinin hareketi nasıl? Bizim kızlar çok kıpır kıpır bu aralar :)
maşallahınız var vallahi benim sağ ve sol tarafım çatlak içinde şimdiden doğuma kadar ne olacak bakalım...sıra sana geliyor heralde topikte...canım ya neler yesek içsek acaba bebişlere faydalı kilo aldırıcı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?