2013 ikiz anne adayları buraya

dr dan geldim yarın doğum yapıcam kısmetse...sancım çıktı dr almamız lazım dedi..yarın 15:30 da..dualarınız bekliyorum arkadaşlar gerçekten ihtiyacım var..

Rabbim yardımcın olsun yarın için mutlulukla bebeklerini kucağına al inşallah...

benim gönlümden geçen bu yılı kapatmak ücretsiz izin almak istiyorum hatta eşim bize bakmakta zorlanmazsa gelecek yılda ben bakmak istiyorum
bakıcı adayı etrafımızda çok ama arkadaşlar sene içerisinde birkaç kez değiştiryorlar bakıcılarını onlarında sıkıntısı oluyor çok iyi bir bakıcı adayın varsa kaçırma
sen ne düşünüyorsun ben lisede çalışıyorum sabahçı öğlenci olayı yok gün boyu okulda geçiyor onun için çok zor sınıfçı isen sabahçı öğlenci durumunda daha kolay bırakabilirsin (tabi o da duygusal olarak zor ama) hayat şartları da zor şöyle zengin eşlerimiz olsaydı da ......

valla ağlattın beni allah hepimize yardım etsin....

dr dan geldim yarın doğum yapıcam kısmetse...sancım çıktı dr almamız lazım dedi..yarın 15:30 da..dualarınız bekliyorum arkadaşlar gerçekten ihtiyacım var..

Cnmmmm bebisler geliyo yani hayirlisiyla kucagina al inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla sıhhatle gelin evinize inşallah. En kisa zamanda da durumunuzdan haberdar et bizi.

Kızlar doktordan çıktım.rahim ağzı normal dedi,4 cm.bi tehlike yok şimdi dedi.ama yinede haftalık iğne verdi erken doğumu önlüyomuş..24.haftadan sona herkese kullandırıyomuş bende bir ay erken başladık ama olsun onlar iyi olsunda.
18+4 te rahim ağzı 4 cm iyimi kızlar?

dualarımız senın ve meleklerın ıle ınsallah kuveze gırmeden hemen kucagın alırsın hayırlısı ıle

canım mamayı sen seçme doktor önersin.her mamayı çocuklara içirmen ne kadar dogru bilmiyorum.similac en az gaz yapan mama, hatta pek çok kişinin gaz sorununu kestigini de bliyorum,ama bizimkileri kabız yapmıştı.bir o bir bu derken belki de devamlı mama degiştirmen böyle yaptı çocukları.conformil hemen sonuç vermiyor zaten,düzenli kullanman lazım.benimkiler 1 hafta sonra dışkıladılar. hele oglum bir haftada da degil, 9 gün sonra yapmıştı.

allah sorunsuz bir dogum nasip etsin. korkma, çok dua et. dogum anında edilen dualar reddolunmaz, bizlere de dua et olur mu. sonrasında uykusuz ve zor bir dönem seni bekliyor, allah hepimize yarıdm etsin. inşallah yalnız degilsindir dogum sonrası, zor oluyor çünkü, destege ihtiyacın olacak. '2013 ikiz anneleri bilgi paylaşımı' konusuna bekliyoruz seni :)

Canım hayırlı doğumlar olsun inş. Sağsalim yavrularınla eve dönmeyi nasip etsin allahım ...güzel haberlerini bekliyoruz:)

Canım ben 2 yıl almayı düşünüyorum annem ve kayınvalidem başka şehirdeler annem yeğenime kayınvalidem ise annesine bakıyor yani onlardan bana ümit yok annem 40 gün kalacak yanımda ben de bu arada bakıcı araştırcam aslında hiç istemiyorum bakıcı olsun aynı evde tanımadığım bi yabancı ile çocuk bakmak zor olsa gerek ama mecbur yalnız bakamazsın diyorlar allahım hayırlı insanları vicdan sahibi insanları çıkarır inş karşımıza ...bu arada evet yarım gün çalışıyorum canım en azından işe başlayınca yarım gün ayrı kalmış olcam...

çalışmayacaksan tek bakabilirsin bence biraz zor olur ama en fazla 4 5 ay sonra bir düzen oturtursun bu topikteki bir çok arkadaş tek bakıyor pratik çözümler üretmişler biz de bebeklerimizin durumuna göre pratikleşiriz gibi geliyor bana
benim kayınvalide çok yaşlı annem ayrı şehirde başım dara düşerse gelir inşallah Allah uzun ömürler versin onlarada

hadi hayirli olsun. Ben de bakıyorum hergün. Ama göremedim henüz :) kontrolun ne zaman cnm? Bebeklerinin hareketi nasıl? Bizim kızlar çok kıpır kıpır bu aralar :)

maşallahınız var vallahi benim sağ ve sol tarafım çatlak içinde şimdiden doğuma kadar ne olacak bakalım...sıra sana geliyor heralde topikte...canım ya neler yesek içsek acaba bebişlere faydalı kilo aldırıcı?

Sağol cnm :) ben çatlaklar icin hiçbirşey yapmadim. Catlasaydi da cok da takmazdim bosver senin ve bebeklerinin sagligi yerinde olsun gerisi önemli değil. Evet sira bana geliyo bekliyoruz bakalim siramizi :) burada sunu ogrendimki bebeklerin kilolu dogmasindan daha önemlisi akcigerlerinin gelişmiş olmasi. Yani solunum sıkıntısı yasamamasi. Yine de tabi insan istiyo ki biraz daha toplu dogsunlar. Bakimi daha kolay olur sanki. Herkesin doktoru mutlaka birsey söylemiştir yeme içme noktasinda ama mesela benim doktorum mutlaka gunde 3 ceviz, badem fındık süt yogurt peynir yumurta meyve kirmizi et. ( ben köfte olarak tuketiyorum genelde). Ilaçlarımi düzenli içiyorum. Kansızlık sorunu varsa ve şeker probleminiz cikmadiysa üzüm pekmezini tavsiye ederim. Ikiz gebelikte kansizlik daha fazla oluyor. Ama fabrikasyon olmasin mümkünse aldiginiz pekmez. Bir de aktardan siyah uzum çekirdeğini cektirin. Sabah ve aksam(kilonuz fazla ise ac karnina, yoksa tok karnına) cay bardaginin yarisinin da yarısı kadar hatta birazcik daha az olabilir pekmez, icine de bir cay kaşığı üzüm cekirdegi katip icin. Ben cok faydasini gördüm. Hamile kalmadan once bile kanim 10.5 falan cikardi simdi 12.2 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…