2013 ikiz anne adayları buraya

hadi hayirli olsun. Ben de bakıyorum hergün. Ama göremedim henüz :) kontrolun ne zaman cnm? Bebeklerinin hareketi nasıl? Bizim kızlar çok kıpır kıpır bu aralar :)

benimkiler pek istikrarlı değiller iki gündür gündüz uykuda gece maç yapıyorlar sanki çok hoşuma gidiyor
benim dr 10 günde bir gel dedi ben 9 günde gitmeyi düşünüyorum muayene parasından kaçmak için senin kontrol perşembe mi
kızların odasını pembeye boğmadın di mi

Gerçekten cok güzel ya. Su 2 haftadır ciddi ciddi hissediyorum hareketlerini :) benim kontrol de perşembe evet. Bakalim kac gunde bir cagiracak beni. Bencede 9 günde bir git. Harcamalarimiza dikkat etmeliyiz :) yok valla bogmadim. Besikleri sari zaten. Halilari cicekli. Icinde beyaz yesil mor pembe falan var. Duvarlar beyaz. Sadece kanatlar pembe. Herseyleri oyle pembe olsun istemiyorum ben ya. Bebekleri ilk zamanlarda ayırt edebilmek için ne yapsam diye düşünüyorum ?

Bence de pembe olmasın herseyleri ben de haftaya alıcam park yatağı sarı renk güzelmiş ama hiç rastlamadım hep kırmızı mavi pembe:/ benim bi arkadaşımın ikizleri var ilk doğduklarında birbirlerine çok benziyorlardı (çift yumurta olmalarına rağmen ) ayırt etmek için farklı renkler almışlar ve bileklik kullanmışlar:)) isimleri belli mi ?

Kraft calıpso nun sari ve grili bir modeli 70*120 ben en cok bunu beğendim. Internetten araştırabilirsin.bizimkiler çift yumurta mi tek yumurta ikizi mi hala belli değil :) isimleri belli. Dedigin gibi ya bileklik yaptiralim. Farkli zaten cogu kiyafetleri model ayni olsa da renkler desenler falan farkli

Bence çift yumurta :) önce sağlıklı olsunlar tabi aynı durumdayız merak ediyorum doğumdan sonra yaz olur mu gerçi doğduklarında çok benziyorlar ilerleyen aylarda belli olur:) isimleri ne peki

Bence çift yumurta :) önce sağlıklı olsunlar tabi aynı durumdayız merak ediyorum doğumdan sonra yaz olur mu gerçi doğduklarında çok benziyorlar ilerleyen aylarda belli olur:) isimleri ne peki

Elbette once sağlıklı olsunlar da gerisi hikaye. Insallah dogumdan sonra da firsat bulursam yazarım mutlaka. Elif sena ile ayse Rana olacak sanirim. Edimin istegi üzerine :)

Kızlar Günaydın. Bugun kontrol var 2 bucukta. Doktor kesin nst isteyecek. Ancak şöyle bir sorun var. Hani nstye girmeden önce bebeklerin hareketlerini hissediyor musunuz diye soruyorlar ya benim kizlar nst ye girince bi sakinlesiyolar :) kalp atislarini mi dinliyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum :) tok karnina gidiyorum halbuki. Baska ne yapsam bi fikriniz var mi?

Canım ben nst ye girmedim hiç o yüzden bilmiyorum...inş bebişlerin iyidir keyfi yerindedir güzel haberler getirirsin inş:)

yok canım ya hiç takmıyorum yeterki oğluşlarım sağlıcakla doğsun .evet ben de çok okudum ikizlerden kilolu bebek kuvezde kalıyor zayıf olan kalmıyor diye ama yine de çok zayıf doğmasınlar diyorum. 30.haftamda 1400 gr geldiler az geldi bana da acaba normalmi?gerçi bu dokror biraz zayıf söylüyor çünkü başka doktora da gidiyorum o daha çok söylüyor kilosunu..anlamadım gitti hangisi doğru söylüyor.söylediklerinin hepsinden yemeye çalışıyorum ama kırmızı etten tiskindim yiyemiyorum pekmezi de yiyordum bir aralar kansızlığım varken şimdi kanım 12 lerde çıkoyor ben de bıraktım pekmezi arada yiyeyim yine de.
hasteneden iyi haberlerle gel bakalım...

Ay masallah seninde ogluslarin mi var iki tane. Oy yerim ben onlari :) ultrasonda + - 500 gram yanılma payi var diyorlar. Insallah fazla fazla ciksin kilolari dogumda.guzel haberlerle geliriz inşallah :)

Şükürler olsun sıkıntısız bir kontrol oldu. Kizlarin biri 2100 digeri de 1900 olmus dedi doktor. Ama yine de tam olcu alamadım dedi. Suları falan da iyiymiş. Nst ye girdik bi sıkıntı yok. Artik kontroller 10 gunde bir olacak. Ama ilk kontrolümuz 8 gun sonra olacak. Doktorumuzun nöbeti falan varmis çünkü. 38 i görürsün diye tahmin ediyorum dedi doktorum. Insallah goruruz hepimiz. Sizlerden de iyi haberler bekliyorum

hadi gözünaydın ...maşallah kuzucuklara da... inşallah canım 38 de gözüm yok 36 yı bir görseydim....

gözün aydın canım
istediğin haftaları görürsün inşallah pozisyonları nasılmış normal doğum hakkında konuştunuz mu
bu arada ev işi yapıyormusun ben yemek yapıyorum biraz ev topluyorum toz alıyorum sonra da acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum erken doğum riskini arttırmıyorumdur inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…