2013 ikiz anne adayları buraya

Yapabiliyosun yani.ben az ewde dolanıyım kasıklarım ağrıyo sızlıyo:)ben neden böyleyimki

Allah razi olsun cnm. Insallah hepimiz o haftalari görürüz. Bas asagi duruyordu yine ikisi de. Normal dogum degil sezeryan olucak. Ikiz gebelikte eskiden cok doğum yaptırdık ama artık genellikle sezeryan tercih edilen dedi

Ev isi meselesine gelince doktor ağır is kesinlikle yapmamami.soyledi. ev supurnek yada ağır bir şey kaldırmak gibi..ancak gunluk ev islerini yapabilirsin dedi. Yemek yapmak toz almak vs. Bunları bende yapıyorum. Kendini yormadan yapabilirsin bence. Yoruldugunu hissettiginde uzan dinlen. Bu arada annemde dun aksam geldi cok şükür. Artik ona devredicem. Ama yine de ufak tefek seyleri yapariz yani

Ohhh canım allaha şükür iyi haberlerle dönmüşsün kiloları gayet iyi bence tek gebeliklerde bile bu ölçümler çıkıyor önemli olan ölçümleri iyi olsun suyu iyi olsun nst de iyi diyorsun daha ne olsun darısı bana bakalım salı günü de benim kontrolüm var bakalım ne diyecek... Bu arada benim yine mide bulantılarım başladı yediğimi çıkarıyorum özelliklede yumurta çok dokunuyor hamileliğim boyunca yumurta yiyemedim sayılır.

doğum yapan ve yapmaya hazırlanan tüm annelere allahtan kolaylık diliyorum.ve bol bol sağlık...topiği her okuduğumda öyle heyecanlanıyorum ki size çok özeniyorum.inşallah bizlere de nasip olur o günlere gelebilmek
bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum.allaha emanet olun

canım annenın gelmesıne cook sevındım bebeslerınde ıyıymıs cok sukur benım dr dun kılolarını alamadı nırı bas bırı makat duruyormus.drum eger bebekler durursA 38 haftayı beklerım dedı.durmazsa gelırler zaten dun tekrar celeston ciğer gelısdırıcı olduk

Sali gunu sende güzel haberler getir bize. Mide bulantin icin birsey yapiyor musun? İnşallah bebislerin alacagini bi sekilde almistir senden. Bundan sonrasi icin sen kendi depolarini doldurmaya bak :)

Vallahi bende cok sevindim annemin gelmesine :) bizim Doktorda pek alamadim olcumlerini dedi ama olcebildigim kadarıyla iyi dedi. Insallah sabırsız cikmazlar bebislerimiz

hadi hayirli olsun. Ben de bakıyorum hergün. Ama göremedim henüz :) kontrolun ne zaman cnm? Bebeklerinin hareketi nasıl? Bizim kızlar çok kıpır kıpır bu aralar :)

maşallah bu haftana ragmen çatlagın olmamış süper.. ben sürmedigim krem yag vs. kalmamasına ragmen kara yolları haritası gibi bir göbekle doguma gitmiştim :) soldular şimdi ama tamamen gitmeyecekler hiç bir zaman :)

Kizlar meraba ben 2012 ikiz annesiyim bugun parkta bi ikiz anne adayiyla karsilastim.cocuklarin kac kilo dogdugunu soyledi 2.800 ve 3.500 dedim.nasil beslendin dedi.doktorum 4 5 litre su yagsiz et ceviz yiyip seker ve undan uzak durursam sadece bebeklerimin kilo alacagini soyledi dedim nitekim ole de oldu.kendi doktorunun hic ole bise solemedigini belirtti.seker ve undan uzak durun lutfen.

arkadaşlar ancak girebildim nete doğumu yaptım salı günü 15:30 da kızlarım 2400 ve 2500 doğdular çok şükür sağlıklılar ertesi gün eve geldik...

36+1 de yaptım doğumu hiç korkmayın çok rahat olun zor değil gerçekten insan hamilelikte bir sürü vesveseye giriyor ama herşey yolunda gidiyor hepinize dua ediyorum Rabbim hepinizi zamanında kurtarsın inşallah..

bebekler çok tatlı sütüm hemen gelmedi ilk ağız sütü geldi sadece sütüm bu gün geldi bolca:))

samsunlu canım mutlaka pompa al lansinoh elektrikli benimki o sayede geldi sütüm bebekler hemen alamayabiliyor çünkü memeyi
iyi ki almışım dediğim tek şey oldu pompa

ilk gün karın ağrım oldu iğne yapıyorlar zaten çok zorlamıyor şimdi iyiyim rahat yürüyebiliyorum ama tabi ki yorgunum iki bebek gerçekten çok zor

mutlaka yardımcı biri lazım

hepinizi öpüyorum

zamanla sütün daha da artacak hiç endişen olmasın :) o yorgunluga da alışacaksın artık ikiz annesisin tebrik ederim seni bol saglıklı ve sütlü günler dilerim :)

tebrik ederim ne güzel haberlerle gelmişsin ayrıca süper moral verdin bizlere
kızlarına da maşallah hep güzel şeyler olsun hayatınızda

Caniiiim merakla bekliyordum senin yazmani. Gözün aydin cok sevindim yazdiklarini okuyunca.nasil tatli olmasinlar melek onlar ya bizde eşimle bugun konustuk daha su pompa işini. Hafta sonu alicaz artık. Sütün bol olsun. Bebeklerin kana kana icsinler inşallah :) sağlıkla sıhhatle buyusunler. Darısı sırada bekleyen tüm arkadaslarimiza olsun

canım çokkkkkkkkkk sevındım bol bol sutun olsun onsallah masallah bebeklerıne darısı bızım basımıza ınsallah

kızlar hemm mutluyumm hem endişeliyimm yardımm !!! dün öğrendim ikizlerim geliyoo ikisinin de pıt pıtlarını gördüm ben minyon tipliyim çıtı pıtı kız dediklerinden iki bebişimi de taşıyabilir miyim endişelendimm bi de sabah akşam midem çok kötü bulanıyooo siz ne yaptınız mide bulantısı baş dönmesi için bu ilk bebişlerim ne tavsiye edersiniz çok heyecanlıyımmm

Son düzenleme:

Öncelikle hayirli olsun cnm. Sen niye dert ediyorsun sen tasimayacaksin ki Allah tasittiracak onları. Takma kafanaaAa. Ben 47 ile hamile kaldim. Boyum 1.65. Bize kalsa elbette üstesinden gelemeyiz. Bol bol dua et. Sabah Tuzlu çubuk krakerler bi cok arkadasin isini görmüştür. Asiri derece de bi bulantin varsa doktoruna soylersin :)

teşekkür ederim allah bebişlerimizi bize bağışlasın yarın tuzlu kraker alıcam benim mide bulantılarım daha çok gece oluyor

Hayırlı olsun arkadasım Allah analı babalı büyütsün nazarlardan kırusun

Kizlar Günaydın. Nasılsınız. Annem gelince kendimi saldım heralde kac aydır hasta olmayan ben dun annem evi supururken Ceryanda kaldım sanırım. Bogazimda bir yanms hissediyorum dün akşamdan bu yana. Ne tavsiye edersiniz? Cok ilerlemeden bişeyler yapmam lazım. Ihlamur demis bi çok kişi. Ballı limonlu ıhlamur. Bugun ıhlamur alıp iceyim diyorum ne dersiniz?

Ballı süt iyi geliyor arkdaşım ve içebilirsen sıcak pekmez

sürekli sıcak şeyler iç mesela sıcak su bile içsen iyi gelir canımmm

kızlar crinojel kimler kullanıyor ben günde 1 defa sabah kullanıyorum 7.haftamızdayız siz ne zaman bıraktınız ya da ne zaman bırakacaksınız bi de ben folbiol kullanıyorum başka bi şey vermedi doktor ilaç takviyesi gerekiyor mu doktorunuz sizlere ne verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…