- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.721
gözün aydın canım
istediğin haftaları görürsün inşallah pozisyonları nasılmış normal doğum hakkında konuştunuz mu
bu arada ev işi yapıyormusun ben yemek yapıyorum biraz ev topluyorum toz alıyorum sonra da acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum erken doğum riskini arttırmıyorumdur inşalllah
gözün aydın canım
istediğin haftaları görürsün inşallah pozisyonları nasılmış normal doğum hakkında konuştunuz mu
bu arada ev işi yapıyormusun ben yemek yapıyorum biraz ev topluyorum toz alıyorum sonra da acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum erken doğum riskini arttırmıyorumdur inşalllah
Şükürler olsun sıkıntısız bir kontrol oldu. Kizlarin biri 2100 digeri de 1900 olmus dedi doktor. Ama yine de tam olcu alamadım dedi. Suları falan da iyiymiş. Nst ye girdik bi sıkıntı yok. Artik kontroller 10 gunde bir olacak. Ama ilk kontrolümuz 8 gun sonra olacak. Doktorumuzun nöbeti falan varmis çünkü. 38 i görürsün diye tahmin ediyorum dedi doktorum. Insallah goruruz hepimiz. Sizlerden de iyi haberler bekliyorum
Allah razi olsun cnm. Insallah hepimiz o haftalari görürüz. Bas asagi duruyordu yine ikisi de. Normal dogum degil sezeryan olucak. Ikiz gebelikte eskiden cok doğum yaptırdık ama artık genellikle sezeryan tercih edilen dedi
Ev isi meselesine gelince doktor ağır is kesinlikle yapmamami.soyledi. ev supurnek yada ağır bir şey kaldırmak gibi..ancak gunluk ev islerini yapabilirsin dedi. Yemek yapmak toz almak vs. Bunları bende yapıyorum. Kendini yormadan yapabilirsin bence. Yoruldugunu hissettiginde uzan dinlen. Bu arada annemde dun aksam geldi cok şükür. Artik ona devredicem. Ama yine de ufak tefek seyleri yapariz yani
Ohhh canım allaha şükür iyi haberlerle dönmüşsün kiloları gayet iyi bence tek gebeliklerde bile bu ölçümler çıkıyor önemli olan ölçümleri iyi olsun suyu iyi olsun nst de iyi diyorsun daha ne olsun darısı bana bakalım salı günü de benim kontrolüm var bakalım ne diyecek... Bu arada benim yine mide bulantılarım başladı yediğimi çıkarıyorumözelliklede yumurta çok dokunuyor hamileliğim boyunca yumurta yiyemedim sayılır.
canım annenın gelmesıne cook sevındım bebeslerınde ıyıymıs cok sukur benım dr dun kılolarını alamadı nırı bas bırı makat duruyormus.drum eger bebekler durursA 38 haftayı beklerım dedı.durmazsa gelırler zaten dun tekrar celeston ciğer gelısdırıcı olduk
hadi hayirli olsun. Ben de bakıyorum hergün. Ama göremedim henüz :) kontrolun ne zaman cnm? Bebeklerinin hareketi nasıl? Bizim kızlar çok kıpır kıpır bu aralar :)
arkadaşlar ancak girebildim nete doğumu yaptım salı günü 15:30 da kızlarım 2400 ve 2500 doğdular çok şükür sağlıklılar ertesi gün eve geldik...
36+1 de yaptım doğumu hiç korkmayın çok rahat olun zor değil gerçekten insan hamilelikte bir sürü vesveseye giriyor ama herşey yolunda gidiyor hepinize dua ediyorum Rabbim hepinizi zamanında kurtarsın inşallah..
bebekler çok tatlı sütüm hemen gelmedi ilk ağız sütü geldi sadece sütüm bu gün geldi bolca:))
samsunlu canım mutlaka pompa al lansinoh elektrikli benimki o sayede geldi sütüm bebekler hemen alamayabiliyor çünkü memeyi
iyi ki almışım dediğim tek şey oldu pompa
ilk gün karın ağrım oldu iğne yapıyorlar zaten çok zorlamıyor şimdi iyiyim rahat yürüyebiliyorum ama tabi ki yorgunum iki bebek gerçekten çok zor
mutlaka yardımcı biri lazım
hepinizi öpüyorum
arkadaşlar ancak girebildim nete doğumu yaptım salı günü 15:30 da kızlarım 2400 ve 2500 doğdular çok şükür sağlıklılar ertesi gün eve geldik...
36+1 de yaptım doğumu hiç korkmayın çok rahat olun zor değil gerçekten insan hamilelikte bir sürü vesveseye giriyor ama herşey yolunda gidiyor hepinize dua ediyorum Rabbim hepinizi zamanında kurtarsın inşallah..
bebekler çok tatlı sütüm hemen gelmedi ilk ağız sütü geldi sadece sütüm bu gün geldi bolca:))
samsunlu canım mutlaka pompa al lansinoh elektrikli benimki o sayede geldi sütüm bebekler hemen alamayabiliyor çünkü memeyi
ilk gün karın ağrım oldu iğne yapıyorlar zaten çok zorlamıyor şimdi iyiyim rahat yürüyebiliyorum ama tabi ki yorgunum iki bebek gerçekten çok zor
hepinizi öpüyorum
hepinizi öpüyorum
hepinizi öpüyorum
kızlar hemm mutluyumm hem endişeliyimm yardımm !!! dün öğrendim ikizlerim geliyooikisinin de pıt pıtlarını gördüm ben minyon tipliyim çıtı pıtı kız dediklerinden iki bebişimi de taşıyabilir miyim endişelendimm bi de sabah akşam midem çok kötü bulanıyooo siz ne yaptınız mide bulantısı baş dönmesi için bu ilk bebişlerim ne tavsiye edersiniz çok heyecanlıyımmm
hepinizi öpüyorum
Kizlar Günaydın. Nasılsınız. Annem gelince kendimi saldım heraldekac aydır hasta olmayan ben dun annem evi supururken Ceryanda kaldım sanırım. Bogazimda bir yanms hissediyorum dün akşamdan bu yana. Ne tavsiye edersiniz? Cok ilerlemeden bişeyler yapmam lazım. Ihlamur demis bi çok kişi. Ballı limonlu ıhlamur. Bugun ıhlamur alıp iceyim diyorum ne dersiniz?
Kizlar Günaydın. Nasılsınız. Annem gelince kendimi saldım heraldekac aydır hasta olmayan ben dun annem evi supururken Ceryanda kaldım sanırım. Bogazimda bir yanms hissediyorum dün akşamdan bu yana. Ne tavsiye edersiniz? Cok ilerlemeden bişeyler yapmam lazım. Ihlamur demis bi çok kişi. Ballı limonlu ıhlamur. Bugun ıhlamur alıp iceyim diyorum ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?