- 17 Ekim 2012
- 187
- 44
- 68
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.741
KIZLAR GUNAYDIN nasılsınız?ben rahatsızım bıraz dun gece ıkı kez kustum soylemesı ayıp.mıde yanmalarımdan dolayı.cunku ne yapsam gecmıyor yanmalarım ama napalım bebeklerımız ıyı olsunda yeterkı
arkadaşlar ancak girebildim nete doğumu yaptım salı günü 15:30 da kızlarım 2400 ve 2500 doğdular çok şükür sağlıklılar ertesi gün eve geldik...
36+1 de yaptım doğumu hiç korkmayın çok rahat olun zor değil gerçekten insan hamilelikte bir sürü vesveseye giriyor ama herşey yolunda gidiyor hepinize dua ediyorum Rabbim hepinizi zamanında kurtarsın inşallah..
bebekler çok tatlı sütüm hemen gelmedi ilk ağız sütü geldi sadece sütüm bu gün geldi bolca:))
samsunlu canım mutlaka pompa al lansinoh elektrikli benimki o sayede geldi sütüm bebekler hemen alamayabiliyor çünkü memeyi
iyi ki almışım dediğim tek şey oldu pompa
ilk gün karın ağrım oldu iğne yapıyorlar zaten çok zorlamıyor şimdi iyiyim rahat yürüyebiliyorum ama tabi ki yorgunum iki bebek gerçekten çok zor
mutlaka yardımcı biri lazım
hepinizi öpüyorum
Ballı süt iyi geliyor arkdaşım ve içebilirsen sıcak pekmez
sürekli sıcak şeyler iç mesela sıcak su bile içsen iyi gelir canımmm
kızlar crinojel kimler kullanıyor ben günde 1 defa sabah kullanıyorum 7.haftamızdayız siz ne zaman bıraktınız ya da ne zaman bırakacaksınız bi de ben folbiol kullanıyorum başka bi şey vermedi doktor ilaç takviyesi gerekiyor mu doktorunuz sizlere ne verdi
kızlar hemm mutluyumm hem endişeliyimm yardımm !!! dün öğrendim ikizlerim geliyooikisinin de pıt pıtlarını gördüm ben minyon tipliyim çıtı pıtı kız dediklerinden iki bebişimi de taşıyabilir miyim endişelendimm bi de sabah akşam midem çok kötü bulanıyooo siz ne yaptınız mide bulantısı baş dönmesi için bu ilk bebişlerim ne tavsiye edersiniz çok heyecanlıyımmm
gözün aydın cnm :) inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde ilerlersin ve bebişlerine kavuşursun. mide bulantısına gelince pek bişeyin faydası olmuo ben hemen hemen her şeyi denedim ilk 6 ayım işkence gibi geçti, çözüm sabretmek geçmesini beklemek. benim hala tam anlamıyla geçmiş değil ama eskiye göre ii durumdayım. taşıyabilme konusuna gelince onu ALLAH bilir bnm boyum 1.69 ama benim üçüzdü taşıyamadım malesef bebeklerimin ikisini kaybettim şükürler olsun biri bnmle. bol bol dinlen kalbini bozma derim öpüldün :)
kızlar crinojel kimler kullanıyor ben günde 1 defa sabah kullanıyorum 7.haftamızdayız siz ne zaman bıraktınız ya da ne zaman bırakacaksınız bi de ben folbiol kullanıyorum başka bi şey vermedi doktor ilaç takviyesi gerekiyor mu doktorunuz sizlere ne verdi
kızlar hemm mutluyumm hem endişeliyimm yardımm !!! dün öğrendim ikizlerim geliyooikisinin de pıt pıtlarını gördüm ben minyon tipliyim çıtı pıtı kız dediklerinden iki bebişimi de taşıyabilir miyim endişelendimm bi de sabah akşam midem çok kötü bulanıyooo siz ne yaptınız mide bulantısı baş dönmesi için bu ilk bebişlerim ne tavsiye edersiniz çok heyecanlıyımmm
samsunlu geçmiş olsun annenin aldıklarını beğendin mi
benim bugün sol tarafım acaip ağrıyor o tarafa yatamıyorum sabah kalktım bu haldeydim neden oldu acaba geçmezse dr a gideyim diyorum
arkadaşlar ancak girebildim nete doğumu yaptım salı günü 15:30 da kızlarım 2400 ve 2500 doğdular çok şükür sağlıklılar ertesi gün eve geldik...
36+1 de yaptım doğumu hiç korkmayın çok rahat olun zor değil gerçekten insan hamilelikte bir sürü vesveseye giriyor ama herşey yolunda gidiyor hepinize dua ediyorum Rabbim hepinizi zamanında kurtarsın inşallah..
bebekler çok tatlı sütüm hemen gelmedi ilk ağız sütü geldi sadece sütüm bu gün geldi bolca:))
samsunlu canım mutlaka pompa al lansinoh elektrikli benimki o sayede geldi sütüm bebekler hemen alamayabiliyor çünkü memeyi
iyi ki almışım dediğim tek şey oldu pompa
ilk gün karın ağrım oldu iğne yapıyorlar zaten çok zorlamıyor şimdi iyiyim rahat yürüyebiliyorum ama tabi ki yorgunum iki bebek gerçekten çok zor
mutlaka yardımcı biri lazım
hepinizi öpüyorum
Canım gözün aydın annen gelmiş rahatlamışsındır artık allah annelerimizden razı olsun benim de mide bulantılarımın olduğu zamanlar hep yanımdaydı onların manevi desteği bile yetiyor insana... Bu arada çok geçmiş olsun canım inş biraz daha iyisindir bol bol dinlen... Benim de normalde kontrolüm yarındı ama 2 gündür tuhaf bi sancı var bende bugün gitcem doktora inş kötü şeyler duymam allah hepimizin yardımcısı olsun.
allah bebeğini sana bağışlasın tek olsun senin olsun canımm önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması seni üzmek istemiyorum istersen cevap da vermeyebilirsin 3 bebeğin 2 sini kaybetmişsin doktor kalbinin atmadığını görünce aldı mı kürtaj gibi bi şey mi oldun yani yoksa halaa sende mi duruyorlar şimdiki bebeğine zarar vermesinler
kızlar herkese merhaba ben gun yaklasdıkca coook korkuyorum hergun ya bugun doğurursam dıyorum.ya kuveze gırerlerse dıyorum ama sonra haftası ıyı dıyorum cıger gelısdırıcı olduk dıyorum allahım yarebbım kendımle o kadar cok konusuyorum kı ıcımdekı ben benden bıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?