2013 ikiz anne adayları buraya

KIZLAR GUNAYDIN nasılsınız?ben rahatsızım bıraz dun gece ıkı kez kustum soylemesı ayıp.mıde yanmalarımdan dolayı.cunku ne yapsam gecmıyor yanmalarım ama napalım bebeklerımız ıyı olsunda yeterkı

canımm maaşah bebişlerin büyümüş neden miden bulanıyoo halaa çoktan geçmiş olması lazımdı acaba üşüttün mü bu ara havalar geçiş döneminde bi sıcak bi soğuk oluyo dikkat et kendine

canım çok sevindim maşalllah bebişlere....allahım analı babalı büyütsün...darısı bizlere olsun inşallahhhhh

12.haftaya kadar kullanılıyor canım 3.ayda demir hapına ve kalsiyuma başlatır drun. Sen şimdiden süt peynir yumurta ihmal etme düzenli tüket

gözün aydın cnm :) inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde ilerlersin ve bebişlerine kavuşursun. mide bulantısına gelince pek bişeyin faydası olmuo ben hemen hemen her şeyi denedim ilk 6 ayım işkence gibi geçti, çözüm sabretmek geçmesini beklemek. benim hala tam anlamıyla geçmiş değil ama eskiye göre ii durumdayım. taşıyabilme konusuna gelince onu ALLAH bilir bnm boyum 1.69 ama benim üçüzdü taşıyamadım malesef bebeklerimin ikisini kaybettim şükürler olsun biri bnmle. bol bol dinlen kalbini bozma derim öpüldün :)

allah bebeğini sana bağışlasın tek olsun senin olsun canımm önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması seni üzmek istemiyorum istersen cevap da vermeyebilirsin 3 bebeğin 2 sini kaybetmişsin doktor kalbinin atmadığını görünce aldı mı kürtaj gibi bi şey mi oldun yani yoksa halaa sende mi duruyorlar şimdiki bebeğine zarar vermesinler

samsunlu geçmiş olsun annenin aldıklarını beğendin mi
benim bugün sol tarafım acaip ağrıyor o tarafa yatamıyorum sabah kalktım bu haldeydim neden oldu acaba geçmezse dr a gideyim diyorum

Canim hayirli olsun bebeklerin.incelikle insallah saglicakla kucagina alirsin clinonan jel kisinin durumuna gore doktor belirliyo ama genelde bir kac ay kullaniliyor ilk 3 ay yada 6 ay gbi daha azda kullanan var ben 6,5 ay kullandim folbiol vitamini aksatmadan ic bebegin omurgasini yapilandiriyor cok onemli bi ilac baska bi ilac yok zaten sonra kan ilaci yada magnezyum veriliyor ihtiyaca gore .

Ben yazıyım kullandığım ilaçları:)tiroid sorunum hap kullanıyorum,folikasit kullanıyorum,demir hapı kullanıyorum,kan pıhtılaşmasını önlemek için coraspin kullanıyorum..şimdilik bu kadar belki sona magnezyumada başlar doktorum.

Canim benim hic uzme kendini bole selerle rabbim kolayligini veriyor onun ama kolayligini verir diyede kendini yormucaksin surekli dinleniceksin gun icinde uyucaksin saglimli besleniceksin ilaclarini duzgun alicaksin ki zamaninda dogsun evlatlarin ikiz anneai olmak onlari tasimak onlara can vermek cok zor bisey kolay degil herseye oncelikle hazirlikli olcaksin psikolojini hazirlicaksin en ufak suphende doktoruna yada en yakin.hastaneye gidiceksin bisey olsun yada olmasin ikiz annesi olmal pintililigi unutmak demek erken dogum olayini diyorsan kuzjm sitres yok agir is yapmak yok oluca varsada korkma ben 33 haftalik.dogurdum 28 haftalikken agrilarim basladi serumlarla anca dayandik sebebi bebeklerjm uzun ve kiloluydu ondan oldu kuvezde kaldilar ama simdi 50 gunluk nir topu gbi bebekler bana gulucuk atiolar dedigim gbi herseye hazirlikli ol panik ve sitres yapma

samsunlu geçmiş olsun annenin aldıklarını beğendin mi
benim bugün sol tarafım acaip ağrıyor o tarafa yatamıyorum sabah kalktım bu haldeydim neden oldu acaba geçmezse dr a gideyim diyorum

Sağol cnm ya. Şifayı kaptık. Aman nolur herkes dikkat etsin kendine. Tam geçiş dönemi. Annemin aldiklarini coook beğendim çoook :) e azından bebislerin de hastane çantası hazırlanmış oldu. Dun dogumumun olacağı hastaneye gittik ilk defa. Hasta Odalarıni, refakatçinin kalacağı ortami hastane şartlarını öğrenmiş olduk. Hemsire ile görüştük ne lazim sorduk kendisine. Hastane neyi karsiliyo neyi karsilamiyo ogrendik.cantama ekleyeceklerim de var çıkaracaklarım da.vakit daraldikca stres artıyo bende.

Sana da geçmiş olsun. Hala devam ediyor mu ağrı?

Son düzenleme:

Canım gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş:)

Canım seni şubatta tüp bebek topiğinden tanıyorum ben hiç yazmadım oraya ama inan her sabah gözümü açtığımda baktığım ilk yer orasıydı herkesin mutluluğu benim mutluluğum üzÜntüsü benim üzüntüm oluyordu.bende o zaman tedavi görüyordum allahıma çok şükür şimdi sonlarına yaklaştım darısı sana canım inan çok ama çok çok mutlu oldum allahım inş tamamına erdirir.

Galiba mide bulantıların var benimde çok kötü geçmişti ilk aylarım 16 17 haftalara doğru azaldı sabret canım sonuçta geçecek bu günler sabah kalktığında yanında tuzlu kraker bulundur yataktan kalkmadan önce ye mutlaka birde doktor bana bir ilaç vermişti mide bulantısı için ama ben hiç kullanmadım eczacı ben senin yerinde olsam o mide bulantısını çekerim ama ilaç içmem demişti ben de eczacıyı dinledim korktum galiba biraz ...mesela benim midemi limon çok rahatlatıyordu bol bol limon yemiştim o zamanlar tabi her bünye bir değildir mutlaka seninde mideni rahatlatacak şeyler vardır inş kısa sürede geçer...

Canım gözün aydın annen gelmiş rahatlamışsındır artık allah annelerimizden razı olsun benim de mide bulantılarımın olduğu zamanlar hep yanımdaydı onların manevi desteği bile yetiyor insana... Bu arada çok geçmiş olsun canım inş biraz daha iyisindir bol bol dinlen... Benim de normalde kontrolüm yarındı ama 2 gündür tuhaf bi sancı var bende bugün gitcem doktora inş kötü şeyler duymam allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sağol cnm. Hemde nasıl rahatladım anlatamam. Cok dikkat ediyorum kendime iki gündür. Ilik şeyler tuketiyorum sürekli. Iyi haberlerle gel. Inan bende burada herkesin iyi haberlerini duydukca mutlu oluyorum.

önemli diğil cnm çok şükür atlattım zor oldu ama şuan iiyim kalan bebeğime adapte oldum :) bnm 20. haftama kadar bebeklerim gayet sağlıklıydı ikisi tek yumrta yani ikiz, biri ayrıydı. ikiz olan bebeklerimde ikizden ikize tranfüzyon sendromu oluştu yani biri birinden kan çaldı biri gelişti biri gelişmedi küçük kaldı. bir hafta ankarada büyük doğumda yattım. gelişmeyen bebeğime fetosit yapıldı yani karnımdan iğneyle girilerek ilaç verildi ve kalbi durduruldu ikizindende su çekildi ama malesef sağlam olan bebeğimde ikiziyle aynı kesede olduğu için verilen zehirden oda etkilendi ve bir hafta içinde onuda kaybettim ve şuan ikiside karnımdalar çok şükür korkulan olmadı diğer bebeğimi etkilemediler. doğumda diğer ikisinide alacaklar. sana tavsiyem doktorunu çok ii seç devamlı araştır ben hem özele hem devlete gidiyodum devletteki doktor hiç anlamadı özeldeki doktorum bildi ve sevketti. zor bir süreç ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun.,

arkadaşlar coraspirini kaç haftaya kadar kullandınız bana doktorum 35 haftaya kadar kullanacaksın dedi ama reçetede son üç ayda sakıncalıdır yazıyo bilemedim ne yapacağımı?

kızlar herkese merhaba ben gun yaklasdıkca coook korkuyorum hergun ya bugun doğurursam dıyorum.ya kuveze gırerlerse dıyorum ama sonra haftası ıyı dıyorum cıger gelısdırıcı olduk dıyorum allahım yarebbım kendımle o kadar cok konusuyorum kı ıcımdekı ben benden bıktı

Kızlar ciğer geliştiriciyi ne zaman vurulmaya başlıyosunuz???istisnasız herkese veriyomu doktorlar bu iğneyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…