2013 ikiz anne adayları buraya

Haftan çok iyi hiç stres yapma. Küveze girmezler imş. Girsrlerde bır ıkı saatlik iiçin girerler oda nefes alışverişlerini kontrıl etme için olur. Benım ilk doğanı hemen verdıler yanına ıkıncı bır saat sonra geldi bıraz hızlı nefes alıp veriyomuç şükür bi durum olmadı şimdi dört aylıkı

Cnm sen en son ne zaman gitmistin doktora kilolari kac çıkmıştı? Bi de gun verdi mi doktorunuz?

kızlar bugün dr kontrolümüz vardı şükür kızlarım iyiymiş ikiside 2100 olmuşlar.Günümüzüde aldık ekim 10 gibi alırız tabi dururlarsa dedi :)
Bayrama kızlarımla gircem inş. allahım nasip ederse:)

Hadi hayırlısı bakalım. Sevindim kontrolunun güzel gecmesine.tarih de belirlenmiş ne güzel. Benim hala bir tarihim yok. Bu cuma kontrol var yine. Bakalim birsey diyecek mi

bybt canımmm allah sağlık versin sana ve bebişlerine maaşallah canımmm senin az kalmış allah tamamına erdirsin

şubat topiğinde ben yazmıştım yine hamile kalmıştım tek gebelikti sonra kalp atışını duyamadık ve kürtaj olmak zorunda kaldım inan o kadar zor günler geçirdim ki belki o yüzden çok pinpirikliyim mesela bu sabah midem bulanmadı kendimi çok iyi hissettim öğlen okuldan eve geldim başladım ağlamaya neden benim bulantım yok yoksa bebeklerime bi şey mi oldu diyee galiba delirdimm yani saçma sapan şeyler yapıyorum midem bulansa ayrı dert bulanmasa ayrı dert allahım daha o kadar gün var ki ben şimdiden böyleyim nasıl geçecek bu kadar çok gün allah bu yolda kolaylık versin hepimize yeter ki sağlıkla ve hayırla bebeklerimize kavuşalım

canımm allah bağışlasın onları sana isimlerini ne koydun hangi şehir hangi hastane çünkü bu başarın çok güzel doktorun iyiymiş ya da hastane çok iyiymiş ben daha hastane seçemedim de :18:

kızlar ağırlaşmak diye buna deniyo galiba ben sağa sola dönüp yatamıyorum karnım son haddine kadar büyümüş gibi dün hissettiğim ağrı bugün yoktu çok şükür bu arada bu akşam annem geldi sağolsun

bybt dr bana da 9 10 11 ekim gibi alırız demişti sen ciğer geliştirici oldun mu olduysan ikinci dozu hani haftanda oldun veya olacaksın

ehtcan korkuların normal bence farklı şeylerle oyalanıp kuran okuyorum heyecanımı ve korkularımı yenmek için ben de doğum anını hayal bile edemiyorum heyecandan gözlerim doluyo
doğum için hangi sureyi okuyosun inşikak tarık ve inşirah suresi okunmalı diye bir kitapta geçiyordu

kızlar sizin bildiğiniz surelerde varsa paylaşırmısınız
rabbim hepimize sağlıkla mutlulukla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Canım ben son iki gittiğimde hep hatırlattım ciğer geliştirici iğneyi ama gerek olmadığını söyledi bi sıkıntı yok erken olma riski yok neden yapalım dedi...

Canım demekki zamanı değilmiş o zaman inan ben de senin gibiydim bir gün midem bulanmazsa kesin bir şey oldu neden midem bulanmıyor bugün diye kahroluyordum:) Ama kendimi mahvettim inan arkası o kadar zor geliyorki belki de hayatımın en uzun geçmek bilmeyen 8 ayını geçirdim hala da öyleyim bir kaç saat oynamazsa yüreğim ağzıma geliyor ...herkes hamileliğinin çok çabuk geçtiğini hiçbir şey anlamadığını söylüyor hatta hamileliğinin tadını çıkar falan diyorlar ben hep allahıma emanet ettim ve bol bol dua ettim ...
Aslında çok araştırıp irdelememek lazım ama yapamıyoruz malesef

Arkadaşlar biz hastane çıkışlarımızı falan aldık ama prematüre almadık geek oluyor mu?
Cnm bizde prematüre almadik. Ben cok da gerekli olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Canım ben son iki gittiğimde hep hatırlattım ciğer geliştirici iğneyi ama gerek olmadığını söyledi bi sıkıntı yok erken olma riski yok neden yapalım dedi...

Aynen cnm ben de öyle. Sorun olmadigi sürece vurmaya gerek yok dedi. Hic vurunmadim yani ben.

Iki ay once ev sahibine en azindan iki balkonu pimapen yaptirip yaptiramayacagini sorduk. O da tamam dedi. Ustalar bugün geldi. Allahım Yarabbim ya şu Haftadayim evin icinde inşaat var :) iyiki annem yanimda ya. Yoksa ne yapardim.

Merhaba arkadaşlar ben de ikiz kızlarımı bekliyorum. Bu ciğer geliştirici iğneler benim de aklımı karıştırıyor. iki doktora gidiyorum şu anda biri tüp bebeği yapan ve en başından takip eden doktorum, kendisi şu an erken doğum riski olmadığı için gerek olmadığını herhangi bir tehdit olursa doğumdan 24 saat önce vuracaklarını söyledi. Diğer doktorumda doğum yağacağım hastanedeki doktorum o da artık iğne zamanımın geldiğini söyledi. Ne yapacağım bilemedim. Aniden olumsuz bir şeyle karşılaşırsam diye de çok korkuyorum.

kızlar ben de dr a gittim 34 haftanın içinde olduğum için ikinci doz ciğer geliştirici iğneye gerek kalmadığını söyledi 34 ü geçen kurtarırmış arkadaşlar samsunlu sen bu işten kurtuldun canım ben üsteledim ama dr kararlıydı yapmama konusunda
dr anestezi uzmanıyla konuşmamı ve karar vermemi söyledi bir hafta içinde napsam bilemedim hem bebeklerimi merak ediyorum çıkınca görmek isterim hem de heyecandan tansıyonum zıplayabilir diye korkuyorum

Sende atlattin allahin izniyle. Bekakara isimli arkadaşın gittiği 3 doktorda yapmamisti. Biri de izmir de ckk iyi bir Prof demisti. Cok şükür bebekleri de solunum sıkıntısı yasamadilar.dr anestezi uzmani ile neden konusmani istedi anlamadım? Bugünkü kontrolde kac çıktı kilolari?

Merhaba arkadaşlar 21/09/2013 tarihi itibariyle 31+4 günlük olarak DURU EDA &ALP MERT aramıza katıldı. Fakat erken dogduklari icin yogun bakimdalar genel olarak durumları iyi kizim 1360 gr oğlum 1910 gr dogdu kizimin suyu azaldığı ve kilo olarak geri kaldığı icin erken doğuma girdik. Sut sagip sabah aksam hastaneye yolluyorum gunde bir defada sadece benim gormeme izin var oda 5-10 dk gorupte dokunamamak öyle zorki en kisa zamanda evlerine gelmeleri icin dua ediyorum. Herseyleri hazir birtek onlar yoklar. Allah herkeze zamaninda hayirli dogumlar nasip etsin
bu arada sut sağma makinesi kesinlikle alin kızlar ben lansinoh unkini almistim cok memnun kaldim

doğum için anestezi şekli seçmeliymişim uzman değerlendirme yapacakmış tansiyon narkoza dayanma bunları görüşecekmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…