- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.761
Kızlar ciğer geliştiriciyi ne zaman vurulmaya başlıyosunuz???istisnasız herkese veriyomu doktorlar bu iğneyi?[/dr
Drlar riske atmamak için vurduruyo. Herkeste vuruldu. TBı zaman farklı olabılıyor herkes kendı dr ne dediğiyse ozamn yaptırdı. Ben 32 yaptırmıştım. 37 de de doğurdum. Bılemıyoruzkı nezamn geleceklerini kuzucukların
kızlar herkese merhaba ben gun yaklasdıkca coook korkuyorum hergun ya bugun doğurursam dıyorum.ya kuveze gırerlerse dıyorum ama sonra haftası ıyı dıyorum cıger gelısdırıcı olduk dıyorum allahım yarebbım kendımle o kadar cok konusuyorum kı ıcımdekı ben benden bıktı
kızlar herkese merhaba ben gun yaklasdıkca coook korkuyorum hergun ya bugun doğurursam dıyorum.ya kuveze gırerlerse dıyorum ama sonra haftası ıyı dıyorum cıger gelısdırıcı olduk dıyorum allahım yarebbım kendımle o kadar cok konusuyorum kı ıcımdekı ben benden bıktı
kızlar bugün dr kontrolümüz vardı şükür kızlarım iyiymiş ikiside 2100 olmuşlar.Günümüzüde aldık ekim 10 gibi alırız tabi dururlarsa dedi :)
Bayrama kızlarımla gircem inş. allahım nasip ederse:)
Canım seni şubatta tüp bebek topiğinden tanıyorum ben hiç yazmadım oraya ama inan her sabah gözümü açtığımda baktığım ilk yer orasıydı herkesin mutluluğu benim mutluluğum üzÜntüsü benim üzüntüm oluyordu.bende o zaman tedavi görüyordum allahıma çok şükür şimdi sonlarına yaklaştım darısı sana canım inan çok ama çok çok mutlu oldum allahım inş tamamına erdirir.
Galiba mide bulantıların var benimde çok kötü geçmişti ilk aylarım 16 17 haftalara doğru azaldı sabret canım sonuçta geçecek bu günler sabah kalktığında yanında tuzlu kraker bulundur yataktan kalkmadan önce ye mutlaka birde doktor bana bir ilaç vermişti mide bulantısı için ama ben hiç kullanmadım eczacı ben senin yerinde olsam o mide bulantısını çekerim ama ilaç içmem demişti ben de eczacıyı dinledim korktum galiba biraz ...mesela benim midemi limon çok rahatlatıyordu bol bol limon yemiştim o zamanlar tabi her bünye bir değildir mutlaka seninde mideni rahatlatacak şeyler vardır inş kısa sürede geçer...
Canim benim hic uzme kendini bole selerle rabbim kolayligini veriyor onun ama kolayligini verir diyede kendini yormucaksin surekli dinleniceksin gun icinde uyucaksin saglimli besleniceksin ilaclarini duzgun alicaksin ki zamaninda dogsun evlatlarin ikiz anneai olmak onlari tasimak onlara can vermek cok zor bisey kolay degil herseye oncelikle hazirlikli olcaksin psikolojini hazirlicaksin en ufak suphende doktoruna yada en yakin.hastaneye gidiceksin bisey olsun yada olmasin ikiz annesi olmal pintililigi unutmak demek erken dogum olayini diyorsan kuzjm sitres yok agir is yapmak yok oluca varsada korkma ben 33 haftalik.dogurdum 28 haftalikken agrilarim basladi serumlarla anca dayandik sebebi bebeklerjm uzun ve kiloluydu ondan oldu kuvezde kaldilar ama simdi 50 gunluk nir topu gbi bebekler bana gulucuk atiolar dedigim gbi herseye hazirlikli ol panik ve sitres yapma
Arkadaşlar biz hastane çıkışlarımızı falan aldık ama prematüre almadık gerek oluyor mu?
Cnm bizde prematüre almadik. Ben cok da gerekli olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Arkadaşlar biz hastane çıkışlarımızı falan aldık ama prematüre almadık geek oluyor mu?
Canım ben son iki gittiğimde hep hatırlattım ciğer geliştirici iğneyi ama gerek olmadığını söyledi bi sıkıntı yok erken olma riski yok neden yapalım dedi...
Arkadaşlar biz hastane çıkışlarımızı falan aldık ama prematüre almadık gerek oluyor mu?
kızlar ben de dr a gittim 34 haftanın içinde olduğum için ikinci doz ciğer geliştirici iğneye gerek kalmadığını söyledi 34 ü geçen kurtarırmış arkadaşlar samsunlu sen bu işten kurtuldun canım ben üsteledim ama dr kararlıydı yapmama konusunda
dr anestezi uzmanıyla konuşmamı ve karar vermemi söyledi bir hafta içinde napsam bilemedim hem bebeklerimi merak ediyorum çıkınca görmek isterim hem de heyecandan tansıyonum zıplayabilir diye korkuyorum
Sende atlattin allahin izniyle. Bekakara isimli arkadaşın gittiği 3 doktorda yapmamisti. Biri de izmir de ckk iyi bir Prof demisti. Cok şükür bebekleri de solunum sıkıntısı yasamadilar.dr anestezi uzmani ile neden konusmani istedi anlamadım? Bugünkü kontrolde kac çıktı kilolari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?