- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.781
Merhaba arkadaşlar 21/09/2013 tarihi itibariyle 31+4 günlük olarak DURU EDA &ALP MERT aramıza katıldı. Fakat erken dogduklari icin yogun bakimdalar genel olarak durumları iyi kizim 1360 gr oğlum 1910 gr dogdu kizimin suyu azaldığı ve kilo olarak geri kaldığı icin erken doğuma girdik. Sut sagip sabah aksam hastaneye yolluyorum gunde bir defada sadece benim gormeme izin var oda 5-10 dk gorupte dokunamamak öyle zorki en kisa zamanda evlerine gelmeleri icin dua ediyorum. Herseyleri hazir birtek onlar yoklar. Allah herkeze zamaninda hayirli dogumlar nasip etsin
bu arada sut sağma makinesi kesinlikle alin kızlar ben lansinoh unkini almistim cok memnun kaldim
Merhaba arkadaşlar 21/09/2013 tarihi itibariyle 31+4 günlük olarak DURU EDA &ALP MERT aramıza katıldı. Fakat erken dogduklari icin yogun bakimdalar genel olarak durumları iyi kizim 1360 gr oğlum 1910 gr dogdu kizimin suyu azaldığı ve kilo olarak geri kaldığı icin erken doğuma girdik. Sut sagip sabah aksam hastaneye yolluyorum gunde bir defada sadece benim gormeme izin var oda 5-10 dk gorupte dokunamamak öyle zorki en kisa zamanda evlerine gelmeleri icin dua ediyorum. Herseyleri hazir birtek onlar yoklar. Allah herkeze zamaninda hayirli dogumlar nasip etsin
bu arada sut sağma makinesi kesinlikle alin kızlar ben lansinoh unkini almistim cok memnun kaldim
doğum için anestezi şekli seçmeliymişim uzman değerlendirme yapacakmış tansiyon narkoza dayanma bunları görüşecekmişiz
benimkiler 2200 civarı imiş biri biraz daha küçük
seninkilerin de bayramdan önceye mi denk geliyor doğumları
bybt canımmm allah sağlık versin sana ve bebişlerine maaşallah canımmm senin az kalmış allah tamamına erdirsin
şubat topiğinde ben yazmıştım yine hamile kalmıştım tek gebelikti sonra kalp atışını duyamadık ve kürtaj olmak zorunda kaldım inan o kadar zor günler geçirdim ki belki o yüzden çok pinpirikliyim mesela bu sabah midem bulanmadı kendimi çok iyi hissettim öğlen okuldan eve geldim başladım ağlamaya neden benim bulantım yok yoksa bebeklerime bi şey mi oldu diyee galiba delirdimm yani saçma sapan şeyler yapıyorum midem bulansa ayrı dert bulanmasa ayrı dert allahım daha o kadar gün var ki ben şimdiden böyleyim nasıl geçecek bu kadar çok gün allah bu yolda kolaylık versin hepimize yeter ki sağlıkla ve hayırla bebeklerimize kavuşalım
canımm allah bağışlasın onları sana isimlerini ne koydunhangi şehir hangi hastane çünkü bu başarın çok güzel doktorun iyiymiş ya da hastane çok iyiymiş ben daha hastane seçemedim de :18:
Kızlar sabun şampuan pişik kremi ve anne için göğüs ucu kreminde hangi markaları tawsiye edersiniz?
canım ben hepsini sebamed aldım ama göğüs ucu kremi için lansinoh iyi diyorlar.
Anladım canım.şampuan ve sabunu bende sebamed düşünmüştüm ama pişik kremi konusunda kararsız kalmıştım.
ben pişik kremini de sebamed aldım iyi olduğunu söylediler.
kızlar sezeryan şeklini ne düşünüyorsunuz ben epidural düşünüyorum eşiminde girmesini istiyorum doğuma ama çok video izlediğim için korkuyorum. Ayrıca epidural sezeryanın çok fazla baş ağrısı ve bel ağrısı yaptığını söylüyorlar çok kararsız kaldım acaba genel anestezi ile normal sezeryan mı olsam siz ne düşünüyorsnuz ?
kızlar sezeryan şeklini ne düşünüyorsunuz ben epidural düşünüyorum eşiminde girmesini istiyorum doğuma ama çok video izlediğim için korkuyorum. Ayrıca epidural sezeryanın çok fazla baş ağrısı ve bel ağrısı yaptığını söylüyorlar çok kararsız kaldım acaba genel anestezi ile normal sezeryan mı olsam siz ne düşünüyorsnuz ?
Teşekkür ederim canım.çok olcak ama bişi daha sorcam:)bebişlerin bezini ne marka aldın.her markanın prematüre olanı varmı
Bak bide şöyle düşün.eğer genel anestezi alırsan doğumdan sona dikiş yerlerin acıycak daha fazla sancın olcak belki.,,epidural olup baş ağrısına razıyım ben.epiduralde uyuşukluk hemen gecmediği için o ilk sezeryan acılarını hissetmediğini söylüyo çoğu kişi inş öyle olurr
bilemiyorum bu hafta doktorumlada konuşcam bu konuda inşallah içimi rahatlatır sonuçta epidural olunca uyuşukluk geçince yine acımaz mı sezeryan yeri
İlk sancılar kadar olmuyomuş canım daha sonra..ağrı kesiciyle geçiştiriliyomuş.video izlemen kötü olmuş ama:)bende çok merak ediyom ama izlemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?