2013 ikiz anne adayları buraya

canım aceleci yavruların hayırlı olsun inşallah yakında kucağına da alırsın solunum sıkıntısı çekmediler değil mi

Cnm öncelikle gözün aydın olsun. Yoğun Bakım da olmalarina üzüldüm.ama sagliklari iyiymis bak cok şükür. En kisa zamanda bebeklerine kavusabilmen icin dua edicem emin ol. Allahın izniyle evinize gectiginizde haberlerinizi bekliyoruz

seybil seni çok ii anlıorum aynı psikolojiyle bende bu günlere geldim 7 haftalıktım bugünler geçmez diodum bak şimdi 30. haftamdayım :) tabiki bnmde çok zor geçti ama geçti 5. ayıma kadar çalıştım 5. ayımda ikizlerimi kaybettiğim için işi bıraktım ve şuan devamlı yatarak geçiriyorum ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen acı kutsaldır :) sloganın bu olsun dayan sabret şükret ALLAHIM herşeyi gönlüne göre versin :)

gözün aydın arkadaşım yavrularına kavuşmuşsun darısı başımıza hayırlısıyla :)

canım gözün aydın inş en kısa zamanda yavrularına kavuşursun.Bu arada durumlarının iyi olmasına sevindim:)

kızlar sezeryan şeklini ne düşünüyorsunuz ben epidural düşünüyorum eşiminde girmesini istiyorum doğuma ama çok video izlediğim için korkuyorum. Ayrıca epidural sezeryanın çok fazla baş ağrısı ve bel ağrısı yaptığını söylüyorlar çok kararsız kaldım acaba genel anestezi ile normal sezeryan mı olsam siz ne düşünüyorsnuz ?

Doktorla konuşmadık ama bende epidural istiyorum.o ağrıların olmaması için çıktıktan sonra bol sıvı tüketmek lazımmış galiba.bünyeyle alakalı galiba çoğu kişi onu tavsiye ediyo.ben doğumun süresini merak ediyorum kısa sürdüğünü sölüyo herkes..

Bak bide şöyle düşün.eğer genel anestezi alırsan doğumdan sona dikiş yerlerin acıycak daha fazla sancın olcak belki.,,epidural olup baş ağrısına razıyım ben.epiduralde uyuşukluk hemen gecmediği için o ilk sezeryan acılarını hissetmediğini söylüyo çoğu kişi inş öyle olurr

bilemiyorum bu hafta doktorumlada konuşcam bu konuda inşallah içimi rahatlatır sonuçta epidural olunca uyuşukluk geçince yine acımaz mı sezeryan yeri

bilemiyorum bu hafta doktorumlada konuşcam bu konuda inşallah içimi rahatlatır sonuçta epidural olunca uyuşukluk geçince yine acımaz mı sezeryan yeri

İlk sancılar kadar olmuyomuş canım daha sonra..ağrı kesiciyle geçiştiriliyomuş.video izlemen kötü olmuş ama:)bende çok merak ediyom ama izlemiycem

İlk sancılar kadar olmuyomuş canım daha sonra..ağrı kesiciyle geçiştiriliyomuş.video izlemen kötü olmuş ama:)bende çok merak ediyom ama izlemiycem

:)) evet ben de şimdi diyorum keşke izlemeseydim diye kuzenimin ve bi kaç arkadaşımınkini izlemiştim tabi o zamanlar böyle derdim yoktu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…