- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.801
:)) evet ben de şimdi diyorum keşke izlemeseydim diye kuzenimin ve bi kaç arkadaşımınkini izlemiştim tabi o zamanlar böyle derdim yoktu:)
Benim tek korkum uyuşamamak:)sanki onlar beni keserken hissedecem gibi geliyo saçma ama:)
acı hissetmiyormuşsun ama dokunmalarını falan hissediyormuşsun işte ben o dokunmalarda ne yaptıklarını biliyorum
:)korkma canım ya eşinde yanında olcakmış ne gzl benimki tırsak giremez.yarım saat sürmez diyolar ameliyat
valla eşimin gireceğide meçhul kan görmeye bile dayanamaz ben biraz ısrar ediyorum gir diye perdenin arkasında durursun diyorum bakalım şimdiden kandırmaya çalışıyorum :)
Kızlar ben elimi karnıma koyunca tekmelerini hissediyorum.erken değilmi??yoksa o hissettiklerim tekme değilmi
seybil seni çok ii anlıorum aynı psikolojiyle bende bu günlere geldim 7 haftalıktım bugünler geçmez diodum bak şimdi 30. haftamdayım :) tabiki bnmde çok zor geçti ama geçti 5. ayıma kadar çalıştım 5. ayımda ikizlerimi kaybettiğim için işi bıraktım ve şuan devamlı yatarak geçiriyorum ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen acı kutsaldır :) sloganın bu olsun dayan sabret şükret ALLAHIM herşeyi gönlüne göre versin :)
canım 5. ayında neden kaybetmiştin ne olmuştu 3. aydan sonra düşük tehlikesi yok diye biliyorum yoksa bu etkilenmenden dolayı mı sürekli yyatıyosun doktor söylediyse tamam yat ama psikolojik bi şey de olabilir senin ki ben de çalışıyorum pek yatmıyorum ama izin mi alsam diye aklıma geldi bak şimdi
bebeklerimi çoook merak ediyorum...
İlk sancılar kadar olmuyomuş canım daha sonra..ağrı kesiciyle geçiştiriliyomuş.video izlemen kötü olmuş ama:)bende çok merak ediyom ama izlemiycem
Doktorla konuşmadık ama bende epidural istiyorum.o ağrıların olmaması için çıktıktan sonra bol sıvı tüketmek lazımmış galiba.bünyeyle alakalı galiba çoğu kişi onu tavsiye ediyo.ben doğumun süresini merak ediyorum kısa sürdüğünü sölüyo herkes..
Bak bide şöyle düşün.eğer genel anestezi alırsan doğumdan sona dikiş yerlerin acıycak daha fazla sancın olcak belki.,,epidural olup baş ağrısına razıyım ben.epiduralde uyuşukluk hemen gecmediği için o ilk sezeryan acılarını hissetmediğini söylüyo çoğu kişi inş öyle olurr
acı hissetmiyormuşsun ama dokunmalarını falan hissediyormuşsun işte ben o dokunmalarda ne yaptıklarını biliyorum
canım ağrı gecince gece işkence oluyor çok ağrı olursa iğne yapıyorlar ama dikişlerden dönebilirsen tabi sizi korkutmak değil amacım hazırlıklı olmanız :)
kızlar net yoktu çok merak ettım sızı ne var ne yok dıye.cevaplarınız ıcın tesekkur ederım.doğum yapan arkadasım coook hayırlı olsun rabbım bır an önce kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.samsunlu benımde kontrolum cuma bakalım ne dıyecek drum.
Düşük tehlikesi gecince tehlike bitmiyoki.erken doğum riski başlıyo bu sefer.arkadaş o şekilde kaybtti heralde yawrusunu.erken doğum yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?