2013 ikiz anne adayları buraya

:)korkma canım ya eşinde yanında olcakmış ne gzl benimki tırsak giremez.yarım saat sürmez diyolar ameliyat

valla eşimin gireceğide meçhul kan görmeye bile dayanamaz ben biraz ısrar ediyorum gir diye perdenin arkasında durursun diyorum bakalım şimdiden kandırmaya çalışıyorum :)

canım 5. ayında neden kaybetmiştin ne olmuştu 3. aydan sonra düşük tehlikesi yok diye biliyorum yoksa bu etkilenmenden dolayı mı sürekli yyatıyosun doktor söylediyse tamam yat ama psikolojik bi şey de olabilir senin ki ben de çalışıyorum pek yatmıyorum ama izin mi alsam diye aklıma geldi bak şimdi

Düşük tehlikesi gecince tehlike bitmiyoki.erken doğum riski başlıyo bu sefer.arkadaş o şekilde kaybtti heralde yawrusunu.erken doğum yapmıştır

İlk sancılar kadar olmuyomuş canım daha sonra..ağrı kesiciyle geçiştiriliyomuş.video izlemen kötü olmuş ama:)bende çok merak ediyom ama izlemiycem

kızlar merhaba ben doğumum sezeryan doğumla gerçekleşmişti epidural di sırtıma takarken acımıştı vede doğumda kesik atılırken ne yaptınız kestiniz mi demiştim çoktan demişlerdi sonlara doğru dikilirken midem bulandı vede uyuşukluk vardı ayaklarım çok üşümüştü donmuştum yani,ilk gün hiç bişey vermediler açlık ve susuzluktan mahvoldum uyuşma geçtikten sonra ağrı çok oldu ağrı kesici iğne istedim vuracaklardı ama o dikişlerle popomda vurulmasına karşı çıktım dönmem imkansızdı dikişler yeni olduğu için kötüydü 2. gün kaldırıp yürüttüler yere bakmadan kalkın mideniz bulanıyormuş öyle söylediler korkmayın ama gerçekler tabi 2001 de doğum oldu genel aynıdır umarım herşey güzel olur istediğiniz gibi gerçekleşir güzel düşünün güzel olsun allaha emanet olun.

Son düzenleme:

çıktıktan sonra yemek ve su yasaktı bildiğim kadarıyla değişmediyse ben başağrısı çekmedim belde dahil belimin arkasına taktıkları tel hareket edince ağrıyordu sadece korkmayın doğumdan sonra emzirmekte işkence oluyor, ağrı ve yorgunluk, rahim toplanmasımı dediler ağrı normalmiş ama feciydi herşey gönlünüzce olsun ama şimdi terar hamile olsamda acı vız gelir diyorum :)

canım ağrı gecince gece işkence oluyor çok ağrı olursa iğne yapıyorlar ama dikişlerden dönebilirsen tabi sizi korkutmak değil amacım hazırlıklı olmanız :)

acı hissetmiyormuşsun ama dokunmalarını falan hissediyormuşsun işte ben o dokunmalarda ne yaptıklarını biliyorum

uyuşurken ellerinde ıslak pamukla dokunup hissediyormusun diye soruyorlar hissetmediğinde sen farkında olmadan devam ediyorlar canım sadece karnıma bastırp bebeğin öne gelmesini sağladılar onu hissediyorsun gerisi yok telaş etme canım 1-2 gün sonra sorunlar bitiyor..

canım ağrı gecince gece işkence oluyor çok ağrı olursa iğne yapıyorlar ama dikişlerden dönebilirsen tabi sizi korkutmak değil amacım hazırlıklı olmanız :)

Canım iyi güzel Anlatmışsın yaşadıklarını ama bence bünyeyle alakalı.ben sezeryandan sona ewe gelip yemek bulaşık uğraşan kişiler biliyorum.kalçana iğne yaptıramayack kadar hareket edememen tuhaf geldi açıkcası.uyuşukluk gecince kaldırıp yürütüyolar şimdi.seninki yıllar önce olduğu için böyle yaşadın heralde.

kızlar net yoktu çok merak ettım sızı ne var ne yok dıye.cevaplarınız ıcın tesekkur ederım.doğum yapan arkadasım coook hayırlı olsun rabbım bır an önce kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.samsunlu benımde kontrolum cuma bakalım ne dıyecek drum.

Bende haber alamadigim zaman cok merak ediyorum buradaki arkadaşları. Iyi haberlerle gelelim inşallah :) habersiz birakma sakin

Herkese selamlar. Ben ikizlere hamile değilim. Yani henüz İkinci tüp bebek denememize başladık. Büyük ihtimalle halihazırda bir çok zorluk çekerek tüp bebeğe başlamış bütün insanlar gibi ben de biraz fazla telaşlıyım. Ya gene olmazsa düşünceleri ile boğuşurken eşim bir kere olmuş gibi düşün, hatta en çok istediğini düşün dedi. Benim de en çok istediğim ikizlerimin olması. Önümde bir aylık bir süreç var. Bu sırada beni de aranıza kabul eder misiniz?

Düşük tehlikesi gecince tehlike bitmiyoki.erken doğum riski başlıyo bu sefer.arkadaş o şekilde kaybtti heralde yawrusunu.erken doğum yapmıştır

ilk önce düşük olur diyee kork sonra erken doğrum olur diyee korkk yaa ben böyleee nasıl geçiricem aylarımı bilmiyorumm daralıyorum dudrup dururken ağlıyorum ama elimden bi şey gelmiyo ki :18: :18:

erken doğum riskini engellemek için ne yapılıyor doktorunuz sizlere ne verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…