- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
ben buradayımmmmm
iyiyiz çok şükürrrrrr
kime benzediğinden ziyade sağlıklı haberleriyle dönersiniz inşallahhhhhhhh
canım benim de oğlum sol tarafta , kızım ise sağ taraftaydıı
ben de kızım hareket etmiyor diye kafaya takmıştım
meğerse benimkiler ortaya gelmişler
göbek göbeğe yatıyorlarmış
seninki de muhtemelen öyle olmuştur
hiç kafana takma
canım bende tüp bebek öncesi gidip tüm dişlerimi yaptırmıştım sorunum yoktuçürük yoksa dişte yüzeyini düzelttirebiirsin. ya da çürük varsa ve köklere kadar inmediyse narkozsuz dolgu da yaptırabilirsin. ben hamile kalmadan önceleri tüm dolgularımı narkozsuz yaptırabilmiştim. dişim kırıldığı için bu bir -2 ay içerisinde daha da çürüyüp seni rahatsız edebilir. o yüzden bence bir diş hekimine görün. bir hafta bir haftadır.
Canım geçmiş olsun hemen git istersen doktora. Şu an ağrı yoktur belki ama sonra olabilir, bi danışmakta fayda var bence. Yoksa diş ağrısı çok fena...
Arkadaşlar bugün detay ultrason yapıldı, çok şükür iki kızımızda iyi:) biri diğerine göre 4 gün geride ancak ikisi de haftasının ölçüleri içindeymiş. 30. Haftadan sonra biri diğerinden %25 kadar küçük ilerleyebilir, ikizlerde bu normal dedi gittiğimiz doktor. Yüzlerini ilk defa böyle net gördük, herşey yolunda çok şükür. Allah hepimize evlatlarımızın güzel haberlerini nasip etsin... Günlerdir yüreğim ağzımda bir nefes aldım şükür...
merhaba arkadaslar nasılsınız bende ıkız annesı olacagımı ögrendım gecen hafta cok sukur benıde aranıza alırmısınız tecrubelerınıze ıhtıyacım var bız tup bebek ıkızlerrıyız bu arada yasım 24 suan 8 haftalık hamıleyım
merhaba arkadaslar nasılsınız bende ıkız annesı olacagımı ögrendım gecen hafta cok sukur benıde aranıza alırmısınız tecrubelerınıze ıhtıyacım var bız tup bebek ıkızlerrıyız bu arada yasım 24 suan 8 haftalık hamıleyım
Canım ıhlamur falan içmeye çalışıyorum arada ama ben adaçayı bize yasak sanıyordum, rahim kasılmalarına neden olup senin de söylediğin gibi düşüğe neden oluyor sanıyordum. Bilseydim adaçayı içerdim, onun boğaz ağrısına bire bir faydası oluyor. Senin söylediğin şu karışımı da yapayım, çok teşekkür ederim. Umarım sıkıntım yansımaz bebeklerime, çok kötüyüm çünkü kafamı kaldıramıyorum. Tam da sınav yaptığım hafta. Okulda da çok yoruluyorum. Bu arada benim hamilelik öncesinde dişlerimde problem vardı, bir türlü gidemedim doktora. Şimdi de erteliyordum hep, doğumdan sonra giderim diye ama son trimesterde gün yüzüne çıkabilir doktorunun söylediği üzere. En iyisi gideyim, cesaretlendim şimdi senden.
İsim konusu ciddi krize doğru gidiyo :) ailedeki herkes bi yorum yapıyo eşimde kararsız.. ben bir an önce karar vermek istiyorum. Kız ve erkek isim önerilerinizi bekliyorum :)
ayy o isim krizi çok büyük aynı durumdayım canım benim.detaylı ultrasonumuz iyi geçti.bebekler iyi çok şükür ama 26.hafta itibari ile rapor vericekler.daha fazla çalışmamalısın dediler..
cnm sende bankacı mıydın ?
İsim konusu ciddi krize doğru gidiyo :) ailedeki herkes bi yorum yapıyo eşimde kararsız.. ben bir an önce karar vermek istiyorum. Kız ve erkek isim önerilerinizi bekliyorum :)
eğer iltihabik bi durumun varsa bitki çayı döenmi geçmiş canım .bizlerin durumuna uygun antibiyotikler var bence ihal etmeden git doktora.bi arkadaşım gitmedi ve zatüreye çevirdi hem hamile hem ciğerleri su topladı aylarca hastanede yattı..allah korusun ihmale gelmez mikrobik durumlar.
merhaba kızlar
bayadır giremedim çünkü rahatsızlandım bir gece hastanede yattım kayınvalidem geldi baktı haftyada annem gelecek...doktor yatış verdi..zaten göbüşüm öyle büyüdüki oturmakta zorlanıyorum zaten...az kaldı ocak başına kadar gider umarım...herkese mutlu hamişliklerr
merhaba kızlar, bende ikiz anne adaylarındanım, bir kızım bi oğlum olacak inşallah, daha önce görmemiştim topiği, yeni farkettim, Allah nasip ederse şubat içinde doğum yapacağım bende, ağırlaşma ve nefes alamama dışında bir sıkıntım yok çok şükür, Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
merhaba kızlar, bende ikiz anne adaylarındanım, bir kızım bi oğlum olacak inşallah, daha önce görmemiştim topiği, yeni farkettim, Allah nasip ederse şubat içinde doğum yapacağım bende, ağırlaşma ve nefes alamama dışında bir sıkıntım yok çok şükür, Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
herkeseeeee günaydınnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz sizlereeeeeeeeeee
dün şeker yüklememizi yaptırdık
çok şükür normal çıktı
tekrar tam kan sayımı, idrar kültürü, ve idrar testi yapıldı
çok şükür ki bir problem yokkkkkk
bu arada oğlum 557 gr
kızım 551 gr olmuşlar
boy ve kiloları haftaları ile uyumlu dedi doktorumuz
ama ben tam 7 kilo aldım ve doktorum bu durumu beğenmediiiiii
inanın abur cuburum, hamur işi ve kızartmam neredeyse yok
sürekli yatıyorum sanırım ondan
artık kontrollerimiz 2 haftada bir olacakmış
doktor kızınız annenin kopyası gibi dedi
acayip mutlu oldummmm
ayy o isim krizi çok büyük aynı durumdayım canım benim.detaylı ultrasonumuz iyi geçti.bebekler iyi çok şükür ama 26.hafta itibari ile rapor vericekler.daha fazla çalışmamalısın dediler..
Mrb kizlar su an hastane odasindan yaziyorum,24st icinde hayatim degisti ve mucizelerime kavustum,surpriz yaptilar annelerinesaka gibi hala inanamiyorum...soyle anlatiyim,dun kontrole gitmistm,dr.zayif olan bebegimin kalp atimlarinin ara ara yavasladigini soyledi.gazi univ.git yatis yaptir,bugunluk gozleme alalim dedi.geldim,yattim,NST ye baglandm,gercekten kalp atimlari cok sik dusuyo,bide monitorde kasilmalar gorduler,ama bende hicbir agri falan yok,kasilmalar 3dk.da bir gelmeye basladi,ama ben hala sabaha gecer,cikarim diyorum,apar topar kendimi ameliyathanede buldum,iyice stres oldm,boyle hayal etmemistm,yanimda kimseyide birakmadim,sabah cikcam diye.gece 1.30ta dogdu kuzularim,biri 2200,digeri 865gr :-( ama cok sukur bekledigimizden iyi dediler,ozelliklede kucuk olan kipir kipir esim oglen gitti gordu,anlatinca,dayanamadm bende,agridan kalkamiyodum,aksama dogru gittim kuvezde gordum,kucugum cok minik:-( dua edin kizlar,saglikla toparlansn,dr.1ay kalir diyo:-( bu arada bugun pompayla ugrastk,hala sut gelmedi:-( dr.da illa sut istiyo,ins.yarina olur,humana still tee iciyorum bu arada.simdilik bu kadar kizlar,bisekilde atlattm,darisi basiniza,dualarinizi bekyrm,gelismeleqi anlatirim ins.
Mrb kizlar su an hastane odasindan yaziyorum,24st icinde hayatim degisti ve mucizelerime kavustum,surpriz yaptilar annelerinesaka gibi hala inanamiyorum...soyle anlatiyim,dun kontrole gitmistm,dr.zayif olan bebegimin kalp atimlarinin ara ara yavasladigini soyledi.gazi univ.git yatis yaptir,bugunluk gozleme alalim dedi.geldim,yattim,NST ye baglandm,gercekten kalp atimlari cok sik dusuyo,bide monitorde kasilmalar gorduler,ama bende hicbir agri falan yok,kasilmalar 3dk.da bir gelmeye basladi,ama ben hala sabaha gecer,cikarim diyorum,apar topar kendimi ameliyathanede buldum,iyice stres oldm,boyle hayal etmemistm,yanimda kimseyide birakmadim,sabah cikcam diye.gece 1.30ta dogdu kuzularim,biri 2200,digeri 865gr :-( ama cok sukur bekledigimizden iyi dediler,ozelliklede kucuk olan kipir kipir esim oglen gitti gordu,anlatinca,dayanamadm bende,agridan kalkamiyodum,aksama dogru gittim kuvezde gordum,kucugum cok minik:-( dua edin kizlar,saglikla toparlansn,dr.1ay kalir diyo:-( bu arada bugun pompayla ugrastk,hala sut gelmedi:-( dr.da illa sut istiyo,ins.yarina olur,humana still tee iciyorum bu arada.simdilik bu kadar kizlar,bisekilde atlattm,darisi basiniza,dualarinizi bekyrm,gelismeleqi anlatirim ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?