2013 ikiz anne adayları buraya

Aynı şekilde benimde oğlum sol kızım sağ tarafta bende takmıştım meğer yatış şekillerindenmiş. Daha 1 haftadır hissediyorum hareketlerini zaten :)

İsim konusu ciddi krize doğru gidiyo :) ailedeki herkes bi yorum yapıyo eşimde kararsız.. ben bir an önce karar vermek istiyorum. Kız ve erkek isim önerilerinizi bekliyorum :)

Arkadaşlar bugün detay ultrason yapıldı, çok şükür iki kızımızda iyi:) biri diğerine göre 4 gün geride ancak ikisi de haftasının ölçüleri içindeymiş. 30. Haftadan sonra biri diğerinden %25 kadar küçük ilerleyebilir, ikizlerde bu normal dedi gittiğimiz doktor. Yüzlerini ilk defa böyle net gördük, herşey yolunda çok şükür. Allah hepimize evlatlarımızın güzel haberlerini nasip etsin... Günlerdir yüreğim ağzımda bir nefes aldım şükür...

merhaba arkadaslar nasılsınız bende ıkız annesı olacagımı ögrendım gecen hafta cok sukur benıde aranıza alırmısınız tecrubelerınıze ıhtıyacım var bız tup bebek ıkızlerrıyız bu arada yasım 24 suan 8 haftalık hamıleyım

canım bende tüp bebek öncesi gidip tüm dişlerimi yaptırmıştım sorunum yoktu
şimdi ufak bi kırık var ve dolgu olacak gibi değil (
dr.um çok rahat bişey olmaz diyeceğini biliyorum ama ben narkozsuz dişe dayanamayanlardanım
çok kararsız kaldım

Canım geçmiş olsun hemen git istersen doktora. Şu an ağrı yoktur belki ama sonra olabilir, bi danışmakta fayda var bence. Yoksa diş ağrısı çok fena...

ayyy inşallah ağrımaz haftaya bi dr.uma sorayım bari

hadi gözün aydın canım
detaylıdan sonra insan çok rahatlıyor
Allah a emanet kuzucuklarımız

ceyda hoşgeldin canım aramızaaa.....

Günaydın arkadaşlar,
hasta olanlara acil şifalar, kaygılı olanlara da en kısa zamanda mutlu haberler almalarını dilerim.

Hoş geldiniz aramıza, Rabbim, cümlemize bebişlerimizi sağlıkla kucağınıza almamızı nasip eder inşallah.

herkeseeeee günaydınnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz sizlereeeeeeeeeee

dün şeker yüklememizi yaptırdık
çok şükür normal çıktı

tekrar tam kan sayımı, idrar kültürü, ve idrar testi yapıldı
çok şükür ki bir problem yokkkkkk
bu arada oğlum 557 gr
kızım 551 gr olmuşlar
boy ve kiloları haftaları ile uyumlu dedi doktorumuz
ama ben tam 7 kilo aldım ve doktorum bu durumu beğenmediiiiii
inanın abur cuburum, hamur işi ve kızartmam neredeyse yok
sürekli yatıyorum sanırım ondan
artık kontrollerimiz 2 haftada bir olacakmış
doktor kızınız annenin kopyası gibi dedi
acayip mutlu oldummmm

eğer iltihabik bi durumun varsa bitki çayı döenmi geçmiş canım .bizlerin durumuna uygun antibiyotikler var bence ihal etmeden git doktora.bi arkadaşım gitmedi ve zatüreye çevirdi hem hamile hem ciğerleri su topladı aylarca hastanede yattı..allah korusun ihmale gelmez mikrobik durumlar.

İsim konusu ciddi krize doğru gidiyo :) ailedeki herkes bi yorum yapıyo eşimde kararsız.. ben bir an önce karar vermek istiyorum. Kız ve erkek isim önerilerinizi bekliyorum :)

ayy o isim krizi çok büyük aynı durumdayım canım benim.detaylı ultrasonumuz iyi geçti.bebekler iyi çok şükür ama 26.hafta itibari ile rapor vericekler.daha fazla çalışmamalısın dediler..

merhaba kızlar

bayadır giremedim çünkü rahatsızlandım bir gece hastanede yattım kayınvalidem geldi baktı haftyada annem gelecek...doktor yatış verdi..zaten göbüşüm öyle büyüdüki oturmakta zorlanıyorum zaten...az kaldı ocak başına kadar gider umarım...herkese mutlu hamişliklerr

merhaba kızlar, bende ikiz anne adaylarındanım, bir kızım bi oğlum olacak inşallah, daha önce görmemiştim topiği, yeni farkettim, Allah nasip ederse şubat içinde doğum yapacağım bende, ağırlaşma ve nefes alamama dışında bir sıkıntım yok çok şükür, Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Sorma canım, isim konusunda her kafadan bir ses çıkıyor. Herkesin bir önerisi olur mutlaka. Beğendiğim isimler: Kız ismi olarak Ecem(kraliçem anlamında), Irmak, Doğa, Duru erkek ismi olarak Çınar, Uygar, Doğu geliyor aklıma şimdilik :)))

Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeişlerini. Hangi şehirdesin?

Umarım yoktur öyle bir durum canım, şu an burnum tıkanık. Boğazım daha iyi gibi ama geçmezse giderim olmadı. Sağol canım.

Çok geçmiş olsun canım, neden rahatsızladın kanama falan değildir umarım. Ciğer geliştirici iğne oldun mu peki. Umarım bebişlerin vaktinde sağlıkla gelirler dünyaya.Bol bol dinlen artık. Kaç kilo aldın canım bu arada?

Hoşgeldin canım aramıza. Allah sağlık versin bebeklerine inşallah. Amin hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize. Benim de kızlarım olacak inşallah. 22.haftadayım

hoşgeldin aramıza.senin de paylaşımlarını bekliyoruz.

Ne güzel sağlık kontrolleri çok iyi gitmiş, gözünüz aydın. Kilo sorun sormayın, ben yatmadığım halde de durum aynı:)

ayy o isim krizi çok büyük aynı durumdayım canım benim.detaylı ultrasonumuz iyi geçti.bebekler iyi çok şükür ama 26.hafta itibari ile rapor vericekler.daha fazla çalışmamalısın dediler..

Ultrason kontrolü için gözünüz aydın, bence büyük aşama, büyük moral:) benim doktorum da 26, en geç 28. Haftada çalışmayı bırakıp ev istirahati olacak dedi. Buna göre hazırlık yapıyorum bende, yeni yılın başında evde olacağım kısmetse ve ufak ufak evden çalışacağim.

Hoşgeldin, bebeklerin hayırlı olsun, Allah kavuştursun:)

Mrb kizlar su an hastane odasindan yaziyorum,24st icinde hayatim degisti ve mucizelerime kavustum,surpriz yaptilar annelerine saka gibi hala inanamiyorum...soyle anlatiyim,dun kontrole gitmistm,dr.zayif olan bebegimin kalp atimlarinin ara ara yavasladigini soyledi.gazi univ.git yatis yaptir,bugunluk gozleme alalim dedi.geldim,yattim,NST ye baglandm,gercekten kalp atimlari cok sik dusuyo,bide monitorde kasilmalar gorduler,ama bende hicbir agri falan yok,kasilmalar 3dk.da bir gelmeye basladi,ama ben hala sabaha gecer,cikarim diyorum,apar topar kendimi ameliyathanede buldum,iyice stres oldm,boyle hayal etmemistm,yanimda kimseyide birakmadim,sabah cikcam diye.gece 1.30ta dogdu kuzularim,biri 2200,digeri 865gr :-( ama cok sukur bekledigimizden iyi dediler,ozelliklede kucuk olan kipir kipiresim oglen gitti gordu,anlatinca,dayanamadm bende,agridan kalkamiyodum,aksama dogru gittim kuvezde gordum,kucugum cok minik:-( dua edin kizlar,saglikla toparlansn,dr.1ay kalir diyo:-( bu arada bugun pompayla ugrastk,hala sut gelmedi:-( dr.da illa sut istiyo,ins.yarina olur,humana still tee iciyorum bu arada.simdilik bu kadar kizlar,bisekilde atlattm,darisi basiniza,dualarinizi bekyrm,gelismeleqi anlatirim ins.

Canım benimmm, gözün aydın. Allah bebişlerine kavuşmayı nasip etti şükür. Küçük olan bebişin de tez zamanda toparlansın inşallah, İkisi de sağlıklı uzun ömürlü olsunlar. Çok şaşırdım ve sevindim. Geçmiş olsun, sağlıkla doğdular ya. 1 ay meslesine takılma çok, Önce Allaha sonra doktorlara emanet. Tez zamanda toparlanır inşallah. İyiki erken farkedilmiş, şanslısın. Tekrar hayırlı olsun. Yaz bize arada. Kokla bebişlerini bizim yerimize...

Canim gozun aydin rabbim anali babali saglikla buyumelerini nasp etsin ins dualrimiz miniklerinle ins hersey yolunda gider ve ewlatlarinla mutlu biseklde evinize gidersiniz:) rabbim seninle ve miniklerinle olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…