2013 ikiz anne adayları buraya

canım aceleci yavruların hayırlı olsun inşallah yakında kucağına da alırsın solunum sıkıntısı çekmediler değil mi

gözün aydın arkadaşım yavrularına kavuşmuşsun darısı başımıza hayırlısıyla :)

canım gözün aydın inş en kısa zamanda yavrularına kavuşursun.Bu arada durumlarının iyi olmasına sevindim:)

Merhaba ben 21 eylül de dogum yaptim spinal anestezi ile dogum da hiçbirşey hissetmiyorsun sadece karninin ileri geri oynadigini hissediyorsun yavrularinkn aglamasini duyunca baska birsey hissetmiyorsun zaten ameliyat tan sonra 1 saat falan yine rahatsin ondan sonra agrilar geliyor bende bas agrisi olmadi ama ameliyat yerim hala agriyor ikiz oldugu icin agrinin dahavuzun surcegini soylediler yoksac2 gunde toparlananlarda vardı ama benim agri esigim birazbdusuk ama kesinlikle genel anestezi dusunme o dogduklari an seslerini duyup yuzlerini gormek herseye deger agrilar kisiye gore degisiyor

İyi düşün iyi olsun inşallah. Tedavi gorenlerin aklinin bir ucundan ikiz ihtimali geçiyor. Benim doğal yolla oldu ikizlerim. En hayirli zamanda en guzelini nasip etsin rabbim.dua et ve Rabbime birak o isterse "Ol" demesi yeter.

kızlar gunaydınnnnnnnnnn sabah ezanıyla kalktım evımı topladım cayımı demledım esımı yolcu ettım makınaya camasır attım eeeeee ne olur ne olmaz belkı acele ederler dıye hep temkınlı davranıyorum.

Aynen öyle canım.proluton iğneye başladm ben.haftalık oluyorum.inş en az 37 yi görürüz bizde

Sizi okuyunca utanıyorum kendşmdenbende bi anormallik var.az ayakta kalınca hemen yoruluyorum belim ağrıyo...37 lere gelince napcaksam

Günaydın cnm helal olsun sana hamarat anne :) yine de cok yorma kendini. Iyice dinlen. Çünkü yogun bir temponun icine giricez enerji depolamsmiz lazım :)

kızlar merhaba 16 eylül sabah 10 da doğum yaptım.bebeklerimin birisi 2.500 gr biri 1892 gram doğdu.hiç küveze girmedik emziriyorum. doğum sonrası sarılık oldular 4 gün hastanede kaldık ışın tedavisi aldılar. şu an evdeyim çok yoğun günler geçiriyoruz birlikte. fırsat bulunca yazarım.çok zorlanıyorum Allah hepimize yardım etsin.

olabilir ama ben acıya oldukça dayanıklıyımdır sezeryandan önce normal doğum yapacaktım olmadı suni sancıları çektim sorun yoktu ama inan bana dikişlerin ağrısı ve rahim sancısı ( dediler ) gece ağrısı çekilmezdi dikişler yeniyken dönmeyi kimse göze alamaz herhalde çünkü ben sancıyı çekmeyi tercih ettim hamile kaldığınızdaki rahim kasılmasının şiddetlisiydi ama umarım dediğin gibidir benim beşevler ankara fatih üniversitesinde gerçekleşmişti doğumum zaman değişmiş olabilir ben ikinci gün yürüdüm çünkü tıp dahada gelişebilir o zaman 21 yaşındaydım şimdi 33 neden olmasın :)

Son düzenleme:

inşallah allah gönlüne göre verir bencede olumlu düşün herşey iyi olur bende hamile değilim ama buradaki arkadaşların yazdıklarını hep takip ediyorum mutlu oluyor insan okudukça allah nasip ederse biraz kilo verip bende hamile kalmak istiyorum tek düşünürken şimdi inşallah ikiz yada üçüzlerim olur benimde, allah nasip eder inşallah herşey gönlünce olsun arkadaşım.

hayırlı olsun gözünaydın allah analı babalı büyütsün :) yardımcı yok mu yanında en azından 40 gün kalacak kadar? hiç düşünmeden süt sagma makinesi al rahat edersin eşin de süt verir biberonla ya da yanında kim varsa. ikizlerle emzirerek baş etmen biraz zor canım. rabbim güç kuvvet versin ki zorluklarına dayanabilesin.

Kızlar sabun şampuan pişik kremi ve anne için göğüs ucu kreminde hangi markaları tawsiye edersiniz?

bizim bütün ürünlerimiz bübchen. şampuanı, sabunu, pişik kremi, vücut yağı, vücut losyonu, yüz ve el kremi hatta banyo süngerimiz bile bübchen. biraz pahalı fakat tavsiye ederim ben. ya sebamed ya da bübchen kullan, benim doktorum dalin ve johnsons baby kullanmamı kesinlikle yasaklamıştı. bebek cildini besleyici ve koruyucu hiç bir özellkileri yok demişti. annelerimiz bizi hep dalinle büyüttü halbuki ama ben her ürünümü bübchen aldım. bir tek pudramı dalin aldım çünkü bübcheni pudrası hem çok küçük hem de çok pahalıydı, iki bebege üç gün ancak giderdi. bir de kremler genelde pişiği önleyici oluyorlar yani pişik olunca bir anlam ifade etmiyor. o yüzden ben genelde pudra kullanıyorum ama dalinin de 400 gr lık büyük boy pudraları artık hiç bir yerde bulunamıyor. ya da ben bulamıyorum.

bübchenin indirimlerini takip edip büyük boy çocuk şampuanlarını bile aldım :)
bir de eczanelerde satılan klorane var kalenduladan yapılan. çok güzel nemlendiriyor.

göğüs bakımında garmastan ve lansinoh en iyisi. süt sagma makineni almayı unutma, lansinohun çift başlıklı olnlarının indirimlerini takip et ve hemen al canım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım.çok olcak ama bişi daha sorcam:)bebişlerin bezini ne marka aldın.her markanın prematüre olanı varmı

en sızdırmayan ve pişik yapmayan bez primadır canım. hem fiyat olarak da digerleyile çok farklı degil. onların da indirimlerini takip edip stokla şimdiden. ben kızıma 2 numara ogluma 3 numara prima kullanıyorum. ama kuru ve hesaplı olan modelini pek tavsiye etmem koku yapıyor çok. premium care ya da aktif bebek olanlarını al. yeni bebek isminde olan da aktif bebek ile aynı.

primanın premium care olan ıslak mendli dogal mogal ama çok kötü kokuyor. yeşil olanları çok daha fresh oluyor.

benim premature ihtiyacım olmadı ama primanın 0 numara olanlarını görmüştüm. inşallah ihtiyacın olmaz.

Son düzenleme:
Gecenlerde az bi usutmusum. Faranjitten dolayi 4-5 gündür maalesef kuru öksürüğüm var denemedigim yol kalmadi. Ihlamur, kuşburnu çayı,elma kabuğu cayi, nane limon bal, balli süt, ballı ılık su, sürekli ılık su da içiyorum ama nafile. Bana misin demiyo. Gündüz rahatım ancak gece artıyo öksürüğüm. Ilac kullanmak istemedigim icin doktorada gitmedim. Ama bugün kontrole gitmsken sorucam doktoruma. Kbb ye görün derse veya kendi bi ilac verirse kullanmayi düşünüyorum. Çünkü öksürük de bebeklere zarar verecek diye korkuyorum.

Aman diyim kızlar kendinize dikkat edin. Tam geçiş mevsimindeyiz. Hasta falan olmayın sakın

Çok teşekkür edwrim canım cevaplar için.ne çok alınacak şey var. Al al bitmiyo:)sağma makinası çift başlı dediğin iki memeyide aynı andamı sağıyo?

merhaba arkadaşlar bende ikiz kızlarımı bekliyorum kısmet olursa.bu başlığı başından sonuna okudum çok şey öğrendim yeri geldi aynı şeyleri yaşadım yalnız değilmişim dedim.bu paylaşımlar için geçmişteki doğumu olan ve hala doğumunu bekleyen arkadaşlara çok teşekkürler. beni de aranıza alın.....şuanda 31+4 günlüğüm

Çok teşekkür edwrim canım cevaplar için.ne çok alınacak şey var. Al al bitmiyo:)sağma makinası çift başlı dediğin iki memeyide aynı andamı sağıyo?

Evet cnm iki göğsü de ayni anda sağabiliyorsun. Bende lansinoh marka aldım daha bu hafta sonu . Kullanan arkadaslarim cok memnunlar.

Hoşgeldin cnm :) senin doguma da az kalmis allahin izniyle. Ben 30 lu haftalara baslayinca isin ciddiyetini anlamistim :) en hayırlı zamanda saglikli sihhatli bir doğum olur inşallah

Bende alıyım o zaman:)kızlar rahim ağzına dikiş atma diye bişi varmış.herkese yapılıyomu bu?

teşekkür eederim cnm.evet çok şükür mutlu sona yaklaşıyorum.hepimizin için vaktinde sağlıklı doğumlar olur inşallah.....kızlarıma her gün tembihliyorum ben sakın erken gelmeyin diye..bakalım anne sözü dinlecekler mi...

merhaba cnm hoşgeldin aramıza :)

daha önce sorularını cevaplamıştım gözünden kaçmış galiba bnm hamilelik serüvenim yukardaki gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…