- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.821
canım aceleci yavruların hayırlı olsun inşallah yakında kucağına da alırsın solunum sıkıntısı çekmediler değil mi
Cnm öncelikle gözün aydın olsun. Yoğun Bakım da olmalarina üzüldüm.ama sagliklari iyiymis bak cok şükür. En kisa zamanda bebeklerine kavusabilmen icin dua edicem emin ol. Allahın izniyle evinize gectiginizde haberlerinizi bekliyoruz
gözün aydın arkadaşım yavrularına kavuşmuşsun darısı başımıza hayırlısıyla :)
canım gözün aydın inş en kısa zamanda yavrularına kavuşursun.Bu arada durumlarının iyi olmasına sevindim:)
kızlar sezeryan şeklini ne düşünüyorsunuz ben epidural düşünüyorum eşiminde girmesini istiyorum doğuma ama çok video izlediğim için korkuyorum. Ayrıca epidural sezeryanın çok fazla baş ağrısı ve bel ağrısı yaptığını söylüyorlar çok kararsız kaldım acaba genel anestezi ile normal sezeryan mı olsam siz ne düşünüyorsnuz ?
Herkese selamlar. Ben ikizlere hamile değilim. Yani henüzİkinci tüp bebek denememize başladık. Büyük ihtimalle halihazırda bir çok zorluk çekerek tüp bebeğe başlamış bütün insanlar gibi ben de biraz fazla telaşlıyım. Ya gene olmazsa düşünceleri ile boğuşurken eşim bir kere olmuş gibi düşün, hatta en çok istediğini düşün dedi. Benim de en çok istediğim ikizlerimin olması. Önümde bir aylık bir süreç var. Bu sırada beni de aranıza kabul eder misiniz?
ilk önce düşük olur diyee kork sonra erken doğrum olur diyee korkk yaa ben böyleee nasıl geçiricem aylarımı bilmiyorumm daralıyorum dudrup dururken ağlıyorum ama elimden bi şey gelmiyo ki :18: :18:
erken doğum riskini engellemek için ne yapılıyor doktorunuz sizlere ne verdi
kızlar gunaydınnnnnnnnnn sabah ezanıyla kalktım evımı topladım cayımı demledım esımı yolcu ettım makınaya camasır attım eeeeee ne olur ne olmaz belkı acele ederler dıye hep temkınlı davranıyorum.
kızlar gunaydınnnnnnnnnn sabah ezanıyla kalktım evımı topladım cayımı demledım esımı yolcu ettım makınaya camasır attım eeeeee ne olur ne olmaz belkı acele ederler dıye hep temkınlı davranıyorum.
Canım iyi güzel Anlatmışsın yaşadıklarını ama bence bünyeyle alakalı.ben sezeryandan sona ewe gelip yemek bulaşık uğraşan kişiler biliyorum.kalçana iğne yaptıramayack kadar hareket edememen tuhaf geldi açıkcası.uyuşukluk gecince kaldırıp yürütüyolar şimdi.seninki yıllar önce olduğu için böyle yaşadın heralde.
Herkese selamlar. Ben ikizlere hamile değilim. Yani henüzİkinci tüp bebek denememize başladık. Büyük ihtimalle halihazırda bir çok zorluk çekerek tüp bebeğe başlamış bütün insanlar gibi ben de biraz fazla telaşlıyım. Ya gene olmazsa düşünceleri ile boğuşurken eşim bir kere olmuş gibi düşün, hatta en çok istediğini düşün dedi. Benim de en çok istediğim ikizlerimin olması. Önümde bir aylık bir süreç var. Bu sırada beni de aranıza kabul eder misiniz?
kızlar merhaba 16 eylül sabah 10 da doğum yaptım.bebeklerimin birisi 2.500 gr biri 1892 gram doğdu.hiç küveze girmedik emziriyorum. doğum sonrası sarılık oldular 4 gün hastanede kaldık ışın tedavisi aldılar. şu an evdeyim çok yoğun günler geçiriyoruz birlikte. fırsat bulunca yazarım.çok zorlanıyorum Allah hepimize yardım etsin.
Kızlar sabun şampuan pişik kremi ve anne için göğüs ucu kreminde hangi markaları tawsiye edersiniz?
Teşekkür ederim canım.çok olcak ama bişi daha sorcam:)bebişlerin bezini ne marka aldın.her markanın prematüre olanı varmı
en sızdırmayan ve pişik yapmayan bez primadır canım. hem fiyat olarak da digerleyile çok farklı degil. onların da indirimlerini takip edip stokla şimdiden. ben kızıma 2 numara ogluma 3 numara prima kullanıyorum. ama kuru ve hesaplı olan modelini pek tavsiye etmem koku yapıyor çok. premium care ya da aktif bebek olanlarını al. yeni bebek isminde olan da aktif bebek ile aynı.
primanın premium care olan ıslak mendli dogal mogal ama çok kötü kokuyor. yeşil olanları çok daha fresh oluyor.
benim premature ihtiyacım olmadı ama primanın 0 numara olanlarını görmüştüm. inşallah ihtiyacın olmaz.
Çok teşekkür edwrim canım cevaplar için.ne çok alınacak şey var. Al al bitmiyo:)sağma makinası çift başlı dediğin iki memeyide aynı andamı sağıyo?
merhaba arkadaşlar bende ikiz kızlarımı bekliyorum kısmet olursa.bu başlığı başından sonuna okudum çok şey öğrendim yeri geldi aynı şeyleri yaşadım yalnız değilmişim dedim.bu paylaşımlar için geçmişteki doğumu olan ve hala doğumunu bekleyen arkadaşlara çok teşekkürler. beni de aranıza alın.....şuanda 31+4 günlüğüm
Evet cnm iki göğsü de ayni anda sağabiliyorsun. Bende lansinoh marka aldım daha bu hafta sonu . Kullanan arkadaslarim cok memnunlar.
Hoşgeldin cnm :) senin doguma da az kalmis allahin izniyle. Ben 30 lu haftalara baslayinca isin ciddiyetini anlamistim :) en hayırlı zamanda saglikli sihhatli bir doğum olur inşallah
merhaba arkadaşlar bende ikiz kızlarımı bekliyorum kısmet olursa.bu başlığı başından sonuna okudum çok şey öğrendim yeri geldi aynı şeyleri yaşadım yalnız değilmişim dedim.bu paylaşımlar için geçmişteki doğumu olan ve hala doğumunu bekleyen arkadaşlara çok teşekkürler. beni de aranıza alın.....şuanda 31+4 günlüğüm
önemli diğil cnm çok şükür atlattım zor oldu ama şuan iiyim kalan bebeğime adapte oldum :) bnm 20. haftama kadar bebeklerim gayet sağlıklıydı ikisi tek yumrta yani ikiz, biri ayrıydı. ikiz olan bebeklerimde ikizden ikize tranfüzyon sendromu oluştu yani biri birinden kan çaldı biri gelişti biri gelişmedi küçük kaldı. bir hafta ankarada büyük doğumda yattım. gelişmeyen bebeğime fetosit yapıldı yani karnımdan iğneyle girilerek ilaç verildi ve kalbi durduruldu ikizindende su çekildi ama malesef sağlam olan bebeğimde ikiziyle aynı kesede olduğu için verilen zehirden oda etkilendi ve bir hafta içinde onuda kaybettimve şuan ikiside karnımdalar çok şükür korkulan olmadı diğer bebeğimi etkilemediler. doğumda diğer ikisinide alacaklar. sana tavsiyem doktorunu çok ii seç devamlı araştır ben hem özele hem devlete gidiyodum devletteki doktor hiç anlamadı özeldeki doktorum bildi ve sevketti. zor bir süreç ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?