2013 ikiz anne adayları buraya

benim bebeklerim karnımda öldü düşük yapmadım yani. bence işi bırak dinlenmene bak ben çok zorlanmıştım çünkü zorlu bir süreç...

kızlarrrrrrrrrr kontrolden geldık.çok sukur sezeryan pazartesı gunu ınsallah ogun 36+5oluyoruz.ınsallah kuveze gırezlerçocuk dr görusduk oda hem ıkız hem kıymetlı bebek kuveze gırebılırler dedı ama ciğer gelişdırıcı olduk dedım olsun ne olur ne olmaz dedı oyyyyyyyyyy oy

Ayyyy çok sevindim çok az kaldı kavuşmanıza desene:) inş.girmezler sen canını sıkma bu arada kaç kilo olmuş yavrular...

Kizlar bugün kontrol vardı. Once nst ye girdim.cok şükür agri sancı bişey çıkmadı. Sonra ultrasonda baktı doktorum. Suları gayet iyi dedi.kilolari biri 2350 diğeri 2100 gibi ancak artik ekrana da sigamadiklari için net olarak olcemiyorum dedi. doguma kadar 2500 2300gibi falan olurlar bugun en azından bir tarih belirleyelim dedi. 12 ekim cmts :) yani 37+2 gunlukken alalim diyor. Bayram donemine veya sonrasina kalirsa hastanede uzman doktor olmayabiliyormus. Doguma inşallah doktorum girecek. Esimde eger isterse girebilirmis. Bayilmamak şartıyla bu arada esimin babalik izni tam bayrama denk geldi. 10 gun gitti yani. Neyse tek derdimiz o olsun. Sezeryanda 2 gece hastanede yatis veriyorlarmis.

Kontrolunun güzel geçmesine sevindim tarihte belli olmus. Hadi hayirlisiyla al kucagina :) hepimizin temennisi kuveze girmeden doğruca yanımıza gelmeleri :) geri sayim başladı yani :)

Gözün aydın canım gayet güzel geçmiş senden 2 gün öncede benim günüm var 36+2 oluyorum ben de inş.sağsalim alırız kucağımıza epidural mi olacaksın konuştun mu doktorunla birde hangi hastaneye gidiyorsun ?

Sağol cnm. Hepimiz hayirlisiyla kavusalim inşallah Kuzucuklara :) epidural olucak sanırım. Onu sormadik yaaaa. Fatih uniÜniversitesi tip Fakültesi Hastanesinde olacak doğum

canım kontrolunun ıyı gecmesıne sevındım ınsallah kımsenın bebegı kuveze gırmez pıt dıye gelsınler yanlarımıza

dualarımız seninle inşallah herşey çok güzel olsun

Şurda doguma az bir zaman kaldi eşimle hâlâ isim konusunda uzlasamadik. Ben tek isimden yanayim. O iki isim istiyor. Cevremde ne kadar iki isim koyan varsa hep tek isimlerini kullaniyorlar. Hem bi de 2 bebek × 2 isim. Millet kullanmaz diye düşünüyorum. Çocuklara yük olmuş olur gibime geliyo. Akıl verin ya ne yapıcaz

Canım ben de tek isimden yanayım sana katılıyorum sonuçta sadece bir tanesi kullanılıyor

herkese merhaba. nihayet yazabiliyorum. başından beri takip ediyorum sizi, ben de ikiz oğlanlarıma 34+5 günlük hamileyim. klomenle ilk seferde hamile kaldım. çok şükür riskli bir hamilelik geçirmedim. ama yaşadıklarınızın birçoğunu yaşadım ve yaşıyorum. Endişelerim korkularım rüyalarım bile sizinle aynı. öyle ki etrafımda hiç ikiz hamilelik yaşayan olmadığı için kimse beni anlayamıyor , delirmek üzereyken burayı okuyorum ve siz bana nasıl iyi geliyorsunuz anlatamam. neyse uzatmayayım. benim oğlancıklar en son 34+0 da iken kontrolde 1870 ve 1990 gr çıktılar. doktorum bana 6 ekimde alabiliriz dedi tam 36+0 olucaz yani. ben izmirde özel tınaztepe hastanesine gidiyorum ve doktorum risk olmadığı için ciğer geliştirici yaptırmadı. epudural sezeryan olucam ama ben de feci korkuyorum. şu ana kadar 16 kilo aldım. sürekli çatlak yağı ve lierac kullanmama rağmen karnım çatladı ve son bir haftadır çok kötü kaşınıyor ve yanıyor. geceleri uyuyamıyorum, sağdan sola dönemiyorum minişlerimden biri aşağıda ters duruyor epey bir zamandır, diğeri sağ kaburgama yaşlanmış durumda, sırt üstü yatsam nefesim daralıyor, sağa ya da sola dönsem birisinden birisi kasılıp canımı acıtıyor. elbette bunlar geçecek dayanıyoruz. zaten kendime söz verdim, minişlerim sağ salim doğsunlar, allah üçümüzü de kurtarsın da doğduktan sonra hiçbirşeyden şikayet etmicem. burayı okuduktan sonra şampuan vs sebamed aldım. göğüs kremi ve süt pompası vs lansiloh aldım. bakalım allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin de memnun kalırız inşallah. özel sektörde çalışıyorum bu yüzden bakıcı tutucam annem ve kayınvalidem ilk aylar gelicek ama ikisi de uzakta. uzun süre bakamayacaklar maalesef. bu arada bakıcı tutacak var mı aranızda ben 2 kişi ile görüştüm 2 bebek için 1000 lira para istiyorlar. bugün başka birisiyle konuştum 700 olur ama ev işi yapmam diyor ev işi için ayrıca birini bulmam gerekecek. isim konusunu da paylaşmak istiyorum gitmeden :) birisi AREL (temiz dürüst kişi) diğeri ise büyük ihtimalle BERA (fazilet,olgunluk) olacak. söylenişleri biraz zor geldi büyüklerimize ama biz anlamlı olsun istedik. allah minişlerimize kavuşmayı nasip etsin hepimize sağ salim inşallah. allah hepinize kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…