- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.841
canım 5. ayında neden kaybetmiştin ne olmuştu 3. aydan sonra düşük tehlikesi yok diye biliyorum yoksa bu etkilenmenden dolayı mı sürekli yyatıyosun doktor söylediyse tamam yat ama psikolojik bi şey de olabilir senin ki ben de çalışıyorum pek yatmıyorum ama izin mi alsam diye aklıma geldi bak şimdi
Çok teşekkür edwrim canım cevaplar için.ne çok alınacak şey var. Al al bitmiyo:)sağma makinası çift başlı dediğin iki memeyide aynı andamı sağıyo?
kızlarrrrrrrrrr kontrolden geldık.çok sukur sezeryan pazartesı gunu ınsallah ogun 36+5oluyoruz.ınsallah kuveze gırezlerçocuk dr görusduk oda hem ıkız hem kıymetlı bebek kuveze gırebılırler dedı ama ciğer gelişdırıcı olduk dedım olsun ne olur ne olmaz dedı oyyyyyyyyyy oy
kızlarrrrrrrrrr kontrolden geldık.çok sukur sezeryan pazartesı gunu ınsallah ogun 36+5oluyoruz.ınsallah kuveze gırezlerçocuk dr görusduk oda hem ıkız hem kıymetlı bebek kuveze gırebılırler dedı ama ciğer gelişdırıcı olduk dedım olsun ne olur ne olmaz dedı oyyyyyyyyyy oy
Kizlar bugün kontrol vardı. Once nst ye girdim.cok şükür agri sancı bişey çıkmadı. Sonra ultrasonda baktı doktorum. Suları gayet iyi dedi.kilolari biri 2350 diğeri 2100 gibi ancak artik ekrana da sigamadiklari için net olarak olcemiyorum dedi. doguma kadar 2500 2300gibi falan olurlar bugun en azından bir tarih belirleyelim dedi. 12 ekim cmts :) yani 37+2 gunlukken alalim diyor. Bayram donemine veya sonrasina kalirsa hastanede uzman doktor olmayabiliyormus. Doguma inşallah doktorum girecek. Esimde eger isterse girebilirmis. Bayilmamak şartıylabu arada esimin babalik izni tam bayrama denk geldi. 10 gun gitti yani. Neyse tek derdimiz o olsun. Sezeryanda 2 gece hastanede yatis veriyorlarmis.
Ayyyy çok sevindim çok az kaldı kavuşmanıza desene:) inş.girmezler sen canını sıkma bu arada kaç kilo olmuş yavrular...
Gözün aydın canım gayet güzel geçmiş senden 2 gün öncede benim günüm var 36+2 oluyorum ben de inş.sağsalim alırız kucağımıza epidural mi olacaksın konuştun mu doktorunla birde hangi hastaneye gidiyorsun ?
dualarımız seninle inşallah herşey çok güzel olsun
heyecanlı günler yaklaşıyor kızlar......
ben bybt samsunlu aynı haftadayız
bol bol dua edelim inşallah her şey yolunda gitsin
bana 10-11 ekim demişti dr um yavrular acele etmezse
Canım ben de tek isimden yanayım sana katılıyorum sonuçta sadece bir tanesi kullanılıyorŞurda doguma az bir zaman kaldi eşimle hâlâ isim konusunda uzlasamadik. Ben tek isimden yanayim. O iki isim istiyor. Cevremde ne kadar iki isim koyan varsa hep tek isimlerini kullaniyorlar. Hem bi de 2 bebek × 2 isim. Millet kullanmaz diye düşünüyorum. Çocuklara yük olmuş olur gibime geliyo. Akıl verin ya ne yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?