- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.861
Şurda doguma az bir zaman kaldi eşimle hâlâ isim konusunda uzlasamadik. Ben tek isimden yanayim. O iki isim istiyor. Cevremde ne kadar iki isim koyan varsa hep tek isimlerini kullaniyorlar. Hem bi de 2 bebek × 2 isim. Millet kullanmaz diye düşünüyorum. Çocuklara yük olmuş olur gibime geliyo. Akıl verin ya ne yapıcaz
teşekkür ederim ddm_grhn hoşbuldum
ayyyy ne güzel 3 tane doğum günü belli olmuş çok sevindim yaa.inşallah planlanan zamanda hayırlısıyla gelirler..çok heyecanlandım.benim tek korkum aniden ve bayramda doğmaları.daha dr konuşmadık ama bayramda olursa die gelebilecek mi şehirdışında mı olacak bu kadar dr araştırdım ve bu dr karar verdikten sonra doğuma başkasının girmesini istemiyorum.çarşamba kontrolüm var bunları konuşacam bakalım ne dicek....
Sanirim anne adaylari cogunluktaa benin ikizlerim 8 aylik oldu bilee hemen buyuyorlarrr
herkese merhaba. nihayet yazabiliyorum. başından beri takip ediyorum sizi, ben de ikiz oğlanlarıma 34+5 günlük hamileyim. klomenle ilk seferde hamile kaldım. çok şükür riskli bir hamilelik geçirmedim. ama yaşadıklarınızın birçoğunu yaşadım ve yaşıyorum. Endişelerim korkularım rüyalarım bile sizinle aynı. öyle ki etrafımda hiç ikiz hamilelik yaşayan olmadığı için kimse beni anlayamıyor , delirmek üzereyken burayı okuyorum ve siz bana nasıl iyi geliyorsunuz anlatamam. neyse uzatmayayım. benim oğlancıklar en son 34+0 da iken kontrolde 1870 ve 1990 gr çıktılar. doktorum bana 6 ekimde alabiliriz dedi tam 36+0 olucaz yani. ben izmirde özel tınaztepe hastanesine gidiyorum ve doktorum risk olmadığı için ciğer geliştirici yaptırmadı. epudural sezeryan olucam ama ben de feci korkuyorum. şu ana kadar 16 kilo aldım. sürekli çatlak yağı ve lierac kullanmama rağmen karnım çatladı ve son bir haftadır çok kötü kaşınıyor ve yanıyor. geceleri uyuyamıyorum, sağdan sola dönemiyorum minişlerimden biri aşağıda ters duruyor epey bir zamandır, diğeri sağ kaburgama yaşlanmış durumda, sırt üstü yatsam nefesim daralıyor, sağa ya da sola dönsem birisinden birisi kasılıp canımı acıtıyor. elbette bunlar geçecek dayanıyoruz. zaten kendime söz verdim, minişlerim sağ salim doğsunlar, allah üçümüzü de kurtarsın da doğduktan sonra hiçbirşeyden şikayet etmicem. burayı okuduktan sonra şampuan vs sebamed aldım. göğüs kremi ve süt pompası vs lansiloh aldım. bakalım allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin de memnun kalırız inşallah. özel sektörde çalışıyorum bu yüzden bakıcı tutucam annem ve kayınvalidem ilk aylar gelicek ama ikisi de uzakta. uzun süre bakamayacaklar maalesef. bu arada bakıcı tutacak var mı aranızda ben 2 kişi ile görüştüm 2 bebek için 1000 lira para istiyorlar. bugün başka birisiyle konuştum 700 olur ama ev işi yapmam diyor ev işi için ayrıca birini bulmam gerekecek. isim konusunu da paylaşmak istiyorum gitmeden :) birisi AREL (temiz dürüst kişi) diğeri ise büyük ihtimalle BERA (fazilet,olgunluk) olacak. söylenişleri biraz zor geldi büyüklerimize ama biz anlamlı olsun istedik. allah minişlerimize kavuşmayı nasip etsin hepimize sağ salim inşallah. allah hepinize kolaylık versin.
Şurda doguma az bir zaman kaldi eşimle hâlâ isim konusunda uzlasamadik. Ben tek isimden yanayim. O iki isim istiyor. Cevremde ne kadar iki isim koyan varsa hep tek isimlerini kullaniyorlar. Hem bi de 2 bebek × 2 isim. Millet kullanmaz diye düşünüyorum. Çocuklara yük olmuş olur gibime geliyo. Akıl verin ya ne yapıcaz
teşekkür ederim ddm_grhn hoşbuldum
ayyyy ne güzel 3 tane doğum günü belli olmuş çok sevindim yaa.inşallah planlanan zamanda hayırlısıyla gelirler..çok heyecanlandım.benim tek korkum aniden ve bayramda doğmaları.daha dr konuşmadık ama bayramda olursa die gelebilecek mi şehirdışında mı olacak bu kadar dr araştırdım ve bu dr karar verdikten sonra doğuma başkasının girmesini istemiyorum.çarşamba kontrolüm var bunları konuşacam bakalım ne dicek....
Tecrubeli anneler 8 aylik oglumun biri oturuyor biri emekliyorr yemek ve uyku duzeni hakkinda bilgiye ihtiyacim varr
Oyyy maşallah darısı bize olur inş. Canım burda genellikle anne adayları var sen 2013 ikiz anneleri bilgi paylaşımı diye bi topik var oraya yaz istersen eminim yardımcı olurlar...
kızlar naılsnız?saatler gecmıyo bebeklerın cıkıs anını dusundukçe ayaklarımın altı gıdıklanıyoooooorabbım cumlesınede banada yardım et
hayırlı olsun gözünaydın allah analı babalı büyütsün :) yardımcı yok mu yanında en azından 40 gün kalacak kadar? hiç düşünmeden süt sagma makinesi al rahat edersin eşin de süt verir biberonla ya da yanında kim varsa. ikizlerle emzirerek baş etmen biraz zor canım. rabbim güç kuvvet versin ki zorluklarına dayanabilesin.
:)))doğru sana saatler kaldı sayılır ne güzel yavrularına kavuşacaksın o mis gibi kokularını içine çekeceksin kadife gibi yumuşacık yüzlerine dokunacksın bunları düşün offff keşke benimde sadece saatlerim kalsa günlerin bir an önce geçmesini istiyorum hayırlısıyla ...
Kizlar ya dun kontrolde doktorum dedi ki bebekler başından beri bas gelis duruyorlar istersen normal dogumu da düşünebilirsiniz. Kafam allak bullak oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum
kızlar bişe sorcam dr um bugün coraspirini kes dedi ne olur ne olmaz sakın ayağa kalkma başımıza iş açma dedi.benim gibi coraspin kullanan varmı ne zaman dr unuz kesti. clexane 4000 de kullanıyorum onu ne zaman kesecek bilmiyorum.
cnm ya bende kullanıorum ama tedirginim bana ilk haftalarda verdi mide bulantısından dolabı bıraktım bir ay önceki kontrolümde doktorum sordu kullanıomusun die bende kullanmadığımı söyledim ve paparayı yedim :) 35. haftaya kadar kullanılması gerekiyo dedi ama reçetede son üç ayda kullanılması sakıncalıdır yazıo bilemiorum bende kararsızım doktora sormayada korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?