2013 ikiz anne adayları buraya

teşekkür ederim ddm_grhn hoşbuldum

ayyyy ne güzel 3 tane doğum günü belli olmuş çok sevindim yaa.inşallah planlanan zamanda hayırlısıyla gelirler..çok heyecanlandım.benim tek korkum aniden ve bayramda doğmaları.daha dr konuşmadık ama bayramda olursa die gelebilecek mi şehirdışında mı olacak bu kadar dr araştırdım ve bu dr karar verdikten sonra doğuma başkasının girmesini istemiyorum.çarşamba kontrolüm var bunları konuşacam bakalım ne dicek....

ben hep bebişlerin isimlerini kısa ve anlamlı olmalarını istedim.uzun isimleri kısaltıp oşlu moşlu şeye çeviriyolar hiç hoşlanmıyorum bu yüzden kızlarıma elif ve duru isimlerini koyduk.kısa ve öz.ikiz olduklarından kafiyeli de olsun istemedik iki ayrı kardeş gibi düşündük.biz bu açıdan düşündük son karar tabiki bunca sıkıntıya katlanan anne-baba nın

Darısı başınıza. Doktorunla mutlaka konus ve bir karara baglayin doğum tarihlerini. Gerci bebeklerin isi belli olmuyo :) en hayırlı zamanda dogsunlar inşallah

Sanirim anne adaylari cogunluktaa benin ikizlerim 8 aylik oldu bilee hemen buyuyorlarrr

merhaba ...bende hep öyle okudum duydum çevremdekilerden çok küçük doğuyolar ama çabuk büyüyolar diyolar.acaba çok yoğun bi maraton başladığı için nasıl geçtiğini anlamıcağız diyemi :)))

kızlar bişe sorcam dr um bugün coraspirini kes dedi ne olur ne olmaz sakın ayağa kalkma başımıza iş açma dedi.benim gibi coraspin kullanan varmı ne zaman dr unuz kesti. clexane 4000 de kullanıyorum onu ne zaman kesecek bilmiyorum.

Mrb canım seninle günlerimiz çok yakın geriye sayım başladı artık:) yavrularının ismleri çok güzel inş. anlamları kişiliklerine yansır.canım ben de lierac kullanıyorum şu ana kadar çatlamadım ama o kaşıntılar bende de olmaya başladı ne yapalım artık bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda biz çatlayalım problem değil:)sen de benim gibi ailesi yanında olmayanlardansın benimde annem haftaya gelcek kırk gün falan kalcak sonra bakıcı derdi sarcak benide ben de 2 yıl falan ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum ama bu arda bakıcıda olsun istiyorum çNkü tek kişi bakamazsın diyorlar her ne kadar bakıcı istemesem de mecbur gibi görünüyor.fiyat konusuna gelince 1200 falan istiyorlar ama şöyle benle birlikte baktığında temizlik falan yaparlarmış ama ben olmayınca yapamazlarmış bu fiyat en az olan çok uçuk rakamlar isteyende var özellikle ikiz olunca uçuyorlar allah yardımcımız olsun tek çocuklara iyi baksınlarda temizlik önemli değil bi şekilde hallederiz.700 fiyat olarak çok iyi ama ayrıyeten temizlik için vereceğin parayla 1000 lirayı bulur o yüzden temizliğinide yapacak biri olsun ben de temizlik iöin kadın alıyorum eve 100 liraya geliyor ama temizlik yapan bakıcı bulursam kadını çağırmayı düşünmüyorum.

Ben de hep tek isimden yanayım çocuklar içinde çok rahat oluyor ama biz de hala tam karar veremedik isimleri şu olsun diye heralde dünyaya A Bebek B Bebek diye gelecekler ( doktorumuzun hitap şekli A bebek B bebek ) :)))

Eğer 36 ları37leri görürsen bayrama denk gelmez merak etme ins zamanında gelirler ama sen yinede öğren tabi bayramda doktorun burda mı olcak şehir dışıda mı olacak allah göstermesin acil bir şey olduğun da en azından başka dr bulursun geçici olarak...

Tecrubeli anneler 8 aylik oglumun biri oturuyor biri emekliyorr yemek ve uyku duzeni hakkinda bilgiye ihtiyacim varr

Oyyy maşallah darısı bize olur inş. Canım burda genellikle anne adayları var sen 2013 ikiz anneleri bilgi paylaşımı diye bi topik var oraya yaz istersen eminim yardımcı olurlar...

kızlar naılsnız?saatler gecmıyo bebeklerın cıkıs anını dusundukçe ayaklarımın altı gıdıklanıyoooooorabbım cumlesınede banada yardım et

kızlar naılsnız?saatler gecmıyo bebeklerın cıkıs anını dusundukçe ayaklarımın altı gıdıklanıyoooooorabbım cumlesınede banada yardım et

:)))doğru sana saatler kaldı sayılır ne güzel yavrularına kavuşacaksın o mis gibi kokularını içine çekeceksin kadife gibi yumuşacık yüzlerine dokunacksın bunları düşün offff keşke benimde sadece saatlerim kalsa günlerin bir an önce geçmesini istiyorum hayırlısıyla ...

Kizlar ya dun kontrolde doktorum dedi ki bebekler başından beri bas gelis duruyorlar istersen normal dogumu da düşünebilirsiniz. Kafam allak bullak oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum

canım çok teşekkür ederim. 40 gün kalacak var yanımda sonrasında gündüzleri görümcem gelecek. sağma makinam var ama emziriyorum arada da şırıngayla mama veriyorum günde 4 kez 20 ila 30 cc arası sen nasıl besliyorsun bebeklerini

inşallah canım bu kadar olduk ya hepımız ıcın söyluyorum.hersey guzel olacak inşallah

Kizlar ya dun kontrolde doktorum dedi ki bebekler başından beri bas gelis duruyorlar istersen normal dogumu da düşünebilirsiniz. Kafam allak bullak oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum

valla ben ebe olduğum halde ikizlerde normal doğumu desteklemıyrm ılkcıkan bebek de sorun yasanmıyor ama ıkıncı bebekde oksıjen problemı olabılıyor.ben normal doğum yapacak kadar ıkızlerde cesaretlı olmak ıstemıyorum

cnm ya bende kullanıorum ama tedirginim bana ilk haftalarda verdi mide bulantısından dolabı bıraktım bir ay önceki kontrolümde doktorum sordu kullanıomusun die bende kullanmadığımı söyledim ve paparayı yedim :) 35. haftaya kadar kullanılması gerekiyo dedi ama reçetede son üç ayda kullanılması sakıncalıdır yazıo bilemiorum bende kararsızım doktora sormayada korkuyorum :)

bende bugün onu araştırdım forumda diğer başlıklarda genelde 32. haftada coraspirini bırakmışlar.doğumdan bikaç gün önce de clexane ı bende içim rahat etti bugün sonnn.en azından ilaçların birinden kurtuluyorummmmm .darısı diğerlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…