2013 ikiz anne adayları buraya

ben kan hapı ve coraspirin kullanıorum sadece birde sağlık ocağından devit-3 die bi damla verdiler onu kullanıorum zaten hap fobim var içemiorum devit-3 kullanan var mı?

annem toz alıp duruyor durmadan bişeyler yıkıyor ben yardım edemiyorum bizim evde işler böyle ben anestezi üzerine düşünüp duruyorum sanırım çok heyecanlanıcam şimdiden bile kalbim hızla çarpıyor genel anesteziye sıcak bakıyorum ama kararsızım
sizlerde durumlar nasıl

kızlar çok korkuyorummmmmmmmmmm ınsallah bebeklerımı sağsalım kucagımıza alırız kuveze gırmeden ne olur çok dua edın bıze

Benim Annem de ayni ya. Üzülüyorum da sürekli bir iş buluyo kendine. Fırsat buldukca dinlen. Senin enerjiye, benimde sana ihtiyacım var diyorum. İçi rahat etmiyo demek ki. Allah razı olsun ailelerimizden.anestezi isine bende karar vermedim. Heyecan yapma sakin olmamiZ lazım :) melekler bayrama geliyo inşallah :)

Epidüral daha sağlıklı ayağa kalkma sürecin daha hızlı die
biliorum arkadaşım hem bebeklerin doğduğu anı görüyosun tabi karar senin . Bebeklerin isimleri belli mi ne olacak?

kizlar gunaydin.sabah 03:30ayaktayim uyuyamyrm.kuranimi okudum dualarimi okudum.esimi uyandiricam birazdan.durup durup aglayasim geliyo kizlarin adi belli canim zeynep ve sümeyye insallah.en musait olunca size yazicam insallah rabbimin izni ile.kib bizede dua edin

Maşallah onlara sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah dua ettim rabbim yardımcın olsun

allah kolaylık versin canım.sağlıkla gelsin yavruların inşallah..ayyyyyy çok heyecanlandım

Ayy canım benim allahım üçünüzüde sağsalim kurtarsın ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum ama bunlar tatlı heyecanlar mutlu sona çok az kaldı. Kendini iyi hissettiğinde müsait bi zamanında mutlaka yaz merak ederiz.

Şuan belki bebeklerinle berabersin:))heyecanla yazmanı bekliycem.

ehtcan inşallah güzel bir doğum yapmıştır

kızlar bu sıralar doğan bebekler terazi burcu 23 ekime kadar
bizim isimler çok net değil ama iki isme de karşı değilim

Teskkur ederim canm benim istanbul ikitellide batibahat hastanesi gurkan bybdi benim doktorum cok iyi biri espirili guler yuzlu insani rahatlatiyor deger veriyor karsisindakine . Kizlarimin.isimleri.buglem eslem 2 aylik oluyoruz 3 gun sonra ... Sen nerde oturuyorsun telden girdigim.icin hic bir bilgini goremiyorum kac haftaliksim genel durumunuz nedir?

Canim benim hayirli olsun bebeklerin uzulme diyecegim ama elinde olmayacagi icin ne desek sana kafi cunku bende yasadim bunlari 13 gun kuvezde kaldi yawrularim solunum yuzunden ama inan.bana cikinca unutuyorsun herseyi buruk bi aci olarak kaliyor kursaginda soyle dusunmeye.calis onlar gelene kadar kendimi toparlicam ve dinc bir anne olarak onlarla daha iyi ilgilenicem az kilo alsinlar birakirlar kilolari iyi sukur olsun emme refleksine bakicaklar bi bakmisim emzirmeye cagirmislar seni ve evlatlarini vermisler bende o makineden aldim ve cok memnun kaldim tavsiye ederim .

Kızlar sabun şampuan pişik kremi ve anne için göğüs ucu kreminde hangi markaları tawsiye edersiniz?

Kuzum sampuan yag sabamet oneririm sabun dalin alirsin pisik.kremi popolin aldim.bi.ise yaramadi trosyd kullam aninda.geciriyorr ve fiyati 5 lira gogus kremi lansinoh oneririm hem silmene gerek yok bebege zarari olmuyo 1 ay az canin .yanar emzirirken sonra hic acimiyo uclarin alisiyo ben bunlari kullandim kullaniyorum tavsiye ederim

Kızlar sezeryan ikiz doğumunun süresi ne kadar amliyat ne kadar sürüyo?

30-45 dk suruyo toplam canim dakikasinda bebekleri aliyorlar benim.kizlarin arasinda 1 dk var. Seni ameliyathaneye aliyorlar hazirliyolar seni sakinlestiriyorlar ole uyutuyorlar 15 dk orada geciyor zaten en sonda da uyanma suren var iste .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…