- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.881
bende bugün onu araştırdım forumda diğer başlıklarda genelde 32. haftada coraspirini bırakmışlar.doğumdan bikaç gün önce de clexane ı bende içim rahat etti bugün sonnn.en azından ilaçların birinden kurtuluyorummmmm .darısı diğerlerine
annem toz alıp duruyor durmadan bişeyler yıkıyor ben yardım edemiyorum bizim evde işler böyle ben anestezi üzerine düşünüp duruyorum sanırım çok heyecanlanıcam şimdiden bile kalbim hızla çarpıyor genel anesteziye sıcak bakıyorum ama kararsızım
sizlerde durumlar nasıl
kızlar çok korkuyorummmmmmmmmmm ınsallah bebeklerımı sağsalım kucagımıza alırız kuveze gırmeden ne olur çok dua edın bıze
kızlar çok korkuyorummmmmmmmmmm ınsallah bebeklerımı sağsalım kucagımıza alırız kuveze gırmeden ne olur çok dua edın bıze
annem toz alıp duruyor durmadan bişeyler yıkıyor ben yardım edemiyorum bizim evde işler böyle ben anestezi üzerine düşünüp duruyorum sanırım çok heyecanlanıcam şimdiden bile kalbim hızla çarpıyor genel anesteziye sıcak bakıyorum ama kararsızım
sizlerde durumlar nasıl
Maşallah onlara sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah dua ettim rabbim yardımcın olsunkizlar gunaydin.sabah 03:30ayaktayim uyuyamyrm.kuranimi okudum dualarimi okudum.esimi uyandiricam birazdan.durup durup aglayasim geliyo kizlarin adi belli canim zeynep ve sümeyye insallah.en musait olunca size yazicam insallah rabbimin izni ile.kib bizede dua edin
kizlar gunaydin.sabah 03:30ayaktayim uyuyamyrm.kuranimi okudum dualarimi okudum.esimi uyandiricam birazdan.durup durup aglayasim geliyo kizlarin adi belli canim zeynep ve sümeyye insallah.en musait olunca size yazicam insallah rabbimin izni ile.kib bizede dua edin
kizlar gunaydin.sabah 03:30ayaktayim uyuyamyrm.kuranimi okudum dualarimi okudum.esimi uyandiricam birazdan.durup durup aglayasim geliyo kizlarin adi belli canim zeynep ve sümeyye insallah.en musait olunca size yazicam insallah rabbimin izni ile.kib bizede dua edin
bybt canımmm allah sağlık versin sana ve bebişlerine maaşallah canımmm senin az kalmış allah tamamına erdirsin
şubat topiğinde ben yazmıştım yine hamile kalmıştım tek gebelikti sonra kalp atışını duyamadık ve kürtaj olmak zorunda kaldım inan o kadar zor günler geçirdim ki belki o yüzden çok pinpirikliyim mesela bu sabah midem bulanmadı kendimi çok iyi hissettim öğlen okuldan eve geldim başladım ağlamaya neden benim bulantım yok yoksa bebeklerime bi şey mi oldu diyee galiba delirdimm yani saçma sapan şeyler yapıyorum midem bulansa ayrı dert bulanmasa ayrı dert allahım daha o kadar gün var ki ben şimdiden böyleyim nasıl geçecek bu kadar çok gün allah bu yolda kolaylık versin hepimize yeter ki sağlıkla ve hayırla bebeklerimize kavuşalım
canımm allah bağışlasın onları sana isimlerini ne koydunhangi şehir hangi hastane çünkü bu başarın çok güzel doktorun iyiymiş ya da hastane çok iyiymiş ben daha hastane seçemedim de :18:
Merhaba arkadaşlar 21/09/2013 tarihi itibariyle 31+4 günlük olarak DURU EDA &ALP MERT aramıza katıldı. Fakat erken dogduklari icin yogun bakimdalar genel olarak durumları iyi kizim 1360 gr oğlum 1910 gr dogdu kizimin suyu azaldığı ve kilo olarak geri kaldığı icin erken doğuma girdik. Sut sagip sabah aksam hastaneye yolluyorum gunde bir defada sadece benim gormeme izin var oda 5-10 dk gorupte dokunamamak öyle zorki en kisa zamanda evlerine gelmeleri icin dua ediyorum. Herseyleri hazir birtek onlar yoklar. Allah herkeze zamaninda hayirli dogumlar nasip etsin
bu arada sut sağma makinesi kesinlikle alin kızlar ben lansinoh unkini almistim cok memnun kaldim
Kızlar sabun şampuan pişik kremi ve anne için göğüs ucu kreminde hangi markaları tawsiye edersiniz?
Kızlar sezeryan ikiz doğumunun süresi ne kadar amliyat ne kadar sürüyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?