2013 ikiz anne adayları buraya

30-45 dk suruyo toplam canim dakikasinda bebekleri aliyorlar benim.kizlarin arasinda 1 dk var. Seni ameliyathaneye aliyorlar hazirliyolar seni sakinlestiriyorlar ole uyutuyorlar 15 dk orada geciyor zaten en sonda da uyanma suren var iste .

Çok teşekkür ederim arkadaşım ben epidural istiyorum doğumu bakalım doktor ne dicek

ehtcan inşallah güzel bir doğum yapmıştır

kızlar bu sıralar doğan bebekler terazi burcu 23 ekime kadar
bizim isimler çok net değil ama iki isme de karşı değilim

İnşallah yaaaa. Güzel haberlerle gelsin. Düşüncesi bile çok heyecanlı :)

Bizim isimlerde netlesemedi bir türlü. Esim iki isim koyalim diyo bense tek isim diyorum. Artik zaman daraldikca diyorum ki tek yada iki isim biran once koyalim artık. Bir de nasıl ayırtedicez ya bebekleri :)

Tek yumurtamı sizinkiler:)renkli kurdela takın yakalarına:)

Kızlar lansinoh göğüs pompası alcam.gitti gidiyorda 127 lira.siz nereden aldınız

Bende 130-135 gibi biseye aldım. Bebek malzemelerini aldığım magazadan.

Tek yumurtamı sizinkiler:)renkli kurdela takın yakalarına:)

Tek mi cift mi belli değil :) renkli kurdele işini de bi dusuneyim. Bi türlü fırsat bulup çarşıya gidemedik son zamanlarda. Isimlerine karar vermiş olsaydik Kuyumcuda bebek iğnesi yaptirmayi dusunuyordum. Internette arattirabilirsin güzel bence :)

Cok sagol cnm yorumun icin dedigin gbi cok zor allah aenin gibi banada kucagima almayi nasip etsin bugun 10. Gun kizimi makineden ayirdilar ama yinw kuvezde oglumu iki defa makineden çıkardılar ama kendini telore edemedi yine makineye bagladilar. Oda umarım ki en kısa zamanda kardeşinin yanına gelir. Kac kilo dogmuslardi seninkiler

kızlar ben ilk defa çarşamba günü gebeliğimi takip edecek doktoruma gideceğim bana genel sağlık taraması için test yaptıracak mı başlangıcta neler yapıyor hangi testleri istiyor doktor sizden hangi testleri istemişti

Benim basta sadece kan ve idrar testi istemişti doktorum. Dahs ayrıntılı birsey yapılıyor mu bilmiyorum

yok cnm ayrıntılı bişi istemiolar ilk başta kan ve idrar tahlili yapar kullanman gereken ilaçları belirler folik asite başlar kan hapı verir gerekli görürse vitamin verir onun dışında sen kendin dikkatli ol ilk haftalar çok önemli biliosun...

kızlar sezeryan öncesi bazı kan testleri ve idrar tahlili istedi dr um .yarın gidip yaptırmayı düşünüyorum inşallah
sizler de bi ses verin naptınız

kızlar sezeryan öncesi bazı kan testleri ve idrar tahlili istedi dr um .yarın gidip yaptırmayı düşünüyorum inşallah
sizler de bi ses verin naptınız

Bana henüz böyle bir şey demedi bakalim perşembe günü ne diyecek. Eşim doktorun lafindan etkilenip normal doğum dene deyip duruyo yaaaa. Korkuyorum ya. Zamana bırak diyorum. Bakalım perşembe günü doktor ne diyecek diyorum. Hayırlısi ile evlatlarimiza kavussaydik

Kurban olurum ben onlara canlarim benim ya kiyamam rabbim tez zamanda kavustursun sizi .. kuzum 2560-2180 gr dogdular 33+1 de makineye buyuk olan baglanicakti ama son amda toplamis kendini baglanmadi fanus ici oksijen verdiler bir haftaya topladi kendini diger kizimida onlem amacli tutular kilo verdittirdiler 2200-2000 kg oldular sonra duzelmeye basladilar eve geldiklerinde 2380-2100 kgdi kizlarim su an 4500 kg ikiside carsamba gunu asimiz var karma ile verem kollarina iz birakicaklar unutuyorsun o gunleri emin ol bunlar basliyor sonra :)) tatli acilar bunlar :))

Çok teşekkür ederim arkadaşım ben epidural istiyorum doğumu bakalım doktor ne dicek

Beni uygun gormedi doktorum epidurale bebekler hareket etmiyo diye gittim ben bide sanki suyum geliyordu islatiyordu camasirimi cok az nstde 120-150 agri cikiyodu 5-3 dk bir ama ben hissetmiyordum bir gece dogumu durdurmaya calistilar olmadi acilma 3 cm oldu kansiz kalmisim 2 unite kan verdiler bide kam grubum ab- hicbiryerde yok tum istanbulu aya kaldirmisti esim 12 saat icinde doguma girmem lazimdi bulunduda aksam 20:20 bi kizim 20:21 diger kizim dogdu kadir gecesi dogdular ezanla birlikte

Hamilelik süresince hic bu kadar yoğun duygusallik yasamamistim. Su son bir haftadır aşırı derecede alingan ve duygusalim. Eşimin kurs yoğunluğu var son zamanlarda. Haftanın 4 gunu kursta. Saat 10 da geliyo eve. Cmts de sabahtan oglen ikiye kadar yoktu. Iki haftadır böyle. Belki de ilgi alakaya en fazla ihtiyacım oldugu donemde evde bulunmamasi beni cok yipratti. Bir de erkekler en azından kalan zamani kaliteli geçirmeyi bilmiyorlar. Ben bişeyleri soyledikten sonrada bi anlamı kalmiyo. Soylemesem akıl etmiyo sanirim. Simdiden bunalıma girdim galiba :)

samsunlu geçer bu duygusallıklar kendini yıpratma eşin de mesleğinde ilerlemek için yapıyodur sonuçta sizin için çalışıyo
ben test için kan verdim anestezi uzmanıyla konuştum genel anesteziyi önermiyorum dedi bebek az da olsa o narkozdan etkileniyormuş spinal bana uygun geldi epidüral de de katater takılıyomuş hissetmezsin konforlu olur dedi ama ameliyat sonrası için şimdilik spinal dedim karar değiştirirsem epidürale de dönebilirmişim

canını ne olur hiçbirşeye sıkma, erkekler hiçbirşeyi bizim gibi göremezler zaten. dogum yapınca o kadar yogun günler yaşıcaksın ki, şu son haftalarını mümkün mertebe yatarak ve uyuyarak geçir.rabbim hepimizie uslu sorunsuz çocuklar versin.

birşey anlatayım sana. ben de senin gibiydim hamileligimin son günlerinde.4 haziran benim dogum günüm.ne ailem ne eşim arayıp da dogum günümü tebrik etmemişlerdi o kadar aglamıştım ki hamileyim kimsenin umrunda degilim diye.. 36+ küsürlük hamileydim işte doguracaktım bir haftaya kadar. kimse beni hatırlamadı meger ne degersizmişim diye türlü garip düşüncelerle oturup hıçkıra hıçkıra aglamıştım. gönlümü aldılar tabii ki. ertesi gün yani 5 haziranda doktor kontrolüm vardı. sabah 9buçukta. aynı gün 2 buçukta iki bebegim de yanımdaydı acil sezaryene alınmıştım. dogum günü hediyelerim gelmişti. şaşkınlık dizboyu idi.. şimdi 4 aylık olduk. rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin herşey geçiyor. o duygusallıgımı bile özlüyorum şimdi. insan bazen boş boş bir noktaya bakarak oturmak istiyor ama bırak oturmayı tuvalete gitmeye bile zor vakit buluyorum. az kalmış dogumuna maşallah bu haftaları görmüşsün, belki de bir sonraki mesajın dogum yaptım diye olacak, o yüzden gönlünü ferah tut zor ama zevkli günler seni bekliyor olacak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…