2013 ikiz anne adayları buraya

bebeklerin nasıl sen nasılsın toparlandın mı kıyafet giydiriyolar mı küvezde
inşallah güzel haberler vardır

Ben iyiyim Allaha sukur cnm toparladim bebislerimdd iyi olmaya calisiyorlar hala kuveezdeler ama ciger gelisimleri tamamlandi makine den ayırdılar artik kuvezde oksijen vermeye devam ediyorlar dua edin ltfn bir an once evlerine gelsin yavrucuklarim

Kuvezde kıyafet giydirmiyorlar bu arada kuvezde belli bir vucut ısı ayari var o ısıyı bozmuyorlar çıplak yatiriyorlar

Spinal ve epidural arasında ne fark varki kızlar

Spinal anestezi de belden aşağısı tamamen uyusuyor epidural i normal dogumlar icin oneriyorlarmis ağrı yi hissetmiyormussun ben de hep epidural diyodum doktoruma oda hep spinal dedi bana sonra arastirdimki ikisi cok farkli imis ben ayni saniyordum

Cnm inan ki ben elimden geldiğince sabrediyorum ancak en azından onun da durumun farkında olmasını istiyorum.eve gelince bir tatlı söz duymak veya bu aralar ayrı kalmamizdan dolayı uzuldugunu belirten bir cümle. ... gerçekten bu aralar çok çok ayrı kaldik. Gun icinde 2 saat görüyorum.Biraz üst üste geldi sanirim. Neyse gecer heralde. Duygusala bağladım galiba :) anestezi konusuna gelince genel anestezinin zarari hakkında hiçbir fikrim yoktu sadece bebeklerin doğumundan haberdar olabilmek için genel anesteziyi dusunmuyordum. Ancak spinal mi epidural mi dersen onlar hakkında hiçbir fikrim yok

Bu aralar duygusalim yaaaa sanırım doğum tarihi yaklaştı ya endise heyecan karisinca böyle oldu :)

Birde ankarada hic akrabam eşim dostum arkadaşım yok.yeni tasindik. Apartmanda kimsenin kimseden haberi yok. Yalnızlık psikolojisi de eklendi sanırım. Maşallah evlatlarına. Rabbim sağlık sihhat versin hepinize. Bizlerde görürüz inşallah o ayları :)

Merhaba canım bende coraspin ve clexan kullanıyorum kaçıncı haftada dr coraspin i kesti...clexanı doğum dan bir gün önce kesiyorlar.Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

kızlar sezeryan öncesi bazı kan testleri ve idrar tahlili istedi dr um .yarın gidip yaptırmayı düşünüyorum inşallah
sizler de bi ses verin naptınız

Benim geçen hafta istemişti kan ve idrar testi ama tekrar ister mi bilmiyorum bugün kontrolüm var bakalım ne diycek.kesin tarih kararlaştırdınız mı bu arada doktorunuzla

Canım emin ol yalnız değilsin duygusallık konusunda bende tv de ağlanmayacak ne kadar şeyvarsa her şeye ağlıyorum:) ilgi konusuna gelince biz her daim ilgi bekliyoruz aslında ama hamilelikte göremeyince biraz zorumuza gidiyor .sonuçta eşinde işini yapıyor emin ol eşinde bu günleri çok güzel ve özel yaşamak istiyordur ama sabahtan akşama kadar çalışmak inan tüm enerjisini alıyordur kolay değil neyse allahtan annen yanında çok fazla yalnız hissetmezsin kendini

Canım inşallah yavruların en kısa zamanda iyi olup evlerine gelirler kaçıncı haftada doğum yaptın ciğer geliştirici iğne yapılmamışmıydı...

kizlar ben dogum ystim pzt.bebeklerim aksama kadar kuve zde kaldi 2300-2200 dogdular.suan evdeyiz coook sukur emzirme birax sorun okadar

kizlar ben dogum ystim pzt.bebeklerim aksama kadar kuve zde kaldi 2300-2200 dogdular.suan evdeyiz coook sukur emzirme birax sorun okadar

Cnm merak ediyordum kac gündür. Allah bağışlasin evlatlarıni. Emzirme konusu da inşallah hallolur. Bol sütlü sağlıklı sihhatli günler sizin olsun :)

maşallah bebeklerine canım çok sevindim. allah analı babalı büyütsün inşallah bebeklerine hayırlı ve mutlu ömürler dilerim.
süt sorunu da herkeste oluyor umarım en kısa zamanda bol sütün gelir

slm ayşecim 32. haftada coraspini kesti 35. haftada da clexane kesecek tabi dayanırsak
bugün dr kontrolüm vardı. ilk defa nst ye girdik herşey normal çıktı sıfır sancı kiloları ve sularıda iyi dedi.minyon tipliyim diye dr taşıyamacağımı düşünüyor çok güldük bugün

kızlar dr dan geldim nst de sancı yoktu açılmam da yokmuş ve haftaya bugün için ameliyathane randevum alındı 9 ekim büyük gün yani
bebişler 2400 2200 dedi az ama sağlık olsun
tahlillerim iyi çıkmış
şimdi sırada heyecanla ve tedirginlikle başetme mücadelem var
bybt sen de dr a gidecektin bakalım sana ne dedi dr un

kızlar dr pruloton depot verdi ve 5 günde bir yapıcam erken gibi geldi bana ama doktor erken değil dedi siz hangi haftada bu iğneye başladınız ne zaman bitirdiniz yoksa içim rahatlamıcak yaa

merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı ama malesef oğluşu göremedik yine kardeşleri önünde duruyolar, galiba doğunca anca görcem miniğimin yüzünü :) çok şükür bebeğim iiymiş 1680 gr olmuş doktorum biraz zayıf ama çok önemli değil gelişimi ii dedi böbrek kanalındaki genişlemede düzelio dedi şükürler olsun.. doğum izninede ayrıldım çok şükür. bu arada doğum tarihim belirlendi şafak 26.11.2013 daha çok var yani 39. haftada bir aksilik olmazsa inşallah :) ALLAHım hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın :)

çok sevindim canım sancı olmamasına .bebişlerin doğum günü benim de doğum günüm....kiloları da gayet iyi bence takma kafana...benim yeğenim tek bebekti 2150 domuştu 40 haftada bir ayda 1 kilo alıyordu ilk aylarda hemen toplanmıştı...

Ooooo maşallah cnm ya. Bi aksilik cikmazsa eger bana en son 12 ekim demisti doktorum. Yarin kontrolum var yine. Bakalim tarihte bir degisiklik olacak mi.

Sağlığı yerinde olsun da varsın görme cnm. Böbreklerindeki iyilesmeyede cok sevindim. Doğum iznini güzel geçir. Yat dinlen. Sayılı gün çabuk geçer. Hayırlısı ile kucağına al evladını cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…