- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #9.921
Canim benim hayirli olsun bebeklerin uzulme diyecegim ama elinde olmayacagi icin ne desek sana kafi cunku bende yasadim bunlari 13 gun kuvezde kaldi yawrularim solunum yuzunden ama inan.bana cikinca unutuyorsun herseyi buruk bi aci olarak kaliyor kursaginda soyle dusunmeye.calis onlar gelene kadar kendimi toparlicam ve dinc bir anne olarak onlarla daha iyi ilgilenicem az kilo alsinlar birakirlar kilolari iyi sukur olsun emme refleksine bakicaklar bi bakmisim emzirmeye cagirmislar seni ve evlatlarini vermisler bende o makineden aldim ve cok memnun kaldim tavsiye ederim .
bebeklerin nasıl sen nasılsın toparlandın mı kıyafet giydiriyolar mı küvezde
inşallah güzel haberler vardır
Ben iyiyim Allaha sukur cnm toparladim bebislerimdd iyi olmaya calisiyorlar hala kuveezdeler ama ciger gelisimleri tamamlandi makine den ayırdılar artik kuvezde oksijen vermeye devam ediyorlar dua edin ltfn bir an once evlerine gelsin yavrucuklarim
Ben iyiyim Allaha sukur cnm toparladim bebislerimdd iyi olmaya calisiyorlar hala kuveezdeler ama ciger gelisimleri tamamlandi makine den ayırdılar artik kuvezde oksijen vermeye devam ediyorlar dua edin ltfn bir an once evlerine gelsin yavrucuklarim
Spinal ve epidural arasında ne fark varki kızlar
samsunlu geçer bu duygusallıklar kendini yıpratma eşin de mesleğinde ilerlemek için yapıyodur sonuçta sizin için çalışıyo
ben test için kan verdim anestezi uzmanıyla konuştum genel anesteziyi önermiyorum dedi bebek az da olsa o narkozdan etkileniyormuş spinal bana uygun geldi epidüral de de katater takılıyomuş hissetmezsin konforlu olur dedi ama ameliyat sonrası için şimdilik spinal dedim karar değiştirirsem epidürale de dönebilirmişim
canını ne olur hiçbirşeye sıkma, erkekler hiçbirşeyi bizim gibi göremezler zaten. dogum yapınca o kadar yogun günler yaşıcaksın ki, şu son haftalarını mümkün mertebe yatarak ve uyuyarak geçir.rabbim hepimizie uslu sorunsuz çocuklar versin.
birşey anlatayım sana. ben de senin gibiydim hamileligimin son günlerinde.4 haziran benim dogum günüm.ne ailem ne eşim arayıp da dogum günümü tebrik etmemişlerdi o kadar aglamıştım ki hamileyim kimsenin umrunda degilim diye.. 36+ küsürlük hamileydim işte doguracaktım bir haftaya kadar. kimse beni hatırlamadı meger ne degersizmişim diye türlü garip düşüncelerle oturup hıçkıra hıçkıra aglamıştım. gönlümü aldılar tabii ki. ertesi gün yani 5 haziranda doktor kontrolüm vardı. sabah 9buçukta. aynı gün 2 buçukta iki bebegim de yanımdaydı acil sezaryene alınmıştım. dogum günü hediyelerim gelmişti. şaşkınlık dizboyu idi.. şimdi 4 aylık olduk. rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin herşey geçiyor. o duygusallıgımı bile özlüyorum şimdi. insan bazen boş boş bir noktaya bakarak oturmak istiyor ama bırak oturmayı tuvalete gitmeye bile zor vakit buluyorum. az kalmış dogumuna maşallah bu haftaları görmüşsün, belki de bir sonraki mesajın dogum yaptım diye olacak, o yüzden gönlünü ferah tut zor ama zevkli günler seni bekliyor olacak çünkü.
kızlar bişe sorcam dr um bugün coraspirini kes dedi ne olur ne olmaz sakın ayağa kalkma başımıza iş açma dedi.benim gibi coraspin kullanan varmı ne zaman dr unuz kesti. clexane 4000 de kullanıyorum onu ne zaman kesecek bilmiyorum.
kızlar sezeryan öncesi bazı kan testleri ve idrar tahlili istedi dr um .yarın gidip yaptırmayı düşünüyorum inşallah
sizler de bi ses verin naptınız
Hamilelik süresince hic bu kadar yoğun duygusallik yasamamistim. Su son bir haftadır aşırı derecede alingan ve duygusalim. Eşimin kurs yoğunluğu var son zamanlarda. Haftanın 4 gunu kursta. Saat 10 da geliyo eve. Cmts de sabahtan oglen ikiye kadar yoktu. Iki haftadır böyle. Belki de ilgi alakaya en fazla ihtiyacım oldugu donemde evde bulunmamasi beni cok yipratti. Bir de erkekler en azından kalan zamani kaliteli geçirmeyi bilmiyorlar. Ben bişeyleri soyledikten sonrada bi anlamı kalmiyo. Soylemesem akıl etmiyo sanirim. Simdiden bunalıma girdim galiba :)
kizlar ben dogum ystim pzt.bebeklerim aksama kadar kuve zde kaldi 2300-2200 dogdular.suan evdeyiz coook sukur emzirme birax sorun okadar
kizlar ben dogum ystim pzt.bebeklerim aksama kadar kuve zde kaldi 2300-2200 dogdular.suan evdeyiz coook sukur emzirme birax sorun okadar
Merhaba canım bende coraspin ve clexan kullanıyorum kaçıncı haftada dr coraspin i kesti...clexanı doğum dan bir gün önce kesiyorlar.Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
kızlar dr dan geldim nst de sancı yoktu açılmam da yokmuş ve haftaya bugün için ameliyathane randevum alındı 9 ekim büyük gün yani
bebişler 2400 2200 dedi az ama sağlık olsun
tahlillerim iyi çıkmış
şimdi sırada heyecanla ve tedirginlikle başetme mücadelem var
bybt sen de dr a gidecektin bakalım sana ne dedi dr un
kızlar dr dan geldim nst de sancı yoktu açılmam da yokmuş ve haftaya bugün için ameliyathane randevum alındı 9 ekim büyük gün yani
bebişler 2400 2200 dedi az ama sağlık olsun
tahlillerim iyi çıkmış
şimdi sırada heyecanla ve tedirginlikle başetme mücadelem var
bybt sen de dr a gidecektin bakalım sana ne dedi dr un
merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı ama malesef oğluşu göremedik yine kardeşleri önünde duruyolar, galiba doğunca anca görcem miniğimin yüzünü :) çok şükür bebeğim iiymiş 1680 gr olmuş doktorum biraz zayıf ama çok önemli değil gelişimi ii dedi böbrek kanalındaki genişlemede düzelio dedi şükürler olsun.. doğum izninede ayrıldım çok şükür. bu arada doğum tarihim belirlendi şafak 26.11.2013daha çok var yani 39. haftada bir aksilik olmazsa inşallah :) ALLAHım hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?