2013 ikiz anne adayları buraya

ewet cnm tek sağlıklı gününde doğsunda ben beklerim çoğu gitti azı kaldı :) ben diğer bebeklerden dolayı erken olur die tahmin ediodum ama inşallah gününde olur doktor rahatlattı beni :) senin de az kaldı heyecan son safhadadır ne güzel ALLAHIM sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm :)

samsunlu ben dr a 11 ekim olsun dedim 10 doluydu 9 erken gibi geliyodu bir gün bir gün diyordum ancak dr uzman dr ların hastanede olmasını gözönüne alarak 9 unu önerdi cuma doğarlarsa cumartesi dr lar olur pazar nöbetçilere kalırsın bence ilk iki gün uzman çocuk dr larının olduğu güne denk gelsin dedi biliyosun herkes cuma günü ya da cumartesi itibariyle tatile kaçabilir bunu da da göz önüne al dr una sor bence

ddm ben de bir çocuğumun yüzünü hiç görmedim hep kapattı bana da sürpriz olacak

arkadaşlar hepimizin yakın doğumları bana kesin tarih vermedi 4 ekimde randevumuz var belki 6 sında alabiliriz bayrama bırakmayalım diyor ama bir gün birgündür bebişler için hem böyle düşünüyorum hem de doktora hak veriyorum bayram tatili uzun allah korusun doğumdan sonra hastaneye ihtiyaç olursa personel bulmakta zorlanırız diye düşünüyorum bakalım çok heyecanlıyım bu arada bebişler sağlıklı olursa inşallah, doğumdan hemen sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum 1 haftada iyileşiyormuş. yaptıran arkadaşlarım vardı çok rahat oluyormuş, siz ne düşünüyorsunuz. çünkü küçükken yaptırmazsam, 2 canavarla ilerde sünnet maceramız çok renkli olacak gibi geliyor. allah hepimize sağ salim minişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. çok özledim artık zaman o kadar ağır geçiyor ki benim de ruh halim gitgide ağırlaşıyor. sizin gibi herşeyden gözlerim doluyor, herşeyi takıntı yapıyorum. allah sabır versin hepimize.

Heyecan son safhada gerçekten :) hergün aksam "cok şükür bugünü de tamamladık" diyorum. Allahım hepimizi sağlıklı sihhatli bir şekilde bebeklerine kavustursun.

Bende onu soracaktım sana. Birkaç gün de olsa fazladan neden durdurmadi doktorun diyecektim. Onemli bir konu o. Hayirlisi olsun cnm.Bize doktorum söyledi o durumu.yani uzman doktorlar 12-13-14unde hastanedeymis. Bayramda ve sonrasinda olmazlar dedi.benim hastanede sezeryan olanlari 2 gece tutuyorlarms.ne alacagimizi sasirdik hava sogudu yaaaa.bebeklerinin yüzünü bende gormedim. Yani renkli ultrasona hic girmedim :)

Benimkiler kız olduğu için sünnet konusunda birsey diyemiycem :) ama dogduktan sonra sünnet ettirenler duydum bende. Rahat olur ya. Doktorunda onayliyorsa yaptir bence.kontrolden gelince yaz mutlaka. Cok merak ediyorum burada bayramdan önce dogum yapacaklar çoğaldı

:)))) bu kadar olur yani benimkilerin de kiloları aynı biri 2200 diğeri 2400 ama bunlar kesin sonuçlar değil sedi dr.
Canım ben haftaya salı tekrar kontrole gitcem kan idrar vs tahlillerim yapılacak ama doğum 10 u gibi bi aksilik çıkmazsa
Nst ye falan girdim gayet iyi dedi ama ben akşamları baya bildiğin sancı çekiyorum artık yürümekte falan çok zorlanıyorum
Doğum konusunu açtım epidural dedi zaten genel anestezi yapmıyoruz bebek narkozdan etkileniyor dedi hayırlısı bakalım beni de heyecan sarmış durumda bakalım ne olcak

kızlar dr pruloton depot verdi ve 5 günde bir yapıcam erken gibi geldi bana ama doktor erken değil dedi siz hangi haftada bu iğneye başladınız ne zaman bitirdiniz yoksa içim rahatlamıcak yaa

Canım bende 7.haftamdan itibaren kullanmaya başlamıştım erken değil korkma.Haftada 1 kez kullanıyordum20.haftaya kadar yeterli dedi beni takip eden dr bir başka doktorda 35. Haftaya kadar kullan demişti ama ben 20.haftada bıraktım .

ben de hemen sünnet düşündüm çünkü arkadaşım bir haftalıkken yaptırdı ve rahat etti ama o tek bebekti
ama sonra düşündüm çok küçükler tek bebeklere göre biraz toparlansalar iyi olur bir de fiyatlar çok uçuk olabiliyor ona da para biriktirmek lazım

şuanda herhangi bir gebeliğim yok ama çocukluğumdan beri hep inanıyorum ki içime doğan bu sanırım bende ikiz bebek annesi olacağım... allah herşeyin önc hayırlısını versin ama içime doğan bu sizlerde daha önceden hissedebiliyormuydunuz böyle bir şeyi?

Dun gece saat ikide uyandim. Baktim ki karnimda bir agri var. Tuvalete gittim geldim. Agri devam ediyordu. Korktum allah biliyo ya.Cok şükür bugun sancim çıkmadı. Bebeklerin suları iyi. Kilolari 2400-2200. Başından beri baş Aşağı duran kızlarımdan biri yan dönmüş. Yeri bu kadar daralmisken nasıl döndü bilmiyorum :) belkide dün gece ki ağrı bu yuzdendi bilemiyorum. En son kontrolde doktorum istersen normal dogumu deneyebilirsin demişti. Ancak sanırım ben bu zamana kadar sezeryan dedigi icin kendimi sezeryana odaklamisim. Normal dogumu aklımdan çıkarmıştım. Bunu duyan esim belki bilerek belki bilmeyerek psikolojik baskı yapıyo bana. Normal dogumu denemem icin. Doktorum bazen ikinci bebek doğmadan eşinden ayrılabiliyo bu durumda da hemen sezeryana alıyoruz demişti. Esimin arkadaşları falan da sezeryan zararlı bilmem ne deyip sürekli aklına giriyorlar. Bende diyorum ki allah korusun bir şey olsa senin o arkadaşlarının hiç biri ya kusura bakma bizde senin aklına girdik demez akıl vermeye gelince akıl veren çok olur. Birde doktorum bugün dedi ki " en iyisi senin icin sezeryan artık riske atmak istemiyor kimse bi de soyle bir durum var diyelim normal doğum denedin ilk bebek normal oldu diğerini sezeryan ile aldik bu defa hem altta dikiş olacak hem üstte senin icin daha büyük sıkıntı"

Salı günü tekrar görelim seni duruma göre ya çarşamba aliriz yada cmts dedi. Genel anestezi değil epidural anestezi olacak. Genel anestezi de ikinci bebek daha fazla gaza maruz kalıyor o yüzden epidural olursun dedi. Bende durumlar böyle :)

Çok heyecanlı ya:)eşinin arkadaşlarınada şaştım valla:)erkekler böyle şeyleri aralarında konuşuyomuymuşzaten erkekler doğuö yapabilse kesin normal yaparlardı

Ayyy maşallah size zaman nasıl geçiyor sizin doğum yaklaştıkça ben de heycanlanıyorum :)) son durumda isimler belli mi? Bide toplam kaç kilo aldın? Bide bebeklerin eşyalarını neyle yıkadın?

canım yaşadığın ağrı yer değiştirmedendir benimkilerin biri her yer değiştirdiğinde çok ağrı oluyordu zaten sancın çıkmamış
kilolar sende de aynı çıkmış bakalım doğunca kaç kg olacaklar
inşallah mutlu bir şekilde hamilelik sürecini tamamlayıp anneliğe geçiş yaparız kolay ve rahat doğumlarımız olur
ben de yavrularım sağlıklı mı acaba nasıl görünüyolar onu düşünüp duruyorum sizinde böyle düşünceleriniz oluyo mu
ben bebekler için örme yelekler koydum çantaya İstanbul çok soğuk

ben bebeklerin kıyafetlerini dalin sıvı deterjanla yıkadım çok tatlı kokuyor
bu arada zuzu sen 2013 annesi olursun çünkü hamilelik takviminden 1 ay kadar önce doğuyor ikizler

kızlar ben de aşılama yaptırdım 14 günümde beta 200 cıktı doktor cok yüksem ikiz ve ya üçüz olabilir dedi sizde nasıldı oranlar lütfen yazın cok merak ediyorum yarın tekrar gel yeniden bakalım dedi

ben bebeklerin kıyafetlerini dalin sıvı deterjanla yıkadım çok tatlı kokuyor
bu arada zuzu sen 2013 annesi olursun çünkü hamilelik takviminden 1 ay kadar önce doğuyor ikizler

Evet Allah izin verirse aralıkta bekliyoruz bebekleri 27. Haftamdayım rabbim hayırlısını yazsın inşallah hepimize, hastane çantanızda neler var kafamda bişeyler oluşturdum ama emin olamıyorum iyice ağırlaşmadan halletmek istiyorum

Çok heyecanlı ya:)eşinin arkadaşlarınada şaştım valla:)erkekler böyle şeyleri aralarında konuşuyomuymuşzaten erkekler doğuö yapabilse kesin normal yaparlardı

Sorma yaaa. Bende sinir oldum size ne benim dogumumun nasıl olacağından toooobe tööbe :) doktorda esime dedi ki bugün. Sen dogurmayacaksin eşin doğum yapacak bırak da o karar versin :)

canım benim tüp bebekti 9.günde 117 12 .günde 580 çıkmıştı...

Ayyy maşallah size zaman nasıl geçiyor sizin doğum yaklaştıkça ben de heycanlanıyorum :)) son durumda isimler belli mi? Bide toplam kaç kilo aldın? Bide bebeklerin eşyalarını neyle yıkadın?

Hepimize maşallah bence :) annem yanımda. Sağolsun hic bos durmuyo. Simdi de sarma saracagiz :) bayram için isimler belli değil hala. Ben 47 ile hamile kaldim şimdi ise 64 kiloyum.17 kilo almisim :) top yutmus gibi duruyo karnim. Dalinin sabun tozu ile yikadim ben.

Benimkiler hic pozisyon degistirmemisti. O yüzden hic bilmiyorum bundan dolayı ağrı olup olmayacagini. Demek ki oluyormus. Çünkü sanci olsa bugun cikardi. Insallah tombis tombis sağlıklı sihhatli dogarlar hepimizin bebisleri
Onu bende merak ediyorum. Yani nasıl gorunduklerini. Birbirlerine benzeyip benzemeyeceklerini :)
Cnm ankara da cok sogudu. Bizde orme yelek koyduk.ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…