2013 ikiz anne adayları buraya

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
ayyy ne güzel yaaa... küvez olayına takılma orda benim arkadaşımın bebeği de yatıyor şu an o 29 haftalık geldi 800 gr.dı 15 günde 950 oldu
senin haftan çok daha iyi hemen toparlar süt için acele etme 48 saat içinde gelir
hayırlıca evinize dönmek nasip olsun ,bizi habersiz bırakma

canımmm benim...allah yardımcın olsun gözün aydın...bebğimizinde allah yardımcısı olsun...dualrımız sizinle.bol bol su iç sütün gelmesine yardımcı olur.sağsalim bebklerimize kavuşmak hepizin başına inşallah...

gerçekten süpriz oldu bize. gerçi ikiz annneleri için pek bir süpriz olmasa gerek. çok sevindim. bir iki güne toparlanırsın ve moralin daha da yükselir. umarım kuvezde herşey yolunda gider. bu arada diğer bebeğine de bakarkan tecrübeler edinirsin. fırsat bulup bize yazdığın için çok çok teşekkürler. çok mutlu oldum. yeni hayatın sorunsuz, sağlıklı ve çok mutlu geçer umarım. dua ediyoruz bu arada. :)

Günaydınlar tüm ikiz anne ve anne adayları, güzel bir gün dilerim...

Allah şifalar versin, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

Hoş geldiniz umarım mutlu paylaşımlarınız olur bu forumda... Sağlık ve hayırla bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle.

Gözünüz aydın, çok sevindim. :) Rabbim analı-babalı büyütür, sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmalarını nasip eder inşallah... Kuvöz konusunu da kafanıza takmayın. Allah'ın izniyle doktorlar çok iyi bakarlar ona, sağlıkla diğer yavrunuzu da kucağınıza alırsınız inşallah... İlk annelik deneyimlerinizi heyecanla bekleyeceğim. Ayrıca size de sağlık, sıhhatli günler dilerim, artık bebişleriniz için "kendinize daha iyi bakın." :)

canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, yazdıklarını okurken gözlerim doldu,Rabbim bizede nasip eder inşallah bu güneri görmeyi, dualarımız seninle, birde canım sütünün gelmesi için malta içeceği iç, ablam yeni doğum yaptı, doktor önermiş, 2 şişe içti doğumun ertesi sütü geldi, tekrar geçmiş olsun canım

Merhabalar. Akşam öyle olumsuz bir olay yaşadım ki bebeklerimi kaybediyorum sandım ve vücudumu hoyratça kullandığımın farkına varıp kendime kızdım. Gündüz okulda toplantımız vardı metroya yetişeyim diye merdivenleri koşarak indim ve çıktım. Sonradan sağ bebişin olduğu yerde bir sancı başlamıştı, kasıklarımda da sancı hissettim. Okulda korkuyla lavaboya gittim kanama var mı diye olmayınca rahatladım. Neyse akşam eve döndüm, yemek telaşı falan derken. Yemek yendi, tam ayaklarımı uzatayım uzanayım dedim. Vajinaya inanılmaz bir sancı girdi, kısa süreli bıçak saplanır tarzdaydı. Bende bu bir süredir vardı ama bu kadar şiddetli değildi. Doktorum normal olduğunu söylemişti. Sonra bir ıslaklık hissettim, kalkıp lavaboya gittiğimde çamaşırımın epey ıslanmış olduğunu gördüm. Hemen doktoru aradık, eşime beni oraya getirmesini söyledi. Ama beni stresten bir titreme aldı zangır zangır titriyorum. Neyse gittik, her zamanki o yol uzadı resmen bize. Nasıl dua ediyoruz. Doktorum oldukça sakin, tedbirli bir tavırla karşıladı bizi. Bebeklere baktı ultrasonda, iyiydi suları da normaldi. Doktor vajinal muayene gerektiğini söyledi rahim ağzına bakmak için.Eğer bebeklerin suyu geliyorsa bu ciddi bir durum, seni hastaneye yatırıp tedavi etmemiz lazım, bunu da bu muayene ile anlayabilirim dedi. Baktı rahim ağzının kapalı olduğunu öğrendik ama çok kötü bir şekilde iltihaplanma olduğunu gördük, suyun gelmesi de ondanmış. İltihap çok fazlaymış onunla birlikte su geliyormuş. Biz derin bir nefes aldık tabi. Antibiyotik verdi. Bir de rapor. Evde dinleniyorum şu an. Ama o an hissetiklerimi anlatamam. Onları kaybetmekten çok korktum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

allah korumuş canım çok dikat et kendine...ve bebklere....

canım geçmiş olsun
dikkat et kendine
şu 9 ay bizden daha kıymetlisi yok...bırak toplantıya geç kal bırak yemeksiz olsun bazı akşamlar
önemli olan bebişlerimiz... tekrar çok geçmiş olsun bebişlere iyi bak annesi

allah korumuş canım çok dikat et kendine...ve bebklere....

Öyle canım, buna şükür. Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim canım. Haklısın, insan bazen unutuyor. Her şey normalmiş gibi davranıyor ama öyle olmaması lazım aslında. Allah korusun ya düşseydim merdivenlerden koşarark inerken. Sonra kendimi hiç affetmezdim. Yemek de bebekler için, yoksa eşim de yapma diyor ama onlar beslensin diye aslında. İltihaplanma durumunu araştırdım da biraz sistit erken doğuma bile yol açıyormuş. Aman siz de dikkat edin, ben bol su içmiyordum onun da olumsuz etkisi diyorum. Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin.

korkma erken farketmişsin antibiyotik ile hemen geçer inşallah
su olayına gelince uzun süre diyetler yapan biri olarak :)) hep zorla su içmişimdir
maşallah hamile kaldığımdan beri kendiliğimden isteyerek su içiyorum
farkında olmadan 2 litre içiyorum akşam da 3e tamamlıyorum
eee malum evde olunca su daha rahat içiliyor dışarda olunca insan unutuyor yada wc den dolayı hep erteliyor

insan telaş yapınca unutuyor bebekleri. ben de de oluyor. her hamilenin başından geçmiştir. derler ya bir musibet bin nasihatten iyidir diye, artık daha iyi anlamışsındır. bundan sonra böyle bir durum yaşayacağını da sanmıyorum. geçmiş olsun. allah beterinden korusun.

tatlım geçmiş olsun, ne olur kendinize bebekleriniz için dikkat edin, şimdi daha küçük oldukları için kendinizi rahat hissediyor bu yüzden hamilelik öncesi gibi davranmaya çalışıyorsunuz, lütfen bunu yapmayın, yarın ben 28. haftaya giriyorum ve karnım aşırı ağır gelmeye başladı, kendimi yorduğum günler yüzünden aşırı bel ağrısı yaşıyorum, mümkün olduğunca fazla ayakta durmamaya özen gösterin, bırakın eviniz kirlensin, dağılsın, şu an hiçbirşey bebeklerimiz kadar önemli değil, şunu unutmayınbiz tekil gebe değiliz, insanlar tek bebek taşıyamazken biz iki tane taşıyoruz, inanın şu haftalar nefes almakta bile güçlük çekeceksiniz, şimdi ben nefes alacak yerim kalmadığından azıcık derin nefes alsam acayip öksürmeye başlıyorum, Rabbim acil şifalar versin, hayırlısıyla evlatlarımızı zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

Allah acil şifalar versin BEKAY, beterinden korusun inşallah. Bol bol su içmeye ve kendini yormamaya çalış, arkadaşların da dediği gibi hiçbir şey bizden ve bebeklerimizden önemli değil.

Gerçekten sürpriz yapmışlar valla:) gözünüz aydın sizde iyisiniz bebeklerde sağsalim dünyaya gelmişler. Öyle minicik hatta çok daha küçük doğupta çabucak toparlanan o kadar çok bebek var ki, eminim çok iyi bakılacak ve hızlıca büyüyecektir, ikisine de binlerce maşallah Allah hep güzel günlerini göstersin, hayırlı uğurlu olsun, sevgiler:)

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Bol su içip istirahat edin biraz, inşallah hızlıca geçer.

merhaba arkadaşlar sizlerden allah razı olsun evde sıkıntıdan patlıyorum en azından yazışınca kendimi sizlerle oturup sohbet ediyor gibi hissediyorum.bende 15 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim,kocaelinde oturuyorum.1kızımvar 7yaşında veyine doğal yolla hamile kaldım çok şükür şimdilik iyi herkesteki gibi benimde bel ağrılarım,lekelenme iştahsızlıkve şu baş dönmesi varya...neyseki ça
lışmıyorum evde olduğum için herşeyi kendime göre ayarlıyorum.bol bol uyuyorum. ..... ... .. .. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz merak ediyorum acaba benimkiler fazlamı* şunları kullanıyorum.progestan 200mg,folbiol,coraspin birde ben *fmf hastası*yım colşisin kullanıyorum.ayrıca doktoruma 2 hafta sonra gidicem demir ilacına başlatıcak.yazarsanız sevinirimdoğum yapan arkadaşımıza hayırlı olsun allah yardım etsin en korktuğum erken doğum ve küvezde kalmaları..allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallahhhh....

İnşallah canım tez zamanda geçer. Ben de diyet yaptığım zamanlar zorla su içenlerdenim. Hamileliktede bulantılr falan derkne iyice soğudum sudan. Evde olmanın etkisi var haklısın. Dışarıda evdeki kadar rahat olamıyor insan. Bundan sonra zorlayacağım kendimi.

İnşallah yaşanmaz. Belki enfeksiyonun bu durumla ilgisi yok ama üstüne su gelince çok korktum. Bu da farkındalık yarattı bende. Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim, doğru söze ne denirhaklısın canım. Yok dersimi aldım, daha dikkatli olacağım bundan sonra. Şimdiden merdivenleri çıkınca nefes nefese kalıyorum, sen daha ileridesin bizden. Tekil gebeliklere göre çok farklı bizim gebeliğimiz evet. Onun için tüm ayrıntıları düşünmek gerek

Allah acil şifalar versin BEKAY, beterinden korusun inşallah. Bol bol su içmeye ve kendini yormamaya çalış, arkadaşların da dediği gibi hiçbir şey bizden ve bebeklerimizden önemli değil.

Amin, çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle bebeklerimiz her şeyden değerli. Dinleniyorum bolca, su da içtim epey bugün gelşme kaydedip :)

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Bol su içip istirahat edin biraz, inşallah hızlıca geçer.

Çok teşekkür ederim, amin. İnşallah tez zamanda geçer.

merhaba canım geçmiş olsun bendende aynı anlattıkların gibi akıntı geldi ama 2 gün ağrı çektim gitmedim artık acile gitmekten bıktımbugün yine ağrım vardı sol tarafımda öyle akşama kadar yattım birde baş dönmelerim geçmiyor..bu arada bende 15 haftalık çift yum.ikizlerime hamileyim 29 yaşındayım.kocaelinde oturuyorum.7 yaşındada 1 kızım var.inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.kendine iyi bak..

Dertsiz sıkıntısız tatlı bebişlerinize kavuşursunuz inşallah. Ben crinone (progestanla aynı işlevleri),santafer fort (demir ilacı), ecoprin (coraspin türevi kan cıvıtıcı) ve elevit (vitamin, folikasit,çeşitli mineraller içeriyor) adlı ilaçları kullanıyorum ve 18. haftamızdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…