2013 ikiz anne adayları buraya

Canım hoşgeldin. Allah bebeklerine ve kızına sağlık versin inşallah. Ben Bursa'dayım, 28 yaşındayım. Kızlarım olacak inşallah. İhmal etme bence sancı durumunu, idrar tahlili falan yaptır. İdrar yolu enfeksiyonu özellikle çoğul gebeliklerde çok riskliymiş, erken doğuma sebep oluyormuş Aman diyeyim, doktorun danış mutlaka. Baş dönmeleri ve bulantılar 16.haftadan sonra geçer sıkma canını. Ben 16.haftadan itibaren Gynoferon(demir-folik asit), Coraspin, Magnezyum(kasılmalar için) ve Progestan kullanıyorum. Bu son enfeksiyon olayıyla progestanı tek dozdan günde 3 doza çıkardı dr. Bir de antibiyotik verdi enfeksiyon için

hoşgeldin aramıza. hemşerhriyiz. ben de izmitten yazıyorum buraya. 22 haftalık hamileyim. ben de doğal yolla hamile kaldım. ilk gebeliğim. ikisi de kız. sen hangi doktora görünüyorsun?
ben akademi hastanesinde gökhan gümüştaşa muayene oluyorum. kısmetse doğumu da orada düşünüyorum. ben de evdeyim. çalışmadım hamile kaldıktan sonra.
doktorum coraspin falan yazmadı hiç. kan sulandırıcı iğne falan da kullanmadım. yalnız kanım düşük çıktı en son. demirin dozunu artırdık.

tatlım hoşgeldin aramıza, kullandığın ilaçlar benimkini düşününce az geldi biraz ben aşılama ile hamile kaldım, ilk 3 ay progestan kullandım, vajinadan, eğer oral yolla içiyorsan o ilacı yan etkileri seni hastanelik eder, sana tavsiyem vajinandan içeri fitil gibi koy, o zaman baş dönmesi, bulantı, halsizlik gibi şikayetin kalmaz, diğer ilaçlarım ilk haftadan bu yana kullanıyorum; folbiol, apikopal, gneferon demir ilacı, calde-vita kalsiyum, magnorm(magnezyum), coraspin bir de bende pıhtılaşma sorunu olduğu için hergün frakparin iğne vuruyorum kendime, çok zorlu geçiyor şu iğne olayı ama yavrularım için katlanıyorum, ha bir de elevit multivitamin var, onu çok fazla içmiyorum, araştırmalar takviye vitaminlerin pek yararı olmadığını gösteriyor, işte bu kadar biliyorum bu ne ya diyeceksiniz okuyuncaher şey sağlıklı yavrularımız için

Canım maşallah ilaç konusunda bizden epey öndesin Haftalar arttıkça ilaçlar da artıyor galiba bizde. Ben ilk zamanlar sadece folbiol ve progestan(10 gün kadar) kullandım. Az önce düşündüm de şu an 5 ayrı ilacım ve toplamda gün içide 9 kez kullanımı var. Artık kafam karışıyor, ya ben şunu içmiş miyidim diye. oznrr arkadaşımız şu an 15 haftalık, ilerleyen haftalarda demir-magnezyum vs. eklenince onun da ilaç listesi kabarıklaşacak Sağlıkla olsunlar da bebişlerimiz biz razıyız. Hepimize onlara sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah

Bekaycim,aman dikkat!yasadigin korkuyu tahmin edebiliyrm,onlara kavusmak icin nelere katlanip,nsl mucadele ediyoruz.evin pis kalsn,yemeksiz olsun hic onemli degil,yeterki onlara bisey olmasin.tekra

Bekaycim,aman dikkat!yasadigin korkuyu tahmin edebiliyrm,onlara kavusmak icin nelere katlanip,nsl mucadele ediyoruz.evin pis kalsn,yemeksiz olsun hic onemli degil,yeterki onlara bisey olmasin.tekra

sen nasıl oldun başak, ayağa kalkabiliyor musun rahat rahat. yanındaki bebeğin nasıl? uslu mu yoksa ağlıyor mu? benim rüyalarıma giriyor hep. rüyalarımda bebeklerim sürekli ağlıyor, susturamıyorum. ilk izlenimler nasıl?
bu arada isimlerini ne koydun?

Gunaydin kizlar,bugun hast.cikiyorum,keske kuzumun birisini yanimda gotursem diyodum ama,olmadi,yani daha emzirme denemesi olmadigi icin,vermiyolar,dun cok az sut geldi,goturdk verdk,3-5cc ancak eder bu arada ikiside sarilik olmus,zaten normal olur dediler.buyuk kuzuma dokundum,gidikladim,gulumsedi,cok guzel bi duygu dua edin,zaman cabuk gecsn sizlerede,onlari gorup dokunmak herseye bedel;-)

Sağol canım benim, kesinlikle haklısın. Hiç bir şey bebeklerimiz kadar kıymetli değil...

Ayy kuzular onlar yaa, tez zamanda toparlayacaklar inşallah. Canını sıkma ki sütün azalmasın. Minik bebeğin de tez zamanda senin ve kardeşinin yanına gecelek Allah'ın izniyle. Allah yardımcını olsun canım. iyi haberlerini bekliyoruz. Sarılık normalmiş evet, geçer. Doğdular ya, artık önce Allah'a sonra doktorlara emanetler. Zamanın çabuk geçmesine gelince eşim diyor hep, ya doğsalar ben çok merak ediyorum diye, ben de aman dur vaktinde doğsunlar öyle deme diyorum. Bizler de yaşarız inşallah bu sevinci. Bu arada sen nasılsın, ayağa kalkabiliyor musun? Spinal anestezi mi oldun, bebekler olunca göz bebeği seni soramadım.

Canim yavas yavas kalkiyorum,ama cok zormus,gozunuzu korkutmak gibi olmasinda isimlerini ERHAN SERDAR-ERKAN SERHAT koydk,dun nufus cuzdanlari cikti,anne baba adinda kendinizi gormek cok guzel bisey,size ait bisey yani rabbim yokluklarini yasatmasn...

Sagol canim cok tesekkur ederim,insan cok merak ediyo elbette,sizlerinki zamaninda dogsun tabiki,ama o zaman cabuk gelsn iste;-) bu arada kan sulandirici kullandigm icin,spinal yapmadilar,geneli de cok sukur iyi atlattm,korktugum gibi olmadi,ama sonrasi zaman zaman agrili tabi:-(

canım çok geçmiş olsun. büyük süpriz oldu. allah ikizlerini analı babalı büyütmek nasip etsin. allah kuzularına acil şifalar versin.dualarımız seninle. içini ferah tut, moralini bozma sakın sütün kesilmesin. benim arkadaşımın üçüz bebekleri oldu,1 ay hastanede yattılar.üçüde kuvezdelerdi.şimdi üçüzler 2 yaşına girdiler. maşallah kocaman oldular.evin altını üstüne getiriyorlar.allahın izniyle o günleri sende göreceksin.

canım çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine. bende bazen ihmal edip çok yoruyorum kendimi. ama bebişlerimiz için birkaç ay daha sabredelim.iltihap için en iyi ilaç bol su içmek. günde 3 lt su iç mutlaka.

ahh kıyamam ben onlara ya...isimlerini ne koydunuz kuzuların...

bende sanırım çok ilaç kullananlardanım
kan hapı gnferon , folbiol, tiroidim için levetiron, kan sulandırıcı iğne fraxprine, progeston 200mg, magnezyum için magnorm, omega 3 ve arada multi vitamin hala kokusundan zor içtiğim için arada kullanıyorum :))
haftada 1 b12 dodeks iğne vurunuyorum
herşey bebeklerimiz için gerçekten dakikasını bile geçirmeden içiyorum yeter ki sağlıkla gelsinler

kızlar bugün kontrolümüz vardı, kızım 1025gr, oğlum 875 gr olmuş, normalde oğlumun kilosu kızdan önde gidiyordu, ama şimdi doktor bir hafta geriden gittiğini söyledii, birde oğlumun dalağında 5 mm kist varmış, doktor basit kistik yapı zararlı olmaz dedi ama ben yinede kafaya taktım. kilosuda az olunca acaba kötü birşeymi diye kafam karıştı, inşallah hayırlısıyla düzelir, ne olur dua edin bize teyzeleri, düzelsin yavrum

hayırlı cumalar hepimize.teşekkürler yazdıkların için.akşam dayanamadım acile gittik idrar yolu enfeksiyonu galiba tahlillerimi bugün alıcam ama akşam doktorun verdiği toz ve fitil beni rahatlattı.şimdi iyiyim,bide doktor birinin kız olduğunu söledi diğerinide benzetti kıza eşim biraz şaşırdı 1 erkek 1kız olsun diye dua ediyordu.bende onun tepkisine üzüldüm.tabiiki sağlıkları herşeyden önemli ama bilmiyorum gece uyuyamadım.bide bebeğin 1 i arkası dönük bacakları açıktı acaba erkek olan arkası dönükkende belli olurmu.. neyse allah sağlık versin önce.kendine iyi bak by by.....

merhaba teşekkür ederim,hoşbuldum.valla okudukça şaşırıyor,şaşırdıkça korkuyorum.en iyisi fazla kurcalamamak galiba çünkü,sorunsuz ,tek gebelik gibi geçiren yok buna emin oldum.kızımda hiç böyle değildim belkide ondan..aynısı gibi geçmesini bekliyordum.yaşadıklarımızı aktararak birbirimizi bilgilendiririz diye düşünüyorum.tekrar yazmak dileğiyle hoşçakal

merhaba canım ben 15 haftalığım.çift yumurta ikizi.... 1 kızım var 7 yaşında.kızım okulda şuan bende sizlerle konuşarak sıkıntımı atıyorum hemde bilgileniyorum.ben anadolu sağlığa gidiyorum.doktorum doçent çok memnunum.bilmiyorum izmitte varmı.sana belki de gerek olmadığı için ilaç yazmamıştır bi sorunun,hastalığın yok galiba,inş.olmaz.benim vücudum çok dirençsiz birde herşeyi çok kafaya takarım.doktrm 2 hafta sonra demir ilacına başlatıcağını söledi.senin destekleyici hiçbir ilaç kullanmaman garip.ben kayıt için aile hekimine gitmiştim o bile folbiol yazmıştı.neyse bi doktruna sor istersen kendine iyi bak, çok oturdum belim ağrıdı hoşçakallll....

allah hep yavrularının yardımcısı olsun.inşallah önemli bişey değildir.benim eltim tüp bebek yönt.hamile kaldı inan bebeğinin biri,kız olan ufacık bi yüzü vardı.annesi yastıkta kucağına alırdı.şimdi görsen öyle bi kız olduki.onları görmeden önce zayıf ve küçük bebekten korkardım,şimdi hiç öyle düşünmüyorum.ama şunu unutma çocuk doktoru çok önemli benim hiç görmediğim mamalardan vermişti kakaolu süte benziyordu.onlar çok geliştirdi.nasip olursa bende o doktra gidicem inşallah.allahım sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin.hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…