- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.041
Gunaydin kizlar,bugun hast.cikiyorum,keske kuzumun birisini yanimda gotursem diyodum ama,olmadi,yani daha emzirme denemesi olmadigi icin,vermiyolar,dun cok az sut geldi,goturdk verdk,3-5cc ancak ederbu arada ikiside sarilik olmus,zaten normal olur dediler.buyuk kuzuma dokundum,gidikladim,gulumsedi,cok guzel bi duygu dua edin,zaman cabuk gecsn sizlerede,onlari gorup dokunmak herseye bedel;-)
merhaba canım ben 15 haftalığım.çift yumurta ikizi.... 1 kızım var 7 yaşında.kızım okulda şuan bende sizlerle konuşarak sıkıntımı atıyorum hemde bilgileniyorum.ben anadolu sağlığa gidiyorum.doktorum doçent çok memnunum.bilmiyorum izmitte varmı.sana belki de gerek olmadığı için ilaç yazmamıştır bi sorunun,hastalığın yok galiba,inş.olmaz.benim vücudum çok dirençsiz birde herşeyi çok kafaya takarım.doktrm 2 hafta sonra demir ilacına başlatıcağını söledi.senin destekleyici hiçbir ilaç kullanmaman garip.ben kayıt için aile hekimine gitmiştim o bile folbiol yazmıştı.neyse bi doktruna sor istersen kendine iyi bak, çok oturdum belim ağrıdı hoşçakallll....
uzun bır aradan sonra tekrar merhaba:) çok agır bır grıp dönemi gecirdim kızlar.topıce yenı gelmışken ayrı kaldım 2 haftahemen hatrlatayım kendımı.doğal yollarla olan sürpriz ıkızlerım tek kesedeler..monoamnıyotık monokoryonık olarak görülüyorlar fakat şüpheli bır durum cunku daha oncesınde onları ayıran bır zar var gıbıydı, sımdı doktorumuz göremıyor...canımız buna sıkkın bıraz bebeıslerımızden bırı dıgerınden 3 gün arkadan gelıyor, ınsallah farkı kapatır mınık kuzum:)bır de ıyılessem ıyı olacak...
kızlar merhaba... evime taşındım çok şükür :) yerleşmeye çalışıyorum. hafta içi dişim kırıldı çektirebilirsin dedi doktorum çektirdim. ama çok korktum. sanırım çok az lekelenmem oldu ilk defa. inşl bi daha olmaz. okuyorum takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı. üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşıyorum..
iyi ki varsınız....
uzun bır aradan sonra tekrar merhaba:) çok agır bır grıp dönemi gecirdim kızlar.topıce yenı gelmışken ayrı kaldım 2 haftahemen hatrlatayım kendımı.doğal yollarla olan sürpriz ıkızlerım tek kesedeler..monoamnıyotık monokoryonık olarak görülüyorlar fakat şüpheli bır durum cunku daha oncesınde onları ayıran bır zar var gıbıydı, sımdı doktorumuz göremıyor...canımız buna sıkkın bıraz bebeıslerımızden bırı dıgerınden 3 gün arkadan gelıyor, ınsallah farkı kapatır mınık kuzum:)bır de ıyılessem ıyı olacak...
kızlar merhaba... Evime taşındım çok şükür :) yerleşmeye çalışıyorum. Hafta içi dişim kırıldı çektirebilirsin dedi doktorum çektirdim. Ama çok korktum. Sanırım çok az lekelenmem oldu ilk defa. Inşl bi daha olmaz. Okuyorum takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı. üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşıyorum..
Iyi ki varsınız....
kızlar merhaba... evime taşındım çok şükür :) yerleşmeye çalışıyorum. hafta içi dişim kırıldı çektirebilirsin dedi doktorum çektirdim. ama çok korktum. sanırım çok az lekelenmem oldu ilk defa. inşl bi daha olmaz. okuyorum takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı. üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşıyorum..
iyi ki varsınız....
iyi dilekleriniz için teşekkürler. ev almayı düşünüyorduk ama bebişler çıkınca acele ettik. ben hiçbirşey yapmadım annemler var hep onlar yaptı. eksik çok ama eşim saolsun sen rahatına bak diyor herşeyle ilgileniyor. çok takmıyorum sağlık olsun yeter..
hoşbuldukkk tekrar kızlaaaaarınsallah yolunda gider herşey, elden gelen bırsey yok da işte yıne de panık yapıyor ınsan:)
galıba ıkızler arasında fark normal, sizlerinki de böyleyse eger heralde sık görülen birşey.ıyı olsunlar da doğduktan sonra ben onları beslerım büyütürüm, mınık kelebeklerımmperşembeye randevu aldım, bır de bu doktor amcası görsün mınıklerımı
Biz de bugün 22. haftayı bitirdik, sanki ben de daha çok acıkıyorum birkaç gündür. Bir de canım tatlı istemeye başladı. Eyvah diyorum :))
bende ilk başta hiç tatlı yemedim hatta midem bulanıyordu
şimdi gayet iyi yiyorum :)
20.haftadan sonra gerçekten herşey değişiyor
kilo almayada ozaman başladım
Ben de öyleydim ya, şimdi o yüzden korkuyorum. Artık çikolata falan yiyebiliyorum. Kaç kilo almıştın canım sen şimdiye kadar?
KIZLAR NE KADAR GUSEL SIZLER HEP 20LI HATTA 30 LU HAFTALARDASINIZ BISSE DAHA MINNACIKIZ 8HAFTA YENI BITIYOR NASIL GECECEK BU DONEMLER BILMIYORUM SIMDILIK KUSMAM BULANTIM HATTA HICBIR BELLIRTIM YOK NASIL IKIZ GEBELIK BU DIYORUM KENDI KENDIME ISALLAH BISDE SIZLER GIBI SAG SALIM HAFTALARIMIZI TAMAMLARIZ BU ARADA BENIM MELEKLERIM TUP BEBEK ARANIZDA BENIM HAFTALARIMDa VE TUP BEBEK OLAN VARMII
canım yeni katılanlar var... emin ol bizde bu haftalar hiç gelmeyecek sanıyorduk
mesela bana şu an 34.hafta çok uzak geliyor :))
başta 6 kilo verdim sonra 8 kilo aldım , yani 2 kilo fazlam var hamile kaldığım andan bu tarafa... ama ben dombik hamile kaldım(
çok takmıyorum ama son haftalarda çok şişmekten ve erken doğumdan korkuyorum
bu yüzden ne kadar az kilo o kadar iyi...
sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum
sen kaç kilo aldın ?
KIZLAR NE KADAR GUSEL SIZLER HEP 20LI HATTA 30 LU HAFTALARDASINIZ BISSE DAHA MINNACIKIZ 8HAFTA YENI BITIYOR NASIL GECECEK BU DONEMLER BILMIYORUM SIMDILIK KUSMAM BULANTIM HATTA HICBIR BELLIRTIM YOK NASIL IKIZ GEBELIK BU DIYORUM KENDI KENDIME ISALLAH BISDE SIZLER GIBI SAG SALIM HAFTALARIMIZI TAMAMLARIZ BU ARADA BENIM MELEKLERIM TUP BEBEK ARANIZDA BENIM HAFTALARIMDa VE TUP BEBEK OLAN VARMII
canım yeni katılanlar var... emin ol bizde bu haftalar hiç gelmeyecek sanıyorduk
mesela bana şu an 34.hafta çok uzak geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?