2013 ikiz anne adayları buraya

geçmişler olsun canım allah analı babalı büyütsün.inan gözlerim doldu, parçanı orda bırakmak çok kötü bi duygu herhalde sabırlı ol buda geçer inşallah.benimde en çok korktuğum küvezde kalmaları inş.gerek kalmaz.sarılık için bi tanıdığımın ikizleri olmuştu.ölçüyorlarmış ne kadar yükselmiş.sonra onlar evde florasan ,bildiğimiz lambayı beşiğin üstüne takdılar çoçukları evde böyle tedavi ettiler.bunuda doktor sölemiş biz burda bunu yapıyoruz.sizde bu düzeneği kurup yapabilirsiniz ve 3-4-gün sonra sarılıkları düştü ,bilgin olsun diye söylüyorum allaha emanet ol sen ve yavruların...

zaten hamile kalmadan önce folbiol e başlamıştım. sonra elevit e çevirdik. ilk 3 ay progestan kullandım. şimdi de calsiyum elevit ve demire devam ediyorum. herkes kullandığı için yazmamıştım. bebeklerimin arasında da sadece 4 gün fark var. doktorum bunun kötü bir durum olarak görmedi. o yüzden kan sulandırıcı yazmadı sanırım. 10 gün sonra muayenem var. belki yazabilirim. çok şükür kasılmalarım da yok şimdilik.
gebze de mi oturuyorsun? yoksa izmitten mi gidip geliyorsun. hastane nasıl? anlaşması var mı sgk ile? doğum ücretleri falan nedir? hiç arayıp sormadım. ama aklımdan geçmedi değil.

uzun bır aradan sonra tekrar merhaba:) çok agır bır grıp dönemi gecirdim kızlar.topıce yenı gelmışken ayrı kaldım 2 hafta hemen hatrlatayım kendımı.doğal yollarla olan sürpriz ıkızlerım tek kesedeler..monoamnıyotık monokoryonık olarak görülüyorlar fakat şüpheli bır durum cunku daha oncesınde onları ayıran bır zar var gıbıydı, sımdı doktorumuz göremıyor...canımız buna sıkkın bıraz bebeıslerımızden bırı dıgerınden 3 gün arkadan gelıyor, ınsallah farkı kapatır mınık kuzum:)bır de ıyılessem ıyı olacak...

kızlar merhaba... evime taşındım çok şükür :) yerleşmeye çalışıyorum. hafta içi dişim kırıldı çektirebilirsin dedi doktorum çektirdim. ama çok korktum. sanırım çok az lekelenmem oldu ilk defa. inşl bi daha olmaz. okuyorum takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı. üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşıyorum..
iyi ki varsınız....

Çok geçmiş olsun tekrar hoşgeldin :) tek kese hamilelik konusunda bilgi sahibi değilim ancak ikiz bebeklerde büyüklük farkı olabiliyor, benim de kızlarım arasında 4 günlük bir fark var ancak haftaları ile uyumlu olmaları önemli. Gelişim farkı 24. Haftadan sonra daha netleşiyormuş. İnşallah hepimizin bebekleri en sağlıklı şekilde büyür. 12. Haftada detay ultrason yapılıyor, ben ona girmiştim orda durumunuz daha net görülebilir belki aklınızda olsun.

Güle güle oturun inşallah bebeklerinize de kavuşarak yeni evinizde :) hem de geçmiş olsun...taşınma büyük iş, bizde 13. Haftada yapmıştık, evde hala tamamlanmayan şeyler var ancak kafama takmıyorum şu an. Lekelenme taşınma ile ilgili yorgunluktan da olmuş olabilir, dikkat ein kendinize:)

çok geçmiş olsun
benim de kızım oğlumdan 1 gün geriden geliyor
inşallah kapatır farkı miniğin
ama bir kaç haftayı bulmadığı sürece doktorlar bu durumu pek de önemsemiyorlar
olabiliyormuş çünkü
kendine dikkat et
sen iyi olasınki
bebeklerin de iyi olsun annesiiiiii

ayyy taşınmayı nasıl göze alıyorsunuzzzzzz
helal size
benim gözümde büyürdü
böyle diyorum ama başa gelince mecbur yapılıyordurrr
lekelenmem muhtemelen kendini yorduğundan olmuştur
dinlen yormamaya çalış kendini
yeni evinizde sağlıkla, huzurla oturun inşallah

Merhabalar. Geçmiş olsun canım. Benim bebeklerim de çok ince bir çizgiyle ayrılıyorlar birbirlerinden. Belki görememişlerdir şimdi ama sonra görülebilir. Eğer çizgi yoksa bile her şeyden önce Allah'a emanet bebeklerimi, gönlünü ferah tut.Aradaki fark da normal şu an. Ihlamur iç canım, faydasını görürsün muhakkak...

Canım tekrar hayırlı olsun evin. Güle güle oturun bebişlerinizle. Cinsiyetleri de belli olmuş erkenden, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kanama Nehir'in de dediği gibi yorgunluktan olmuştur, aman dikkat et daha yorma kendini

iyi dilekleriniz için teşekkürler. ev almayı düşünüyorduk ama bebişler çıkınca acele ettik. ben hiçbirşey yapmadım annemler var hep onlar yaptı. eksik çok ama eşim saolsun sen rahatına bak diyor herşeyle ilgileniyor. çok takmıyorum sağlık olsun yeter..

hayırlı olsun canım yeni evin
ben ilk tranferimde ev taşıdım ve malesef tutmamıştı...
kendini yorma saolsun eşin yapıyomuş o halletsin
kanama içinde bol bol dinlen

hoşbuldukkk tekrar kızlaaaaar ınsallah yolunda gider herşey, elden gelen bırsey yok da işte yıne de panık yapıyor ınsan:)
galıba ıkızler arasında fark normal, sizlerinki de böyleyse eger heralde sık görülen birşey.ıyı olsunlar da doğduktan sonra ben onları beslerım büyütürüm, mınık kelebeklerımm perşembeye randevu aldım, bır de bu doktor amcası görsün mınıklerımı

benimde perşembe kontrolüm var :))
ikizlerde canım fark çok normalmiş ama tek kese de araları çok açılmamalı diye biliyorum
tabii en güzel bilgiyi dr.un verir
benim kızımla oğlumun arası şu an 100gr
oğlum geriden geliyor....aslında haftasıyla uyumlu ama kızım haftasından 1 hafta önde
bakalım ne kadar kilo aldılar bu kontrolü çok merak ediyorum çnk göbüşüm çok büyüdü
yemem ise her zamankinden biraz daha fazla... sanırım artık daha çok acıkıyorum

Biz de bugün 22. haftayı bitirdik, sanki ben de daha çok acıkıyorum birkaç gündür. Bir de canım tatlı istemeye başladı. Eyvah diyorum :))

Biz de bugün 22. haftayı bitirdik, sanki ben de daha çok acıkıyorum birkaç gündür. Bir de canım tatlı istemeye başladı. Eyvah diyorum :))

bende ilk başta hiç tatlı yemedim hatta midem bulanıyordu
şimdi gayet iyi yiyorum :)
20.haftadan sonra gerçekten herşey değişiyor
kilo almayada ozaman başladım

bende ilk başta hiç tatlı yemedim hatta midem bulanıyordu
şimdi gayet iyi yiyorum :)
20.haftadan sonra gerçekten herşey değişiyor
kilo almayada ozaman başladım

Ben de öyleydim ya, şimdi o yüzden korkuyorum. Artık çikolata falan yiyebiliyorum. Kaç kilo almıştın canım sen şimdiye kadar?

KIZLAR NE KADAR GUSEL SIZLER HEP 20LI HATTA 30 LU HAFTALARDASINIZ BISSE DAHA MINNACIKIZ 8HAFTA YENI BITIYOR NASIL GECECEK BU DONEMLER BILMIYORUM SIMDILIK KUSMAM BULANTIM HATTA HICBIR BELLIRTIM YOK NASIL IKIZ GEBELIK BU DIYORUM KENDI KENDIME ISALLAH BISDE SIZLER GIBI SAG SALIM HAFTALARIMIZI TAMAMLARIZ BU ARADA BENIM MELEKLERIM TUP BEBEK ARANIZDA BENIM HAFTALARIMDa VE TUP BEBEK OLAN VARMII

Ben de öyleydim ya, şimdi o yüzden korkuyorum. Artık çikolata falan yiyebiliyorum. Kaç kilo almıştın canım sen şimdiye kadar?

başta 6 kilo verdim sonra 8 kilo aldım , yani 2 kilo fazlam var hamile kaldığım andan bu tarafa... ama ben dombik hamile kaldım (
çok takmıyorum ama son haftalarda çok şişmekten ve erken doğumdan korkuyorum
bu yüzden ne kadar az kilo o kadar iyi...
sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum
sen kaç kilo aldın ?

canım yeni katılanlar var... emin ol bizde bu haftalar hiç gelmeyecek sanıyorduk
mesela bana şu an 34.hafta çok uzak geliyor :))

canım yeni katılanlar var... emin ol bizde bu haftalar hiç gelmeyecek sanıyorduk

MASSALLAH CANIM SIZE NEKADAR GUSEL ILK HAREKETLERINI NE ZAMAN HISSETTIN VEE CINSIYETLERINI NE ZAMAN ORENDIN CANIM BU ARADA BEBISLERIN CINSIYETI NE SENIN

:)) Aynen canım, ben de kilolu hamile kaldım. 5 kilo aldım şu ana kadar. Sen ne güzel vermişsin, ben o kadar bulantıya rağmen kilo veremedim hiç. Ama almadım da o dönemde. Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de alıyorum. Tam buğday ekmeği tüketiyorum, sabahları 1 yumurta(haşlanmış) 1-2 dilim peynir yiyorum. Öğle ve akşam da genelde sebze yemeği. Haftada bir balık falan böyle. Az kilo almamız önemli tabi. Ben de taşıyamayıp erken doğum yapmaktan korkyuorum(Allah korusun)

Aynen canım. Bana ilk zamanlar 20.haftalar hayal gibi geliyordu ama bir bakıyorsun geçmiş. Yok şu gün doktor kontrolü, şu gün ultrasonda göreceğim, şu gün tahlil sonucu derken bi bakmışsın geçmiş. Amin inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Rabbim hepsine sağlık versin. Ben 8.haftamda ikiz olduğunu bile bilmiyordum, o günlere gittim şimdi :)) Tek kese ve tek kalp atışı görmüştük başta. Ama olacağı varsa oluyor demek. Bulantılar başlar merak etme, o yüzden şimdinin keyfini çıkar :)) Minicik onlar daha annesi, az büyüsünler bak başlayacaklar sana kendilerini bulantılarla hissettirmeye. Belki de şanslı annelerden olursun kimbilir, bulantısız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…