2013 ikiz anne adayları buraya

MASSALLAH CANIM SIZE NEKADAR GUSEL ILK HAREKETLERINI NE ZAMAN HISSETTIN VEE CINSIYETLERINI NE ZAMAN ORENDIN CANIM BU ARADA BEBISLERIN CINSIYETI NE SENIN
ceydacım ben umudumuz bitmeyecekte ki dosba(asiye )
ben harektlerini de erken hissettim 14.haftanın sonuydu sanırım
genelde 20.haftaya yakın hissediliyor harektleri...
cinsiyetleri biliyosun bi kız bi oğlan :)

bende ceviz ve balığa dikkat ediyorum
süt içemiyorum yoğurdu çok tüketiyorum
yumurta için dr.um haftada 3 defa yeter dedi... ama günlük peynir tüketimim fazlaca
bende ekmeği pilavı ve makarnayı az tüketiyordum ama son 2-3 haftadır çok acıkıyorum ve ne yalan söleyeyim yiyorum
meyveyi iyi tüketiyorum arada tatlı kaçamağı yapıyorum artık
bu hafta göbüşüm çok büyüdü... kilom çok değişmedi akşamları 1 kilo fazla çıksamda sabahları eksik çıkıyor

cevap ıcın tesekkurler tatlım sımdılık asırı gırtlagım acıldı cok yemek yıyorum ve hıcte bulantım yok sukur belkı sanslıyımdır dedıgın gıbı senın meleklerın cınsıyetı bellımı canım kacıncı haftada örendınız cınsıyetlerını

Canım sen yine de ilk haftalar dikkat et de birden kilo alma. İkiz gebelikte kilo alımı önemli. Şu an senin yediklerinin bebeğe bir faydası yok, az ve sık ye canım. Ne kadar geç almaya başlarsan o kadar iyi, şöyle söyleyeyim ben 16.haftaya kadar 1 kilo aldım, 6 haftada kalan 4 kiloyu aldım. Sonra birden alıyorsun. Benimkiler kız :) 12.haftda kıza benzetmişti dr, doğru çıktı. 16'dan itibaren kesindi artık.

Süt ben de içemiyorum pek, yoğurt yemeye çalışıyorum. Eskiden ayran içerdim şimdi o da midemi bulandırıyor. Sıvı tüketimi sıkıntılı ben de. Makarna pilav yemiyorum gibi bişey. Sırf yememek için yapmıyorum evde. Geçen bi yaptım, yapınca yeniyo çünkü. Tatlı evet arada yiyorum ben de. Dr.şerbetlileri eşin, sütlü tatlıları sen yiyeceksin dedi. Bizde tersidir oysa ben şerbetli, eşim sütlü tatlı sever. Gerçi bana her türlüsü makbul de :)))))

ben süt severim ama çok gaz yapıyo dr.um yoğurt ye dedi
bende pek makarna pilav yapmıyordum ama son haftalarda aç kalmaya başladım
yemekte olmayınca yemekten sonra ne atıştıracağımı bilemiyorum
yiyorum ama ölçülü... yarım porsiyon diyebilirim
tatlıyı ise bu hafta hep aşure yedim sanırım çok faydalı ama şeker işte sonuçta (
normalde bende her tatlıyı severim ama dikkat ediyorum
beslenme önemli bakalım 30dan sonra ne olcaz

Kuru üzüm kuru kayısı falan atıştır canım. Ben de hiç yemiyor değilim canım yiyorum yine. Ay ben aşure yapamadım daha, yiyemedim o yüzden. Burdada kimsem yok bana getirecek. Bakalım yarın üşenmezsem yapayım diyorum ama...Evet 30'dan sonra dönüm noktası olacak sanırım. O zaman ben tam tatil-doğum izni derken çalışmayacağım. Bebekler de hızlı büyüyecek, epey alırım gibime geliyor. 18'i geçmese bari diyorum. En fazla 18 diyorum kafamda ama...

Amin canım, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Cinsiyetin önemli değil, kız olsun erkek olsun pek bir anlam ifade etmiyor. Allah öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Ye sen yine ben de sık acıkırdım ilk zamanlar ama mesela beyaz ekmek tüketme ya da çok kilo aldıracak yiyecekler yeme. Çok da kasma kendini zaten. Bu haftalar önemli bir de, yorma kendini. Sağlıcakla kalın (sen ve bebişlerin)

canım inanki herkeste kendinden ileride olan hamilelere bir imrenme var
o haftalar hiç gelmeyecek gibi görünüyor
ama bir bakıyorsun ki gelmiş

bu arada benimkiler de tüp bebek

ben ilk başlarda iki kilo verdim
kusmam yoktu ama bulantılarım vardı
50 ile başladım hamileliğe
şu an 58 kilodayım
ben de son 3 haftada kilo aldım
aslında yemem çok değişmedi ama
kilo almaya hızla devam ediyorum

canım hAyırlı uğurlu olsun allahım ikisinide korusun....sütüm yok deme sütüm gelecek sütüm var de gelsin bol bol su iç ....gelir sen stres yapma....tekrar hayırlı olsun canım

her gün süt içmek bayıyor gerçekten. bu hafta sütü kestim, onun yerine eşimin köylerden getirttiği manda yoğurdu tüketiyorum. haftaya tekrar her gün süt içerim. bir de kendimi bunaltmamamk için hep süt veyoğurt yemek yerine mesela sütlaç, muhallebi gibi şeyleri ve bu aralar tabiki sahlep falan içmeyi düşünüyorum. her gün köy yumurtamı ve peynirimi yiyorum zaten de işte süt bayıyor. dediğim gibi yukarıda bahsettiğim alternatifleri de deneyeceğim. akşam yemeklerimde et yiyorum. genelde balık ve kırmızı et. yemekleri ben yaptığım için hala kokusundan tavuk yapmaya çekiniyorum. gerçi bulantılar ve usmalar geçti ama tavuk daha kokulu olduğu için yaklaşamıyorum. onu da artık dışarıdan alıp yiyeceğim. her gün muhakak yeşil salat yiyorum bir de. myve de kaçınılmaz. porsiyonlarım küçük ve bir dilim tam buğday unu ekmekle yiyorum. beslenmem düzene girdi diyebilirim. o yüzden moralim de yerinde çok şükür.

canım hAyırlı uğurlu olsun allahım ikisinide korusun....sütüm yok deme sütüm gelecek sütüm var de gelsin bol bol su iç ....gelir sen stres yapma....tekrar hayırlı olsun canım

ayçem, senin de az kalmış. tetiktesindir sanırım. senin beneklerinin kiloları ne kadar? şimdilik nasıl gidiyor? doktorun tahmini bir doğum tarihi verdi mi?

Ne güzel ya böyle köy yumurtası falan bulabilmen. Onlar doğal en azından. Yarasın bebişlerine. Yani sütle yoğurt eşdeğer sonuçta. Doğru düşünmüşsün. Benim doktorum sahlep içmemi öneriyor, süt içemiyorum çünkü sade. Sahlep ya da kakaolu tüketiyorum arada. Ben de senin tavuğa olan hislerini kırmızı ete besliyorum :)) Burnuma kokuyor pişirirken, o nedenle yemeklere kıyma ekliyorum. Balığı da eşim yapıyor sağolsun. İdare ediyoruz böyle şimdilik. Fırında yaparsan tavuğu kokmaz o kadar ama, bi dene istersen. Sen kaç kilo aldın peki?

verdiklerim ve aldıklarımı çıkarır eklersem, totalde 3 kiloalmışım. şuan 58 kiloyum. köy yumurtası ve manda yoğurdu falan kolay buluyorum. eşim kocaelinin tarım ve hayvancılıkla geçinen bir ilçesnde çalışıyor. oranın pazarından bulup buluşturuyor işte. bebkler doğduktan sonra da böyle devam etmeyi düşünüyoruz.

masllah canım sızlere ewt hıc gecmeyecek gıbı gelıyor ama gececek tabıkıde sadece heyecan var bende hemde cok raabbım kucamıza sag salım almayıda nasıp eder işallah

Hayırlı pazarlar arkadaşlar.
Yarın kısmetse doktor randevumuz var. (Doktora gitmeyi iple çekeceğim bir günün geleceğini asla tahmin etmezdim.:) ) 1 aydır görmedim bebişlerimi, inşallah bir sorun yoktur. Dua edin arkadaşlar, bebişlerimizi sağlıklı, hayırlı ve mutlu bir şekilde kucağımıza alalım inşallah...

selam kızlar arada sırada yazıyordum buraya ama artık kendimi istirahate çektim :) zaman ne çabuk geçti ben tüpbebek doktoruma gitmiştim hep muayeneye doğum için sanırım ayrılıcam ondan bu şekilde olan varmı sadece doğumu başka doktorla ve hastaneyle yapan yani güvenebilirmiyim acaba bu saatten sonra başka doktora kafam karışık açıkcası

artık dinlenme zamanın gelmiş
bence de dinlen canım
canım ben de hala tüp bebek doktoruma gidiyorum
ayrıntılı için falan başka biir profa gittim ama
ne olursa olsun kendi doktorumun fikirlerini
çok önemsiyorum

sen neden bırakıyorsun canım doktorunu
isim yappmış birisine gidersen
nerden baksan en az üç kere de muayene olsan
doğuma kadar alışıp güvenebilirsin
bilmem ki zor karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…