- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.081
artık dinlenme zamanın gelmiş
bence de dinlen canım
canım ben de hala tüp bebek doktoruma gidiyorum
ayrıntılı için falan başka biir profa gittim ama
ne olursa olsun kendi doktorumun fikirlerini
çok önemsiyorum
sen neden bırakıyorsun canım doktorunu
isim yappmış birisine gidersen
nerden baksan en az üç kere de muayene olsan
doğuma kadar alışıp güvenebilirsin
bilmem ki zor karar
aynen bende ayrıntılıya doktorumun önerdiği prof.a gitmiştim çokta memnun kalmıştım doktorumdan çok çok memnunum fikirleri diyeceği herşey çok önemli benim için amma velakin doktorum 3.500 istiyo ee hastanede istiyor bir o kadar benim nerdeyse hastaneden çıkmam 10.000 bulacak tüpbebekten bu yana çok masrafımız oldu yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama 4.000 bine normal bir hastanede doğum yapar çıkarım 10.000 nerdeeeee 4.000 nerde geri kalanıyla bebelerime masraf yaparım çok zor bir karar yeni bi doktora nasıl güvenirim oda tam bir muamma
anladım canım haklısın
aradaki 6000 le neler yapılmaz
benim hastanemde isteğe bağlı sezaryen bile 2500
bu arada ankara başkent hastanesinden bahsediyorum
doktoruma ayrıca ücret ödemiyorum
ve sezaryenin ücreti 500 lira
bu rakamlardan sonra seninki bir hayli uçuk geldi bana da
durumunuzu en iyi siz biliyorsunuzdur
hakkınızda hayırlısı olsun canımmmm
benimde perşembe kontrolüm var :))
ikizlerde canım fark çok normalmiş ama tek kese de araları çok açılmamalı diye biliyorum
tabii en güzel bilgiyi dr.un verir
benim kızımla oğlumun arası şu an 100gr
oğlum geriden geliyor....aslında haftasıyla uyumlu ama kızım haftasından 1 hafta önde
bakalım ne kadar kilo aldılar bu kontrolü çok merak ediyorum çnk göbüşüm çok büyüdü
yemem ise her zamankinden biraz daha fazla... sanırım artık daha çok acıkıyorum
canım hAyırlı uğurlu olsun allahım ikisinide korusun....sütüm yok deme sütüm gelecek sütüm var de gelsin bol bol su iç ....gelir sen stres yapma....tekrar hayırlı olsun canım
kızlar bırsey sorucam, dr.bana ıkılı uclu test yapmıycaz sana, sadece ense kalınlıgını ölçücez dedı.sıze bu testler yapıldı mı? merak edıyorum...ayrıntılı ultrasona ne zaman gırıyorsunuz bu ölçümler o zaman mı yapılıyor? tam olarak ne ıse yarıyor ayrıntılı ultrasn merak edıyorum...ben ankarada oturuyordum ne guzel, sımdı doğuya geldım görev sebebıyle...eger hep yapılan bırseyse bu subat tatılınde falan gıtsem, baktrsam?:44:
ayçem, senin de az kalmış. tetiktesindir sanırım. senin beneklerinin kiloları ne kadar? şimdilik nasıl gidiyor? doktorun tahmini bir doğum tarihi verdi mi?
kızlar bırsey sorucam, dr.bana ıkılı uclu test yapmıycaz sana, sadece ense kalınlıgını ölçücez dedı.sıze bu testler yapıldı mı? merak edıyorum...ayrıntılı ultrasona ne zaman gırıyorsunuz bu ölçümler o zaman mı yapılıyor? tam olarak ne ıse yarıyor ayrıntılı ultrasn merak edıyorum...ben ankarada oturuyordum ne guzel, sımdı doğuya geldım görev sebebıyle...eger hep yapılan bırseyse bu subat tatılınde falan gıtsem, baktrsam?:44:
canım inanki herkeste kendinden ileride olan hamilelere bir imrenme var
o haftalar hiç gelmeyecek gibi görünüyor
ama bir bakıyorsun ki gelmiş
bu arada benimkiler de tüp bebek
ben ilk başlarda iki kilo verdim
kusmam yoktu ama bulantılarım vardı
50 ile başladım hamileliğe
şu an 58 kilodayım
ben de son 3 haftada kilo aldım
aslında yemem çok değişmedi ama
kilo almaya hızla devam ediyorum
papatya merhaba,sende ankaradasın sanırım ve başkente muayene oluyosun.benim doktorumda hulusi hoca seninki de o mu?bu arada bende ikiz bebek bekliyorum ve 27.haftadayım.
evet sabırsızlıkla bekliyorum yılbaşından sonra inşallah bir aksilik çıkmazsa ...ocak 5-10 gibi diyor doktorum bakalım..10 gün önce 1300-1500 gram dılar ....kilomda iyi 8 kilo aldım ..devamlı yatıyorum haftaya annem gelecek ..fazla oturamıyorum ayata duramıyorum karnım acayip büyüdü..geceleri uyumakta zorlanıyorum çünkü devamlı tuvalete taşınıyorum...
buarada doktorum epudural sezeryan yapacakmış çok sevindim bende öyle istiyodum
Kislar bisey srcam ben 21 hftmdayim ikiz gebelik ama su son 1 haftadr akintim artti kanli ve kotu koku.u degil ama acaba herksdemi oluo netten okdgm kdryla normal yazio ayni drmda olan arkdslr varmi?
bnm de tüp bebek 13.haftadayım hayırlısı ile son günleri sabırsızlıkla bekliyorum.Acaba hamişler nasıl besleniyorsunuz biraz bahsedermisiniz?İkizler için daha çokmu kalsiyum alıyosunuz
ne güzelll 26.haftadadasınn:)senın normal ıstahının acılması da bana ne oluyor acaba? ıkı gündür 2 kişilik yemek yıyorum.ondan önce gayet normaldım, hatta a bıle yıyordum..zaten tombiş hamıle kaldım ıyıce alıp gıtmesem barı korkum, bebeışler yoksa kendımı düşümndüğümden degıl..kılo alınır verılır fakat,boy da yok ben de,azcık kılo da var, ınsallah tasıyabılırım
evet sabırsızlıkla bekliyorum yılbaşından sonra inşallah bir aksilik çıkmazsa ...ocak 5-10 gibi diyor doktorum bakalım..10 gün önce 1300-1500 gram dılar ....kilomda iyi 8 kilo aldım ..devamlı yatıyorum haftaya annem gelecek ..fazla oturamıyorum ayata duramıyorum karnım acayip büyüdü..geceleri uyumakta zorlanıyorum çünkü devamlı tuvalete taşınıyorum...
buarada doktorum epudural sezeryan yapacakmış çok sevindim bende öyle istiyodum
evet canım biraz daha kıvamlı oluyor hatta ...Kislar bisey srcam ben 21 hftmdayim ikiz gebelik ama su son 1 haftadr akintim artti kanli ve kotu koku.u degil ama acaba herksdemi oluo netten okdgm kdryla normal yazio ayni drmda olan arkdslr varmi?
tabii canım daha çok kalsiyum ama bunu zorlamanın bi anlamı yokbnm de tüp bebek 13.haftadayım hayırlısı ile son günleri sabırsızlıkla bekliyorum.Acaba hamişler nasıl besleniyorsunuz biraz bahsedermisiniz?İkizler için daha çokmu kalsiyum alıyosunuz
Kislar bisey srcam ben 21 hftmdayim ikiz gebelik ama su son 1 haftadr akintim artti kanli ve kotu koku.u degil ama acaba herksdemi oluo netten okdgm kdryla normal yazio ayni drmda olan arkdslr varmi?
Canımda benim öyle normal sanırım
evettt canımmmmmmmmmmmmm
hulusi hoca doktorummmmmmmmmmm
ay ne büyük şannssssssssss
bizim için
doğumla ilgili hiç konuştunuz mu peki?
haftalarımız da yakın
belki simaen birbirimizi tanıyoruzdur bilee
bugün kontrolüm var canım bakalım doğumdan bahsedecek mi hulusi hoca.
ama bana daha önce ilk hedef 28.hafta sonra 32.hafta en son olarakta 35.haftayı görünce beni kurtar diye bekliyceksin demişti.
bu arada ben öğretmenim 2 aydır çalıştırmıyor beni hulusi hoca.bugünde raporum bitiyor sanırım yine rapor verecek.ama hulusi hoca çok değerli bi insan ve bu nedenle çok şanslıyız gerçekten.senin transferin ne zaman olmuştu hatırlıyo musun?benim 15 haziranda yapılmıştı.
zaten hamile kalmadan önce folbiol e başlamıştım. sonra elevit e çevirdik. ilk 3 ay progestan kullandım. şimdi de calsiyum elevit ve demire devam ediyorum. herkes kullandığı için yazmamıştım. bebeklerimin arasında da sadece 4 gün fark var. doktorum bunun kötü bir durum olarak görmedi. o yüzden kan sulandırıcı yazmadı sanırım. 10 gün sonra muayenem var. belki yazabilirim. çok şükür kasılmalarım da yok şimdilik.
gebze de mi oturuyorsun? yoksa izmitten mi gidip geliyorsun. hastane nasıl? anlaşması var mı sgk ile? doğum ücretleri falan nedir? hiç arayıp sormadım. ama aklımdan geçmedi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?