2013 ikiz anne adayları buraya

aynen bende ayrıntılıya doktorumun önerdiği prof.a gitmiştim çokta memnun kalmıştım doktorumdan çok çok memnunum fikirleri diyeceği herşey çok önemli benim için amma velakin doktorum 3.500 istiyo ee hastanede istiyor bir o kadar benim nerdeyse hastaneden çıkmam 10.000 bulacak tüpbebekten bu yana çok masrafımız oldu yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama 4.000 bine normal bir hastanede doğum yapar çıkarım 10.000 nerdeeeee 4.000 nerde geri kalanıyla bebelerime masraf yaparım çok zor bir karar yeni bi doktora nasıl güvenirim oda tam bir muamma

anladım canım haklısın
aradaki 6000 le neler yapılmaz
benim hastanemde isteğe bağlı sezaryen bile 2500
bu arada ankara başkent hastanesinden bahsediyorum
doktoruma ayrıca ücret ödemiyorum
ve sezaryenin ücreti 500 lira
bu rakamlardan sonra seninki bir hayli uçuk geldi bana da
durumunuzu en iyi siz biliyorsunuzdur
hakkınızda hayırlısı olsun canımmmm

papatya merhaba,sende ankaradasın sanırım ve başkente muayene oluyosun.benim doktorumda hulusi hoca seninki de o mu?bu arada bende ikiz bebek bekliyorum ve 27.haftadayım.

ne güzelll 26.haftadadasınn:) senın normal ıstahının acılması da bana ne oluyor acaba? ıkı gündür 2 kişilik yemek yıyorum.ondan önce gayet normaldım, hatta a bıle yıyordum..zaten tombiş hamıle kaldım ıyıce alıp gıtmesem barı korkum, bebeışler yoksa kendımı düşümndüğümden degıl..kılo alınır verılır fakat,boy da yok ben de,azcık kılo da var, ınsallah tasıyabılırım

kızlar bırsey sorucam, dr.bana ıkılı uclu test yapmıycaz sana, sadece ense kalınlıgını ölçücez dedı.sıze bu testler yapıldı mı? merak edıyorum...ayrıntılı ultrasona ne zaman gırıyorsunuz bu ölçümler o zaman mı yapılıyor? tam olarak ne ıse yarıyor ayrıntılı ultrasn merak edıyorum...ben ankarada oturuyordum ne guzel, sımdı doğuya geldım görev sebebıyle...eger hep yapılan bırseyse bu subat tatılınde falan gıtsem, baktrsam?:44:

merhaba milasis...
ikiz gebeliklerde ikili ve üçlü testler yanıltıcı sonuçlar verebiliyor o yüzden doktor istemiyorlar.ense kalınlığı daha net bilgi veriyor diyo biliyorum.ayrıntılı ultrasonda bebeğin organ büyümesine ve gelişimi ile ilgili şeylere bakılıyor.yanlış hatırlamıyorsam ben 19.haftamda girmiştim ayrıntılı ultrasona.yine de doktorun sana daha net bir bilgi verir.hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah....

ayçem, senin de az kalmış. tetiktesindir sanırım. senin beneklerinin kiloları ne kadar? şimdilik nasıl gidiyor? doktorun tahmini bir doğum tarihi verdi mi?

evet sabırsızlıkla bekliyorum yılbaşından sonra inşallah bir aksilik çıkmazsa ...ocak 5-10 gibi diyor doktorum bakalım..10 gün önce 1300-1500 gram dılar ....kilomda iyi 8 kilo aldım ..devamlı yatıyorum haftaya annem gelecek ..fazla oturamıyorum ayata duramıyorum karnım acayip büyüdü..geceleri uyumakta zorlanıyorum çünkü devamlı tuvalete taşınıyorum...

Merhaba ben 13. Haftamda girdim ayrintili 4D ultrasona cok sukur hersey yolunda dedi dr ense kalinliklari cok iyi dedi ama ben ikili test yaptirmani istitorum dedi bende nette okumustum ikizlerde bu testlerin yapilmadigini sordum dr a hsklisin dedi ama ben cikan sonuca gore asagi yukari tahmin ediyirum dedi ama ekledi de onemli olan ayrintili ultrason diye ben yaptirdim testi cok sukur iyi cikti sonuc dr artik diger uclu dortlu testlere gerek yok dedi

Kislar bisey srcam ben 21 hftmdayim ikiz gebelik ama su son 1 haftadr akintim artti kanli ve kotu koku.u degil ama acaba herksdemi oluo netten okdgm kdryla normal yazio ayni drmda olan arkdslr varmi?

bnm de tüp bebek 13.haftadayım hayırlısı ile son günleri sabırsızlıkla bekliyorum.Acaba hamişler nasıl besleniyorsunuz biraz bahsedermisiniz?İkizler için daha çokmu kalsiyum alıyosunuz

papatya merhaba,sende ankaradasın sanırım ve başkente muayene oluyosun.benim doktorumda hulusi hoca seninki de o mu?bu arada bende ikiz bebek bekliyorum ve 27.haftadayım.

evettt canımmmmmmmmmmmmm
hulusi hoca doktorummmmmmmmmmm
ay ne büyük şannssssssssss
bizim için
doğumla ilgili hiç konuştunuz mu peki?
haftalarımız da yakın
belki simaen birbirimizi tanıyoruzdur bilee

canım bana yapıldı, net sonuç vermediğini söylemişti doktorum
ama önemli olan ense kalınlığı demişti doktorum
canım ayrıntılı ultrasona ikiz gebeliklerde daha erken haftalarda giriliyor
ben 21 de girdim
bebeklerin bütün organlarına tek tek bakılıyor
önemli bir test
canım testin belli bir zamanı var
istediğin zaman değil de
doktorun dediği zaman giriyorsun
sonra bebekler büyüdüğü için sanırım bakmak zorlaşıyormuş
21-25 arasında bakıyoruz demişti doktorum
ve uzmana ya da radyoloğa değil de perinatoloğa baktır
fiyat farkı olur ama
bu onların işi

oyyyyyy maşallahhhhhhhh
36. haftayı görüyorsun inşallahhhhhhhhhh
darısı bizim başına inşallahhhh
kilon da gayet iyi canım
hatta bana göre süper bence

buarada doktorum epudural sezeryan yapacakmış çok sevindim bende öyle istiyodum

gönlüne göre olmuş ne güzellll
ben daha hiç konuşmadım ne olacak ne bitecek
hiçbir şey bilmiyorum

Kislar bisey srcam ben 21 hftmdayim ikiz gebelik ama su son 1 haftadr akintim artti kanli ve kotu koku.u degil ama acaba herksdemi oluo netten okdgm kdryla normal yazio ayni drmda olan arkdslr varmi?

bende de vardı ama kokuluydu
neticede de enfeksiyon çıktı
kafana takılıyorsa kültür yaptırabilirsin canımm

bnm de tüp bebek 13.haftadayım hayırlısı ile son günleri sabırsızlıkla bekliyorum.Acaba hamişler nasıl besleniyorsunuz biraz bahsedermisiniz?İkizler için daha çokmu kalsiyum alıyosunuz

ben elzem olan gıdaları aldıktan sonra canım ne istiyorsa onu yiyorum
ammmaaaaaaaaaaaan bir daha mı hamile kalıcam diyorummmmm
ve sürekli hacim kazanıyorummmmmmm
ama kilo umrumda değil
bir kase yoğurt, bir büyük su bardağı süt
bir yumurta
ceviz, pekmez ve peynir olmazsa olmazlarımm

canım evet kilo alınır verilir ama ikiz olduğu için dikkat etmek lazım
taşımak zorlaşıyor diyorlar
mesela benim nabzım çok yüksek
kardiyolojiye gittim ikiz gebelikten dedi... doğumdan sonra geçer dedi ama ister istemez zorlanıyorum
kilo aldıkça zor nefes alıyorum ,son 2 gündür de bel ve sırt karışımı ağrım var...
kısacası çok kısmadan az kilo almalı :)) nasıl olcaksa :))

canım ben 2li ve 3lü yaptırmadım dr.um istemedi hatalı sonuç veriyo diye
ense kalınlarına önce kendi baktı
detaylıya 16.hafta gönderdi
detaylıya bildiğim kadarıyla 16-22 arası gidiliyo sonra bakılmıyo
ben 22 de bi daha gittim oğluşumu tam görememişti
şükür güzel sonuçlar aldık
ayrıntılı usg bebeklerin tüm organlarını tek tek inceliyor ve normale göre uzun süren bi süreç...
30-40 dk gibi ... benim 16.hafta da midem bulanmıştı :)) yani bayağı detaylı :)

ayyy maşallah canım
inşallah hayırlıca bizim başımıza bu dönem
ben bu hafta daha da ağırlaştım bakalım senin zamnında nasıl olcam
hayırlıca kucağına almak nasip olsun
bizi tecrübelerinden mahrum etme daha sık gel

buarada doktorum epudural sezeryan yapacakmış çok sevindim bende öyle istiyodum

ben aslında korkuyorum diye genel anestezi istedim ama dr.um genel anestezide sen ve bebeklerinde uyuşuyor
bu nedenle 2. bebek en az 2-3 dk. geç çıkıyo ve oksijensiz kalabiliyo dedi
en iyisi epudral sezeryan dedi bende tıpış tıpış tamam dedim

evet canım biraz daha kıvamlı oluyor hatta ...
bildiğim kadarıyla bi sakıncası yok o bebeklerin üzerindeki sıvıdan kaynaklanıyormuş
benim bu haftalarda azalmaya başladı
ama renksiz kansız ve kokusuz...
bu belirtiler varsa enfeksiyon olabiliyo ve çok önemli diye biliyorum

tabii canım daha çok kalsiyum ama bunu zorlamanın bi anlamı yok
bebekler bi şekilde alıyor senden mesela benim dişim kırıldı :)
gülüyorum çnk kalsiyum alımına çok dikkat ediyorum :))
olacaksa oluyor ama en üst seviyede kalsiyum almaya çalış
sonuçta bize de çok lazım kalsiyum

evettt canımmmmmmmmmmmmm
hulusi hoca doktorummmmmmmmmmm
ay ne büyük şannssssssssss
bizim için
doğumla ilgili hiç konuştunuz mu peki?
haftalarımız da yakın
belki simaen birbirimizi tanıyoruzdur bilee

bugün kontrolüm var canım bakalım doğumdan bahsedecek mi hulusi hoca.
ama bana daha önce ilk hedef 28.hafta sonra 32.hafta en son olarakta 35.haftayı görünce beni kurtar diye bekliyceksin demişti.
bu arada ben öğretmenim 2 aydır çalıştırmıyor beni hulusi hoca.bugünde raporum bitiyor sanırım yine rapor verecek.ama hulusi hoca çok değerli bi insan ve bu nedenle çok şanslıyız gerçekten.senin transferin ne zaman olmuştu hatırlıyo musun?benim 15 haziranda yapılmıştı.

canım ben de öğretmenimmm
bana da 32 yi hedefle kendine demişti
canım benim kanamalarım olduğu için ben bu sene hiç başlamadım okula
hep rapor verdi sağolsun
kesinlikle çok değerli bir insan
çok seviyoruz kendisini ailecek

evet canım hatırlıyorum
tarnsferim 3 temmuzda yapıldııı
haberlerini merakla bekliyorummm
hulisi hocanın anlattıklarını da

canım ben gebzede oturuyorum.hastane ve doktorları süper.sgk ile anlaşması yok maalesef.doğum 8,300 olduğunu duydum.bakalım ben şimdilik devam ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…