- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.101
canım ben de öğretmenimmm
bana da 32 yi hedefle kendine demişti
canım benim kanamalarım olduğu için ben bu sene hiç başlamadım okula
hep rapor verdi sağolsun
kesinlikle çok değerli bir insan
çok seviyoruz kendisini ailecek
evet canım hatırlıyorum
tarnsferim 3 temmuzda yapıldııı
haberlerini merakla bekliyorummm
hulisi hocanın anlattıklarını
çok şükür bebeklerimde bende şimdilik iyiyiz,herhangi bi sorun yok.ama hulusi hoca her zamanki gibi çok yoğun.yine rapor verdi ve zaten sonrasında da doğum iznim başlıyacak inşallah.önemli haftalara girmişiz öyle söyledi.
şimdilik herşey yolunda umarım sonuda hepimiz için güzel olur.17 aralıkta tekrar kontrolüm var,sen ne zaman gideceksin kontrole?
merhaba milasis...
ikiz gebeliklerde ikili ve üçlü testler yanıltıcı sonuçlar verebiliyor o yüzden doktor istemiyorlar.ense kalınlığı daha net bilgi veriyor diyo biliyorum.ayrıntılı ultrasonda bebeğin organ büyümesine ve gelişimi ile ilgili şeylere bakılıyor.yanlış hatırlamıyorsam ben 19.haftamda girmiştim ayrıntılı ultrasona.yine de doktorun sana daha net bir bilgi verir.hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah....
aynen bende ayrıntılıya doktorumun önerdiği prof.a gitmiştim çokta memnun kalmıştım doktorumdan çok çok memnunum fikirleri diyeceği herşey çok önemli benim için amma velakin doktorum 3.500 istiyo ee hastanede istiyor bir o kadar benim nerdeyse hastaneden çıkmam 10.000 bulacak tüpbebekten bu yana çok masrafımız oldu yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama 4.000 bine normal bir hastanede doğum yapar çıkarım 10.000 nerdeeeee 4.000 nerde geri kalanıyla bebelerime masraf yaparım çok zor bir karar yeni bi doktora nasıl güvenirim oda tam bir muamma
Kislar bisey srcam ben 21 hftmdayim ikiz gebelik ama su son 1 haftadr akintim artti kanli ve kotu koku.u degil ama acaba herksdemi oluo netten okdgm kdryla normal yazio ayni drmda olan arkdslr varmi?
canım evet kilo alınır verilir ama ikiz olduğu için dikkat etmek lazım
taşımak zorlaşıyor diyorlar
mesela benim nabzım çok yüksek
kardiyolojiye gittim ikiz gebelikten dedi... doğumdan sonra geçer dedi ama ister istemez zorlanıyorum
kilo aldıkça zor nefes alıyorum ,son 2 gündür de bel ve sırt karışımı ağrım var...
kısacası çok kısmadan az kilo almalı :)) nasıl olcaksa :))
benım de tansıyon düşüklüğüm varruh gıbı gezınıyorum desem.gecen ölçtürdüm, 7 ye 5 cıktı bazen durduk yere çarpıntıda oluyor ...ıkızlerın cılvesı olsa gerek
canım ben 2li ve 3lü yaptırmadım dr.um istemedi hatalı sonuç veriyo diye
ense kalınlarına önce kendi baktı
detaylıya 16.hafta gönderdi
detaylıya bildiğim kadarıyla 16-22 arası gidiliyo sonra bakılmıyo
ben 22 de bi daha gittim oğluşumu tam görememişti
şükür güzel sonuçlar aldık
ayrıntılı usg bebeklerin tüm organlarını tek tek inceliyor ve normale göre uzun süren bi süreç...
30-40 dk gibi ... benim 16.hafta da midem bulanmıştı :)) yani bayağı detaylı :)
maşallah bebeklerıne , bı kız bı oglan senınkı galıbadarısı basıma ınsallah ben de guzel sonuclar alırım canımm ya:)
hep rapor verdi sağolsun
evet canım hatırlıyorum
hulisi hocanın anlattıklarını da
akıntın varsa tedbir olalarak bi idrar tahlili yaptır.idrar yolları enfeksiyonu tehlikeli çünkü önelme almış olursun canım.
Dertsiz sıkıntısız tatlı bebişlerinize kavuşursunuz inşallah. Ben crinone (progestanla aynı işlevleri),santafer fort (demir ilacı), ecoprin (coraspin türevi kan cıvıtıcı) ve elevit (vitamin, folikasit,çeşitli mineraller içeriyor) adlı ilaçları kullanıyorum ve 18. haftamızdayız.
ıkızlerımın bırının kalbı durmus coook usuldum dıgerınede zarar verebılırmıs hıc bole bısı ıle karsılasan varmıı
çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,hiç yakınımda duymamıştım,öbür bebeğine allah ömür versin,bende ikiz 15 haftalığım seni anlıyorum,ama herzaman kötüsü olduğunu unutma allah yardımcın olsun.
çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,hiç yakınımda duymamıştım,öbür bebeğine allah ömür versin,bende ikiz 15 haftalığım seni anlıyorum,ama herzaman kötüsü olduğunu unutma allah yardımcın olsun.
ıkızlerımın bırının kalbı durmus coook usuldum dıgerınede zarar verebılırmıs hıc bole bısı ıle karsılasan varmıı
hep rapor verdi sağolsun
evet canım hatırlıyorum
hulisi hocanın anlattıklarını
çok şükür bebeklerimde bende şimdilik iyiyiz,herhangi bi sorun yok.ama hulusi hoca her zamanki gibi çok yoğun.yine rapor verdi ve zaten sonrasında da doğum iznim başlıyacak inşallah.önemli haftalara girmişiz öyle söyledi.
şimdilik herşey yolunda umarım sonuda hepimiz için güzel olur.17 aralıkta tekrar kontrolüm var,sen ne zaman gideceksin kontrole?
canım benimde haftaya randevum var
ohhhhh çok şükür bir problem yokmuş ne güzel
darısı benim başıma inşallah
evet canım hep çok yoğun hocamız yaaaa
cinsiyetleri ne bebeklerinin?
kızlar bu kanamalar ıkız gebelerde cok fazla galıba...benım de oldu uzun sure, hatta bu haftanın basına kadar devam ettı.daha yenı kurtuldum..benımkınde sebep olarak bellı bırsey goremedı dr.once kanama alanı var dedı..sonra o alan yok oldu.sonra damarların catlıyo falan dedı..anlamadım..ben de oğretmenım, calısıyorum sımdı ıyıyım ınsallah boyle devam eder...
evet canım genelde oluyor sanırım
inşallah geçmiş gitmiştir
bir daha gelmezz o lanet şeyy
çünkü yaşayan bilir o korkuyu
onun kalan ömrünü diğer yavruna versin rabbim
o kendiliğinden kaybolur
öbür yavruna da bir şey olmaz inşallah
sağ salim kucağına alırsın inşallahhhh
:)) Aynen canım, ben de kilolu hamile kaldım. 5 kilo aldım şu ana kadar. Sen ne güzel vermişsin, ben o kadar bulantıya rağmen kilo veremedim hiç. Ama almadım da o dönemde. Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de alıyorum. Tam buğday ekmeği tüketiyorum, sabahları 1 yumurta(haşlanmış) 1-2 dilim peynir yiyorum. Öğle ve akşam da genelde sebze yemeği. Haftada bir balık falan böyle. Az kilo almamız önemli tabi. Ben de taşıyamayıp erken doğum yapmaktan korkyuorum(Allah korusun)
kızlar sizin yazdıklarınızı görünce içim karardı, ben 62 klo ile hamile haldım, 28. haftadayım suan 74 kiloyum, tam 12 kilo aldım, ama işin garibi vücudumdahiç kilo yok, sadece kacaman bir göbek, arkadan bakan zayıf birini görüyor, yan dönünce millet şaşıp kalıyor, benim hiç bulantım olmadı ve şimdiye kadar normal hayatta ne yiyorsam o kadar yiyiyorum, artış olmadı hiç, aslında kiloyu çok kafama takmıyorum, önemli olan kuzularımın sağlığı, inşallah Rabbi hepimize sağ sağlim dünyaya getirmeyi nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?