2013 ikiz anne adayları buraya

Arkadaşlar 3-4 gündür tarifsiz bir açlık içindeyim, aklımdan ne yemekler, tatlılar geçiyor anlatamam ki hiç tatlı sevmem:) 3 haftadır diyetisyen kontrolünde devam ediyorum, hızlı kilo aldığım için yardım aldım. o zamandan beri de hiç kilo almadım ancak çok zorlanıyorum son günlerde iştah değişti yani... Yarın 22. Hafta bitiyor...

Birde İstanbul daki lodos beni perişan etti, el ve ayaklarım çok şişiyor 3 gündür, hava soğusa da rahatlasam...
Herkese selamlar, sevgiler...

merhaba canımm:)
ayrıntılı ultrason ıcın daha vakıt var öyleyse.heyecan tavan yaptı bende erkenden sabırsazlanmaya basladım:) persembe baska bır doktorla randevum var , merakla beklıyorum:)

Canım daha vakit var bence, iyice araştırıp güvenilir ve tecrübeli bir doktora birkaç kez muayene olup doğumunu onda yapabilirsin diye düşünüyorum. Çünkü verdiğin rakamlar çok yüksek. Allah öncelikle sağlık sıhhat versin, daha bebişlerimizin çok masrafı olacak. Ya da en kötü ihtimalle şöyle yapabilirsin, yoğun bakımı olan bir hastaneden fiyat alıp doktoruna oraya gelip gelemeyeceğini sorabilirsin. Böylece en fazla 5.000 ile kurtulursun. Allah yardımcın olsun

Kislar bisey srcam ben 21 hftmdayim ikiz gebelik ama su son 1 haftadr akintim artti kanli ve kotu koku.u degil ama acaba herksdemi oluo netten okdgm kdryla normal yazio ayni drmda olan arkdslr varmi?

Canım benim de akıntım artmıştı, koku falan da yoktu. Üstelik kanlı değildi. Enfeksiyon çıktı, aniden rahatsızlandım. Bence acilen aile hekimine git tahlil yaptır. Bizde enfeksiyon çok önemli, erken doğuma sebep olabiliyor. Sen tedbiri al, takdir Allahtan. İhmal etme bence. Bebişlerimiz kıymetli sonuçta.

kızlar bu kanamalar ıkız gebelerde cok fazla galıba...benım de oldu uzun sure, hatta bu haftanın basına kadar devam ettı.daha yenı kurtuldum..benımkınde sebep olarak bellı bırsey goremedı dr.once kanama alanı var dedı..sonra o alan yok oldu.sonra damarların catlıyo falan dedı..anlamadım..ben de oğretmenım, calısıyorum sımdı ıyıyım ınsallah boyle devam eder...

ıkızlerımın bırının kalbı durmus coook usuldum dıgerınede zarar verebılırmıs hıc bole bısı ıle karsılasan varmıı

teşekkürler canım.seninde bebişlerine sağlıkla kavuşman dileğiyle,cinsiyetleri bellimi,benim biri kıza benziyor dediler.hayırlısı.

ıkızlerımın bırının kalbı durmus coook usuldum dıgerınede zarar verebılırmıs hıc bole bısı ıle karsılasan varmıı

çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,hiç yakınımda duymamıştım,öbür bebeğine allah ömür versin,bende ikiz 15 haftalığım seni anlıyorum,ama herzaman kötüsü olduğunu unutma allah yardımcın olsun.

cok saolun ama bu gun sok oldum umarım dıger bebegıme zarar vermez bılgısı olan lutfen cevap yassın

cok saolun ama bu gun sok oldum umarım dıger bebegıme zarar vermez bılgısı olan lutfen cevap yassın

canım çok üzüldüm inşallah diğer bebeğin sağlıklı bişekilde doğar..haftan erken olduğu için o kendi kendine kaybolacak ben bakmıştım nettende böyle yazıyordu

canım çok üzüldüm, herşey de bir hayır vardır. umarım diğer bebeğin sağlıklıdır. doktorum bana en başında demişti. birini kaybedebiliriz bu çok olası demişti. açıkcası her zaman açıktım bu duruma. hala da öyle. doktorum sağlıkları yerinde ama neredeyse her muayenede tekrarlıyor. allah kimsenin başınam vermesin kimseye tabi ama ikzilerde yaşanabiliyor bu durum. geçmiş olsun canım.

kızlar sizin yazdıklarınızı görünce içim karardı, ben 62 klo ile hamile haldım, 28. haftadayım suan 74 kiloyum, tam 12 kilo aldım, ama işin garibi vücudumdahiç kilo yok, sadece kacaman bir göbek, arkadan bakan zayıf birini görüyor, yan dönünce millet şaşıp kalıyor, benim hiç bulantım olmadı ve şimdiye kadar normal hayatta ne yiyorsam o kadar yiyiyorum, artış olmadı hiç, aslında kiloyu çok kafama takmıyorum, önemli olan kuzularımın sağlığı, inşallah Rabbi hepimize sağ sağlim dünyaya getirmeyi nasip eder...

Ben son 1 ayda çok hızlı kilo aldım korkuyorum artık fazlada yemiyorum aslında 9 kilo aldım

Canim cok uzldum ama hyrlisi benm kizimda ikizde 11 hftamda dgr bebegn kalbi durdu ve tek bebekle yola dewam ettik kizim 1 yasnda oldu hic bir problmde yasamdk cok sukur dilerim rabbimden sende kucagini alirsin hyrlisyla

ceyda canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
ama çok üzme kendini diğer bebeğini düşün
bana da dr.um 12 veya 14.haftaya kadar 2. bebeği kaybedebiliriz demişti
bu olası bi durummuş ama diğer bebeğe zararı olmuyor
kendiliğinden kayboluyormuş....
tekrar geçmiş olsun üzme kendini diğer bebeğin için sağlam dur

ceyda canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
ama çok üzme kendini diğer bebeğini düşün
bana da dr.um 12 veya 14.haftaya kadar 2. bebeği kaybedebiliriz demişti
bu olası bi durummuş ama diğer bebeğe zararı olmuyor
kendiliğinden kayboluyormuş....
tekrar geçmiş olsun üzme kendini diğer bebeğin için sağlam dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…