- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.121
Arkadaşlar 3-4 gündür tarifsiz bir açlık içindeyim, aklımdan ne yemekler, tatlılar geçiyor anlatamam ki hiç tatlı sevmem:) 3 haftadır diyetisyen kontrolünde devam ediyorum, hızlı kilo aldığım için yardım aldım. o zamandan beri de hiç kilo almadım ancak çok zorlanıyorum son günlerde iştah değişti yani... Yarın 22. Hafta bitiyor...
Birde İstanbul daki lodos beni perişan etti, el ve ayaklarım çok şişiyor 3 gündür, hava soğusa da rahatlasam...
Herkese selamlar, sevgiler...
Ben son 1 ayda çok hızlı kilo aldım korkuyorum artık fazlada yemiyorum aslında9 kilo aldım
ıkızlerımın bırının kalbı durmus coook usuldum dıgerınede zarar verebılırmıs hıc bole bısı ıle karsılasan varmıı
canım benimde haftaya randevum var
ohhhhh çok şükür bir problem yokmuş ne güzel
darısı benim başıma inşallah
evet canım hep çok yoğun hocamız yaaaa
cinsiyetleri ne bebeklerinin?
inşallah senin güzel haberlerini de alırız burdan.benim kuzucukların biri kız,biri erkek.senin bebeklerinin cinsiyeti ne?
rabbim inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder
Ben son 1 ayda çok hızlı kilo aldım korkuyorum artık fazlada yemiyorum aslında9 kilo aldım
aranızda karnında sertleşme problemi yaşayan var? ayrıca 1 aydır kabızlıkla uğraşıyorum.27. haftadayım aceba kasılmamı oluyor?akşamları karnımda iki tepecik oluşuyor kısa süre sonra geçiyor bunlar bebeklerin kafası mı anlamadım
aranızda karnında sertleşme problemi yaşayan var? ayrıca 1 aydır kabızlıkla uğraşıyorum.27. haftadayım aceba kasılmamı oluyor?akşamları karnımda iki tepecik oluşuyor kısa süre sonra geçiyor bunlar bebeklerin kafası mı anlamadım
kızlar sizin yazdıklarınızı görünce içim karardı, ben 62 klo ile hamile haldım, 28. haftadayım suan 74 kiloyum, tam 12 kilo aldım, ama işin garibi vücudumdahiç kilo yok, sadece kacaman bir göbek, arkadan bakan zayıf birini görüyor, yan dönünce millet şaşıp kalıyor, benim hiç bulantım olmadı ve şimdiye kadar normal hayatta ne yiyorsam o kadar yiyiyorum, artış olmadı hiç, aslında kiloyu çok kafama takmıyorum, önemli olan kuzularımın sağlığı, inşallah Rabbi hepimize sağ sağlim dünyaya getirmeyi nasip eder...
Arkadaşlar 3-4 gündür tarifsiz bir açlık içindeyim, aklımdan ne yemekler, tatlılar geçiyor anlatamam ki hiç tatlı sevmem:) 3 haftadır diyetisyen kontrolünde devam ediyorum, hızlı kilo aldığım için yardım aldım. o zamandan beri de hiç kilo almadım ancak çok zorlanıyorum son günlerde iştah değişti yani... Yarın 22. Hafta bitiyor...
Birde İstanbul daki lodos beni perişan etti, el ve ayaklarım çok şişiyor 3 gündür, hava soğusa da rahatlasam...
Herkese selamlar, sevgiler...
ıkızlerımın bırının kalbı durmus coook usuldum dıgerınede zarar verebılırmıs hıc bole bısı ıle karsılasan varmıı
papatya merhaba,sende ankaradasın sanırım ve başkente muayene oluyosun.benim doktorumda hulusi hoca seninki de o mu?bu arada bende ikiz bebek bekliyorum ve 27.haftadayım.
evettt canımmmmmmmmmmmmm
hulusi hoca doktorummmmmmmmmmm
ay ne büyük şannssssssssss
bizim için
doğumla ilgili hiç konuştunuz mu peki?
haftalarımız da yakın
belki simaen birbirimizi tanıyoruzdur bilee
tatlım o bebeklerin hareketlenmesinden oluyor, benimkiler özellikle akşam olunca biri sağdan biri soldan asılıyorlar, nefes alamıyorum o zaman, yürüyorsam kasılıp kalıyorum olduğum yerde, eee ne yapsınlar annesi yerleri daraldıkca bizi gerecekler biraz, canım kabızlık meselesine gelince kalsiyumla birlikte magnezyum alırsan sorunun çözülür, magnorm kullanıyorum ben, günde bir yada iki tablet alabilirsin sakıcası olmaz, göreceksin işe yarıyor...
merhaba arkadaşlar.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, allah tamamına erdirsin.
rahatsız olan arkadaşlar allah acil şifalar versin. dikkat edin kendinize.
bebişlerim ve ben iyiyiz allaha şükür. geçen hafta sağ kasık ağrım vardı, idrarımı yaparken zorlanıyordum. dr gittim. idrar kültürü, nst baktı. şükür bişey çıkmadı. kabızlık bile yapabiliyor dedi.
ayrıntılı ultrasona girdik şükür herşey normal çıktı. haftaya tekrar çağırdı ayrıntılıya.inşallah bu sefer renklide görürüm bebeklerimi onları çok özledim, çok merak ediyorum.
kızlar bol bol armut yiyin. hem kabızlığa iyi geliyormuş hemde amniyo sıvısını artırıyormuş. bende forumda okudum. hemen aldıracam.
kızlar bişey soracam.
ben tek başımayım kimsem yok. ikizlerime kendim bakacam.
bebekler doğardoğmaz yardımcı tutsam. sabah 8-akşam 5. yardımcı eve bi süpürge açar,siler, ütü varsa yapar, bana yardım eder. 5 te gider,eşim akşam 10 da geliyor. o zamana kadar yanlız olacam.
geceleri tek başıma olacam. zor durumda kalınca eşimi uyandırırım ama oda çalışıyor hergün uykusuzluğa nasıl dayanacak.
sizce başarabilir miyim kızlar. sizler nasıl bakmayı düşünüyorsunuz. benim durumumda olan var mı.
Sinemisen ve Papatya size bir şey sormak istiyorum. Benim bir arkadaşımın yumurtalıklarında kist vardı ameliyat oldu, sonra epey bir zaman bebeği olmadı. Şimdi sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrendi. O da Ankarada. Siz doktorunuzdan memnun musunuz, hangi hastanede, muayene ücretleri nasıl bilgilendirirseniz sevinirim. Onun da tecrübeli bir doktora ihtiyacı var. Bebişlerinize ve size güzel, sağlıklı günler diliyorum...
böyle tecrübeli annelerden bunu duymak çok güzel :))inanın hanımlar tecrübeyle sabit,
ne kadar zor olsa da desteksiz bebeklerini büyütmeye çalışanlar bebekleriyle kendi düzenlerini kendileri oturtuyor,
ama destekli bunu yapmaya çalışanlar işin ucunu tam olarak toparlayıp bir düzene giremiyor,
Ben de zamanlı zamansız ziyaret eden aile üyelerim dışında kendim baktım kızlarıma,çok şükür,
Allah yardım ediyor yaaa..
merhabalar
ben kasım başında tüp bebek tedavisi gördüm. 6.gün embriyosu transfer edildi ve ,lk testi transferden 8 gün sonra yaptım bhcg 343 çıktı 11.gün yaptığım testte bhcg değerim 792 çıktı.iki embriyo transfer edilmişti,ikiz mi acaba...
kendi değerlerinizle karşılaştırıp yorum yapar mısınız?
merhabalar
ben kasım başında tüp bebek tedavisi gördüm. 6.gün embriyosu transfer edildi ve ,lk testi transferden 8 gün sonra yaptım bhcg 343 çıktı 11.gün yaptığım testte bhcg değerim 792 çıktı.iki embriyo transfer edilmişti,ikiz mi acaba...
kendi değerlerinizle karşılaştırıp yorum yapar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?