2013 ikiz anne adayları buraya

evet okuyorum yazmıyorum
bundan sonra daha sık yazarım merak etme ..
önceden bu kadar kalabalık değildi sonradan kalabalıklaştı bu topic ondan olabilir seyrek yazmam ,alışkanlık olmuş olabilir
amin inş. hepimiz birlikte kucağımıza alırız bebekleri..
hedef olarak ben 19 .haftada risk atlattığım için kademe kademe hedef koymuştum ,şimdi ise doktor miadın 36 olduğunu söylüyor ,hedefimiz önce 32 diyor ,yani 32 yi geçtikten sonra da hedef 36 olacak sanırım ..
aslında daha az kilo alırdım ben ama anneme gidince ipin ucunu kaçırıyorum
bi de ben bu kiloyu 7 aydan fazla zamanda aldım ,yani hiç kusmadan aldığım kilo bu ,mide bulantım da olmadı ,hani ilk 3 ay kussam bulantım olsa çok daha az alırdım ..
karın birden büyüyor bende de öyle oldu daha haftan erken bundan sonra başlar artık karnın iice çıkmaya çünkü bebekler birden büyüyünce karın da büyüyor ..
benim 6 aylık olana kadar otobüste dolmuşta yer vermiyorlardı anlamıyorlardı
ama artık anlıyorlar ,eşime diyorumki 7.aydan sonra anlaşılmak varmış :))

mrb ben de aranıza yeni katılanlardanım,1,5 yıllık evliyim ilk hamileliğim doğal yollarla oldu....aslında iki tarafta da ikiz yok ama benim eşim çok istiyodu o kadar içten dua etmiş ki ikiz olduğunu öğrenince şok olduk=))) zaten arkadaşlarımı da inandırmak çok zor oldu=))
şimdi 9 haftadayım biri biraz daha geriden geliyo ama şuan için ikiside iyi durumdalar çok şükür kalp atışlarını da duyduk ya içimiz çok rahatladı..=))
allah bu güzel hisleri isteyen herkese versin,çok farklı,ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorum....
yeni yeni bulantılarım başladı sabah öğlen akşam pek farketmiyo ama kusma yok bu hem iyi hem de kötü....kusamamak bazen çok sıkıntılı oluyo çünkü....
inş bebeklerimiz sağlıklı bi şekilde doğarlar bol bıl dua etmek lazımm.....

Hoş geldin aramıza. :) Sağlık ve sıhhatle bebişlerini kucağına alırsın inşallah. İkiz gebelikte bebişlerden biri geriden gidiyor, Rabbim sıhhat versin de toparlanırlar inşallah sonradan...

hoşgeldin aramıza. içinize doğmuş demek ki ikiz olacağı. bazen kusunca rahatlarsın. o zaman kendini kusturmaya çalış. ne bileyim parmak sok boğazına, bunun gibi şeyler. gerçekten kendi kendini kusturmak gerekiyor. ben 5.5 ay çektim. sadece bulantı olsaydı keşke, kusmaktan tuvaletten ayrılamıyordum.
tekrar hoşgeldin.

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişlerin
kusma olmasa da bişey yiyemiyorsun zaten bulantıdan....Allah yardım etsin zor bi dönem inş. kolay atlatırsın
kusma olunca da karında çok gerilme oluyor ben çok korkuyordum şükür bişi olmadı... bazen kusmamak daha ii gibi geliyor bana... ama başağrısı olunca kussamda rahatlasam diye kıvranırdım

çok teşekkür ederim aranızda olmaktan çok mutluyummm=))çok rahatsız edecek derecede değil şimdi ama inşallah seninki kadar da uzun sürmez o gerçekten çok sıkıntılı olur....Allah hepimizin yardımcısı olsunn

günaydın bayanlar...
bugün işe gitmedim doktora gittim. tsh düşük çıkmıştı ilaç kullanıyordum doktorum tekrar tahlil yaptır değer iyiyse boşuna kullanma dedi bakalım öğleden sonra sonuçları alıcam.
bu arada benim paşalar maşallah ileri gidiyorlar. biri 3 gün biri 4 gün ileri. doktor gelişimleri iyi dedi. 10 cm olmuşlar.
buraya yazdım mı hatırlamıyorum dişim kırıldı doktora sorup çektirdim o günden beri ağzım yara diş etlerim şiş 20 lik dişler şişti anlayacağınız duyan gelmiş. doktorum karbonatla gargara yap dedi. var mı aranızda bunu yaşayanlar? önerilerinizi bekliyorum...
ayrıca meslektaşlarıma bir sorum olacak. ben de öğretmenim. nöbet tutmayı kaçıncı haftada bırakıcaz bir yönetmelikte yazıyor mu? bilmiyorum hiç bunu ben.
evime de yerleştim çok şükür ama eksik bitmiyor.
her gün 2 saat yol gidiyorum. okulum ilçede. 2. dönem gitmemeyi rapor almayı düşünüyorum. çünkü hafif hafif zorlanmaya başladım.sabah 6 buçukta evde çıkıp akşam karanlıkta geliyorum. heyet raporunu kadın doğumcu verebilir mi?
çok yazdımmm... kusura bakmayın :)

günaydııınnnn

günaydınnnnnnnnnnnn

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün dilerim herkese...

sağlıklı, huzurlu ve güzel bir gün olsun inşallahhhhhhhhhh

hoşgeldinnnnnnnn
hayırlı olsun bebeklerin inşallahhhhhhh
ne kadar kalabalıklaştık burada
maşallahımız varrrrrrr
kusmak , bulanmak, takılma bunlara
nasıl olsa geçiyor
rabbim sabrını veriyorrrrrrrrrrrrr

canım sonuçların inşallah güzel çıkar
çok geçmiş olsunnnnnnnnn
paşalarının da maşallahı var
demekki iyi bakıyorsun annesiiiiiiiii
canım ben de öğretmenim ama heyet raporum var evdeyim
bu sene hiç gitmedim okula
tabiki kadın doğumcun rapor verebiliyor
yönetmelikte yazar tabiki nöbeti bırakma zamanın ama zaten okulun zamanın gelince söyler sana
merak etmeee

teşekkürler..
heyet raporunu riskli diye mi aldın?

canım aramıza hoşgeldin. bebişlerin hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına erdirsin. ben hamile kaldığımdan beri hergün ayetel kürsi okuyorum bebişlerime.
aslında 41 yasinde okuyacam ama gaz probleminden abdest tutamıyorum.

merhabalar...maşallah bebiklerine:)
benim doktorum ikiz gebelik olduğu için mevzuat falan dinlemedi 15.hafta da ikiz gebeliği olduğundan ayakta durması sakıncalıdır diye nöbet tutamaz raporu verdi.bende 19. haftaya kadar çalıştım sonra da heyet raporu çıkardı ve 2 aydır evdeyim .2 gün önce kontrolüm vardı ve yine 1 ay heyet raporu verdi.bunun bitiminde de doğum öncesi iznim başlıyacak inşallah.
benim okulum evime çok yakın ama insan gerçekten çok yoruluyor,oturduğum yerde bile nefes nefese kalıyodum okulda e bide malum ders anlatman gerekiyor,toplantı falan derken yoruluyosun işte...
bu arada sen neredesin?kendini çok yorma okulda ,dinlenmeyi ihmal etme.
kalsiyumu bol al bu arada madem dişlerinde sorun yaşıyosun belki biraz daha faydası olur...

canım bende de tsh yüksek çıkmıştı. sonra kendiliğinden düzeldi. inş seninde geçer. maşaallah paşalarımıza.
diş problemi çok zor gerçekten, beslenmeyide etkiliyor. allah şifa versin. benimde 3 dişim sancıyo. dişçiye gittim.sabret doğumdan sonra yapalım dedi.çaresiz bebeklerim için kabul ettim. doktor hamileleer dişlerine daha çok dikkat etmeli günde 5 defa fırçala gerekirse dedi. bende üşendiğim için anca 2 defa fırçalıyorum. diş ipi kullanıyorum.
nöbet sanırım 6.aydan sonraydı. google dan bakabilirsin. bende öğretmenim.bu dönem çok az gittim okula. heyet raporum var. doktorun çalışma derse eğer hiç riske atma canım sonuçta ne zorluklarla kavuştuk bebeklerimize.

merhaba kızlar nasılsınız günlerim ne çabuk geçiyo anlamıyorum nerdeyse 30 haftalık hamileyim ve 7 haftam falan kaldı 1-2 hafta içinde tekrar doktoruma gidicem bakalım bebişlerim nasıllar ama sıkıştıkları kesin içerde :) hastane arayışları içindeyim siz siz olun doğum yapacağınız hastanede bebek yoğun bakım ünitesi olsun çünkü ikiz bebek bekliyoruz normal bebeklerden kilosu düşük olacağı kesin ve solunum sıkıntısı çekebilirler bunlara dikkat etmenizi öneririm

ben çanakkale merkezde oturuyorum ilçeye gidip geliyorum hergün. sınıfçıyım çünkü. 1. dönemin sonunda 21 haftalık olucam ondan sonra gitmemeyi düşünüyorum inşl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…